Kontakti on alkanut (Contact Has Begun)

15 06 2008

86 minuuttia kestävä dokumentti, jossa kerrotaan ufoista, kuolemanrajakokemuksista, lähikontakteista yms. Dokumentissa näytetään myös materiaalia ufoista, joita haastateltava henkilö on kuvannut useita kymmeniä tunteja eri päivinä.

Osa 1
Vodpod videos no longer available.

Osa 2
Vodpod videos no longer available.

Osa 3
Vodpod videos no longer available.

Osa 4
Vodpod videos no longer available.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

8 responses

15 06 2008
Nimetön

[…] ja aidolta vaikuttaneen dokumentin James Gillilandista Paranormaali Blogin sivuilta. Contact Has Begun kertoo UFOista ja humanoideista. « […]

15 06 2008
RockHill

Hyvin mielenkiintoinen dokumentti.

16 06 2008
Wautsi!

Olen harrastelija-astronomi ja uskon siihen että elämää voi löytyä avaruudesta tai toisista ulottuvuuksista. Kummitusjuttuihin en usko mutta maapallon ulkopuolisen elämän olemassaoloa en voi kiistää. Toisaalta minun elinaikanani siitä ei välttämättä saada pitävää todistetta.

16 06 2008
Sebastian Walli

Pitkästä aikaa jotain erilaista, raikasta ja mielenkiintoista ufo-dokkarien saralla. Kyllästyttää kuulla/lukea aina samoja asioita, joista jo tietää ja tiedostaa olevan olemassa. Kysymykset olivat nyt nousseet aivan uusille tasoille. Piristävää päivitystä.

16 06 2008
Haukka

Olen kyllä sitä mieltä, että elämää löytyy varmasti jostain päin universumiamme. On kohtuutonta väittää, että DNA-molekyylejä ei voisi muodostua kuin maassa, yksinkertaisia aminohappoja on löydetty jo tavallisista maahan osuneista meteoriiteista (tästä on johdettu teoria panspermiasta, johon kannattaa tutustua jo yleistiedon vuoksi).

Mutta itse dokumentista… masentavaa kuinka paljon pseudotieteitä, huuhaata, new age-liikettä, ruumiistairtautumisia ja salaliittoja dokumenttiin oli sekoitettu ilman kriittistä näkökantaa. Ulottuvuuksista, aurinkokunnastamme, historiasta, maasta ja fysiikasta yleisesti puhuttiin ilman kunnon asiantuntemusta, roska-DNA:sta tehtiin jälkiä jumalista, väitetään olevan olentoja jotka vain tuo yksi mies sattuu näkemään kun muita ei ole paikalla (tai kameraa), Atlantis keskellä Atlanttia (siis mikä ihmeen tarve ihmisillä on etsiä Atlantista? Tässä on vähän faktaa Atlantiksesta joka Atlantikseen uskovien kannattaa _todellakin_ lukea alusta loppuun: http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/atlantis.html ).

No tuossa muutama epäkohta jotka tulivat ensimmäisenä mieleen, en jaksa selostaa niitä tarkemmin kun tulisi aivan liian pitkä teksti.

Noita UFO-videoita kuitenkin voitaisiin ehkä alkaa tutkimaan tarkemmin. Epäilen tosin niiden olevan mitään maapallon ulkopuolisten olentojen rakennelmia. Jos avaruusolennot todella haluaisivat ja pystyisivät ottamaan meihin yhteyttä tulemalla tänne, odotan kunnes ne saapuvat johonkin melko tiheään asuttuun paikkaan, vaikkapa jonkin suuren kaupungin keskustaan, jottei jäisi epäilystäkään yhteyden aitoudesta. Tuskin avaruusolennot tottelesivat mitään hallitusta tässä asiassa ja jättäisivät tulematta kun Bush niin käskee. =P

16 06 2008
maukka

Hyviä huomioita videosta! Onko mies mielestäsi huijari? Mikä päämäärä moisilla on? Näitä kysymyksiä jäi pohtimaan kun videon katsoi ja sitten luki loistavan kommenttisi siitä.

17 06 2008
Björn Borg

Olen suhtautunut aika epäluuloisesti tähän Gillilandiin vuosien varrella koska mielestäni hänen ympärillään on tapahtunut ’ liikaa ’ asioita.
Mutta mitä pitää nyt ajatella kun lukee tämän jutun?:

http://www.australia.to/story/0,25197,23040467-233,00,00.html

21 06 2008
Kerttu

En usko, että dokkarin setä valehtelee. Se, että ufoasiaan liittyy niin paljon ”hörhismiä” on vain ilmiön oheisaspekti, joka kuuluu siihen. Eivät ufot ilmene vain tässä materiaalisessa ulottuvuudessa, vaan myös mielen kautta ja jopa eri ajassa. Ei ole oikeasti olemassa mitään rajoja materian ja ns. hengen välillä, siksi tämä ufoasia on niin vaikea käsiteltävä. Sitä, jolle ufoyhteys on tullut esim. unen kautta, pidetään vain hulluna tai ufouskovaisena. Olen aina ollut sitä mieltä, että ”puuttuva linkki” on humanoidi ja evoluutioteoriaa pidän erittäin kyseenalaisena, se on vain osittain totta ja kehitys tapahtuu hyppäyksittäin. Hyvää juhannusta!
%d bloggers like this: