Yksi sieppaustapaus

23 08 2008

Monet tiedemiehet ja tutkijat väittävät, että kaikki abductiotapaukset ovat selitettävissä unihalvauksella, jossa ihminen on juuri herännyt ja saattaa kokea hallusinaatioita. Monet abductiotapaukset ovat kuitenkin sattuneet henkilöiden ollessa täysin hereillä, mm. metsästämässä, ajamassa autoa jne.

Tässä taas yksi sieppaustapaus, jossa henkilö on ollut hereillä:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

17 responses

23 08 2008
DiscloseBlogger

whooh… onko tää pätkä joltain 80-luvulta? Hieno poiminta.

23 08 2008
Wespa

Aika vanha pätkä on kyseessä, mutta en usko, että 80-luvulta olisi. 90-luvulta taitaa olla ja osa yhdestä dokumentista.

23 08 2008
Kerttu

Ihan oikein, että äijä siepattiin kun meni ampuilemaan viattomia tipuja. Aika jännä, että ite hiffas ottaa yhteyttä ufotutkijaan, luulis että tuohon aikaan tuollaisella seudulla ei haluaisi leimautua hörhöksi. Mitä jos sillä olikin lievä aivohalvauskohtaus ja muistilokeroissa oma syntymähetki sai ärsykkeitä: Valo (kun tulee kohdusta valoisaan maailmaan), olento tutkii (kätilö, lääkäri). Kaikki on syntyessä uutta ja outoa (niinku ufo), näkökyky ei ole parhaimmillaan, joten ihmiset saattavat näyttää isopäisiltä etc. No, itse kyllä haluan uskoa, että äijä siepattiin 1)Maan ulkopuolisen 2)maapallon sisäisen 3)tulevaisuuden sivilisaation edustajien toimesta.

23 08 2008
korvapuikko

itse uskon ufoihin mutta en usko kyllä näihin sieppaus tapauksiin meinaan kyllä ufot sais ihan tarpeeksi tietoja ihmisestä lajina kun sieppaisi yhdenkin vain…

23 08 2008
Wespa

Niin mutta jos ne kerää jotain näytteitä (munasoluja, spermaa yms.) mitä ne voi sitten käyttää omiin tarkoituksiinsa.

23 08 2008
Haukka

”Niin mutta jos ne kerää jotain näytteitä (munasoluja, spermaa yms.) mitä ne voi sitten käyttää omiin tarkoituksiinsa.”

Mitähän kyseiset tarkoitukset voisivat sitten olla?

24 08 2008
Wespa

Uuden rodun tekeminen esim. siittämällä spermaa avaruusolentoihin tai risteyttämällä DNA:ta. Avaruusolento-ihmis -hybrideistä on paljon juttua monien sieppaustapauksien yhteydessä…

Tarkoituksena on joidenkim tietojen mukaan se, että avaruusolennot saisivat ihmisten vahvan fysiikan, sekä osan tunteista, joita heillä ei ole…

24 08 2008
Wespa

Sitten on jopa näitä tapauksia, joissa nainen on tullut raskaaksi, vaikka ei ole tietoisesti ollut yhdynnässä ja lääkärissä on todettu, että hän on raskaana, mutta kuitenkin vähän ajan päästä ei ole lasta enää ollutkaan ja hypnoosissa on selvinnyt, että lapsi on otettu pois avaruusolentojen taholta, sillä on ollut kyseessä ns. risteytyslapsi…

24 08 2008
shakaali

”Avaruusolento-ihmis -hybrideistä on paljon juttua monien sieppaustapauksien yhteydessä…”

Minusta tuo on huuhaata. Ei kahta lajia niin vaan risteytetä. Ja jos he ovat jostain toisesta tähdestä, niin ero ihmisen ja humanoidin välillä on varmasti isompi kun ihmisen ja kilpikonnan. Siksi onkin outoa kun ne kuvataan niin meidän näköisiksi.

Nyt joku voi taas vedota kehittyneeseen tekniikkaan, mutta…

24 08 2008
Silver Enola Gay

En muista, oliko tätä ohjelmaa edes Suomessa sen ajan kun sitä vielä näytettiin (70-luvulta asti), mutta katsoin joskus episodeja. Tulee paljon järkäleitä ulostettua tästä ohjelmasta.

24 08 2008
Haukka

Hybridit ovat jo ajatuksina melko kummallisia. Ensinnäkin, meillä on 99,9% samat geenit simpanssien kanssa ja ihminen ei voi enää risteytyä niiden kanssa. Sitten tulee avaruusolento toiselta planeetalta joka makaa (tai raiskaa) ihmisen ja tämän seurauksena on raskaus?

Toiseksi, jos avaruusolennot kaipaavat ihmisen ”vahvaa” fysiikkaa, niin mikseivät he muokkaa omia geenejään miten haluavat? Ihminenkin on onnistunut tekemään monia siirtogeenisä eläimiä. Avaruusolennot todennäköisesti osaisivat suunnitella oikean lopputuloksen tietämyksensä avulla ja ihmistä tai mitään muutakaan eläintä ei tarvittaisi ollenkaan.

”Sitten on jopa näitä tapauksia, joissa nainen on tullut raskaaksi, vaikka ei ole tietoisesti ollut yhdynnässä ja lääkärissä on todettu, että hän on raskaana, mutta kuitenkin vähän ajan päästä ei ole lasta enää ollutkaan ja hypnoosissa on selvinnyt, että lapsi on otettu pois avaruusolentojen taholta, sillä on ollut kyseessä ns. risteytyslapsi…”

1.) Testit eivät ole koskaan 100% varmoja.
2.) Noin 80% raskauksista päättyy keskenmenoon luonnollisista syistä.
3.) Monenlaisissa terapioissa ja etenkin hypnoosissa potilaalle syntyy usein valemuistoja. Hypnoosissa ihminen on helposti johdateltavissa ja keksii usein asioita miellyttääkseen kysymysten kysyjää, joka hyvin usein johdattelee potilastaan tiettyyn suuntaan.

Seuraavassa linkissä on Tiede-lehdessä ilmestynyt artikkeli ”Kipeä muisto voi olla valemuisto”, se kannattaa lukea läpi. 😉

http://www.tiede.fi/arkisto/artikkeli.php?id=914&vl=2008

24 08 2008
hm

Paitsi jos avaruusolennot ovat ihmisiä maapallolta, tulevaisuudesta niin kuin eräs salaliittoteoria väittää.

24 08 2008
shakaali

hm kirjoitti: ”Paitsi jos avaruusolennot ovat ihmisiä maapallolta, tulevaisuudesta niin kuin eräs salaliittoteoria väittää.”

juuri tuossa haukka kirjoitti aikaisemmin: ”jos avaruusolennot kaipaavat ihmisen “vahvaa” fysiikkaa, niin mikseivät he muokkaa omia geenejään miten haluavat?”. itse tosin arvelen, että tulevaisuudessa ihminen käyttää ruumiinsa parantamiseksi keinotekoisia osia.

24 08 2008
ruby

Vai jotkut uskovat, että kaikki abductiotapaukset ovat seurausta unihalvauksesta? Itse koen unihalvauksen n. kerran tai pari viikossa enkä koskaan erehtyisi luulemaan että minut on siepattu, vaikka hallusinaatiot voivatkin olla aika pelottavia.

25 08 2008
Bam

^ Minäkin olen kokenut unihalvauksen kerran (enkä toista kertaa hitto vieköön odota ! ) ja näitähän hallusinaatioita on monenlaisia. Yksi näkee yhtä ja toinen toista ja sitten jotkut taas voivat sattumalta nähdä / kokea samankaltaisia asioita. Itse en itse asiassa edes nähnyt mitään, se oli vain kokemus ja tunne.

En sitten ole asiaa niin paljon tutkinut, tietääkseni kuinka selkeitä nämä unihalvauksen yhteydessä olevat mahdolliset hallusinaatiot voivat olla, koska kuitenkin joitakin adbuctio tapauksia on kuvailtu melko hyvin.

26 08 2008
Kanki

Leonard Nimoy äänenä tekee tästä pätkästä katsottavan \,,/

11 09 2008
kärmes

sääliks käy totaki ukkoa!
%d bloggers like this: