Hohtava UFO tippui lähelle Californiaa

4 08 2008

Iso turkoosinhohtava UFO tippui taivaalta tänä kesänä ja silminnäkijöiden mukaan kyseessä ei ollut meteoriitti. Yhden silminnäkijän mukaan kohde kiihdytti vauhtiaan, vähän ajan päästä hidasti ja sitten taas vauhti kiihtyi.

17 minuutin päästä alueelle lensi viisi mustaa (ilmeisesti armeijan) helikopteria. Yksi helikoptereista oli ”skycrane helicopter”, jonka tarkoituksena on nostaa painavia esineitä (mm. tankkeja).

Yksi silminnäkijöistä näki alueelle ajavan myös mustia autoja, jotka näyttivät kartoittavan/tutkivan aluetta. Sisällä olevat miehet olivat armeijan leivissä, mutta osasto jäi epäselväksi. Yhden silminnäkijän mukaan heidän ulkonäkönsä muistutti hyvin paljon ”miehiä mustissa” (men in black).

Oliko kyseessä pakkolaskun tehnyt armeijan salainen alus, vai kenties alas ammuttu salainen kohde?

Lähde: gather.com

Lisää tietoa tästä videosta:

Kiitokset vinkistä Gammalle.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

14 responses

4 08 2008
Patsi

hmmm mielen kiintoista… voi olla että joku salainen alus on pudonnut

4 08 2008
Haukka

Ja jälleen Amerikassa muka tapahtuu tuommoista. Mikseivät ne UFO:t koskaan putoa minnekään, jossa niitä ei voitaisi salata hyvin organisoidun hallituksen toimesta? Ei se USA niin iso alue ole, että se vetäisi 100% varmasti kaikki taivaalta putoavat UFO:t alueilleen.

Armeijan salainen alus on minun mielestäni todennäköisin vaihtoehto. Ovathan amerikkalaiset pisimmällä niiden kehittelyssä ja väistämättä niitä myös putoaa. Voisi selittää myös sen, miksi se korjattiin niin nopeasti talteen (tiedettiin lentoreitti ja tarkka putoamispaikka), sillä tuskin armeija muuten sen lentoa olisi niin läheltä päässyt seuraamaan.

Maan ulkopuolisen älyn ohjaaman aluksen reittiä tuskin olisi voinut ennustaa niin tarkasti, että sen putoamispaikalle olisi päässyt noin nopeasti (armeijako ihan sattumalta 17 min matkan päässä? Tuskin).

4 08 2008
ernooooo

armeijan high-tech shittiä.. ei mikään ET

4 08 2008
Gitarre

Ei yhtään hyvä juttu jos nuo jenkit ampuvat UFOja tuolta alas, tuskin nekään tykkäävät pidemmän päälle hyvää tuosta meiningistä :S

4 08 2008
Wespa

Olen Haukka kanssasi aika samoilla linjoilla, mutta toinen vaihtoehto on se, että kohde olisi havaittu tutkassa ja sitten perään lähetetty pari hävittäjää ampumaan se alas, tai alas ampuminen hoidettu jonkin teknologian avulla (laseriase satelliitissa tms.) jolloin tiedettäisiin tarkkaan minne kohde putoaisi. Ehkä tätä mahdollista ampumisajankohtaa oli suunniteltu, jotta kohde saataisiin tippumaan halutulle alueelle haluttuna aikana.

Paljon on juttua nimenomaan siitä, että USA olisi alkanut Roswellin jälkeen keräämään teknologiaa ja samalla mahdollisesti itse ampumaan mahdollisia avaruusaluksia alas, jotta voisi itse kerätä teknologian. Itse ampumisessahan on se hyvä juttu, että voi päättää aika hyvin paikan mihin kohde tippuu jos kohteen lentorata tiedetään.

Yhdessä Nasan avaruudessa kuvaamassa videossa näkyy myös tunnistamaton lentävä kohde maapallon ilmakehän yläpuolella ja sitten näkyy joku laserin tapainen pulssi/viiva, jonka jälkeen kohde perääntyy vauhdilla toiseen suuntaan.

4 08 2008
Luke

Useissa eri UFO-raporteissa mainitaan nuo mustat helikopterit. Väitetään, että:
1. USAlla on käytössään erittäin salaisia skannauslaitteita, joilla havaitaan UFOjen ja humanoidien jättämät energiakentät ja aina kun näitä havaitaan, niin mustat helikopterit tulevat paikalle. Tätä tapahtuu myös Iso-Britanniassa.

2. Humanoideilla on useita salaisia tukikohtia USAssa. Siksi siellä havaitaan usein UFOja.

3. NASAn palveluksessa on kaksi humanoidia. Yksi humanoidi on voittanut Nobelin rauhanpalkinnon. Humanoideja on ollut keskuudessamme aina. Näyttävät ja käyttäytyvät kuten muutkin ihmiset, joten niitä ei voida tunnistaa humanoideiksi.

4 08 2008
köhmä

Sanoisin että mikäli se oli ”UFO” se saattoi tehdä pakkolaskun, ja voivat olla niin hyvää pataa yhdysvaltojen hallituksen kanssa että, lähettivät hätä kutsun. Ja ovat tekemisissä juuri yhdysvaltojen hallituken kanssa koska, tämä yksi suurimmista mahdeista on lupautunut salaamaan muukalaisten olemassa olon. Tästä syystä ufot laskeutuvat juuri jenkkeihin tai lähistölle, ja kuinka ollakkaan aina ekana paikalla on oudot mustat miehet.

4 08 2008
Haukka

”Olen Haukka kanssasi aika samoilla linjoilla, mutta toinen vaihtoehto on se, että kohde olisi havaittu tutkassa ja sitten perään lähetetty pari hävittäjää ampumaan se alas, tai alas ampuminen hoidettu jonkin teknologian avulla (laseriase satelliitissa tms.) jolloin tiedettäisiin tarkkaan minne kohde putoaisi. Ehkä tätä mahdollista ampumisajankohtaa oli suunniteltu, jotta kohde saataisiin tippumaan halutulle alueelle haluttuna aikana.”

Kun noiden UFO:jen kuulee joskus kulkevan jopa yli 10 000 km/h ja vielä mutkittelevan samalla niin on aika epätodennäköistä, että niitä saataisiin tavallisilla hävittäjillä kiinni. Kova vauhti ja nopeat käännökset tekevät tietysti tähtäämisestäkin hankalaa.

Kiertoradalla olevien pikku kuolemantähtien olemassaolo taas vähän epäilyttää, koska satelliitit eivät yleensä ole kovin isoja (maksaa kauheasti lähettää mitään kiertoradalle ja monimutkaisia laitteita pitää huoltaakin) ja laserase todennäköisesti olisi painava.

Kyllä mannertenväliset ohjukset ovat paljon taloudellisempi ja yksinkertaisempi tapa harventaa vihollisen rivejä. Muistaakseni ohjuksella on ammuttukin amerikkalaisten vakoilusatelliitti alas, koska se oli mennyt jotenkin epäkuntoon ja oli tippumassa maata kohti. Tuhoamisprosessi oli pantu tässä tapauksessa käytäntöön siis sen takia, että haluttiin estää teknologian joutuminen toisten käsiin.

Niin ja tietysti, eivätkö avaruusolennot suuttuisi jos ihmiset ampuilisivat heidän koneitaan alas? Mitä mahdollisuuksia meillä olisi jäädä henkiin jos tähtienväliseen matkailuun kykenevä sivilisaatio lähtee sotaan?

4 08 2008
arena

Kyllähän niitä kerrotaan muuallekin pudonneen. Kuuluisin tapaus on vamasti Brasilian Varginha vuodelta 1996. Sitä tapausta ei pystytty pitämään salassa, koska yksi olento vietiin sairaalaan leikattavaksi ja mm. leikkauksen suorittanut lääkäri on puhunut asiasta. Ufotutkija Dr Roger Leir on julkaissut siitä kirjan ”UFO Crash in Brasil”, haastatteli mainuttua lääkäriä, lisäksi silminnäkijäitä on sellainen joukko, ettei tapaus vaikuta keksityltä. Tehty monta dokumenttia ym. , itse luin siitä juuri Timothy Goodin viimeisimmästä kirjasta.

4 08 2008
Tzundax

joku armeijan vituilleen mennyt lento…

tuskin ufot noin vaan tippuu saati sitten tämän planeetan välineillä alas ammutaan.. 😛

5 08 2008
haamu

muuten kattokaa noin 2,20min kohdal oikeeseen alareunaan mä en ainakaan tiä mikä se on.

5 08 2008
jeppis

varmaanki mikki tai vastaava kuvausryhmän väline

11 09 2008
555+111

Hallituksille ja eri maiden armeijoille on paljon parempi et jengi uskoo UFOIhin kun rupeis penkoon armeijan touhuja. Suurin osa ns. ufoista on kokeellisia härveleitä joita testataan. Esim. uusimmat taistelulentokoneet/helikopterit tulevat julkisuuteen vasta n. 10- 15v viiveellä.

24 10 2008
unknown

WOW, vähä makee, vaik ei oiskaa mikää isompi juttu, mut siisti tollai ku iha ku joku meteoriitti 8D
%d bloggers like this: