Kiinnostavia videolinkkejä

24 06 2008

Tässä kiinnostavia linkkejä erilaisiin videoprofiileihin mitä seurailen aktiivisesti, kun on netti käytössä. Suurin osa on englanniksi, kun valitettavasti suomalaiset sivut ovat aika harvassa. Toivottavasti löydätte näistä jotakin itseänne kiinnostavaa asiaa. Jos olette kirjautuneet youtubeen tai livevideoon, niin kannattaa ”subrcribata” itseänne kiinnostaviin profiileihin, niin pysytte ajantasalla.

Henkistä tietoa:

Salaliittojuttuja:

Yliluonnollista tietoa:

  • Youtubelinkki: mustseebelieve – Outoja tapauksia, mm. tietoa abductioista ja maailman oudoista nähtävyyksistä.
  • Youtubelinkki: realvworld – Sekalaisia videoita mm. ufoista, NASA:sta, kummituksista yms.
  • Youtubelinkki: theduderinok – Suurimmaksi osin George Nooryn hostaaman Coast to Coast AM:n (radiokanava, jossa keskustellaan yliluonnollisista asioista) kiinnostavia keskusteluja ja haastatteluja alan suurimpien nimien kanssa kaikesta mahdollisesta yliluonnollisesta aina ufoista ja maailmanlopusta toisiin ulottuvuuksiin saakka.
  • Livevideolinkki: BannedByYouTube01 – Sekalaisia videoita laidasta laitaan. Tietoa mm. vaihtoehtoisista energiamuodoista, salaliittoteorioista ja ufoista.

Ufotietoa:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

24 06 2008
Lepotus

Theduderinok Youtubessa on paras,
jos tykkää kuunnella laatua.

24 06 2008
Satunnainen vieras

Jes, Theduderinokin julkaisemat C2C-showt on kyl suosittelun arvoisia. Niin paljon niitäkin julkaistu että voi poimia itseään kiinnostavat aiheet, jos esim. gurut & henkisyys ei innosta niin sieltä löytyy paljon ufo/salaliitto-matskua. Ja showssa jaellaan myös hyvin paljon linkkejä itse haastateltavien/vieraiden sivuille 🙂
%d bloggers like this: