Rantahirviö paljastunut pesukarhuksi

5 08 2008

New Yorkin rantaan ajautunut outo otus on todettu pesukarhuksi Portsmouthin yliopiston patologi Darren Naish väittää. Darren Naishin mukaan Pohjois-Amerikan petoeläimistä pesukarhu on ilmeisin valinta, sillä kuvaus sopii täydellisesti hampaiden ja mittasuhteiden puolesta ”rantahirviön” ruumiiseen. Asiasta uutisoi Aamulehti.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

19 responses

5 08 2008
Larty

On mahdollista että tämä oli syntynyt sekasikiöksi, jonka jalat ja karvoitus poikkesivat tavallisesta pesukarhusta. Alkuperäinen kuva oli melko hämäävä kun ei tiennyt minkä kokoinen otus oli, ja luulin että se olisi ollut jonkun suden kokoinen.

5 08 2008
ruby

Kaikki te, jotka luulitte tätäkin photoshopilla tehdyksi: HÄVETKÄÄ kun ette uskoneet silminnäkijöitä joita otuksella oli.

5 08 2008
Regendos

Skeptisenä oleminen on aika tervettä puuhaa. Epäileminen on inhimillinen asia.

5 08 2008
Wespa

Olen osittain samaa mieltä.

Skeptinen epäily on hyvästä, mutta mielestäni on huono juttu jos olettaa heti useiden silminnäkijöiden valehtelevan. Olisi myös hyvä jos photoshoppausta epäilevät kertoisivat jotain pointteja, josta tulivat tulokseen (mikä kuvassa viittaa muokkaukseen jne.). Mielestäni on väärä lähtökohta sanoa jotakin photoshoppaukseksi vain siltä pohjalta, että siinä on jotain tunnistamatonta.

5 08 2008
Kakka

Uskon, että se on pesukarhu joka on ollu vedessä niin kauan että karvat on lähteny.. 😀

5 08 2008
Finshady

Niin, eiköhän tuo nyt ihan noiden kuvavertailudenkin osalta ole todistettu pesukarhun raadoksi (kts. kallon muoto ns. ”nokan” kohdalta sekä hampaat yms.).

Ei tuollainen varmaan muutaman päivän kuolleena meressä killuessa ja mädäntyessä sekä kaikenlaisten merenelävien sitä pureskellessa enään kaikkia karvojaan omaa tai näytä normaalilta läjitoveriltaan vaikka olisikin joskus sellaiseksi syntynyt.

Ei ne kyllä ihmisruumiitkaan jotka on jostain vesistöistä on nostettu killuttuaan siellä pidemmän aikaa enään kovin normaaleilta näytä…

6 08 2008
Gitarre

tuossahan me pari päivää sitten juteltiin regendoksen kanssa tuosta ja hän veikkasi koiraksi ja minä siaksi 😀

6 08 2008
Malin

Voi hyi miten ruma pesukarhu! 😀

6 08 2008
gh0stb0y

Hallituksen temppuilua… Haluavat vain keksiä pätevän selityksen ihmisille!!

6 08 2008
Larty

Ehkä jos tuolla oli joku lihassurkastumatauti, joka aiheutti karvan vähyyden ja jalkojen epämuodostumisen? Sitten otus oli mädäntynyt osittain, jonka takia sen kallo on näkyvissä naamassa. Taas kerran alkuperäinen kuva hämäsi minua, kun sivulta otettu kuva näytti siltä kuin otuksella olisi ollut nokka, mitä sillä ei ollut oikeasti.

Hyvä että tämäkin mysteeri ratkesi.

6 08 2008
gh0stb0y

Mistä sitä tietää että ratkesiko se? Jos tämä pesukarhu jupina on suuren tutkimuksen peite… Kun joku suuremmantahon henkilö sanoo niin pitäisikö uskoa heti että ”ai… no sepä hyvä ettei olekkaan mikään hirviö”. Jos se oikeasti on hirviö, mutta hallitus keksi että tyhmät ihmiset uskovat tätä potaskaa eivätkä alkaisi tutkimaan itse asiaa!! *Ringgg!* Anteeksi, MIB miehet on oveni takana uhkailemassa etten kerro mitään suunnitelmastani muille!

6 08 2008
meiizi

Mutta missä tuon ylähampaat ovat? ;O Näyttää että sillä olisi pseukarhun alaleuka ja linnun nokan ylä osa D; Kuvassa kyllä lukee ”missing teeth” mutta miten ne hampaat vain ylhäältä katoavat…?

6 08 2008
gh0stb0y

NIINPÄ!!! TÄMÄ ON HALLITUKSEN JUONIA!!!!

6 08 2008
Regendos

gh0stb0y, älä pelleile ja ala olemaan asiallinen. Sinulla saa olla mielipiteesi, mutta ne_pitävät_olla_asiallisia.

7 08 2008
Jappa

Niissä uudemmissa kuvissa tuo kuono näytti enemmän haljenneelta. Paha sanoa paljon siitä nyt sitten puuttui,mutta todennäköisesti se olisi täysimittaisena hieman erilainen kuin tuo pesukarhun kuono. juuri siksi luu näyttää nokalta. Pesukarhu tai ei, niin kyllähän noita hampaita uupuu useastikkin. Saattaa jopa olla kuollut hampaan puuttumisen vuoksi.

8 08 2008
Ammo9

Hmm.. Ompa pitkään lillunu veissä, varmaanniin yli parin viikon…?

10 08 2008
hideko89

niin kyllähän tollasii sekasikiöitä syntyy välil…

23 08 2008
ghostjape

siinä teille monsteri 😀 🙂 😀

25 08 2008
Candysuji

niimpä niiin.. :p olihan tämä jo tiedossa. . .
%d bloggers like this: