Paranormaalit Kokemukset Kesäkuu 2008

5 06 2008

Makkara kirjoitti:

Olin jotain 7 vuotta ja minulta oli solisluu murtunut ja piti makaa sohvalla. Kun heräsin ja avasin silmäni himmeästi, näin että minun vieressäni seisoi jokin musta hahmo ja jotain puhettakin kuului. Säikähdin ja taisin pyörtyä tai nukahtaa. Seuraavaksi kun heräsin, vieressäni oli minun siskoni ja sen kaveri.

Risto Reipas kirjoitti:

Kyseiset tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1986. Voi tosin olla että vuosiluku voi heittää yhdellä tai kahdella vuodella.

Olen syntynyt vuonna 1981, joten tapahtumahetkellä olin noin 5:n vanha. Asuimme tuohon aikaan lentokentän lähellä, omakotitalossa, perheeni kanssa, johon kuuluu 4 henkilöä. Äiti, isä, ja veli minun lisäksi.

No heräsin keskellä yötä huoneesta, jossa veljeni kanssa tuolloin nukuimme. Muistan, että jokin oli vialla. Aivan kuin huoneessa olisi ollut veljeni lisäksi myös joku muu, muttei perheenjäsen. Yritin pysyä mahdollisimman hiljaa ja hengittämättä, ettei tämä vieras huoneessa huomaisi minua. Muistan, että hetken mietin miten pääsisin mahdollisimman nopeasti keittiön läpi juoksemaan toiseen huoneeseen, jossa isä ja äiti yöpyivät.

Muistan, että otin peittoni suojaksi ja lähdin kohti keittiötä päin. Päästyäni isän ja äidin sängyn päähän hyppäsin heidän väliinsä, jolloin he tietenkin heräsivät ja kysyivät mikä hätänä.

Sanoin että huoneessa on joku. He sanoivat että ”veljesi se siellä on, koita nukkua”. Hetken jo uskoin heitä ja uskalsin katsoa sängystä keittiöön päin kun näin keittiössä hämärästi hahmon, joka oli huomattavasti veljeäni lyhyempi ja hintelämpi.

Vatsan alue oli ns. ”turvoksissa”. Tämän nähtyäni aloin todella pelätä ja yritin taas olla liikkumatta ja pidättää hengitystäni. Jossain vaiheessa yötä kuitenkin nukahdin. Tämän jälkeen en ole näitä olentoja nähnyt, mutta outoa että vielä näiden vuosien jälkeen olen pystynyt muistamaan tapauksen.

Huvittavinta/pelottavinta näkemässäni hahmossa oli, että se hyvin paljon muistutti nykypäivän käsitystä humanoidista. En tuolloin osannut vielä lukea alan julkaisuja eikä tv:stä tullut tuon näköisiä vastaan.

Toinen havainto onkin jo hieman hämärämpi, jota vahvasti epäilen uneksi, mutta siinäkin on outoja asioita joita en pysty selittämään.

Samoihin aikoihin jolloin näin keittiövieraan, näin usein unta jossa perheen parissa katsomme televisiota olohuoneessa.

Ovikello soi. Isä menee avaamaan oven, jolloin kuulen isäni keskustelevan ovella olevalle henkilölle sanoin: ”Kyllä! On Risto kotona”. Isä saapuu takaisin olohuoneeseen ja sanoo minulle ”Risto katso kuka tuli”. Näen ovella pitkän, tumman hahmon, jonka kasvoja en pysty näkemään. Muistan kuinka hahmo kysyy Isältä ”Voiko Risto lähteä mukaani?”. Isä vastaa myöntyvästi ja siinä samassa minä ns. lennän huoneen poikki jonkin voiman minua kannatellessa. Kun pääsen hahmon luo, hahmo tarttuu minua vyötäröstä kiinni, ja lennämme ulko-ovesta pimeyteen.

Tämä uni toistui monta kertaa, aina samalla tavalla. Kunnes taas näin kyseistä ”unta” päätin tarrautua vanhaan patteriin kiinni.

Muistan elävästi kuinka kiedoin käsivarteni vanhan patterin tulovesiputkeen, jo silloin kun ovikello soi, koska tiesin mitä oli tulossa.

Sama kaava toistui ja kun isä antoi hahmolle suostumuksen alkoi voima taas vetää minua kohti ulko-ovea. Muistan kuinka jalkani osoittivat ulko-ovelle päin, ja olin kokonaan ilmassa. Pelkäsin että otteeni lipeää hetkellä minä hyvänsä mutta näin ei käynyt. En tarkalleen muista kuinka uni jatkui kiinnipitämisen jälkeen, mutta hahmoa/toistuvaa unta en ole sen patterista kiinnipitämisen jälkeen nähnyt…

Helppo on asioita pistää unien piikkiin, mutta kuinka monta kertaa muistatte unet yli 20 vuoden takaa?

Miro kirjoitti:

Olin mökillä. Oli yö ja me valvottiin. Katsoin äitini makuuhuoneen ovelle ja näin siinä hahmon, joka katsoi minua. Se näytti kummisedältäni, sitten kummisetäni tuli mökkiin, jolloin hahmo lähti pois. Omituista sillä hahmolla oli samat vaatteet, kuin kummisedälläni ja täsmälleen samanlainen hahmo oli.

MakarooniLoota kirjoitti:

Tämä tapahtui jo viime kesänä. Olin naapurin ja sen kaverin kanssa ulkona pelaamassa kirkonrottaa. Sillon oli jo melko pimeää, mutta kuitenkin sen verran valoisaa, että näki eteensä. Menin piiloon meidän mansikkapellon verkkoaidan taakse. Naapurini löysi toisen kaverin ja sitten he rupesivat etsimään minua. he näkivät jonku hahmon taputtavan käsiään autotallin takana ja se lähti juoksemaan pois. Naapurini lähti perään, mutta näki vain vilauksen, kun se pujahti läheiseen metsikköön. Löydettyään minut hän valitti, että metsään ei saanut mennä, koska olimme sopineet rajat ja metsä ei kuulunut sallittuun alueeseen. No minä intin ja intin etten ole mennyt lähellekkään metsää, mutta hän ei usko minua vieläkään. Siinä metsässä jonne hahmo juoksi olen kuullut joitain selittämättömiä ääniäkin. Esim. että joku olisi kävellyt ihan vierellä vaikkei mitään näkynyt ja muutenkin se on karmiva paikka.

Pezqqq kirjoitti:

Olin isäni kanssa kaverini mökillä. Nukuin yläkerrassa ja isä alakerrassa.
Siellä ylhäällä oli iso laajakuvatelkkari, jota me aina iltaisin katsottiin. Kerran kun menin nukkumaan, niin keskellä yötä tv meni päälle. Kaukosäädin oli pöydällä. Iskä se ei voinut olla koska portaat narisee niin julmetusti, että meinaa hajota. Kolme kertaa yön aikana televisio meni päälle. Karmivaa.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Jos haluat tapauksesi tutkittavaksi, niin kerro siitä viestissäsi, jolloin ohjaan samalla viestisi tutkijalle. Viesti näkyy blogissa vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Huom! Yllä oleva lomake on vain kokemuksia varten. Älä kommentoi viestejä yllä olevaan lomakkeeseen, vaan tee se käyttämällä kommenttikenttää.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

9 responses

6 06 2008
Simpanssi

olisit kertonu aiemmin wespa tosta –>Jos haluat tapauksesi tutkittavaksi, niin kerro siitä viestissäsi, jolloin ohjaan samalla viestisi tutkijalle

6 06 2008
Wespa

Jos kokemuksesi on jo julkaistu, niin lähetä se uudestaan ja pistä siihen se maininta, että haluat sen tutkittavaksi, niin homma hoituu. Alkuviikosta otti yksi tutkija minuun yhteyttä ja mainitsi asiasta, niin nyt vasta on tuo ”ominaisuus” käytössä.

6 06 2008
Nappo

juuh ei näitä voi kun on yksin kotona ni keskiyön paikkeil lukee kyl mut… ihan kivoja. Ton makarooniLootan tarina oli akas… järkky. Pelästytti ton ristorippaan tarina ku asun talossa jossa on just samallai noi makkarit. nyt ei uskalla kattoo enää tyhjään huoneseen. Ainakaan vikkoon…

7 06 2008
insertnamehere

Aika hyvin kerrottuja ja aidon tuntuisia nämä Riston tarinat. Tässä viimesessä en nyt tiiä onko hirveenä mitää paranormoolia kyseessä, mutta hyvin mielenkiintoinen siltikin. Itsekkin näin melko ”outoja” unia siinä 5-6 ikäisenä. ..Ja muistan niistä vieläkin muutamia.

9 06 2008
eveimmonen

Kivoja, nyt kyllä tuli taas mukava olo 😀

15 06 2008
petteri huupponen

ymmärän jotkut ovat feikkejä mutta uskon joidenkin olemassa oloon järkytyin kun muilleki on tapahtunut jotain outoa

2 07 2008
hideko89

Minulla on jotain kokemuksia, mutta en osaa kertoo niistä noin hyvin..
mutta jotkut varmaan pitäisi hulluna tai et olisin kesinyt ite, tai jopa ihan typerinä niitä mitä kirjoittaisin..

7 07 2008
ghostjape

ei vältämättä näitä voi sanoa feikeiksi.. mutta tossa kun makkara kirjoitti niin olen mäki nähny kun herään jonku tumman hahmon.. en ehkä osaa selittää oikein mutta kun herää nopeasti tai väsyneenä yöllä niin voi nähdä outoja asioita

8 07 2008
jjoo

MakarooniLootan kirjottama oli aika karmeeeeeeeeeee.
%d bloggers like this: