Marokossa 2005 otettu Ufokuva

6 07 2008

Sain tällaisen kuvan sähköpostiini viestin kera.

Moi Wespa, en tiedä yhtään mihin olisin tämän kuvan lähettänyt, joten lähetän sen nyt ensin sinun nähtäväksesi koska olen Paranormaalia Blogia lukenut. Otin kuvan vanhemmistani monta vuotta sitten (2005?), kun olimme matkalla Marokossa. Selailin yhtenä päivänä vanhoja kuvia koneeltani, ja huomasin tässä kuvassa oudon esineen taivaalla. Esine näkyy isäni, eli etualalla olevan miehen pään päällä. Tietenkin se voi olla selitettävissä monilla tavoilla, mutta kun zoomasin siihen huomasin sen muistuttavan muodoltaan tosi paljon lentävän lautasen muotoista ufoa. Lisäksi zoomatessa tositosi lähelle esineen ympärillä ja keskellä näkyy keltaista, eli kyseessä ei ehkä ole mikään lintu tai ötökkä ainakaan? Vannon etten ole muokannut esinettä kuvaan, eikä ole voinut kukaan muukaan. Mitä mieltä olet? Sen verran vielä, että jouduin pienentämään kuvaa ihan vähän että se tulisi nopeammin. toivottavast ei vaikuta laatuun.

Tässä saamani kuva, sekä alla zoomaus kohteesta.

Mitä mieltä olette? Mikä voisi ola kuvassa näkyvä kohde?

EDIT:

Kuva poistettu lähettäjän pyynnöstä ja nyt näkyvillä vain suurennos itse kohteesta.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

52 responses

6 07 2008
Haukka

UFO:han se kyllä on, koska ko. objekti on niin pieni piste tuolla taivaalla ja kuvassa, että siitä ei saa mitään selvää ja 100% varmaa tunnistusta ei voi tehdä.

Uskon sen olevan lähellä lentävä hyönteinen tai kauempana kulkeva lentokone taikka helikopteri.

Kohde voi olla oikeasti pistemäinen mutta kovan vauhdin takia siitä on kuvaan tullut venynyt, mistä johtuu lautasmainen muoto. En muuten löydä mitään keltaista väriä tuon objektin keskeltä tai ympäriltä.

6 07 2008
julle

Hitto ku ois ollu lähempänä nii oisi saattanut avittaa hieman asiaa. 🙂
Noh, anyhow jos tuo zoomattu kuva pitää vielä sisällään oikean muodon objektista, niin en kyllä tuollaisia härveleitä ole ilmassa pahemmin nähnyt ja uskallan epäillä ettei tuossa kyseisessäkään maassa. :S

6 07 2008
j0int

hmm, mä epäilisin et se saattaa oolla lintukin, toi lähikuva on nii pikselöityny et saattaa olla mikä tahansa, en oo skeptikko mut ajattelen ny järjel, mu kyl leimaisin ufoksi, mut en välttämättä muukalaisten alukseksi

6 07 2008
ninjani

Minä en keksi tuolle mitään selitystä.

6 07 2008
df

ohjeet kuvan lahettamisille? Itsellani 1 kuva myos….

6 07 2008
meiizi
6 07 2008
df

Wespan pitäisi ainakin hankkia isompia tiedostoja vastaanottava sähköpostiosoite.. kun ei pysty näköjään laadukkaita (yli 2mt) kuvia lähettämään.

6 07 2008
duupeli

Tämä kuva vaikuttaisi lähinnä siltä että se on lintu, siivet vain vaakatasossa. kuva onnistunut ottamaan juuri oikealla hetkelle mikä tekee siitä ”suoran” näköisen. Alkuperäinen kuva toisi helpostusta jos tuota kuvaa on pienennetty tarkoituksellisesti niin myös zoom tarkennus on heikentynyt.

6 07 2008
Wolf

Voihan se vaikka olla vapaaks päässy leijjaki =DD

6 07 2008
Patsi

amppari joka lentää sopivasti ohi… voi kyllä olla ufo

6 07 2008
Syonpask44

😀 :D: D Oisko vaikka lintu? o_O 😀

6 07 2008
Peku

Lentokone?

6 07 2008
gh0stb0y

Se on UFO! Koska kukaan ei täälä tai missään muuallakaan tiedä mikä se on sen täytyy olla 100% UFO!

6 07 2008
täys-Q

Kameran linssissä oleva hyönteinen?

6 07 2008
rezaR

Totta kai se on UFO koska kukaan ei tiedä mikä se on.

6 07 2008
ehm

no just, mistä sitä tietää minkä merkkinen kärpänen siinä lentää. -_-’ Näähän on nyt ihan jokapäiväisiä. Ois HIEMAN eri asia, jos kuvaaja ei kuvaushetkellä pystyis tietämään mikä sielä lentää. Kuhan halus julkaista isänsä naamansa, tai mistä sitä tietää vaikka olisikin oma naama 😉

6 07 2008
ehm

ja näettekös nuo ufomiehet, mitkä seisoo tuolla naisen olkapään yläpuolella katolla :————-D

7 07 2008
JambaB

Olisiko kenties jo aika rupee postittaan muita juttuja kun ufot jos nyt postitetaan 2005 kuvia

7 07 2008
julle

Jos jotain kiinnostaa ufot, voin suositella kaikkia modernin taiteen museoita.

7 07 2008
calemran

Lol, ehkä paskin ufokuva mitä minä olen nähnyt. Tuohan voi olla vaikka lintu tai vastaava. Voisin myös epäillä, että mahdollisen kehityksen yhteydessä kuvaan on ilmestynyn kärpäsenpaska.

7 07 2008
jaaco96

täi hypäs just ton päästä

7 07 2008
gh0stb0y

Sitähän justiinsa tarkotinkin rezaR… -.-’

7 07 2008
Judas Priest

huoh… toi on iha selvästi: lintu tai hyönteinen.. 🙂

7 07 2008
Wautsi!

Yet another tiny little object on sky.. Aina ne ufot vaan on pieniä, tummia täpliä taivaalla joista ei saa mitään selvää 🙂

7 07 2008
gh0stb0y

Saako perustelut Priest?

7 07 2008
thunder

Vaikea sanoa. Jos jotain kuvia lähettelee, paljon uskottavampia saa lähettämällä ne mahdollisimman suurina. Eipä paljon hymyilytä pieni kuva, josta rajaamalla koittaa saada jotain pientä kärpäsenkakkaa näkyviin ja näkyviin tulee vain sumea läntti. Helppohan se sillon on sanoa ”joo, uhvohan se on”.

7 07 2008
gh0stb0y

Niinhän se on!!! Eikö kukaan tajua että UFO tarkoittaa TUNNISTAMATONTA LENTÄVÄÄ ESINETTÄ???!!!??? Thunder, tottakai se on helppoa sanoa UFOksi kun kukaan ei tiedä mikä se on! UFO ei tarkoita aina lentävää lautasta!

7 07 2008
defdack

gh0stb0y, kyllä nykypäivän mediassa UFO tarkoittaa tunnistamatonta lentävää lautasta, ja tulee tulevaisuudessakin sitä tarkoittamaan. Vasta kun joskus saadaan niitä vierailemaan tänne ja kaikki tietävät mitä ne ovat niin niille annetaan eri nimi.

Turha sitä on joka uutisen yhteyteen vauhkota etteikö tiedä mitä ufo tarkoittaa.
Se nyt vaan tarkoittaa sitä lentävää lautasta!

7 07 2008
gh0stb0y

Sorry vaan mutta UFO ei tarkoita lentävää lautasta, vaan lentävää tunnistamatonta esinettä!

7 07 2008
Wespa

Ufo tarkoittaa tunnistamatonta lentävää esinettä, mutta on myös vakiintunut tarkoittamaan lentävää lautasta monissa eri yhteyksissä. On tärkeää kuitenkin tietää näiden ero.

PS. Voi lähettää yli 2 megan kuviakin jos haluaa (tilaa varattu sähköpostille 50 megaa), jotenka se ei ole ongelma, mutta ongelma on yleensä siellä lähettäjän päässä, sillä monet ilmaissähköpostit eivät salli noin isojen tiedostojen lähettelyä ja kaikkia ei kiinnosta odottaa paria minuuttia, että liitetiedosto on ladattu ja siksi ymmärränkin miksi lähettäjä on pienentänyt/pakannut kuvaa. Niin ja kuvan saa hieman suuremmaksi klikkaamalla sitä.

PPS. Kuvia voi edelleenkin lähetellä vaikkapa osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net (yhteyslomakkeella ei voi lähettää kuvia ja siksi suosittelenkin tuota sähköpostiosoitetta siihen). Kaikkia saamiamme kuvia ei julkaista.

7 07 2008
Antti

Ei tuo ole edes ufo, koska aika selvästi on kyseessä joko lintu, tai kauempana lentävä lentokone/helikopteri. Tuollaisia lintuja yms. taustalla tarttuu kameroihin jatkuvasti. En ymmärrä mitä paranormaalia tai ufoa tuollaisessa kuvassa on. Muutenkin kannattaa kyllä kuvamateriaaliin suhtautua äärimmäisen kriittisesti, sillä kuva todisteena ei ole loppujen lopuksi kovin hyvä.

Tuossakin kuvassa näkyy että kohde on selvästi blurraantunut koska kamera ei näe tarkasti noin kauas. Jos lintu vaikka lentää juuri tuosta kohtaa kuvanottohetkellä näkyy se nimenomaan tuollaisenna sumeana epämääräisenä pisteenä.

7 07 2008
Nimi

Kattokaapa isompana sitä kuvaa, näyttää vähän että ”ufon” ympärillä ois jonku sorttista vaaleampaa väriä ja epäjärjestelmällisiä pikseleitä, joita huomaa myös zoomaus-kuvasta. Voisin veikata että kuva on muokattu jopa niinkin yksinkertaisesti kuin ihan vaan microsoftin paintilla. Oon itekki testannu tehdä tuon tyylisiä kuvia paintilla ja niistä tuli jopa parempaa jälkeä kuin tämä, vaikka itse sanonkin. Tämä siis minun kantani kyseisestä kuvasta

7 07 2008
Wespa

Se on ihan normaalia pikselöityneisyyttä ja johtuu mm. jpg-pakkauksesta. Zoomaileppa vaikka noita ”antenneja” ym. mitä tuolla näkyy, niin huomaat, että niissä näkyy sama efekti lähelle zoomattaessa.

7 07 2008
Sebastian

Nämä ovat juuri niitä pistekuvia, joista ei jaksa innostua. Ylipäätään kaikki se oli sellainen pienen pieni valopiste taivaalla jne.

Tällaisia juttuja, kun lukee ja kuulee jatkuvasti, niin alkaa kyllästyttämään, vaikka eihän se kenenkään vika ole – don’t get me wrong.

7 07 2008
meiizi

”Muutenkin kannattaa kyllä kuvamateriaaliin suhtautua äärimmäisen kriittisesti, sillä kuva todisteena ei ole loppujen lopuksi kovin hyvä.”

Mikä olisi sitten hyvä todiste? Eipä näistä jutuista oikein muita todisteita voi saada kuin kuvia ja videoita.. Molemmat niistä ovat mielestäni yhtä hyviä todisteita..

8 07 2008
Antti

Paras todiste on se että useampi luotettava ja toisistaan riippumaton henkilö näkee SELVÄSTI ufon ja taltioi sitten siitä kuvan/videon. Ja nämä lukuisat todistajat varmistavat että se todella on aito. Lisäksi kuvan pitää olla jotain muutakin kuin pikselöitynyt pulu tai siltä juuri tippumassa oleva p*ska taivaalla.

En tahdo loukata kenenkään vilkasta mielikuvitusta tai pilata jännitystä, mutta kyllä ufokuvassa pitää olla muutakin kuin sumentunut piste taivasta vasten. Lisäksi se että kuva on selkeä ja siinä näkyy jotain selkeästi ufoon viittavaa, oli se sitten lopulta feikki tai aito, ainakin antaa jotain pohjaa sille että se kannattaa edes analysoida ja tutkia.

8 07 2008
Gissa

Olen kyllä samaa mieltä Antin kanssa, minunkin ottamissani kuvissa on jotain pisteitä näkynyt taivaalla, mutten ole niitä vaahto suupielissä ufotodisteina pitänyt.

8 07 2008
Wuppa

Oli se sitten pikselöitynyt pulu tai ilmapallo tai teräsmies se on ufo niin kauan, kun sitä pystytä tunnistamaan.

9 07 2008
Antti

Wuppa,

Siis mielestäsi jos esim. kameran linssiini on tarttunut joku roska tai hyönteinen, joka näkyy kuvassa, niin se on ufo niin kauan kun en varmuudella pysty sanomaan onko se hyönteinen vai roska?

Jos tuo on ainoana kriteerinä riittävä ufo havainnoille, niin mahtaa ufotukijoilla olla melkoinen resurssipula kun on miljoonia tutkittavia asioita.

9 07 2008
miska

melko sumea kuva

10 07 2008
Wuppa

Antti, mikäli se on jotain lentävää, mitä ei pystytä tunnistamaan, kyseessä on UFO ( = tunnistamaton lentävä kohde/esine )

10 07 2008
gh0stb0y

En tajua miten Antti voi nähdä sen hyönteisenä tai lintuna… -.-

15 07 2008
gh0stb0y

Niinpä eli UFO se on!

20 07 2008
riku

vau

20 07 2008
riku

vau mikä voima

21 07 2008
Riksu

Varjo tuo on, kuten kaikki epäselvä meillä.

22 07 2008
jerqqu

Ilmeisesti kuvassa esiintyvä kohde on n. 25 kiloinen, elämään kyllästynyt naaraspuoleinen albatrossi. Ei se voi olla mikään muu… suosittelen siirtymään välittömästi sisätiloihin ja sulkemaan perässä ovet, ikkunat ja takkahormin. Albatrossit ovat sisäpiirin tiedon mukaan syöneet ihmisiä, pureskelematta. Ja tämä on tosi.

12 08 2008
Dells.co

Wsepalle: niin joo toi sun sähköpostisi mikä se on? slelanen johon nyt sais laittaa jotain juttuja mitä nyt kaikkea omituista kuvailen, olen tällanen yliluonnolisuuden fanittaja ^^

Kommentti:uuh varmaan ei ton muotonen ainakaan mikään lentävä (edes kaukana oleva) lintu tai ötökkä ole! : )

1 09 2008
nalle karhu

maailman huonoin feikki niin epä selvä et tota vois epäillä kamelin pieruks
päivän piristys:)

18 09 2008
Brecle

Sen päällä on vielä 2 aukkoa

26 10 2008
poghul

se on saattanu ottaaa kuvan kun joku heitti rispiitä ja sit selittelee että se on ufo

26 10 2008
poghul

se on saattanu ottaaa kuvan kun joku sen kamu heitti rispiitä ja sit selittelee että se on ufo
%d bloggers like this: