Uusi UFO havaittu maan ilmakehässä

3 08 2008

Kiitokset vinkistä kuuluu balffille

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

16 responses

3 08 2008
tontodc

Onko tästä pätkästä tietoa enempää, missä näytetty, koska?

Ilmeisesti NASA tv mutta koska julkaistu? huolimatonta työtä näköjään nasalata kun ei ole ”airbrushattu” ufoa pois 😀

3 08 2008
Tontodc


tässä hyvä kokoelma myös.

On noita kyllä melkoisen paljon tuolla ilmakehän ulkopuolella… huh.

3 08 2008
calico jack

Joo paljonhan noita on.. avaruusromua!!! Käykääs kattoon esim wikipediasta tolla hakusanalla vähän infoa 😉

3 08 2008
Tontodc

tjoo.. tuosta avaruusromusta, sitä on paljon mutta onko yli kolmen mailin mittainen alus joka liikkuu ohjatusti avaruusromua? 🙂

3 08 2008
nörääjä

voisi olla satelliitti? tosin ne yuskin vilkkuu toulla lailla

3 08 2008
Jonizz

Voihan ne vilkkua jos valot pistää..

mutta tuskin on satelliitti joka liikkuu noin nopeasti ja vaihtaa suuntaa jatkuvasti.

3 08 2008
gh0stb0y

no jos kamera liikkuu???

4 08 2008
Regendos

Ja taas pitää selittää.
1. Jos kappale olisi ollut satelliitti, NASA olisi ensimmäinen joka tietäisi asiasta eikä hämmästelisi sitä. NASAlla varmasti tiedetään lähellä olevat satelliitit jos seurataa avaruusalusta.
2. Avaruusromu ei vaihda noin nopeaan kurssia saatika näy noin valoisana, ellei siitä heijastu voimakasta valoa. Valo ei kuitenkaan selitä sen rajuja kurssin muuttumisia.
3. Kyseessä on ehdoton UFO. Se on tuntematron lentävä esine. Älkää nyt jösses sekoittako UFOa maan ulkopuolisen älyn kontrolloimaan alukseen.

4 08 2008
gh0stb0y

Kuka tässä nyt on?! Alkaa pikkuhiljaa hatuttamaan noi sun hattuuntumiset!!

4 08 2008
Antti

Voisin arvata että kyseessä on pyörivä kappale romua johon aina toiselle puolelle valo heijastuu, josta johtuu toi vilkkuminen. Toi suunnanmuutos on kyllä kieltämättä hämäävä. Voisiko johtua kamerasta tai tiedonsiirtokatkoksesta tms? Näyttää siltä että objekti vain ”hyppää” eri kohtaan.

4 08 2008
calico jack

Tuo ”suunnanmuutos” johtuu kameran liikkeestä suhteessa huonolaatuiseen videoon(vrt. kuvan pikkselit). Jos katsoo tarkkaan, niin huomaa, että kuvaaja liikuttaa kameraa puolelta toiselle. Suunnanmuutosefekti tulee siitä, kun tämä yhdistetään vielä videossa oleviin pikseleihin, jotka pitävät paikkansa kuvan keskellä.

Ts. kappale liikkuu samaan suuntaan koko ajan. Vilkkuminen tulee todellakin siitä, että kappale(jäätä, romua tms) pyörii. Kyseessä on siis vain harha.

4 08 2008
tontodc

kuvan huonolaatuisuus johtuu ihan youtube skaalauksista. jos alkuperäinen video löytyisi niin siitä saisi kyllä zoomattua että näkyisi mahdollisen et:n hiuksetkin päässä, jos niiillä nyt ees on hiuksia 😀

4 08 2008
Totuus

Tähdenlento?

4 08 2008
Larty

Oma hypoteesini: Kyseessä on palanen avaruusromua, joka pyörii nopeasti akselinsa ympäri. Vilkkuminen johtuu heijastuksesta ja pyörimisestä, ja valo on keltainen koska avaruusluotaimet päällystetään joskus kullalla. Jotkut täällä näköjään luulivat, että esine olisi liikkunut ja muuttanut kurssiaan, mutta liikkuminen johtui lähinnä optisesta illuusiosta ja kameran liikkeistä, koska avaruudessa ei ole paljoa mitään näkyvää mihin verrata liikkumista. Esine oli ympyräradalla maan ympärillä, ja se vain liikkui avaruusasemasta poispäin ja katosi horisontin taakse. Se oli tuhansien kilometrien päässä, mutta se näkyi niin kirkkaana koska se oli suhteellisen lähellä avaruuden mittakaavassa.

Problem solved.

5 08 2008
napalmi

So you may think.

1 09 2008
radisti

Tähtiharrastajana en voinut kuin nauraa,Lartyn kommenttia ”avaruuden mittakaavassa” mitenkähän tähän nyt voi soveltaa esimerkiksi parsekeja taikka valovuosia,nämä selitykset on naurettavia nasalla on tiedossa etukäteen aika tarkkaan ,turvallisuuden vuoksi radalla oleva romu.
%d bloggers like this: