Hengen ja tiedon messut

12 05 2008

Hengen ja tiedon messu on Rajatiedon yhteistyö ry:n vuosittain järjestämä messu. Niitä on pidetty vuodesta 1983 lähtien.

Monipuolinen messuohjelma koostuu mm luennoista, seminaareista ja työpajoista sekä esityksistä ja näytteilleasettajien tarjontaan tutustumisesta. Messut esittävät poikkileikkauksen koko rajatiedon kentästä: mm. nykyajan henkisiä opetuksia, hengellisiä guruja, idän ja lännen elämänviisautta, luonnon salattuja voimia, ufo-tutkimusta, vaihtoehtoista terveydenhoitoa, joogaa ja meditaatiota, bioenergiamittauksia, parapsykologiaa, fengshui-energiasisustusta, luomu-elintarvikkeita, ekoyhteisöjä, alan kirjallisuutta ja äänitteitä. Messujen teema ja tarjonta vaihtelee vuosittain.

Ajankohta:
18.-19.10.2008

Aukiolo:
La klo 10-19
Su klo 10-18

Messupaikka:
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8, Etelä-Haaga, Helsinki.

Messut järjestää Rajatiedon Yhteistyö ry.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

9 responses

12 05 2008
Markku Y

Käväisin näillä messuillä kääntymässä viime syksynä. Vaikka rajatieto kiinnostaakin, niin täytyy sanoa että nämä New Age -hörhöilyt, kristallikauppiaat ja energianlukijat aiheuttavat minussa lähinnä allerigisia reaktioita. Ilman SUTin kiinnostavaa luentoa koko reissu olisi jäänyt kovin yhdentekeväksi.

12 05 2008
Arto

Onkohan tälläsille mitää ikärajaa/ oisko noloo jos 14 vuotias menis tälläsee? Menisin kyl mielelläni jos vaa löytyis kyyti/seuraa.. ketää lahest menos..? Jos on niin voi lähettää meilii/lisätä mesee arto_chatlikov@hotmail.com 🙂

12 05 2008
TheMagician

Ei kai näissä mitään ikärajoja voi olla.

12 05 2008
Mävaan

Aurankahtojaa, energianlukijaa, esoteerista taidetta, tarot povaajia ja niin edelleen, mikäs siinä saahan niin tehdä, mutta miksi vain pirunmoisesta rahasta?

Minulle tulee syyhy tuosta touhusta, ei kiva. Pahasti rahastuksen makua. Aivan kuin kolmas silmä aukeasisi vasta kun sitä hyväillään eurotukulla.

12 05 2008
Mävaan

siis tarkoitan, että ilmiöt (ainakin meilestäni moni niistä) on oikeita ja todellisia, mutta tuommoisessa ne peittyvät markkinahumun ja ”metrilakun” alle. Jos haluan parantavan vuorikristallin palan, en osta sitä tuolta.

13 05 2008
Arulux

Itseäni kiinnostaa todella paljon tuo Kung-Fu energiasisustaminen.
Ja luomut on aina parempia ku ”manipuloidut”. 😉

13 05 2008
Markku Y

”Minulle tulee syyhy tuosta touhusta, ei kiva. Pahasti rahastuksen makua. Aivan kuin kolmas silmä aukeasisi vasta kun sitä hyväillään eurotukulla.”

Paikalleen sanottu. Mikäs siinä jos harrastuksesta itselleen elannon on hankkinut, ymmärrettävästi hinnat ovat korkeat kun menekki on mitä on, mutta sittenkin tuntuu että suurin osa tarjolla olevasta tavarasta on silkkaa värikästä rihkamaa jota ilman pärjää vallan mainiosti vähän henkinempikin ihminen, saati sitten tällainen materialisti.

16 10 2008
j-onnekas

markku paljonko olet maksanut luulen ettet löydä ketään joka on asiasta
joutunut maksamaan sillä mitä silmäsi näkevät taivaalla ei luultavasti tarvi
ylelle ja suomen valtiolle pulittaa eri maksua.

16 10 2008
j-onnekas

tulee kun sitä vähiten odotatte ,ja ne näkee keille se on tarkoitus nähdä.
%d bloggers like this: