Puuihminen

12 06 2008

Tällä Indonesialaisella miehellä on hyvin outo sairaus, jonka takia hän ”muuttuu pikkuhiljaa puuksi”.

Lisää tietoa kyseisestä taudista (kiitokset linkistä Haukalle):
http://en.wikipedia.org/wiki/Epidermodysplasia_verruciformis

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

70 responses

12 06 2008
Haukka

”Puuksi muuttuminen” on aika väärä termi tässä tapauksessa. Nuo kovettumat tulevat viruksen aiheuttamasta sairaudesta johon kyseisellä henkilöllä ei ole vastustuskykyä jonkin geneettisen alttiuden takia.

En näe tässä tapauksessa mitään paranormaalia vaikka kyseessä onkin varsin outo sairaus. Taitaa mennä samaan kategoriaan aiemmin täällä olleen ”vampyyritaudin” kanssa.

Tässä taitaa olla juttua ko. taudista:
http://en.wikipedia.org/wiki/Epidermodysplasia_verruciformis

12 06 2008
Wespa

Juu ei tässä mitään paranormaalia ole, mutta outo sairaus kyseessä.

FAQ:ia lainatakseni

Täällä käsitellään blogin nimestä poiketen myös outoja juttuja, jotka eivät välttämättä ole yliluonnollisia, mutta muuten kiinnostavia.

Videon ensimmäinen lausekkin oli ”half man, half tree”, mutta oletko nyt tyytyväinen, kun on heittomerkit kohdallaan tuossa ”muuttuu pikkuhiljaa puuksi” -kohdassa? 🙂

12 06 2008
ugabuga

Hei Wespa, ei, en ole tyytyväinen surkean blogisi tasoon, ainoa hyvä asia täällä on joittenkin sarjojen kokonaiset jaksot, mutta muutoin blogisi on surkuhupaisan ala-arvoinen. Lähdekriittisyys kunniaan ja niitä asioita PITÄÄ tutkia itse.

Vähän kun alat panostamaan tähän paremmin, esim. juuri siihen tutkimus puoleen niin eiköhän tästä saata tulla ihan ”ok” tasoinen blogi, mutta muutoin, hyi häpeä.

12 06 2008
Wespa

Siitä vaan perustamaan parempaa blogia, ”herra täydellisyys”. 😀 Aika hauskaa, että tällainen kohu nousee parin sanan väärinmuotoilusta. Kritiikki on kuitenkin aina hyvästä ja näistä opitaan. Lisää hyviä videoehdotuksia ym. voi laittaa yhteyslomakkeen ym. kautta (niistä on pulaa), jos ei nykyinen taso kiinnosta. Kuitenkin on tarkoituksena lisätä vähintään yksi artikkeli/video päivässä, jotenka joka päivälle ei välttämättä niitä huippulaadukkaita juttuja/videoita päädy johtuen siitä, että niitä ei ole ihan tuhottomasti, koska suurin osa on tänne jo lisätty. Pyrimme kuitenkin pitämään aihealueen laajana ja otamme joukkoon myös muita outouksia (ei siis aina paranormaalia vaan muuta outoa), joista ihmiset ovat kiinnostuneita…

Tämänkin ideana oli lähinnä se, että video puhuu puolestaan ja pieni johdanto tuohon alkuun. Jos haluaa jonkun romaanin, niin asioita voi halutessaan tutkia itse. Valitettavasti tämä blogi on ihan harrastelijapohjalta ja ei ole aikaa kaikenmaailman pitkiin tutkimuksiin yms. ja siksi täällä onkin pidetty kovassa arvossa sitä, että asioita pohditaan yhdessä.

Kuten varmaan huomasit, niin poistin aikaisemman viestisi, sillä se oli esitetty vähän loukkaavaan sävyyn. Asioista saa keskustella ja esittää kritiikkiä, mutta sekin kannattaa tehdä hyvän maun rajoissa.

Olethan ugabuga jatkossa tarkempi. Tervetuloa Parablogiin.

12 06 2008
Infrequentia

Wespa on ihminen siinä missä me muutkin, tuskin hänellä on koko päivää aikaa etsiä jotain sensaatiomaista artikkelia johonkin nettiblogiin. Itse olen tyytyväinen aikaansaannoksiisi, minulla ei riittäisi aikaa / innostusta etsiä edes sitä yhtä juttua päivässä (tasosta huolimatta). Nostan kyllä hattua sinulle, ja tosiaan – ugabuga voisi perustaa oman blogin jos uskoo selviytyvänsä paremmin ja on valmis omistamaan kaiken vapaa-aikansa artikkelien etsimiseen.

12 06 2008
Wespa

Pitänee mainita vielä sekin, että uuteen kämppään muutto painaa päälle ja tämän takia aikaa ei ole niin paljon, kuin yleensä. Ensi viikosta lähtien voi tulla myös ns. tyhjiä päiviä johtuen siitä, että saan netin vasta n.3-4 viikon päästä uuteen kämppään, mutta pyrin aina välillä lainaamaan kaverin tai jonkun muun nettiä, että parablogi pysyy edes joten kuten pystyssä.

12 06 2008
ugabuga

Hei! Laatu voittaa AINA määrän, jotenka parannusehdotuksena ehdotan että ette postaa niin paljon ”piip” vaan postaat esim. kerran viikossa, edes pinnallisesti tutkien tapausta. Eikä minulla ole minkäänlaista tarvetta perustaa omaa blogia, haluaisin kehittää tätä blogia parempaan suuntaan kun tälläinen jo on, joten miksi alkaisin vääntämään omaa blogia?

Tutkimaan, hopihopi. Viihde on viihdettä, mutta jos haluat (Wespa) edesauttaa paranormaaleiden ilmiöiden vakavaa tutkimusta, niin tämän blogin tasoa pitää nostaa. Viihdyttävyyteen vetoaminen on vastuun pakoilemista.

”Postasin ny näit hoaxei kauheet läjät mut se o hei vaa viihdet!!11” Joku roti pitää olla, ei mikään ihme että aikalailla kaikki vakavasti otettavat tutkijat ja ihmiset naureskelevat paranormaalista kiinnostuneille. Te apinat pilaatte kaiken.

12 06 2008
Wespa

Valitettavasti tätä blogia ei tehdä sinua varten, vaan suurempaa yleisöä varten. Eniten valituksia on tullut videoiden ja uutisten vähyydestä, jotenka tuo ehdotelmasi ei toimisi. Mielummin periaatteella vähemmän hyviä päivittäin ja aina silloin tällöin parempia, kuin se, että olisi pitkä tauko välissä.

Vaikuttaa myös, että et tajua blogin ideaa. Käyppäs lukemassa vaikka täältä mitä blogilla ajetaan takaa: https://paranormaaliblogi.wordpress.com/info/

Tarkoituksena ei ole siis olla mikään Suomen Ufotutkijoiden tai muiden sellaisten tieteellinen blogi, vaan tarkoitus on lähinnä viihdyttää, tykkäsit siitä tai et.

Jos mennään taas kävijämääriin, niin eniten ihmisiä näyttää kiinnostavan tämän kaltaiset jutut:
https://paranormaaliblogi.wordpress.com/2007/05/23/kummitteleva-pikkutytto-varoitus/

Kävijöiden ehdoilla tätä tehdään ja tehdään juttuja siitä mitä ihmisiä kiinnostaa. Myönnän toki, että blogin taso on vaihteleva, mutta ”that’s life”.

Mitä tulee taas videoiden feikkeyteen, niin valitettavasti monista videoista ym. voi olla montaa eri mieltä, ”toisen feikki on toisen aito” ja siksi onkin hyvä aina esittää mielipiteitä ja keskustella asioista. On kuitenkin olemassa niin paljon erilaatuista materiaalia, että välillä pelkässä tutkinnassa menisi liian paljon aikaa, kun emme ole sentään mitään tutkijoita, vaan on tarkoituksena pitää blogia. Ajan ja mahdollisuuksien puitteissa tietenkin asioihin perehdytään.

12 06 2008
Jaarno

Aika mielenkiintoinen aihe kyllä. Pitääpä katsoa huomenna lisää tästä sairaudesta. Enään ei kyllä jaksa-

Mitä tähän blogiin nyt tulee niin itse olen kyllä 100% tyytyväinen. Mielenkiintoisia aiheita ja myös hauskoja. Tuommoiset vähän ”epämääräiset” otsikot kuten tässä videossa kiinnostavatkin enemmän kuin esim tämmöinen: Video sairaudesta epidermodysplasia verruciformis jossa ihmiselle tulee viruksen aiheuttamia kovettumia iholle.

Ainoa miinus mitä blogissa on ettei kommentteja voi muokata 🙂 En kyllä tiedä onko se edes mahdollista WordPressin sivuilla.

12 06 2008
Wespa

Kiitos Jaarno. Mukava, että tykkäät. Niin jos otetaan esimerkkinä vaikka Iltalehti, niin onhan ne otsikot välillä aika harhaanjohtavia, mutta tarkoituksena on herättää huomiota ja saada ihmisiä kiinnostumaan asiasta. Vähän sama periaate on täällä blogissa ja kuten Jaarnokin mainitsi, niin olisihan tuollainen ”Video sairaudesta epidermodysplasia verruciformis jossa ihmiselle tulee viruksen aiheuttamia kovettumia iholle” aika kuiva otsikkona.

No asia on nyt loppuunkäsitelty osaltani ja olen mielipiteeni ilmaissut, jotenka palaillaan asiaan. Öitä. 🙂

PS. Kommenttien editointi ei ole mahdollista wordpressissä, ellei koko sivu ole omalla palvelimella ja sittenkin se taitaa vaatia pari pluginia.

12 06 2008
Regendos

Pienen selvennyksen minäkin haluan tähän tehdä, eli muistaakseni nuo ovat syyliä joita miehelle ilmestyy. Tai näin ainakin käsitin yhden uutisotsikon perusteella.

Ja haluan itsekkin kaikille ilmoittaa, että ei meillä todellakaan ole aikaa kokoajan etsiä uusia aiheita. Jos vilkaisette, niin blogilla on jo nyt todella kattava historia ja kaikki parhaimmat artikkelithan ovat alussa. Silloin oli vielä aiheita mistä tehdä. Nyt ne aiheet on kaluttu läpi ja kaikki mitä voimme tehdä on päivittää blogia mielenkiintoisilla, hieman luonnottomilla asioilla sekä joillain pienillä piristyksillä. Niin valitettavaa kun se onkin. Me mielellämme tekisimme artikkeleita jostain kiinnostavimmista asioista, mutta sellaisia ei tuosta vain löydäkkään. Me kyllä otamme rakentavaa palautetta vastaan, joten turhat tuittuilut saa jättää ajatustasolle.

12 06 2008
einari

Itse olen tyytyväinen blogin tasoon. eikä ugabugallakaan olisi paljoo valittamisen varaa.

12 06 2008
Yks vaan

cóol siistiä mistä tollasia sairauksia saa mäkin haluun 😀 no ei 😛

12 06 2008
muumi

moi tooosiiii HULLUU ja …Siistiä mutta en haluaisi tommosta tuleeko siit vanhana käpristynyt ja kuihtunut SAC!!!

12 06 2008
Nipletius

Aika hämyn näköset kädet ja jalat:D Ois varmaan aika kiva jos joku päivä vaan sulle sanottais et muutut ”puuksi”.

Niin ja ugabuga, jollei kelpaa tee parempi tai lähe vi#*uun! Mun mielestä tää on yks parhaista blogeista jota oon nähnyt!!

12 06 2008
Japezz-94

Hyi hel**tti! en mä ainakaa tota tautii haluais saada ja toi ”mies” näyttää iha naiselt..

12 06 2008
Japezz-94

feikiltä ei vaikuta kyl

12 06 2008
Kissansilmä

Hullua! Sairasta!

12 06 2008
jhaaahj

tuohan on nainen, eikä mikään mies

12 06 2008
korvapuikko

Joo on nämä videotkin mielenkiintoisia mutta olen tykkännyt vielä enemmän tännä kirjoitetuista artikkeleista niitä olisi kiva lukea lisää. (esim kun opas haamun metsästykseen on niin eikö olisi hyvä saada opas vaikka ufon metsästykseen ja mitä tarvikketia siinä olisi hyvä olla?)

12 06 2008
Wespa

Tuo oli aika hyvä idea korvapuikko. Voisi kehitelläkkin jonkun oppaan ufobongaukseen. Täytyy katsoa mitä kerkeän lähipäivinä kehittelemään. 🙂

PS. jhaaahj, kyllä se on mies, vaikka naiselta näyttääkin.

12 06 2008
Nappo

Sen jalat on ihankuin juuret tms. aika karmeeta jos jalat ois juuria täynnä no nissä pörräis ötököitä! ja kädetki on isommat ku maha. mä oisin tehny jo ittemurhan jos mul ois tommone! tai en tiedä.

12 06 2008
Dells.co

wespa ookkos iis tyttö vai poiak (kunhan kysyin ku en saa selvää kuvasta) kunika sää oikein teit tällaasen sivun sisi ilman mtn freewebsiä y.m.s tää ono tällanen oikee oikee sivusto kuten lemmikki.se (sori en mainostele) nii ja kuinka huomaa jos joku on kopsannu?o.O kuinka kukaa kehtaa kopsata täältä, lempi sivultani. kysyisin lupaa tieltä jos kopsaisin ja laittaisin lähteet TIETENKIN! kuinak joku voikaa kopsata täält?

12 06 2008
Dells.co

joo no toi juttu oli aika karmiva, oli kiintoisaa lukea toi wikipedian juttu tosta taudista, harmi ettei parane kuin vähän a vitamiinilla :/

12 06 2008
Dearr

melko kiinnostavan näköistä mutta ällöttävää toisaalta..

12 06 2008
maukka

Ugubuga,mielestäni luonteesi on täysin perseestä.Paranormaaliblogi on hyvä ja viihdyttävä , kovalla työllä aikaansaatu sivusto. Ammattimaiseen tutkintaan on muita sivustoja ja lähteitä sekä tuiki tylsää tutkimuskirjallisuutta hyllykaupalla. Joten sinne vaan lueskelemaan jos Wespan palvelut eivät kelpaa. P.S luonteesi on todella perseestä.

12 06 2008
Wuppa

”Ugubuga,mielestäni luonteesi on täysin perseestä.Paranormaaliblogi on hyvä ja viihdyttävä , kovalla työllä aikaansaatu sivusto. Ammattimaiseen tutkintaan on muita sivustoja ja lähteitä sekä tuiki tylsää tutkimuskirjallisuutta hyllykaupalla. Joten sinne vaan lueskelemaan jos Wespan palvelut eivät kelpaa. P.S luonteesi on todella perseestä.”

Olen samaa mieltä maukan kanssa. Erityisesti hänen kommenttinsa ensimmäinen ja viimeinen lause tiivistävät parhaiten ajatukseni sinusta, Ugubuga. Menepä vaikka Wikipediaan viilaamaan pilkkua.

12 06 2008
Jaarno

Dells.co. Tälläiset sivu voi tehdä osoitteessa http://www.wordpress.com rekisteröidyt sinne niin saat tehtyä sivut. Ja tietääkseni tietoa saa kopioida toiselta sivulta jos ilmoittaa lähteen. Tietenkin on hyvä myös kysyä tekstin kirjoittajalta lupa.

12 06 2008
Regendos

Jaarno, paranormaaliblogi tekee juuri kokoajan tuota ”kopiointia”. Toisinsanoen, näeme uutisen, kirjoitamme siitä OMIN SANOIN ja annamme lähteen ilmi. Suoraa kopiointia täällä ei kukaan tietääkseni harrasta. Lupaa ei tietääkseni edes tarvitse jos lähteen ilmoittaa.

13 06 2008
j0int

toi UGABUGA on kyl tosissaan eka joka puhuu tosissaan asiaa, sanotte mitä tahansa päälle. Tää blogi on vieny hohtonsa noilla tasoa alentavilla päivän piristyksillä ja muilla turhilla videoilla, en väitä tätä tai tänlaisia turhiksi mut kuitenkin ja se laatu tosissaa voittaa määrän. ja jos vetootte että ihmiset tykkää niistä ja niita katsojii on paljon, nii kyllä, sitä en kiellä, mu niiden keski-ikä ei oo päätä huimaava joka tosissaan niistä tykkää ja ei se tule kasvaa koska kun ihmiset vanhenee nii niit kariutuu, uskokaa pois.
Ennen itekkin päivin pimein pyörin holla ja wadaap nimimerkil mutta nykysi se on jääny aina ku sattuu muistaa tai huvittaa ku tää blogi on vaa vienyt hohtonsa. Sen siit saa ku yrittää liikaa, kyl tässäki ny jotain vakavuutta luulisi olevan.
Ja toi MAUKKA, sun luonteesi vasta on perseest ku näköjää ihmiset ei saa heittää omia mielipiteitään?

13 06 2008
j0int

ja hei ugabuga heitti hyvän idean tälle blogille, tutkiminen, tuolla foorumillaha oli halukkaita, joko niistäkokoaisi jonku poruka jotka tutkis tai sit ottais jonku kokeeneemman posseen yhteyttä ja ne laittais raporttejaan tänne muiden luettavaks, se olisi kanssa mielenkiintoista ja tasoki kasvaisi.

13 06 2008
Kristiina

no siis eihän minun mielipiteellä niinkään ole väliä, tahdon vain kertoa sen tässä näin. Mitä te olette arvostelmaan muiden sivuja,varsinkaan jostain päivän piristys aiheesta, minua ei itseäni ne kiinnosta, mutta ei ne tuolla haittaakaan, sellaiset ihmiset joita ne kiinnostaa, katsoo aivan mielellään,minä en, mutta en myöskään tule tänne haukkumaan Wespaa,siitä että haluaa laittaa muitakin juttuja tänne kun pelkästään paranormaaleja asioita näyttäviä (tosi) videoita. itse olen ollut erittäin tyytyväinen tähän blogiin, enkä lähtisi tätä haukkumaan muutaman videon/jutun takia, mistä muut voi olla paljon kiinnostunempia kuin minä. Senkin voi sanoa niin eritavoilla kun että ”tää on ihan surkea blogi”. Jos ei miellytä, etsisin uuden blogin missä ei ole niitä ”turhia juttuja”. Mutta juu, tuo oli minun mielipiteeni, eikä sitä tarvi vatvoa sen enempää, pyydän vain että miettisitte enemmän, että täällä käy muitakin ihmisiä kuin juuri te, ja jotkut pitää ja jotkut ei. ei sille voi mitään. kiitos ja kumarrus jos jaksoitte lukea.

ja sitten aiheeseen.
mielenkiintoinen häiskä toi, tostahan on ollut uutisissa juttuu jo aikas kauan, tai no iltalehdessä. tuo on kyllä aika pelottoman näköinen, saikästäisin varmasti jos tulisi kadulla vastaan..

13 06 2008
Kristiina

niin viel tuohon sen verran että en tarkoittanut että mielestäni ei saisi arvostella toisen tekeleitä ja kertoa omaa mielipidettään, vaan minkä takia asia pitää ilmoittaa tuollai ”surkee blogi” ym. Olisihan sitä voinut vähän miettiä ja esittää mielipiteensä hiukan AIKUISMAISEMMIN ja sillai että siitä itse blogin tekijäkin saa jotain irti, ja kun se on vielä ilman kunnollista ja järkevää perustelua (mielestäni se ei riitä että heittää että tää on niin surkee blogi ku mä en pidä noista surkeist videoista, mielummin kysyisi että ”onko mahdollista saada noi päivän piristys ym. muut turhat aiheet suoraan jonnekin muualle kuin minun ajatusmaailmani ei pysty käsittelemään noin vaikeaa asiaa kuin päivän piristys, se on niin hirveää huomata kuinka tulen tänne ja katson että tänne on laitettu video joka saa vereni kiehumaan ja saa minut kohta sanomaan sellaisia asioita josta muut saavat minusta aivan täydellisen hölmon kuvan). Parempi kaikki muu arvostelu kuin että mennään suoraan haukkumaan tekijää asioista tuollalailla joista välttämättä itse ei pidä mutta MONI muu pitää. Kuten esim. korvapuikko esitti oman ehdotuksensa blogin sisällöstä erittäin asiallisesti ja aikuismaisesti.Ja se otettiin hyvin vastaan. Ei kukaan varmaan tajua mitä tällä haen takaa,meni vähän sekavaksi, olen vain hiukan huono selittämään asioita näpyttelemällä koneelle, ja jos niin tekisin kunnolla, tässä kirjoitellessa vierähtäisi tovi jos toinenkin..
Joo ja jälleen kerran kiitos ja kumarrus.

13 06 2008
janne

Näistähän:-) sais joo uuden aiheen. arvostele blogia

13 06 2008
Kristiina

Siis joo tuo ukko on aika pelottavan näköinen, säikähtäisin jos tulisi vastaan, oli tullut Aikas paljon kirjoitus virheitä tohon aikaisempaan, mutta ei voi mitään.. oliks toi joku syylä-tauti, et noi oli jotain syyliä tai jotain… muistelisin näin.. en oo kyllä yhtään varma…

13 06 2008
korvapuikko

Joo wespalle ja regendokselle taas pieni vinkki käytätte luultavasti tiedon/artikkelien/videoiden hakuun jotain haku konetta ja vahvasti epäilen että googlea, mutta luin jostain että valtavirran hakukoneet (google, yahoo, yms) löytävät vain pienen osan artikkeleista ja niillä löytää huonosti tietoa erityis alueilta vaikka paranormaaleista ilmiöstä. Minä itse käytänki googlea parempaa hakukonetta. Luultavasti sieltä löytyykin enemmän paranormaaleihinkin asioihin liittyvää tietoa ja se käyttää monia hakukoneita ja listaa tulokset sitten siihen sivulle. Suositten, tässä sivut:
http://www.ixquick.com/suo/?&cat=web&query=&r=754625

13 06 2008
Flavia Felix

Hmph, jos ei tykkää jostakin sivustosta tai artikkelista niin yksinkertainen ratkaisu on olla käymättä siellä/lukea sitä…

13 06 2008
j0int

siis eikö noi ole lapsellisia kommentteja teiltä? kyl huomaa että tääl ipanat ei osaa edes lukea. Jos täällä ei julkaistaisi ihan mitä sattuu niin tää houkuttelisi varmasti vanhempiaki ihmisiä tänne ja toisi lisää porukkaa, ja tänne on vaan ehdoteltu miten voisi edistää blogia, eikä huonot puutteet korjaannu jos menee muualle. Kyllä uskon et ylläpito toivoo saavansa tänne kritiikkiä miten parantaa tätä sivustoa, eikä ajamalla niitä pois, mu se on niiden päätös et ottaako ne asioita kuuleviin korviinsa. vai olenko väärässä? uskoisin että ylläpitäjät tahtoisivat tänne monipuolisesti ihmisiä.

14 06 2008
minä vain

paranormaali on minulle pelkkä harrastus, joten mielestäni on kiva käydä tsekkaamassa aina uusia ihmeellisiä tapahtumia.. en käy päivittäin, vaan ehkä 4pvän välein, koska sillon on mukavasti kertynyt uusia ihmeellisiä asioita blogille! 🙂 voisit, wespa, ehkä antaa ihmisten rekisteröityä paranormaalin sivuille, jotta kuka tahansa ei pääse keskustelemaan aiheista. Ja jos rekisteröityjen määrä on korkea, luulen, että saat sivuillesi helpommin sponsoreita! 😉 kuha ehdottelin 🙂

ps. pistin viestin uudestaan kun kone oli laittanut tohon jonkun ihme sähköpostiosoitteen!:D

14 06 2008
Wuppa

jOint. Tämä sivusto ei ole sellainen kuin sinä haluat, vaan sellainen kun ylläpito sen haluaa olevan. Kukaanhan ei pakota ketään tällä sivustolla käymään, paitsi jos sivuston asiat häntä kiinnostavat.

14 06 2008
Wuppa

”Hmph, jos ei tykkää jostakin sivustosta tai artikkelista niin yksinkertainen ratkaisu on olla käymättä siellä/lukea sitä…”

Kuten Flavia Felix totesi, sinun ei tällä sivustolla tarvitse käydä jos se ei sinua miellytä, mutta silti näytät täällä vierailevan jopa säännöllisesti päivittäin.

14 06 2008
maukka

j0int , omien mielipiteiden esittäminen on suotavaa ja tärkeää. Katsot kuitenkin ugabugan ja sinunkaltaistesi vänkääjien suoranaiset v***uilut sivuston ylläpitäjälle turhiksi. Ja kuten Wuppa toteaa täällähän ei ole pakko käydä.
p.s luonteesi on pe***stä

15 06 2008
ihme.

Wespa hei , siis muuttuuko tää tyyppi jossain vaiheessa KOKONAAN puuksi?
Ja saaks täällä olla myös ala-ikäiset? Olen katsos 12 vee ; )

15 06 2008
Wespa

Ei se muutu, sillä se saa nyt lääketieteellistä apua vaivaansa. Täällä saa olla kaikenikäiset, mutta kannattaa silti pitää oma järki mukana, että mitä katsoo, sillä jostain pelottavimmista videoista voi tulla nuoremmille pelkotiloja.

15 06 2008
ihme.

Jaah, oon kattonu kaikki videot 🙂 Tää on niin paras sivu.

15 06 2008
Japanlove

Nooh, aika ällöä, mutta en usko.

15 06 2008
Totuus

Onko Wespalla tietoo kuinka kauan tuo sairaus on tolla ollut? Mietityttää vaan että kuinka nopeest toi leviää.
Ja sit viel olis toivomus. Että voisko mitenkään saada lisää demoneist ja enkeleistä juttuu tonne niitten osioon?
Että onko sulla mitäin uutta pistää tonne Wespa?

16 06 2008
ihme.

Moro, Wespa! Löysin youtubesta ”Norsuihmisen”, eikö se sopis tän ”puuihmisen” kanssa?
Tässä linkkei: Norsuihminen: http://www.youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4
Intialainen tyttö, jolle on ilmeisesti kasvanut ylimääräisiä käsiä/jalkoja: http://www.youtube.com/watch?v=miBIEIehxDE&feature=related
Ihme olento? : http://www.youtube.com/watch?v=tYf3O6ecs_c&feature=related
Kiinnostavan/kauhistuttavan näköisiä sairauksia: http://www.youtube.com/watch?v=EayzTJIbTgo&feature=related
Vauva Alien: http://www.youtube.com/watch?v=syEMGoEmrjg&feature=related
Tyttö ilman kasvoja: http://www.youtube.com/watch?v=Ifxw0NnIFEo&feature=related
Mies ilman kasvoja: http://www.youtube.com/watch?v=oN7asCg44jY&feature=related
Ja tämä on todellinen löytö! PARANORMAALEITA KUVIA :http://www.youtube.com/watch?v=x7UF9TPkm-A&feature=related
Kaikki ei ole näitä ”paranormaaleita” juttuja, mutta kiinnostavia. Eihän tämä puumieskään ole paranormaali ^^ , joten luulisi noitten kelpaavan. Hyvää kesää :)))!

16 06 2008
ihme.

http://www.youtube.com/watch?v=x7UF9TPkm-A&feature=related <– tää siis. Vika linkki ei toiminu ;//

19 06 2008
Neena

Noi kädet ja jalat ei näytä oikein aidoilta.. Ihanku vaa jotku hanskat ja jalkineet 😀 Mutta täää on mun mielipide.. Ja noi jalkineet vois myös sopii Lordille 😀 Samantyyliset. Minusta ei ole kovin aito, mutta muut uskovat mitä haluavat!

20 06 2008
ihme.

WESPA! 😀 kelpaaks mikään noist videoist? :/

20 06 2008
Wespa

Osa noista on jo blogissa ja osa taas ei ole välttämättä blogiin sopivia, mutta olihan tuossa pari ihan kiinnostavaa. Voin jonkun ehkä tässä lähipäivinä lisätä blogiin kunhan saan nettiä enemmän jostain lainaksi…

21 06 2008
mä vaan

tosta tytöstä tuli mieleen mustekala

22 06 2008
Candy

Oho! Pelottavan näköstä : D Muuttuu puuksi. Miltähän tuntuisi olla puoliksi puu.. : S Oliks se tyttö vai poika? 😀 tytöltä se kyllä näytti.

25 06 2008
rezaR

”Onko Wespalla tietoo kuinka kauan tuo sairaus on tolla ollut?” Videossa sanottiin, että sairaus alkoi kun hän teini-ikäisenä loukkasi polvensa.

2 07 2008
Elisabeth

Hurjan näköistä. O.O Kyllä se oli mies. -.-

9 07 2008
Ammo9

Jaa, mää oon kuullu, et se olis tullunna jostain papillooma-viruksesta, mutta…

9 07 2008
gh0stb0y

Se oli ihan naisen näkönen!! 😀

12 07 2008
Lyyra

Mmm, voisin kyllä melkein sanoa, että kyseessä on enemmän liima ja puuaines kuin mikään muu. Kohdat joissa puuosat tarttuvat ihoon raajoina olisi erittäin helppo toteuttaa maskeerauksen avulla, samoin kasvoissa olevat palaset. Lisäksi miehen ilme ja tapa millä hän käyttää kehonsa kieltä (puhumattakaan ihmisistä jotka istuvat lähellä häntä videossa) kertoisi että jotain on vialla.

Haluaisin nähdä varsinaisen lääkärin antaman selostuksen asiasta.
Epäilen että pienen raaputuksen jälkeen kaarnan alta tulee normaalia ihoa eikä verta.

12 07 2008
gh0stb0y

Hmm… Maybe…

12 07 2008
Elisabeth

Kyllä se minusta oikealta näytti, kerta kyseisestä taudista on tietoakin.

12 07 2008
aleerafire

en haluaisi tota sairautta (muuten olen 100% tyytyvääinen sivustoon)

18 07 2008
waLLu

tuli kylmät väreet… ois sitä miettimistä ku huomais esim.50v. päästä olevansa koivu… 😮

18 07 2008
waLLu

Ainiin, olen 100% tyytyväinen blogiin 🙂 Eihän asioissa olisi mitään jännää, jos kaikki pitäis tutkia läpikotaisin…

19 07 2008
kerz

ei perhana ku alko oksettaa.. :/

27 07 2008
Hiiri

Aika hirvee!!! yök!

1 09 2008
nalle karhu

joku on laittanu muroi naamaa

2 10 2008
Pena

Tämä on niin vanha video itse näkiin tämän 2 vuotta sitten.

10 11 2008
warlock

toi oli aika karu hehe taitaa toi olla helvetin yksi vitsauksista siellä on semmonen tarina että jos on laska ihminen paholainen lanketaa sen puuksi yksi synneistä siis

11 11 2008
rezaR

Tää oli tänää Ripely usko tai älä ohjelmassa.
%d bloggers like this: