Ristin muotoinen viljapeltokuvio

19 08 2008

Etchilhampton Hilliin, Wiltshireen Britanniassa on taas ilmestynyt uusi viljapeltokuvio.

Viljapeltokuvio näyttää kuvaavan kelttiläistä ristiä ja se muodostuu spiraalimaisista muodostelmista ja ympyröistä.

Kuvio löydettiin 15.08.2008.

Lähde: cropcircleconnector.com (lähteessä lisää kuvia)

Kiitos vinkistä DiscloseBloggerille.

Mainokset

Toiminnot

Information

65 responses

19 08 2008
Dezil

Jooooo!!! Kiva…. Ootteko muuten huomannu et noita on alkanu ilmestymään tosi paljon viime-aikoina???… Ehkä ufot yrittää varoittaa meitä jostain tulevasta??

19 08 2008
hauntedhead

Dezil (16:35:19) :

Jooooo!!! Kiva…. Ootteko muuten huomannu et noita on alkanu ilmestymään tosi paljon viime-aikoina???… Ehkä ufot yrittää varoittaa meitä jostain tulevasta?
________________________________________________________________________

Joo tossa sä oot oikeessa. Tai sitten noita kuvioita ei ole tarkoitettu ihmisille?

Vaan toisille avaruusotuksille?

Maa on [EHKÄ] ainoa planeetta jossa viljaa on.
Mielestäni nuo kuviot on tarkoitettu ilmaisemaan uhvojen
kulttimerkkejä/sodanaloitus uhkauksia.

-Hauntie

19 08 2008
RockHill

Tai sit ne vaa pyytää kamuja oluelle pistäen maaha viestejä että muut näkevät ilmasta joo niin se on.

19 08 2008
Ammo9

Jostain kumman syystä alkaa pikkuhiljaa eppäilyttämään nuo kuviot, kun niitä tosiaankin alkaa ilmestyä melekosen tiuhaan tahtiin…..

19 08 2008
Maza

Nää kuviot on niin symmetrisiä että ne on pakosti tehty tietokoneiden avulla, ainakin luulen niin. En kyllä tiedä mikä tai kuka ne on tehnyt ja miten.

19 08 2008
callahan

…joo hienoja kuvioita..tarkasti tehtyjä..ois kiva tietää millä tekniikalla..jos on ihmisten tekosia…… 🙂

19 08 2008
Ronsu

Jep Dezil, ehkä ne koittaa varottaa meitä Ristuksen uudelleen syntymisestä…
Jostain syystä mun tekis mieli sanoo et tää on feikki… Tätä tahtiahan uhvomiehet on tuhlannu kaikki meidän viljat näihin kuvioihin jos ne näit samalla vauhdilla tulee tekee jatkossaki…

19 08 2008
shakaali

”Maa on [EHKÄ] ainoa planeetta jossa viljaa on.”

En nyt ihan täysin ymmärrä mihin tuo liittyy? Voihan sitä kuvioita vääntää vaikka saveen.

19 08 2008
Laurent

Ne viljakuviot joita tähän mennessä olen netistä katsellut ovat olleet kliinisen virheettömiä. Miksi tässä viljakuviossa on virhe?

19 08 2008
Puggalo

Ai mikäs virhe tos sit on?

19 08 2008
Tonza

Ehkä ne ovat avaruus olioitten ”mainoskylttejä”. (Älä ota tosissasi)

19 08 2008
Yasirotta

Kun katselee noita viljapeltokuvioita, niin ihmetyttää parikin asiaa…
Ensinnäkin se, että pyöreät kohdat näyttää tehty viljaa kaatamalla (tai painamalla) pyöreässä muodossa. Eli toisinsanoen, ikäänkuin suuri nyrkki olisi pyöräytetty pari kertaa myötäpäivään, jolloin vilja ”kaatuu” tai lyttääntyy symmetrisessä muodossa maahan. Ainakin tästä kuvasta on alimmaisessa ympyrässä havaittavissa pyöreitä uria.

En toki kiellä, etteikö joku tahallaan näitä tekisi saadakseen huomiota. Taikka sitten rahaa yksinoikeudella myymällä jollekkin medialle. Varmasti noita on tehtykkin ihmisten johdosta, mutten usko että ihan jokaista. Vaikka olenkin kommenteissani huomautellut feikityksen hokemisesta, niin kyllähän minäkin katson kaikkea ihan avoimin mielin.

Tässä kuviossa kuitenkin on tolkuttoman vaikeaa saada noin symmetristä kuviota aikaan itse. Asiaan tarkittaisiin erittäin pätevä ryhmä, joka osaisi mitata kuviot tarkkaan. Tietokonemanipulaatio on mahdollista, mutta miten se pääsisi otsikoihin saakka ? Kyllähän paikanpäällä ihmiset varmasti vierailisivat.

19 08 2008
calico jack

Joooh nätti kuvio on. Mitä tulee ristiin, se on uskonnollinen symboli jolla ei ole mitään tekemistä avaruusolentojen kanssa. Miksi avaruusolennot ottavat meihin yhteyttä jollain kuvioilla tai miksi he lähettävät viestejä toisilleen tolla tavalla. Miksei esimerkiksi jollekin jalkapallokentälle ilmesty kuvioita? Vastaus on yksinkertainen.

Pellot ovat valaisemattomia alueita ja kuviot ilmestyvät öisin. Välillä väitetään, että kuviot ovat syntyneet muutamassa minuutissa, mutta missä todisteet? Ehkä asiasta ilmoittava viljelijä haluaa muutaman lantin lisää?

Oletteko huomanneet miksi Suomessa ei juuri kuvioita tavata – aivan.. valoisat yöt 😉

20 08 2008
JambaB

Jos jumala on olemassa emme ehka ole hanen eka luomus

20 08 2008
Jugger

Aika epäileväinen olen näitten suhteen. Luulis alieneilla olevan muutaki tekemistä ku riehua pelloissa. Luulen että shopattu kuva. Joillakin on vain liikaa aikaa…

20 08 2008
DiscloseBlogger

photoshopattu muka? 😀 Ei! Hieno kuvio, tulee mieleen uskonnollinen celtic cross.

20 08 2008
Laurent

Tai no ei sinänsä virhe mutta jos kerran avaruusmatkoja tehdään ja maapallolla vieraillaan todisteita jättämättä niin voisi olettaa, että sellaisella korkealla tekniikalla, osaamisella ja älyllä saadaan aikaiseksi täsmällisiä ja moitteettomia geometrisia kuvioita. Kuva photoshoppiin, värit pois ja kontrasti kohdalleen niin että näkyy vain pelkkä kuvio. Sen jälkeen mittailemaan muotoja ja kuvioiden sijoittelua.

20 08 2008
Yasirotta

Tuo ei ole täysin symmetrinen.
ristin alaosa, sen reunoilla kulkeva reunus. Oikea ja vasen puoli ei reunusta yhtälailla molemmilta puolilta. Oikealla on pienemmät pyöreät reunukset kun vasemmalla pidemmät. Sama ei päde yhtä yhtä suurena eroavaisuutena kuin ylhäällä ja sivuissa.
Verratkaas myös toiseksi ylintä ympyrää. Näyttääkö se pienemmältä kuin ylin tai alempana keskikohdassa oleva ? Entä juuri sen toiseksi ylimmän ympyrän kohdalla oleva valkoinen piste ympyrän oikeassa laidassa ? Miltei samanlainen on vain oikeimman puolisen ympyrän kohdalla, siitä erkanevan käyrän juuressa ?

Myös ristin keskikohdalla, kulmissa olevat ”väritetyt alueet” poikkeavat sävyiltään. Eteenkin tuo oikeassa alalaidassa oleva on tummasävytteisempi kuin muut.

Jos kuva on photoshopattu, olisiko näin paljon epäkohtia tullut ?
Jos on tehty tarkoituksella, aika perkeleen hyvä shoppaaja saa olla. Vieläpä kun on puhe useammasta kuvasta. Jossain oli nimittäin samasta rististä muitakin kuvia.

En usko todellakaan photoshoppaukseen, mutta jätän muut arvailujen varaan. Ihmisen, tai jonkin muun tekemä. Luontokaan ei tuollaista saa aikaan.

20 08 2008
köhmä

uskonnon käsitys enkeleistä ynmsl taivaan asukkaista, voi aivan hyvin tulla humanoideista,totta kai ihmiset uskoivat kyseessä olevan jumalan lähettilään, kun tämä osoitti tulevansa ylhäältä.

Raamatu kertookin enkeleitten olevan ihmistä monin verroin älykkäämpi. Sitä paitsi loppujenlopuksi nykyisistäkin humanoidi havainnoista suuressa osassa, olennot ovat olleet pukeutuneena samaan tapaan kuin raamatun enkelit pitkään vaatteeseen jossa vyö. Avaruus olennot ovat myös usein kuvattu pitkiksi ihmisen kaltaisiksi.Tällaiseksi raamattu kuvailee enkelit. Lisäksi molemmilla usein rauhan sanoma.

20 08 2008
Assassin

calico jack (22:23:41) :

Joooh nätti kuvio on. Mitä tulee ristiin, se on uskonnollinen symboli jolla ei ole mitään tekemistä avaruusolentojen kanssa. Miksi avaruusolennot ottavat meihin yhteyttä jollain kuvioilla tai miksi he lähettävät viestejä toisilleen tolla tavalla. Miksei esimerkiksi jollekin jalkapallokentälle ilmesty kuvioita? Vastaus on yksinkertainen.

Pellot ovat valaisemattomia alueita ja kuviot ilmestyvät öisin. Välillä väitetään, että kuviot ovat syntyneet muutamassa minuutissa, mutta missä todisteet? Ehkä asiasta ilmoittava viljelijä haluaa muutaman lantin lisää?

Oletteko huomanneet miksi Suomessa ei juuri kuvioita tavata – aivan.. valoisat yöt 😉

Jaa, no jostain se ristikin on uskontoon otettu, luultavasti ihan tavallinen kuvio joskus 10000 vuotta sitten. Eli siis avaruusolennot eivät voi käyttää ristiä koska se on uskonnollinen kuvio maapallolla?

Jalkapallokentällä kun yleensä on lyhyt ruoho niin siihen on aika vaikea mitään ruveta rustaamaan.

Ja tuskin Englannissa sen pimeämpiä öitä on kuin Suomessa, aika samalla leveyspiirillä kun sijaitsevat.

20 08 2008
Totuus

Enpä usko että mikään näistä on oikeastaan photoshopattu. Kuten joku jo sanokin että näitä ei välttämättä oo tarkotettu ihmisille? Ekana tosta rististä tulee mielee joku rauha?

20 08 2008
Ghost Hunter

Kauheeta, alienit vakoilee meitä! Ne on tajunnu et ristejä on aika monessa paikassa ja yrittää viestiä meille ristin avulla, kaska ne tietää/luulee että risti on tärkeä merkki meille!(sori oli pakko sanoo tuo..älkää ottako (ihan) tosissanne, mutta mitä jos..)
Onhan tuon voinut joku ihminen tehnyt joka vaa haluaa aiheuttaa kohua..
Voihan se olla myös jonkun kultin rituaalin lopputulos =D(Ku Klux Klan:ko? vitsi vitsi =D)
Mutta kuka tietää….?

20 08 2008
Wespa

Niille jotka väittää kyseessä olevan photoshoppauksen, niin suosittelen katsomaan vaikka lähteestä lisää kuvia.

PS. Tuo cropcircleconnector.com on luotettava sivusto, jonne kerätään tutkimusraportit, silminnäkijätiedot, viljapeltokuvion mitat, kuvat ym. tietoa aina kyseisistä kohteista. Sinne ei siis mitään photoshoppauksia pääse.

20 08 2008
maukka

tere! taidat olla koneella just nyt kun ei mee kommentit läpi.Olet tehnyt huippusivut,ei ole tarkoitus mollata

20 08 2008
ahet

Viljapeltokuviot on varmaa jotain avaruusolioitten kommunikointi juttuja. 😀

20 08 2008
Totuus

Ghost Hunter, enpä usko että ihminen tommoseen ihan pystyis… Tai ehkä pystyis mut.. vähä kaukaa haettua

20 08 2008
Kerttu

Nykydruidit ovat tehneet kuviot taikavoimillaan.

20 08 2008
gh0stb0y

Ei ainakaan ihmiset TUOLLAISEEN pysty! Uskon että alieneilla on tukikohtia maassa ja heitä on keskuudessamme. Nyt kaikki jeesustelijat menee varmaan kyseisen ristin luo rukoilemaan Jumalaa hienosta työstään xD Eikä tämä miltään photoshopilta näytä 😀 EIKÄ NÄMÄ MITÄÄN SODAN MERKKEJÄ OLE!!! Uskon että alienit täällä maassa viestittävät tietoja avaruuteen ja kun Jumalaa pidetään rauhan ”tyyppinä” he käyttävät ristiä hyvänä merkkinä. Tai jospa ristiä katsoo toisinpäin! xD Kaikki satanistit tietää mitä tarkoitan 😀

20 08 2008
Wespa

maukka, spämmeihin oli mennyt jostain syystä automaattisesti, mutta palautin viestisi.

21 08 2008
DiscloseBlogger

En nyt välttämättä sulkisi ihmistä pois näistä peltokuvio jutuista, jos ihminen ei tuommoista pysty yön aikana tekemään mutta ihminen pystyy suunnittelemaan avaruuteen miehiä kuljettavan lentävän härvelin sekä muuta paljon mutkikkaampia juttuja.

Mutta jos se on ihminen tai mikä liekään kuka nämä on tehnyt niin joku merkitys niillä on oltava, jos ei muu niin muutaman sämpylän tuhoaminen ainakin 😀

21 08 2008
Kanki

Ehkäpä tuo kuviointi on ainoa tapa heille kommunkoida, emmehän voi tietää millä tavalla heidän kommunikaatio pelaa. Heidän mielestä se voi olla ihan normaalia, ja tämä meidän tapa aivan omituista.

21 08 2008
Ammo9

Tulipas tässä vaan mieleen, että mitenkä ristit liittyy avaruusolioihin? Ja tiesittekös, että 21.12 aikoihin on talvipäivän seisaus, jolloin aurinko ”pysyy paikallaan” muutaman päivän ajan…

21 08 2008
Ammo9

Mutta itseasiassa, nyt muistankin, että jostain oon kuullunna, että risti on vähän niinko vuodenaikojen ”jakotapa”. Tai siis minun käsityksen mukaan; ne jaataan neljään osaan,(syksy, talvi, kevät ja kesä) ja aurinko on siis tämän ”taulukon” keskellä, siis keskus…
Ja tämä miete sai alkunsa siitä, kun mietin, että minkäs takia tämä kuvio ei liity tähtiin/astrologiaan, kun muut taas liittyy.. Joten tässäpä oma näkökulmani asiaan =)

21 08 2008
janne

nii muuten kääntäkää toi toisi päin nisiitä tulee pietarin risti ei hyvä

22 08 2008
micoL

jehovan todistajat on avaruusolioita

22 08 2008
köhmä

ei jehovantodistajat ole avaruusolentoja,ei ole näyttöä minkäänlaista!!

23 08 2008
ghostjape

uskon kyl et koneel tehtyjä

23 08 2008
ghostjape

..tai joku on käyny itte tekees noi ton pellol

24 08 2008
Makke

Oletteko huomanneet että joka viljapeltokuviossa samanlaiset ”viivat” pitkin peltoa ? : ) ihmisten tekemiä kuvioita.

24 08 2008
Wespa

Nuo viivat mitkä menee tietyn välein on koneiden tekemiä linjoja joita pellolle tehdään kun vilapuimureilla ym. vedetään pellolla ristiin rastiin ja niitä näkyy joka pellolla ainakin Britanniassa… Ne eivät kuitenkaan selitä noita itse kuvioita mitenkään.

25 08 2008
Bam

^ Kuten Wespa sanoikin, niin noi tasaisin välein olevat viivat ovat ihan tuiki tavallisia koneen jälkiä (kun on esim. myrkytetty, lannoitettu tms.), eli eivät mitenkään liity tuohon kuvioon.

Entäpäs jos alieneillakin on sama jumala ko meillä? 8)

No joo, mut itse uskon tuohon, ihminen ei pysty yhden yön aikana tekemään, ja jos pystyisikin niin ei ainakaan kukaan ihan tavan tallaaja, koska tuommoiseen tarvittaisi melkoiset geometriset mittaukset.
En myöskään usko (ainakaan tässä tapauksessa) photoshoppaukseen, koska kuviosta löytyy myös epäkohtia, joita joku tuol ylempänä jo luettelikin.
Lähikuvissa näkyy kuinka vilja on taittunut tasaisesti, niin että kuviossa on tasaiset reunat. No se ei nyt sinänsä temppu ole, mutta noiden ympyröiden kohdalla on, sanoisin, että niitä on jokseenkin vaikea taittaa tuohon muotoon.

26 08 2008
spookynen

Hyvin hyvin vaikuttava kuvio taas kerran. Menee yli ymmärryksen, siis ainakin jos ajattelee että ihminen olisi (maasta käsin) saanut tuollaisen aikaiseksi.
Maailmankaikkeus on kyllä niin ihmeellinen paikka, että selitys vois olla melkeinpä mikä vaan. Ehkäpä alienit vaan tykkää tehdä omia graffitejaan tahi puumerkkejään tai miksi haluatte nimitettävän niitä, niinku tyylin ”EBE was here” tai semmosta 😉 😉

27 08 2008
MaxWell

Tervehdys palstalaiset ja muutkin muukalaiset. Olen tässä jonkun aikaa seuraillut viljapeltomysteerion kehittymistä ja ajattelimpa heittää omankin näkemyksen kehiin. Vaikkakin jollain tapaa uskonkin uffojuttuihin, niin silti olen aika skeptinen ainakin näiden viljapeltohommien kanssa.
Pienen ikäni ajan olen kikkaillut kaiken tekniikan kanssa ja viimevuodet enemmän tai vähemmän työnipuolesta gps-tekniikan parissa.
Elikkäs kerrompa oman näkemykseni kuinka tekisin pellolle kuvion.

Kalustoksi ihan ”oikea” gps-laite ja ohjelmisto(eli ei mikään autonavigaattori tai bilteman viidenkympin käsinavigaattori) , laite jonka mittatarkkuus 10-100mm. eli siis kampe joita käyttää esim maanmittauslaitos, kartoitusfirmat yms. Laitevalmistajista nyt ensimmäiseksi tulee mieleen Leica ja Trimble. (laitteiden hinnat joitakin tuhansia euroja.)

Toinen kampe olisi käsintyönnettävä jyrä(pölökky), jota ny voi käyttää vaikka kun tiivistää multaa ennekuin kylvää nurmikon.
Jyrään tekisin virityksen, jotta saisin gps-antennin kiinni jyrän keulaan.
Sitten ei muuta kun kuvion suunnitteluun…
suunnitteluohjelmaa tulille, tähän varmaan sopiis vaikka joku cad-pohjanen ratkaisu. valikoin netistä sopevan mystisen kuvion ja alan tuhertaan siitä kuvaa… Netistä Karttapaikka.fi palvelusta käyn sieppaamassa ”Isontalon Antin” kaurapellon koordinaatteja ja asettelen sopevan koordinaatin aloituspisteeksi piirretynkuvion johonki sopevaan paikkaa.
Tästä kuvasta sitten muutetaan kuvan viivojen perusteella hässäkkä koordinaattipisteiksi. tämä koordinaattiläjä gps-purkkiin ja illansuussa
tepastelemaan pölökyn kans pellolle. eikä ole välttämättä monen tunnin homma…
Näin minä sen tekisin ja ihan ihimisen kehittämää tekniikkaa käyttäen.

Alakaakohan pian meijänkin perälle ilimestyyn naapurin isännän pelloille kuvatuksia??? 😉

27 08 2008
A-E

Monet nuista peltokuvioista näyttää tai jotenki ilmaisee uskontoa… Tossakin on nyt risti ja monessa muussakin se esiintyy… Pistaa vain mietityttämään, kun moninuista viittaa johonki uskontoo. Juutalaisuuteen, kristittyjen, mayojen, jing-jang juttuihin, moneen muuhunki…

27 08 2008
Wespa

MaxWell ihan pätevä systeemi, mutta voin sanoa, että olisi aika vaikea homma yöllä tehdä tuota ja toiseksikin kestäisi hyvinkin kauan tehdä jotain kookasta ja monimutkaista kuviota. Tarvittaisiin paljon ihmisiä, sekä myös valoja ym. jotka olisi sitten taas helppo huomata, mutta siltikään ei ole niiden kahden papan (jotka eivät osanneet tehdä kuin sotkua) jälkeen jäänyt ketään kiinni.

27 08 2008
rampe

meinaaks toi ku o 12 palloo ni maailman loppuu lukua 12 eli 2012?

27 08 2008
MaxWell

Ihan hyviä pointteja Wespalta. Mutta tähän valokysymykseen vois lisätä että eihän sileällä pellolla mitään valoja tartte. kattelee valastulta näytöltä pistetietoja ja kävelee reittiä mitä kone käskee.
Ja toisekseen, jos nyt nämä kuviot on ihmiskäden tuottamia, väitän että takana on sen verta hyvin organisoitu järjestelmä jolla ei resurssit lopu valuutan, henkilöiden eikä ammatitaidon suhteen.
Parin komppanian verran erikoiskoulutettuja henkilöitä tekemään pimeänäkölaitteet päässä touhuja.
Juup tiedä sitten mikä yleensäkkin on näiden kuvioiden motiivi, teki sen ihmiskäsi tahi humisräpylä. Pelon lietsonta vai silmienavauskonsti?

Viljapelloista puheen ollen hyvä aasinsilta seuraavaan.
Sattuiko kukaan katsomaan tällä viikolla iltamyöhäsellä tuli dokumentti juttua geenimanipuloinnista viljelykasveille. Siinä oli kunnon salaliiton ainekset, jos missä.

27 08 2008
MaxWell

nyt löytylinkkiä manipulaatiolinkkiin http://yle.fi/tv1/20-8-monsanto.php

30 08 2008
Elisabeth

Minusta tuo ei näytä miltään viljapellolla olevalta kuviolta. Näyttää pikemminkin kuin se olisi puu levyssä. -.-

30 08 2008
Wespa

Elisabeth, suosittelen katsomaan linkissä olevat kuvat, niin huomaat, että kyllä se viljapeltokuvio on. 🙂

7 09 2008
joonaspoonasx

Risti on todella vanha symboli merkki, hyvinkin mahdollista että ufot viestittävät meille jotain ristin merkin kautta? Mitä kuvioita pitäisi tehdä, että ihmiset ymmärtävät tai tajuavat? jos kirjoitettasiin viljapellolle, että maailma loppuu niin sehän vasta ihmisen tekemä oisikin. Kun kieltä ei osata niin kommunikoidaan kuvien avulla…..

11 09 2008
STEMU

Minusta nämä ristit sun muut kuviot ei ole tarkoitettu meille ihmisille, vaan toisille ufoille/alieneille/otuksille. Ehkä ne merkkaavat jotkin tapaamispaikkansa niin?

-stemu

11 09 2008
kopaali

Luettuani kommentteja tähän ristikuvioon ja moniin muihin samaa asiaa koskeviin kommentteihin, voin vain todeta, että suurin osa ihmisistä on todella eksyksissä, peloissaan.
MAAILMA ON TODELLA IHMEELLISEMPI KUIN MONI USKOOKAAN !

Ei kuitenkaan ole syytä pelätä, joutua paniikkiin- on paljon asioita, jotka vain ovat ja niitä ei osata TIETEELLISESTI – V I E L Ä – todistaa- nähdä jne.

Uskon olevani oikeassa- sen tosin vasta aika näyttää- , että kaikki mitä saamme muista ulottuvuuksista, tietoa, apua jne. ( sitä saamme jo valtavasti ) on vain meidän parhaaksemme,meillä ei ole mitään syytä pelätä näitä ” muukalaisia ”- enemmän pelkoa minulle tuottavat meidän omassa maailmassamme tällä hetkellä toimivat johtajat, maat, uskonlahkot jne.

Ollaan onnellisia, ollaan avoimia, otetaan ” vieraat ” vastaan ystävällisesti, jos he joskus tänne MAAHAN uskaltavat tulla ja annetaan uusien ulottuvuuksien rikastuttaa elämäämme ja antaa ymmärrystä kokonaisuudesta– meillä ei ole mitään pelättävää- laajempi ymmärrys antaa meille rauhan, ilon jne. ( en ole minkään uskonnon- lahkon edustaja )

Meidän on hyvä olla !!!

17 09 2008
ninjani

Kun kerroin kaverille tuosta, niin se sanoi, että Alienit ovat tutkineet kulttuuriamme, ja luulevat ristin tarkoittavan kuolemaa.
Mielenkiintoinen teoria, mutta enpä usko.

17 09 2008
Wespa

Risti ei kyllä kuolemaa ainakaan tarkoita, ellei sitten mietitä Jeesuksen kuolemaan, mutta ristillä on ihan eri merkitys monissa eri uskonnoissa ja uskomuksissa.

17 09 2008
Peku

”Maa on [EHKÄ] ainoa planeetta jossa viljaa on.
Mielestäni nuo kuviot on tarkoitettu ilmaisemaan uhvojen
kulttimerkkejä/sodanaloitus uhkauksia.”
Et oo tosissas…

10 10 2008
Wazigga

Anteeksi, juuri jim-tv:llä tuli dokkari näistä viljapeltokuvioista. Siinä seurattiin, kuinka englantilaiset lähtevät yön tullen lautojen kanssa pellolle isolla porukalla. Siellä on tarkat mittaukset ja ne tekevät nämä LAUDOILLA JOTA VOI NOSTELLA NARUN AVULLA. TÄMÄ EI OLE U F O J E N TEKEMÄÄ!

20 10 2008
Ivvi_Lethen

Wazigga ei kannata uskoa kaikkea mitä telkkarissa sanotaan… Etenkään Jim-tv:tä.

Sillä jos rehellisesti voit väittää, että ihmiset ovat laudan pätkien avulla käyneet ohessa olevat kuviot yhden yön aikana peltoihin tekemässä, tietäen että eivät ikinä saa kunniaa tai rahallista palkkaa vaivannäöstään, niin aika kova luotto sulla on ihmiskuntaan. Ja jos asia todella näin on, niin ei voi muuta kun olla pirun ylpeä että jotkut todella osavaat ja jaksavat tehdä vastaavia kuvioita useita kertoja kuukaudessa keskellä yötä. Vaikka varmasti voisivat luvankin saada harrastukseensa..Itse ainakin voisin palkata tommosen ryhmän kuvioimaan oman pihani…


27 10 2008
MothMan

MaxWell.. Joo noita kuvoita on ollut jo vuosikymmeniä, toki ovatkin olleet alunperin vähän yksinkertaisempiakin.. Eikä silloin ollut gepsiä =). Toki onnistuu ilmankin, kun on tarpeeksi porukkaa ja aikaa.

http://www.martinkeitel.net/cropcircles/evidence3.html kertoo kuitenkin seikoista, joita ei ole tallatuissa viljakuvioissa.

30 10 2008
Dissu

Miksei noihin pelloille voisi laittaa jotkut valvontakamerat, jotta nämä ufot, jokta näitä tekevät tallentuisivat filmille……………………….???????

3 11 2008
Disse

Niiin… mielipiteitä tohon —-^

25 12 2008
J Fox

calico jack !!!!!!!!!!!!!!!!! Ja muut! Jumala on luonut kaiken… Jos tuolla jossain on avaruus otuksia niin kyllä nekin ristin voitosta tietää.. Että silleen.

25 12 2008
J Fox

PENNUT!!! TAJUTKAA että kuvaa ei ole voitu ottaa aivan kohtisuoraan. Siksi ei ole symmetriaa! Ja miksi ihmeessä sen pitäisi olla juuri niin hiton symmetrinen??? Siksikö kun olette hemmoteltuja kakaroita?

25 12 2008
happo

En usko et ihmiset on noita tehny enkä myös usko et noi on muukalaisten välistä kommunikointia eiköhän niillä oo parempiiki tapoja kommunikoida toisille 😀 et kyllä on salee ihmisille tarkotettu,varmaa sisältää jonkun viestin ihmisille tai jotai??

25 12 2008
happo

”PENNUT!!! TAJUTKAA että kuvaa ei ole voitu ottaa aivan kohtisuoraan. Siksi ei ole symmetriaa! Ja miksi ihmeessä sen pitäisi olla juuri niin hiton symmetrinen??? Siksikö kun olette hemmoteltuja kakaroita?”

Asiaa 😀
%d bloggers like this: