JIM: Kecksburgin ufo

2 08 2008

Jim D

2.8.-08 klo: 21:00

Dokumentti selvittää, mitä Kecksburgin metsiin putosi taivaalta vuonna 1965, sekä sitä, yrittikö Yhdysvaltojen hallitus salata tapahtumat. Amerikkalainen dokumenttisarja. Uusinta.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

19 responses

2 08 2008
Tontodc

Onko tuo uutisen kuvassa se ”UFO”? 😀

Asiaan.. pitänee varmaan katsoa kyseinen dokkari, melko vähän olen tätä tapausta tutkiskellut.

2 08 2008
Lizard

Tuo on uusinta, aikoinaan sen katoin ja on kyllä tosi mielenkiintoinen….
Suosittelen!

2 08 2008
gh0stb0y

Jos tuo on se UFO niin…. HAHAH! 😀
Kai sen voisi silti katsoa. 🙂

2 08 2008
Tzundax

toi näyttää ihan teräsmiehen kapselilta, millä se tänne maahamme saapui! ehkä hän onkin olemassa?!?! 😀

2 08 2008
Oboke

Oi jes, on kyllä jännän näköinen. Vähän niin kuin roska-astia tai tölkki. Pitänee katsoa. 🙂

2 08 2008
j0int

tämä oli asiallinen, probsit tästä tiedosta 🙂 ois muuten missannu tuon dokumentin

2 08 2008
Assassin

Tällä hetkellä tätä dokkaria katselen, mutta yksi kysymys näille aina niin viisaille skeptikoille.

Miksi joka hemmetin ”ufo”- jutussa paikalla on ollut aina asevoimat? Tuskin ne siellä turhaan ovat.

Kertokaapa JÄRKEVÄ selitys tähän, jos kerta ei ole ufoja, miksi joka kerta paikalla on ollut armeija tai joku muu valtion edustaja (FBI jne.)? Tuskin kasarmilta lähdetään 10 rekan kanssa huviretkelle katsomaan pudonnutta meteoriittia.

Niin, valtiohan ei salaa mitään, silti alueet vain eristetään ja nauhoituksia ja kameroita takavarikoidaan… Tuskin luonnollisen ilmiön, kuten meteoriitin putoamisen maahan, kuvaaminen on laitonta.

Yrittäkää jo tekin uskoa että salaliittoteoriat on enemmän kuin totta.

2 08 2008
calico jack

Dokkarissa oli kaikki tarvittava. Luulenpa, että kyse oli vaan jostain avaruusromun salailusta. Toisen valtion tai omat tiedustelusatelliitit EI TODELLAKAAN ole tavallisia kadun väänäsiä varten. Siviilit heivataan tukasta vi****n.

Ja sitten ne silminnäkijät. Täytyy huomioida, että ihmiset välillä valehtelevat tai muistavat väärin. Jotkut silminnäkijät voivat myös kokea turhaksi jauhaa jostain 60-luvun valoilmiöstä jossa ei ollut mitään ihmeellistä.

Ja mitään naurettavia salaliittoja ei ole. Valtio salailee juttuja monestakin syystä. Kansallinen turvallisuus vaikka tällain esimerkkinä. Otetaan jälleen esille vaikka Area 51 *huoh* Kansalaiset ihmettelevät miksi salainen sotilastukikohta on salainen.. voi jeeeesus!!! SIKSI KOSKA SE ON SALAINEN!

2 08 2008
julle

Pudonneesta ”sääpallosta” on paljon salattavaa.
(Roswell 1974) wink wink

3 08 2008
Juffe

En tiedä sanoa onko toi joku venäjän tekele… Hyvin mähdollista että venäjän tekeleet ei pysy ilmas 😀 Vaikka venäjä väitti että niiltä ei oo pudonnu mitään..
Ei osaa sanoo, Hyvä dokumentti oli ei siinä mitään

3 08 2008
gh0stb0y

Oikeastaan… Hmm… Joo! Ne jotka on nähnyt Simpsons The Movien tietää mikä tuo on!! 😀 Se on homerin possun (harri pökäleen / hämis possun) sönta säiliö!! 😀 Onko siis Simpsonitkin eläviä alunperin? :O

3 08 2008
Sissijuusto

:O

Katsoin dokumentin ja oli aika mielenkiintoinen. Vaikea ottaa lopullista päätöstä.

3 08 2008
Larty

Oli vaikea päättää kumpi taho olisi ollut oikeassa. Tieteessä on ainakin olemassa parhaiden todisteiden sääntö, jonka mukaan heikompilaatuisia todisteita ei saa käyttää jos on tarjolla vahvempia todisteita. Silminnäkijät eivät voineet muuta kuin kertoa havainnoistaan, kun taas Ohjelmassa esiintynyt skeptikko pystyi valokuvilla todistamaan ettei mystinen esine ole voinut pudota Kecksburgin metsään. Tämän säännön mukaan skeptikko sai todistettua väitteensä paremmin, mutta silminnäkijöiden kertomukset pistää silti mietityttämään.. :/

3 08 2008
Finshady

Kyseisessä kuvassa on maahan pudonnut Amerrikalaisen Delta 2 raketin toisen vaiheen ajoainesäiliö.

Ks. Näiden Wiki suvujen oikeassa laidassa oleva kuva.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Avaruusromu

4 08 2008
Larty

”Kertokaapa JÄRKEVÄ selitys tähän, jos kerta ei ole ufoja, miksi joka kerta paikalla on ollut armeija tai joku muu valtion edustaja (FBI jne.)? Tuskin kasarmilta lähdetään 10 rekan kanssa huviretkelle katsomaan pudonnutta meteoriittia.”

Se että valtio haluaa salata jotain mikä voisi vaarantaa kansallisen turvallisuuden, ei tarkoita että salattava tavara littyisi maan ulkopuoliseen elämään. Toiseksi, ainoastaan siminnäkijät kertoivat huomattavasta armeijan läsnäolosta Kecksburgissa , eikä heitäkään ollut paljoa. Jos mystisestä esineestä otetut kuvat takavarikoitiin, eivätkö siminnäkijät olisi voineet ottaa kuvia pelkästään sotilaista ja armeijan koneista?

”Tuskin luonnollisen ilmiön, kuten meteoriitin putoamisen maahan, kuvaaminen on laitonta.”

Ei olekaan, mutta myös armeija voi olla väärässä tapahtumien kulusta. Ovathan hekin ihmisiä, aivan kuin silminnäkijätkin. Silminnäkijöiden havainnot ja tarinat ovat aina mielenkiintoisia, mutta heillä on hyvin harvoin todisteita kokemuksiensa puolesta.

4 08 2008
pavli

HYVÄ dokumentti

4 08 2008
Finshady

Tuossa kyseisessä kuvassa on maahan pudonnut Amerikkalaisen Delta 2 raketin toisen vaiheen ajoainesäiliö.

Googlesta hakemalla esim. hakusanalla ”avaruusromu”, niin kyseisen wiki sivuston oikeasta laidasta löytyy tuo samainen kuva selityksen kanssa.

7 08 2008
ninjani

Olisin katsonut, jos tietokone olisi ollut kunnossa. Jos olisin tiennyt tämän, niin olisin katsonut. Mutta ei!

15 08 2008
Dale

Hitto, kun unohdin silloin katsoa tuon olisin niin hallunnut nähdä… 😦
%d bloggers like this: