UFO Files – Hangar 18

16 05 2008

Taitaa olla jopa yli kaksi kuukautta aikaa, kun viimeksi täällä julkaistiin dokumentteja, mutta tämä korjaa tilanteen.

Dokumentti USA:n keräämistä avaruusaluksista ja mysteerisestä varasto 18:sta.

Vodpod videos no longer available.
Mainokset

Toiminnot

Tietoja

14 responses

16 05 2008
Haukka

Paljon todennäköisempää, että USA:lla ei ole mitään avaruusolennoilta saatua teknologiaa. Vaikka noita UFO:ja väitetään pudonneen mitään fyysistä ei ole tainnut säilyä tutkittavaksi ja miksi ihmeessä kaikki UFO:t putoavat USA:an? Miksei Suomeen voisi pudota pari kappaletta tai vaikka johonkin kehitysmaahan jossa niitä ei voisi helposti salata hallituksen toimesta…

USA hyötyy tuosta tilanteesta, kun luullaan siellä tutkittavan lentäviä lautasia. Esim. kylmän sodan (1947-1991; eli Roswellin tapaus v. 1947 sattui aivan kylmän sodan alussa) aikaan olisi ollut erittäin edullista kommunistien luulevan USA:lla olevan maan ulkopuolista teknologiaa, sehän pelottaisi vastapuolta ja antaisi näin edun väitteen liikkeelle laskeneelle osapuolelle. Samalla kaikki mitä siellä oikeasti tutkitaan, jää pimentoon ja on entistä helpompi salata. Olisi varmasti ollut todella helppoa palkata muutama ihminen valehtelemaan lentävistä lautasista tai näyttää heille vääriä todisteita joista he kertoisivat eteenpäin. Roswelliin pudonnut ”lentävä lautanen” saattoi sekin olla vain yksi USA:n ihan omin avuin kehittämistä salaisista lentokoneista tai vain salailuprojektin yksi osa, alusta loppuun suunniteltu tapaus.

Tuossa dokumentissa taidettiin väittää, että USA yritti kehittää lautasen muotoista lentävää alusta. Sellaisia on tietääkseni tehty, muistan nähneeni kuvan pienestä tälläisesta aluksesta (yksi- tai kaksipaikkainen) mutta ne eivät olleet lento-ominaisuuksiltaan mitään verrattuna lentokoneisiin ja helikoptereihin joten ei ihme että niistä ei tullut suosittuja.

16 05 2008
Covenant

Tä? tekivätkö jenkit muka UFOja? luulin että ne oli vain naatsien tekeleitä…

16 05 2008
Ufomies

Haukka,

Erittäin perkileen hyvä kommentti. Yhdyn täydellisesti esittämääsi kantaan.

17 05 2008
Wespa

Haukka, kyllähän USA on hakenut noita pudonneita aluksia monesta maasta (kyseisen dokumentin mukaan). Ei siis pelkästään USA:sta. Jos esim. Suomesta löydettäisiin tuollainen alus/aluksia, niin siitä tuskin kerrottaisiin ”normaaleille” kansalaisille…

USA todella yritti kehittää lentävän lautasen kaltaista laitetta, mutta minkä pohjalta sitä yritettiin kehittää? Se jää arvoitukseksi…

PS. Pahoittelen mahdollisia humalatilan aiheuttamia kirjoitusvirheitä yms.

17 05 2008
gh0stb0y

Video ei toimi! Ainakaan minulla…..???

17 05 2008
Haukka

”Haukka, kyllähän USA on hakenut noita pudonneita aluksia monesta maasta (kyseisen dokumentin mukaan). Ei siis pelkästään USA:sta.”

Miltä se tuntuisi jos Suomeen putoaisi UFO ja jenkkien asevoimat tulisivat poimimaan sen talteen? Siitä tulisi kansainvälinen selkkaus kun vieraan maan asevoimat tunkeutuvat toiseen maahan ilman lupaa, sotahan siitä syttyisi. Suomessa on kauhea paniikki jo kun venäläisten lentokoneet käyvät vahingossa 10 km Suomen puolella lentämässä.

”USA todella yritti kehittää lentävän lautasen kaltaista laitetta, mutta minkä pohjalta sitä yritettiin kehittää? Se jää arvoitukseksi…”

Yritettiin kehittää varmaankin kaikkien näiden UFO havaintojen jälkeen ja kehiteltiin jotain samantyyppistä ja katsottiin jos se toimisi. Saattoihan siinä idean taustalla olla vaikka joku frisbeekin, on sitä hullumpiakin ideoita testattu.

Tässä yksi malli mitä kehiteltiin:
http://en.wikipedia.org/wiki/Avrocar
”Judged by its performance, the Avrocar was an abject failure: it couldn’t lift itself safely more than a few feet off the ground, and its bulbous design limiting high-speed performance accompanied by unbearable heat and screaming exhaust noise, made it impractical for the military.”

17 05 2008
biisoni

Haukka puhuu asiaa.

17 05 2008
Haukka

Tulipa vielä mieleen, että mitä ihmiset kertovat nähneensä jos he, kuten dokumentissa sanottiin, kävelevät vahingossa tuohon hangaariin ja näkevät siellä vaikka tuollaisen kehitysasteella olevan Avrocarin tai muun lautasen mallisen aluksen?

18 05 2008
Maukka

Missä ihmeessä ne humanoidit ja ufot luuraa? Luulis jo kohta saatavan jotain todisteita kansalle näytettäväksi.Tässähän menee hermot kun homma ei oo muutakun epärmuuksia ja huonoja kotivideoita.

18 05 2008
Laukka

En kyllä ite usko enää ufoihin, en oo ite nähny mitään todisteita ja muutenki.. pelkkää p*skaa. Jos uskon ufoihin se melkein menee sit silleen et Jumalaa ei olis olemassa eli ei kannata johonki ufoihin uskoo jos haluut taivaaseen, ihan hyvin ne ”ilmiöt” taivaalla jota jotkut näkee voi olla jtn lentäviä enkeleitä tai demoneita 😀

18 05 2008
Wuppa

Jos uskon ufoihin se melkein menee sit silleen et Jumalaa ei olis olemassa eli ei kannata johonki ufoihin uskoo jos haluut taivaaseen, ihan hyvin ne “ilmiöt” taivaalla jota jotkut näkee voi olla jtn lentäviä enkeleitä tai demoneita 😀

Tämähän on vain sinun mielipiteesi.

18 05 2008
Wuppa

Lisään vielä että eihän ”Jumala” välttämättä ole sitä miksi sitä luullaan vaan hänen olemuksensa on vain muuttunut aikojen saatossa.

22 05 2008
Maukka

Kyllä Jumala on Jumala vaikka voissa paistais
!

29 05 2008
Wuppa

”Kyllä Jumala on Jumala vaikka voissa paistais”

Tiedänhän minä sen, mutta mikä Jumala on, sitä ei vielä voida selittää. Voidaan vain uskoa siihen.
%d bloggers like this: