Japani etsii avaruudesta elämää

8 07 2008

Japanin observatoriot tekevät yhteistyötä etsiessään avaruudesta elämää.

Katso video aiheesta iltalehden sivuilta.

Kiitokset vinkistä Makkelle.

Mainokset

Toiminnot

Information

22 responses

8 07 2008
julle

Ei mikään ihme että juuri Japani ryhtyi tähän tehtävään. Muutenkin viisasta porukkaa sielläpäin. Joku taisi sanoa jossakin, että Japanista ei tule muuta kuin hyvää – olen samaa mieltä. 🙂

8 07 2008
herttaässä

aiheeseen liittymätön: mikähän siinä on kun maikkari on alkanu lähettää näitä ufo-ohjelmia ja muita kiinnostavuuksia näin tiiviiseen tahtiin.. pelon merkit, ensi lauantaina näytetään elokuva Ensimmäinen yhteys, ja eihän tästä ole kauaakaan kun näyttivät star warseja ja star trekejä, vai kuinka? mtv3 scifi on asia erikseen…

ufoaaltoa pukkaa! havainnotkin lisääntyneet, tai ainakin havainnoista kertominen. ihmiset ovat alkaneet puhua aiheesta ja avata silmiään. (itsekin kesän alussa näin taivaalla aluksen mikä aivan takuulla ei ollut mikään meidän lentokoneemme; sellaisiin käännöksiin, muodonmuutoksiin ja kirkkaan pilvettömältä taivaalta (iltapäivä) yksinkertainen KATOAMINEN ei kuulosta aivan normaalilta. tuskin mikään meidän keksintömme siihen pystyy. tätä seurasi ihmeellisen voimakas onnen tunne. tein havainnosta ilmoituksen fuforalle.)

käyttääkö maikkari vain hyväkseen tätä ihmisten orastavaa kiinnostusta, vai aikooko jopa edistää meidän ajatteluamme, mikä taas lienee ainoastaan positiivinen asia ainakin näin ufoista ennestään kiinnostuneiden näkökulmasta? muutosten virtaa..

8 07 2008
jontti

itse voisin poiketa myös aiheesta : olen seurannut näitä sivuja jo pitkään ja olen aina ollut kiinnostunut paranormaaleista ilmiöistä (en tiedä johtuuko äidistäni joka on omista kokemuksistaan kertonut siitä asti kun olin lapsi, kummitukset yms.) ja olen tässä seurannut yhtä sateelliittiä viikon päivät ja muutenkin pälyillyt taivaalle tupakoidessani (en tiiä johtuuko näistä viime aikojen ufo havainnoista mutta näin olen jostain syystä tehnyt) niin joka tapauksessa näin 7.7 08 noin klo 01.00 jonkin omituisen valon lentävän tämän satelliitin vierestä ja olin juuri ottamassa siitä video kuvaa puhelimella ja se katosi juuri kun sain puhelimen kuvaus kuntoon… näkyvillä se pysyi suurinpiirtein 10 sekuntia ja mikään niin kaukana oleva kone ei todellakaan mene niin hurjaa vauhtia kuin tämä meni. eikä tämä myöskään ollut tähden lento… mutta sori että tällä tavalla tänne kirjoitan aivan väärään paikkaan mutta en jaksa tähän aikaan käydä sen kummemmin kirjoittelemaan kuin että paranormaaleja kokemuksia löytyy tältäkin suunnalta runsaasti, sekä eräät valokuvatkin jotka olisin tänne lähettänyt mutta ne ovatkin yhtäkkiä mystisesti kadonneet..? tai olen itse ne hävittänyt mutta etsintä jatkuu 🙂

8 07 2008
Elli

Hei vaan,
itsekin olen seuraillut parablogia jo pidempään, ja huomanntu nousevan aallon myös muualla maailmalla.
Herttaässän kommenttiin liittyen pakko mainita, kun The Sunin keskustelupalstalla joku totesi osuvasti, että tämä median UFOmylly johtuisi pian ensi-iltansa saavasta The X-files elokuvasta…siis markkinointikikka. Hyvin mahdollista, tosin en todellakaan toivo tämän olevan perimmäinen syy. Oikeita havaintoja on aina ollut ja toivottavasti tulen itsekin sellaisen joskus tekemään!

8 07 2008
gh0stb0y

” julle (00:51:57) :

Ei mikään ihme että juuri Japani ryhtyi tähän tehtävään. Muutenkin viisasta porukkaa sielläpäin. Joku taisi sanoa jossakin, että Japanista ei tule muuta kuin hyvää – olen samaa mieltä. :)”
Ei tule kuin hyvää? Pahkan marjat! Sieltähän ne ydinpommit sunmuut tulee! 😀
Totta on kyllä että ovat viisaita jne. mutta mikseivät sitten keksi laitetta joka puhdistaisi sieltä ilman? Siellähän on ilmassa miljoonakertaa enemmän saasteita kun täälä. Anteeksi että en keskustellut aiheesta.

8 07 2008
Ufomies

Jatketaan sitten aiheen vierestä vielä minunkin puolestani:

Ei saasteongelma ole esimerkiksi Tokiossa ollenkaan sellainen kuin vaikkapa Ateenassa tai Los Angelesissa smog-ilmiöineen. Huolimatta valtavasta väestöpaineesta Kantoun tasangolla, oli jo esimerkiksi paljon pienemmän ja harvemaan asutun Moskovankin ilma huomattavasti sakeampaa (kirjaimellisesti!) ja aiheutti hengityselin- ja silmäoireita ruuhka-aikoina. Japanissa sentään on mukavasti ydinvoimaa fossiilisten polttoaineiden tupsuttelun lisäksi, ja huomiota kiinnitetään toimivaan joukkoliikenteeseen, ja vähän saastuttaviin ja polttoainetta kuluttaviin, ekologisiin automalleihin.

Paha saasteongelma Japanissa on sen sijaan Gobin autiomaasta asti tuulten mukana kulkeutuvat hiukkaset, joihin sitoutuu suuri määrä saasteita Kiinan hektisestä teollisuudesta, liikenteestä ja eritoten siitä järkyttävästä määrästä hiilivoimaloita mitä tuolla mantereen puolella on. Kiinan ja muiden nopeasti teollistuvien maiden talouskasvu, sekä se tyhjiö mikä kehittymättömässä infrastruktuurissa on vielä kasvunvarana täytettävä, aiheuttaa suurimman saasteongelman maapallolla (siis ainakin ilmansaasteiden ja maanmuokkauksen muodossa).

Japanin kaltaisilla yhteiskunnilla ei ole yksinkertaisesti enää tilaa missä kasvaa, ja talouskasvu perustuu silloin eritoten myös ekologisempien tuotannon muotojen kehittämiseen ja tukemiseen. Korkean teknologian jälkiteollinen yhteiskunta kyllä kuormittaa ympäristöä sekin, mutta sillä on yhtä lailla myös realistiset eväät ja motiivi saasteongelmien ratkaisemiseen ja huipputieteeseen perustuvan kansantalouden luomiseen.

Tähän huipputieteeseen kuuluu myös astronomia ja tämän artikkelin sisällön kaltaiset projektit. Toivottavasti asian tiimoilta saadaan aikaan myös huomattavaa kansainvälistä yhteistyötä! Esimerkiksi juuri Japani tarjoaa mainiot puitteet myös köyhempien Aasian maiden lahjakkuuksille antaa panoksensa tieteelle täydellä tehokkuudella. 😉

8 07 2008
rezaR

”Ei tule kuin hyvää? Pahkan marjat! Sieltähän ne ydinpommit sunmuut tulee! 😀
Totta on kyllä että ovat viisaita jne. mutta mikseivät sitten keksi laitetta joka puhdistaisi sieltä ilman? Siellähän on ilmassa miljoonakertaa enemmän saasteita kun täälä. Anteeksi että en keskustellut aiheesta.” Ydinpommit tuli Amerikasta.

8 07 2008
julle

gh0stb0y
Kyllähän nuo japskit ovat erittäin tietoisia kasvihuoneilmiöstä ja ilmastonmuutoksesta.
Ja jos satuit seuraamaan esim. viime vuonna Live Earth konserttia niin siinä oli juttua myös siitä kuinka Japanissa otettiin niskasta kiinni tässäkin asiassa.
Ja tuota, eikös Albertti tullut juuri Saksasta sitten Amerikkaan, jossa se ydinpommi kehiteltiin käytäntöön.
Siinä olet oikeassa, että se kaikki paska, ilmansaasteet ja hel*etti joka pääsi irti niitten tippuessa Hiroshimaan ja Nagasakiin leijaili siellä.
Ei ole helppoo noiden saasteiden kanssa.

8 07 2008
julle

gh0stb0y
Kyllä ne japskit ovat hyvinkin tietoisia ilmastonmuutoksesta ja näiden saasteiden määrästä. Jos satuit seuraamaan mm. viime vuonne Live Earth -konserttia niin siinä otettiin kantaa myös Japaniin jossa otettiin juuri niskasta kiinni tässä asiassa. Eli asialle koitetaan koko ajan tehdä jotakin.
Eikös se ollu Albertti joka tuli Saksasta Amerikkaan ja ydinpommi kehiteltiin sitten siellä käytäntöön. Japani liittyy asiaan vain siten, että sai nuo pommit niskaansa Hiroshimassa ja Nagasakissa, kuten kaikki varmasti tietävät.

9 07 2008
rezaR

”mutta mikseivät sitten keksi laitetta joka puhdistaisi sieltä ilman?” Ei semmosta keksitä sormia napsattamalla. Ilman puhdistaminen on vuosien prosessi.

9 07 2008
Pikku Alien

ois kyl kiva laittaa USAn tai venäjän pressa seinää vasten ja vähän kuulustella mitä se tietää Ufoista

9 07 2008
gh0stb0y

Venäjällä ei ole pressaa vaan diktaattori… Olette oikeassa rezaR ja Julle.

9 07 2008
gh0stb0y

Tai en tiedä onko vielä kun Puuttin ei ole enää vallassa.

9 07 2008
höh

Ei siinä ettei Putinilla ole pressan nimeä tarkota ettei olisi eniten valtaa silti 😉

9 07 2008
gh0stb0y

Mutta silloin oli 🙂

10 07 2008
julle

Tiiättekö kuinka raskauttavaa toi on kun noi viestit tulee joku puolisen päivää myöhässä ja sit kirjottaa tuplaviesin. 😦

10 07 2008
gh0stb0y

En, koska en edes tajua mitä tarkoitat… 🙂

10 07 2008
Syonpask44

AVARUUSOLIOBLOGI.NET

10 07 2008
Nappo

Kylläpäs näitä ufoja näkyy viimeaikoina! Kohta rupee pelottaa.
Ja muuten, rezaR ja ufomies, olette oikeassa.

15 07 2008
Tiia

Uskon vuoteen 20129. Silloin varmasti ainakin joka kolmas ihminen uskoo maan ulkopuoliseen älylliseen elämään. Muutoksen aika koittaa! Tätä on odotettukin :>

15 07 2008
Tiia

ANTEEKSI KORJAAN, SIIS USKON VUOTEEN 2012 ;D!

15 07 2008
gh0stb0y

Katselin itsekkin vuosilukua, että silloin varmaan jokatoinen ellei kaikki usko alieneihin 😀
%d bloggers like this: