Elämää kuussa?

7 08 2008

En yleensä postaile tänne salaliittojuttuja, mutta tämä video oli sen verran kiinnostava, että päätin sen tänne lisätä. Videolla näkyy kiinnostavia kohteita kuussa.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

50 responses

7 08 2008
Sissijuusto

Jollain on varmaan TODELLA TYLSÄÄ. Nojoo, ei noi kuvat vielä mitään kerro tarkkaan, kaikkia kivoja muotoja sielä kuussa varmaan on ja paljon.

7 08 2008
Lizard

Todella mielenkiintoinen video! Nuo kuvat kuuhun laskeutumisesta nyt olen jo kauan aikaa sitten tiennyt lavastetuiksi, esim. lippu lepattaa kuussa, vaikka sen pitäisi olla painoton tila….
Tästä aiheesta, että kuussa olisi elämää, löytyy kyllä hyvää materiaalia netistä.
Todella kiinnostava aihe….

7 08 2008
Tarjuccia

Satuin viime viikolla lukemaan kirjan ”Yhteys avaruudesta”, jonka on kirjoittanut suomalainen ufo-kontaktihenkilö Kaija-Liisa Hiltunen, joka kertoo kirjoittaneensa kirjan ”telepaattisena saneluna aivohini toisplaneettalaisilta ystäviltä”. Siinä puhutaan paljon meidän aurinkokunnan historiasta, menneestä ja nykyisestä asutuksesta planeetoilla ja kuilla jne. Maan kuun asutuksesta siinä sanotaan näin ”…kuista (kirjan mukaan maapallolla oli alunperin 2 kuuta, joista suurempi tuhoutui erään katastrofin seurauksena) tuli planeettojen asuttamisen alkuaikoina Maalle elämän kehto, sillä kuut olivat Maata kehittyneempiä evoluutiossaan.” ja kerrotaan että nykyisin kuu toimii vain pienenä tukikohtana aurinkokunnassa. Kirjan teksti on ihan mielenkiintoista, suosittelen muillekin 🙂

7 08 2008
korvapuikko

Taas uusi salaliittoteoria…
Tämän teorian on varmasti tehnyt sellaiset ihmiset jotka ovat aluksi halunneet uskoa että kuussa käyti on valhe, mutta sitten ne ajattelisit että eikö olisi kiva uskoa että kuussa olisi elämää joten teoriaa piti muuttaa sellaiseksi että olisi ”todisteita” kuun elämästä ja sitten päädyttiin tähän

7 08 2008
Jaarno

Korvapuikko. Vaikka he olisivatkin muuttaneet mielipidettään niin kyllä nuo ”todisteet” silti ovat olemassa. Eivät he näitä itse ole tehneet.

En kyllä tiedä sitten ovatko nuo todisteita. Todella mielenkiintoisen näköisiä kuviota/muodostelmia siellä oli mutta ei se mitään todista jos kuussa on jokin rakennuksen näköinen asia että siellä olisi elämää.

Kun nyt maatakin katsoo niin täältä löytyy paljon kaikkea mielenkiintoisen näköistä joka viittaa elämään vaikkei elävillä olennoilla ole ollut siihen mitään tekemistä.

7 08 2008
Sissijuusto

Olihan se mielenkiintoinen video. Se ihmisen pään muoto oli kyllä aika naurettava todiste. Se yksi kuva missä näytti olevan pyramidin varjo oli mielenkiintoinen.

Ja Lizard, ihan näin selvennyksenä, kuussa on painovoima 😀 Mutta ei sen lipun pitäisi sielä lepattaa.

7 08 2008
calico jack

Suosittelen avaamaan Google Earth:n ja zoomaileen vaikka saharaa.. no muttamutta.. kuinkas ollakkaan, siellähän on samoja perk***n ”rakennelmia” kuin kuussa ja marssissa!.

Kyseistä ilmiötä kutsutaan paradoliaksi. Ihmissilmä näkee satunnaisuudessa erilaisia kasvoja, rakennelmia ynnä muuta. Kaikkihan me ollaan nähneet kasvot poutapilvessä ja kuu-ukkohan on nyt meidän kaikkien kaveri.

Salaliittoteoreetikkoa on todella vaikea vakuutella, esim. siitä, että kuussa ei ole käyty. Jos kaadat kyseisen speden niskaan 10 kuutiota todistusaineistoa, ei kelpaa, koska se on väärennettyä. Jos viet jepen kuuhun katteleen kuuautoa, ei kelpaa, koska se on tuotu tänne viime viikolla.

Ja sitten tietty tämä varma ”todiste” eli kuussa ei näy tähtiä. Katsokaa kuvia esim. astronauteista jotka ovat avaruudessa.. yllätyitkö? AIVAN, ei tähtiä! Kaverit eivät mene avaruuteen mukanaan loma-ixus – pojilla ovat mukanaan hieman eri pelit, eivätkä he mene ottamaan kuvia tähdistä.

Palataan vielä noihin rakennelmiin.. Tutustukaas muuten Japanin, siis Tsäpänin eteläpuolella olevan Yonaguni-saaren vedenalaisiin rakennelmiin. Todennäköisesti vain luonnollinen geologinen ilmiö.

7 08 2008
Assassin

calico jack (17:54:21) :

Salaliittoteoreetikkoa on todella vaikea vakuutella, esim. siitä, että kuussa ei ole käyty. Jos kaadat kyseisen speden niskaan 10 kuutiota todistusaineistoa, ei kelpaa, koska se on väärennettyä. Jos viet jepen kuuhun katteleen kuuautoa, ei kelpaa, koska se on tuotu tänne viime viikolla.

Ja sitten tietty tämä varma “todiste” eli kuussa ei näy tähtiä. Katsokaa kuvia esim. astronauteista jotka ovat avaruudessa.. yllätyitkö? AIVAN, ei tähtiä! Kaverit eivät mene avaruuteen mukanaan loma-ixus – pojilla ovat mukanaan hieman eri pelit, eivätkä he mene ottamaan kuvia tähdistä.

Skeptikoille nyt ei vaan riitä mikään. En sitten tiedä v*tuttaako heitä olla väärässä, kun todistusaineistoa on tarpeeksi, kun pitää ne heti väärennetyiksi haukkua.
Sitä paitsi nämä salal. teorian ”todisteet” ettei kuussa ole käyty on naurettavia ja helppo vastaväitteillä kumota.

Ja totta hemmetissä lippu heiluu kuussa, vaikka siellä ei tuule. Ripustappa paita henkariin sisällä ja heilauta sitä. Kappas vain, se jää HEILUMAAN. Uskomatonta vaikka meillä ainakaan sisällä ei tuule. Ja kuun lipussa menee tukitanko myös lipun yläreunaa pitkin. Joten kun se pistetään paikalleen kuussa, jonka aikana se tietenkin tärähtää, jää se heilumaan aaltomaisesti (vrt. tuuli).

Ja tähtien puuttumisen lainaukseni kohde jo kertoikin. Joten jos et vieläkään usko että kuussa käytiin silloin muinoin, rakennetaan oma avaruusalus ja käydään katsomassa vaikka sitä lippua.

7 08 2008
Hyrre

Yhdyn Calico Jackin sanoihin täysin. Olen aina pitänyt tätä ”kuussa ei käyty” salaliittoa naurettavana, miksei muka siellä oltaisi voitu käydä? Ihminen vain on tälläinen, emme voi vain hyväksyä sitä että maailma olisi juuri niin tylsä ja ”taiaton” kuin perus arki.

7 08 2008
calico jack

”Skeptikoille nyt ei vaan riitä mikään.” Eikä uskovaiselle.

Itse olen skeptinen koska haluan haastaa itseni löytämään ratkaisun jollekkin asialle – en vain vi*****llakseni jollain blogilla. Esimerkiksi se parin päivän takainen liikkuva ufo avaruudessa sai uskottavan selityksen monen muunkin kuin itseni toimesta.

Haluan vain löytää selityksen. En todellakaan mene kieltämään asiaa suorilta vain ollakseni mukamas fiksu, ei – haluan vain löytää asian oikean laidan.

Kävin juuri keskustelua mesessä kaverini kanssa, jonka kommentti:

”..väärä perspektiivi-p***a.. hohhoijjaa.. aikojen aamuhämäristä asti, johtuen ihmisen pystystä asennosta ja auringon suunnasta, ihminen kokee että valo tulee aina ylhäältä. Eli jos on ylhäältä varjostettu ympyrä, se mielletään kuopaksi ja kun kuvan kääntää toisin päin se onki pullea.”

Sitten se lippu.. kieltämättä hieman erikoinen, mutta kuun painovoima ynnä muut jälleeen LUONNOLLISET asiat voivat antaa selityksen tuollekkin asialle. Toki voi olla, että se lipun lerpatus on lavastettu, koska alkuperäinen filmi on mennyt pas****i. Kylmä sota oli nimittäin kylmimmillään, eikä epäonnistumisia sallittu.

Skeptikkona oleminen on siinä mielessä hienoa, että mitä vaan todistetaan, en nolaa koskaan itseäni. Suttuiset valokuvat, filmit ym. ei todista yyyhtääään miiiitääään.

7 08 2008
Finshady

Tuo lipun lepattaminen kyllä käy hieman mietityttämään…

Ohi pyyhältävän astronautin vaikutus lippuun voisi olla vain hänen liikkeensä aiheuttama ilmavirta mutta koska kuussa ei ole ilmakehää, niin tuo ei voi selittää miksi liikkumaton lippu alkaa lepattamaan tuon astronaution ohi kiitäessä.

En kyllä osaa sanoa voisiko nuo hänen hyppynsä tärisyttää sitten tuota maata niin kovasti että siitä syntyvät värähtelyt sitten saisivat tuon rautalangalla osin vahvistetun lipun liehumaan tuolta etäisyydeltä.

Veikkaan tosiaan että ovat kyllä käyneet kuussa mutta osa julkisesta materiaalista kyseisistä kuuvierailuista on kuvattu studiossa ja vain osa on todella aidosti kuussa taltioitua.

7 08 2008
gh0stb0y

Todella mielenkiintoinen video! sai ajattelemaan toisin kun ennen… Hmm…

7 08 2008
gh0stb0y

Lippu ei voi liehua kuussa ja en usko että lippu liehuisi astronautin kiitäessä ohi tai maan tärähdellessä… Ja miten astronautti pääsi noin kovaa?! :S

7 08 2008
ninjani

Tuosta lipun liehumisesta. Luin foorumilota, että lippuun on käytetty, jotain kovettavaa ainetta. En tiedä onko totta, mutta voihan se näinkin olla.
Onhan näitä todisteita elämästä kuussa, mutta ei hirveän luotettavia. Ei nämä kuvat minusta todista paljon mitään. Muistuttavat niin paljon ihmistä, että en usko. Aivan sattumalta sattunut tämän muotoisia möykkyjä.

7 08 2008
ninjani

Tai sitten saattoi olla, että englannin taitoni eivät riitä tähän videoon.

7 08 2008
Standardi

Jollain on liikaa aikaa (ml. minä). Jos jenkit eivät olisi käyneet kuussa, neukut olisivat repineet siitä suurta riemua julkisesta – vai maksoiko joku neukut hiljaisiksi?

7 08 2008
JambaB

Naurettavaa… Kuinka elamaa voisi olla boltsil jolla ei ole ilmakehaa. Kyl karpasen kakka kin voi muistuttaa vaikka Zeusta

7 08 2008
Arulux

Siellä asuu varmaan niitä avaruusnatseja. 😉

7 08 2008
S.T.A.L.K.E.R

Ja Aruluxen kommenttiin päätämme tämän.

8 08 2008
Ridna

Erittäin mielenkiintoinen video ! sai tosiaan ajattelemaan. uskokaapa vikka puolen minuutin ajan tähän teoriaan ja miettikää jännää se olisi, jos kaikki edellä mainittu olisi totta. Pyramidit, pääsiäis-saarten kivipaasit ja stonehenge kuu-ukkojen tekemiä? 😮 kuusta tullu elämä maapallolle? Jos kyseessä oleva rotu olisi noin hirveän vanha, ja kyennyt jo muinoin tulemaan maapallolle rakentelemaan pyramideja niin mihin sellaset ilmakehää tarvii, asustelevat pikku kuu-majoissaan hapentekolaitteiden kera tai mitä ikinä tarviivatkaan elämistä varten 8)

ps. ajatusleikkiä, en usko teoriaan tosissani, mutta olisi kiva uskoa ja on kiva ajatella silloin tällöin eri kantilta asioita. ehkä edes osa olisi totta?

8 08 2008
DiscloseBlogger

Kuu ei myöskään ole miltä se näyttää, vaan se on ehkä jopa kymmeniä tuhansia vuosia vanha ”sateliitti”. Ensimmäiset kuu kävelyt olivat kyllä täyttä kusetusta, myöhempiin kuu kävelyihin en ole tutustunut, dokumentteja ensimmäisestä kuu kävelyn kusetus jutusta olen katsonut kuinka sammakko hyppelee kuvan alhaalla, lippu liehuu jne..

Myös monia rakennuksia näkyy useissa videoissa kuussa (sekä marsissa)
Kuussa sekä marsissa väitetään olevan sivilisaatiota, sekä maapallolla 11 tähtiporttia joilla voi matkustaa hetkessä marsiin/kuuhun. sekä 41 000 muuhun maailmaan..

Tässä näkökulmia ”ääripäästä”…

Hienoon videoon puristettu monta asiaa, kuitenkin rakennelmista ja tarkemmin kerrotusta kävely kusetuksesta löytyy paljon pidempiä videoita.
Kannattaa etsiä ja tutkia, ei näistä asioista tulla lehdissä tai televisiossa selvittelemään.

Käyttäkää nettiä tiedonhakuun vielä kun se on mahdollista, kiinan sensuuri saattaa kolkutella koko maailmaa kohta.

8 08 2008
DiscloseBlogger

”Sissijuusto (17:43:09) :

Olihan se mielenkiintoinen video. Se ihmisen pään muoto oli kyllä aika naurettava todiste. Se yksi kuva missä näytti olevan pyramidin varjo oli mielenkiintoinen.

Ja Lizard, ihan näin selvennyksenä, kuussa on painovoima Mutta ei sen lipun pitäisi sielä lepattaa.
”—————–

kyllä, kuussa on heikko painovoima, mutta EI ilmakehää.. muissa kuussa käynti dokkareissa lippu lepattaa oikein kunnollla ja astronautti yrittää hillitä lepattamista.. tais olla jenkeillä kiire päästä kuuhun ennen venäläisiä? 🙂 niin piti feikata kaikki.

8 08 2008
Vic Rattlehead

Ei vakuuttanut ei. Joku paatunut UFO-hörhö nyt varmaan tahtoo niellä tuon todeksi, mutta ei minua ainakaan vakuuttanut millään tavalla.

8 08 2008
korvapuikko

Olen kyllä Vic Rattleheadin kanssa täysin samoilla linjoilla, tuossa videolla ei esitetty yhtään asiaa jota en ole jo etukäteen kumonnut muista vastaavista ”dokumenteista”

8 08 2008
Haukka

Katsokaa tämä kuulentojen salaliittoja koskevasta artikkelista ”Esimerkkejä väitteistä ja vastaväitteistä”:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Apollo-ohjelmaa_koskevat_huijaussyyt%C3%B6kset#Esimerkkej.C3.A4_v.C3.A4itteist.C3.A4_ja_vastav.C3.A4itteist.C3.A4
– – – – – –
”Kuun pinnalla otetuissa kuvissa ei näy tähtiä, vaikka ne voi selkeästi nähdä Kuussa ilmakehän puutteen vuoksi.

Tähdet eivät ole tarpeeksi valovoimaisia näkyäkseen valokuvissa, jotka on otettu kirkkaissa paikoissa, kuten kuun pinnalla päiväsaikaan. Päivänvalon kirkkauden takia kameroissa käytettiin lyhyttä valotusaikaa. ”
– – – – – –
”Astronauttien pystyttämä lippu heiluu, vaikka Kuussa ei ole ilmakehää.

Lipussa oli yläosassa tukipalkki, joka piti lippua levällään, ja alalaidassa rautalanka, jonka ansiosta lippu saatiin näyttämään ikään kuin tuulessa hulmuavalta. Videokuvassa esiintyvä heiluminen johtuu siitä, että lippua pystytettäessä tankoa jouduttiin painamaan voimalla Kuun pintaan, joten lippu heilui siinä vaiheessa reilusti. ”
– – – – – –
Aiemmin mainitsemastani linkistä löytyy paljon muitakin väitteitä, jotka mielestäni kumotaan uskottavasti. Ja tietysti jokainen on vapaa ostamaan vaikka kuinka tehokkaan kaukoputken, suuntaamaan sen Kuuhun ja esittämään ne todisteet ”elämästä kuussa” ja tulla näin maailman tunnetuimmaksi ihmiseksi.

8 08 2008
Tämmöstä

Siis en edes ymmärtänyt mitä ton vihreen viivan tuossa alussa olis edes pitäny muistuttaa? En uhallakaan kattonu mitään tekstejä, että ei alkais automaattisesti mielessään kuvittelemaan että sehän se siinä onki joo.. Kaikkee sitä. *haukotus*

9 08 2008
DiscloseBlogger

Haukka:
Lipussa oli yläosassa tukipalkki, joka piti lippua levällään, ja alalaidassa rautalanka, jonka ansiosta lippu saatiin näyttämään ikään kuin tuulessa hulmuavalta. Videokuvassa esiintyvä heiluminen johtuu siitä, että lippua pystytettäessä tankoa jouduttiin painamaan voimalla Kuun pintaan, joten lippu heilui siinä vaiheessa reilusti. ”

En tarkoittanut tuota uutisen videota missä lippu liehuu, vaan ensimmäisen kuussa kävelyn lippua!

9 08 2008
DiscloseBlogger

jos vaikka katsoisit tuon ja selität sen?

9 08 2008
Haukka

”jos vaikka katsoisit tuon ja selität sen?
http://www.youtube.com/watch?v=mJGZte-k4G0&feature=related

Ehkä se johtuu tästä: ”Videokuvassa esiintyvä heiluminen johtuu siitä, että lippua pystytettäessä tankoa jouduttiin painamaan voimalla Kuun pintaan, joten lippu heilui siinä vaiheessa reilusti.”

Videossa astronautti varmaankin painaa lippua kuuperään ja vääntää sitä samalla edestakaisin, että se porautuisi syvemmälle ja se saa lipun heilumaan? Vaikka kuussa ei tuule niin mm. pienemmän painovoiman takia se lippu heiluu kauemmin kun sen laittaa liikkeeseen.

Jos tehtäisiin koe, ja heitettäisiin samanlaisia palloja samalla voimalla sekä kuussa että maassa, niin tietysti se lentäisi kuussa paljon pidemmälle koska kuussa ei ole niin monia sen liikettä hidastavia tekijöitä. Te taas todennäköisesti sanoisitte koetta huijaukseksi ja suureksi salaliitoksi, ja että nk. ”kuussa” pallo lensi pidemmälle studiossa puhaltaneen myötätuulen voimasta ja kuussahan ei tunnetusti tuule. 😛

Ja kyllä, Kuussa on erilaiset olosuhteet kuin maassa ja tämä pitää ottaa huomioon. Niitä olosuhteita voi olla kyllä hankala hahmottaa jos ei ole koskaan maapallolta poistunut tai edes käynyt paikassa, jossa olisi erilaiset olosuhteet kuin meidän elinympäristössämme.

9 08 2008
ninjani

JambaB onko avaruudessa elävillä pakko olla niin paljon meidän tapaisia, että ne tarvitsevat ilmakehää elääkseen.

9 08 2008
Larty

Ovatko kaikki salaliittoteoreetikot huumeaddikteja,vai mistä he näitä juttuja repivät? Huumeongelmateoria selittäisi aika paljon.

9 08 2008
...

noissa logoissa mitkä se astronautti oli piirtäny niin huomasitteko että se kuu oli niiden kivirakennelmien yläpuolella eli kuvassa oli maa ja sen yläpuolella kuu. Ei niin että rakennelmat olisi ollut kuussa. Muutenkin oli aika kehno video(hienoja maisemia tosin). Esimerkiksi se ”patsas” oli väärin päin. Pääpuoli olisi pitänyt olla alaspäin. Videolla se oli aivan mahdottomassa kulmassa.
Mutta mitä salaliittoteorioihin tulee pidän aivan mahdollisenä että amerikkalaiset eivät koskaan oikeasti käyneet kuussa.

10 08 2008
DiscloseBlogger

mielestäni tuo video ei esittele parhaimpia todisteita kuun cover up jutuista.. Jos olisin pelkästään tämän videon nähnyt ensimmäisenä videoista pitäisin koko juttua kusetuksena.

Mutta katsokaapa nämä (jos aikaa riittää)
http://video.google.com/videosearch?q=moon+fake&sitesearch=#
http://video.google.com/videosearch?q=moon+fake&sitesearch=#q=moon%20landing

Suosikaa FOX kanavaa, yksi ainoista independent kanavista enään. cnn,nbc,cbs kaikki valtion kanavia..

10 08 2008
10 08 2008
meiizi

Haukka (02:42:44) :

“jos vaikka katsoisit tuon ja selität sen?
http://www.youtube.com/watch?v=mJGZte-k4G0&feature=related

Ehkä se johtuu tästä: “Videokuvassa esiintyvä heiluminen johtuu siitä, että lippua pystytettäessä tankoa jouduttiin painamaan voimalla Kuun pintaan, joten lippu heilui siinä vaiheessa reilusti.”
—-
Minusta tuo kyllä näyttää tuulen heiluttamiselta… Uskoisin että lippu liehuisi hitaammin kuun painovoiman takia jos sitä heiluteltaisiin. Enhän toki varmaksi sitä voi tietää kun en kuussa ole käynyt… Itse uskon kuitenkin että kuussa käynti on feikattu. Tai sitten siellä on käyty, mutta videot ovat studiossa kuvattuja siitä syystä että kuusta löytyi jotakin mitä ei voi muille näyttää (rakennuksia, ufoja, jotain eläviä olentoja?).. Jokainen uskoo mihin tahtoo.

10 08 2008
Haukka

”Tai sitten siellä on käyty, mutta videot ovat studiossa kuvattuja siitä syystä että kuusta löytyi jotakin mitä ei voi muille näyttää (rakennuksia, ufoja, jotain eläviä olentoja?).. Jokainen uskoo mihin tahtoo.”

Jos kuussa olisi jotain salattavaa, niin olisi salaisuus kyllä erittäin hankala pitää koska amerikkalaisten satelliitit eivät ole ainoita, jotka kuuta ovat kuvanneet (esim. Neuvostoliitto kuvasi ensimmäisenä kuun pimeän puolen) ja kuka tahansa tavis voi ostaa tarkan kaukoputken ja alkaa tarkkailemaan kuuta.

Kun kuuta ovat niin monet kuvanneet niin mitä järkeä edes olisi pitää jotain salaisuutta, jonka kymmenet tai jopa sadat osapuolet jo tuntevat? Olisiko kyseessä enää mikään salaisuus? Sitäpaitsi, miksi jotakin rakennusten ja elävien olentojen tapaista löydöstä edes pitäisi salata (älkääkä taas antako sitä iänikuista ”ihmiset kun ei oo valmiita sellaseen”-selitystä sillä siinä ei ole mitään järkeä).

Taitavat nuo niin kutsutut rakennukset olla samantapaisia harhoja kuin Marsista aikoinaan havaitut ”kastelujärjestelmät” tai ”kanavat”. Tosi salaliittoteoreetikko taitaa tosin taas väittää että ne ”kanavat” purettiin kun niitä alettiin havainnoida ja samaa väitettäisiin varmasti kuun ”rakennuksista” jos niitä päästäisiin tutkimaan paikan päällä. *huoh*

Kuussa tosin voi periaatteessa olla elämää, sillä jokaiseen avaruuteen lähetettyyn laitteeseen jää tarkasta puhdistamisesta huolimatta bakteereja. Muistaakseni niitä löydettiin elävinä kuussa käyneistä laitteistakin. Kenties kuuhun jäi muutama bakteeri horrostamaan ja odottamaan parempia aikoja?

10 08 2008
meiizi

Jos kuussa olisi jotain salattavaa, niin olisi salaisuus kyllä erittäin hankala pitää koska amerikkalaisten satelliitit eivät ole ainoita, jotka kuuta ovat kuvanneet (esim. Neuvostoliitto kuvasi ensimmäisenä kuun pimeän puolen) ja kuka tahansa tavis voi ostaa tarkan kaukoputken ja alkaa tarkkailemaan kuuta.

Kun kuuta ovat niin monet kuvanneet niin mitä järkeä edes olisi pitää jotain salaisuutta, jonka kymmenet tai jopa sadat osapuolet jo tuntevat? Olisiko kyseessä enää mikään salaisuus? Sitäpaitsi, miksi jotakin rakennusten ja elävien olentojen tapaista löydöstä edes pitäisi salata (älkääkä taas antako sitä iänikuista “ihmiset kun ei oo valmiita sellaseen”-selitystä sillä siinä ei ole mitään järkeä).

Valtioilla on hallitukset jotka voivat hiljentää salaisuuden selville saaneet. =D Joo, taas salaliitto juttuja, mutta kuka tietää.
Mutta niinhän sitä sanotaan että usakin koittaa salata kaiken laista.. Esimerkiksi jotain maan ulkopuoliseen älylliseen elämään liittyvää..

Ja tuo kuussa olevien asioiden salaaminen vain pälkähti mieleeni viestiä kirjoitettaessa, eli en siis kuitenkaan sellaisia pahemmin epäile. 😛 Enemmän uskon siihen että kuussa käynnit on lavastettu muista syistä.

Voisiko joku muuten vähän kertoa mitä tuossa DiscloseBloggerin linkittämässä videossa oikein kerrottiin? Kuvat nyt kertoivat aika paljon, mutta olisi siitä puheestakin kuitenkin kiva jotain ymmärtää..

10 08 2008
meiizi

Hmh.. Näyttää aika epäselvältä tuo edellinen viestini.. Unohdin lainausmerkit kahdesta ensimmäisestä öö.. kappaleesta vai mikskikä niitä sanotaan. ;P

10 08 2008
Haukka

”Valtioilla on hallitukset jotka voivat hiljentää salaisuuden selville saaneet. =D Joo, taas salaliitto juttuja, mutta kuka tietää.
Mutta niinhän sitä sanotaan että usakin koittaa salata kaiken laista.. Esimerkiksi jotain maan ulkopuoliseen älylliseen elämään liittyvää..”

Vieläkään ei siis selvinnyt MIKSI mm. amerikkalaisten NASA, kymmenien Euroopan valtioiden muodostama ESA ja Kiina ja muut valtiot pitäisivät avaruusolentjojen olemassaoloa salassa vaan kulututtavat yhä niiden etsimiseen monia miljardeja dollareita joka vuosi.

Selittämättä on myös MITEN esim. Apollo-ohjelmaan kuuluneet hiljennettiin jos kuulennot on lavastettu. Apollo-ohjelman koosta kun voi päätellä, että siinä on voinut työskennellä kevyesti kymmeniätuhansia ihmisiä. Tietysti pitää hiljentää kaikki Kiinan ja ESA:n avaruusohjelmien parissakin työskentelevät… Lopulta salaliittoon kuuluvat kaikki muut paitsi juuri sinä, perheesikin tietää totuuden. xP

10 08 2008
Larty

”Itse uskon kuitenkin että kuussa käynti on feikattu. Tai sitten siellä on käyty, mutta videot ovat studiossa kuvattuja siitä syystä että kuusta löytyi jotakin mitä ei voi muille näyttää (rakennuksia, ufoja, jotain eläviä olentoja?).. Jokainen uskoo mihin tahtoo.”

EVIDENCE, motherf***er! Do you have it?

10 08 2008
meiizi

Larty (10:36:51) :

“Itse uskon kuitenkin että kuussa käynti on feikattu. Tai sitten siellä on käyty, mutta videot ovat studiossa kuvattuja siitä syystä että kuusta löytyi jotakin mitä ei voi muille näyttää (rakennuksia, ufoja, jotain eläviä olentoja?).. Jokainen uskoo mihin tahtoo.”

EVIDENCE, motherf***er! Do you have it?

Siihen että kuussa käynti on lavastettu, on aika paljokin todisteita..
Lueppa tämä sivusto kokonaan alusta loppuun: http://www.erichufschmid.net/Finnish/Science_Challenge_Finnish.html
Siinä on aikamoinen lista. Kuitenkin on myös se ongelma että siitäkin on todisteita että kuussa on käyty. Omasta mielestäni kyllä nuo vasta todisteet kumoavat ne aika hyvin.
Taikka sitten, miksi astronautit kiivastuivat niin paljon Bart Sibrelin pyytäessä heitä vannomaan käsi Raamatulla että ovat kävelleet kuussa?? Tässä pätkiä: http://www.youtube.com/watch?v=9arbAsN6MCE

Ja kuten aikaisemmin sanoin viestissäni, en usko edes tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Että sieltä kuusta olisi jotain löytynyt. Se siis vain tuli mieleeni kun kirjotin viestiä.

10 08 2008
DiscloseBlogger

evidenceä että on feikattu:

edelleen—>

http://video.google.com/videosearch?q=moon+fake&sitesearch=#q=moon%20landing

watch.

10 08 2008
DiscloseBlogger

no berhana, ei tuo videogooglen käyttäminen ole kovin tuttu, hakekaa kuitenkin sieltä tai youtubesta video nimeltään: ”Moon Landing Hoax – Conspiracy Theory Fox TV (MorrisVideos.com)”
– 44 min – 24.4.2007

Katsokaa se kokonaan.

11 08 2008
Larty

”Taikka sitten, miksi astronautit kiivastuivat niin paljon Bart Sibrelin pyytäessä heitä vannomaan käsi Raamatulla että ovat kävelleet kuussa?? Tässä pätkiä:”

Miksi jotakuta pitäisi pakottaa käsi raamatulla ja ”Jumalan nimessä” vannomaan jotain että se olisi totta? Minä todellakin kiivastuisin jos minua käskettäisiin tekemään tuollaista. Kaikki maailman ihmiset eivät ole uskonnollisia. Ja vaikkei olisi raamattuja ympärillä, pystyn kuvittelemaan kuinka loukkaavaa se olisi jos joku alkaisi tuollaista typerää kyselyä, kun astronautti on henkensä pistänyt likoon kuumatkalla.

Ei, minä en todellakaan ota vakavasti salaliittohöhliä. Nämä tyypit voivat ehkä selittää kuinka jokin olisi voinut olla ”mahdotonta” ja etsiä rationalisointeja miksi jotain ei ole voinut tapahtua, mutta he eivät koskaan varsinaisesti osaa todistaa miksi heidän salaliittoteoriansa olisivat totta.

Mikään näistä jutuista tuolla sivulla ei ole positiivisia todisteita kuu-huijauksesta. Sivulla on vain spekulointia siitä kuinka kuusta saatu materiaali olisi voinut olla väärennettyä:

”Astronautit näyttivät höyhenen ja vasaran tippuvan alas samalla nopeudella, mutta laatu on niin huono, että luulen höyhenen olleen metallinen sisältä ja vasaran ontto, muovinen lelu.”

”1960-luvun tietokoneita ei nykyään enää luokiteltaisi tietokoneiksi. Ne olisivat ’lektronisia yhteenlaskukoneita’.
Tuotantotekniikka oli 1960-luvulla hirvittävän surkeaa siihen nähden, mihin olemme nykyään tottuneet.”

”Uskon, että monet syyskuun 11. päivän tutkijat ja UFO-teorioiden kannattajat työskentelevät yhden ja saman rikollisverkoston eteen.”

11 08 2008
meiizi

”Miksi jotakuta pitäisi pakottaa käsi raamatulla ja “Jumalan nimessä” vannomaan jotain että se olisi totta? Minä todellakin kiivastuisin jos minua käskettäisiin tekemään tuollaista. Kaikki maailman ihmiset eivät ole uskonnollisia. Ja vaikkei olisi raamattuja ympärillä, pystyn kuvittelemaan kuinka loukkaavaa se olisi jos joku alkaisi tuollaista typerää kyselyä, kun astronautti on henkensä pistänyt likoon kuumatkalla.”

Jos ei kerran ole uskonnollinen, miksei sitä sitten voisi vannoa. Luulempa että ainakin osa noista astronauteista olivat uskonnollisia, koska eivät uskaltaneet sitä kuussa kävelyä vannoa.. Eivät tahdo valehdella enää.

”Mikään näistä jutuista tuolla sivulla ei ole positiivisia todisteita kuu-huijauksesta. Sivulla on vain spekulointia siitä kuinka kuusta saatu materiaali olisi voinut olla väärennettyä:”

Olisit nyt poiminut jotakin muuta sieltä sivustolta.. Noihan ovat enemmänkin sen kirjoittajan omia näkemyksiä ja oletuksia… Kannattaa muidenkin käydä lukemassa sivusto: http://www.erichufschmid.net/Finnish/Science_Challenge_Finnish.html
Ja lukekaa mieluiten koko sivu.

19 08 2008
Yasirotta

Kuulkaas, tiedättekö mihin se kuussa käymisen spekulointi perustuu ?
Kosmonautit, elikkäs äiti venäjän (neuvostoliiton) ukkelit pistivät ekana sen Laika koiran rakettiin joka palasi hengissä. Sitten ne samat kosmonautit teki ensimmäisen avaruuskävelyn. Kappas kappas, kävikö joku historian tunneilla ja muistaa sanonnan ”avaruusvalloitus” taikka ”kilpajuoksu avaruuteen” ?

Spekulointi perustuu siihen, ettei jenkit olisi halunneet hävitä tässä järjettömässä skabassa ryssille. Olisivat lavastaneet kuukäynnit ja sen sellaiset. Ja kaikkihan tietää, että kun astronautit tulivat kuukäynniltä taikaisin, niin ei heitä odottanut riemuparaati 🙂 Heitä odotti 10 000 ihmistä jotka osotti sormella ja huusi; ”Toi on feikki!” 😀

19 08 2008
gh0stb0y

Ahaa… Häh?

19 08 2008
kalle kuukeri

voiha vöggaina ku on kyllä melko harhaista logiikkaa. sinänsä toimivaa mut ku tosiaa ite voi olla tehtyjä ja sillee. näuhin kuviin näihin tunnelmiin.

8 10 2008
Voi elämä

Senku vaan kaukoputella metsästämään NASAn lippua. Ja jos niitten video ois huijausta niin tuskin ne julkasis selvää huijaus videota.

27 01 2009
Grandimies

Mun mielestä tää koko video on yhtä naurettavaa kusetusta 😀 Kylhä noista kraatereista saa rakennuksen näkösiä varmasti ku kuvia kääntelee ja vääntelee ja muuttaa kontrasteja, mutta ei se kyllä kovin vakuuttavaa ole. Ja se oli siinä kivessä oli varmasti sen tyypin itse paintilla muokkaama 😀
%d bloggers like this: