Ylläpito Kasvoi Taas Yhdellä Henkilöllä

8 05 2008

Ylläpitoon lisättiin Calemran nimimerkkiä käyttävä nuori mies, jonka tehtäviin kuuluu mm. tulevista alan tapahtumista, messuista yms. raportoiminen.

Toivottakaa Calemran tervetulleeksi. 🙂

Voit lukea lisää Calemranista ja muista ylläpitomme jäsenistä täältä.

Lue myös Calemranin ensimmäinen artikkeli: Suomen Parapsykologian instituutin opintopiiri

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

18 responses

8 05 2008
Rattlehead

En tahtoisi kyseenalaistaa tän sivun ylläpitäjän päätöksiä, mutta miksi ihmeessä ja miten ihmeessä valitset näitä tyyppejä, joista esim. minä en oo ikinä edes foorumilla kuullut? He vain ilmoittavat halukkuutensa ja annat heille oikeuksia kyselemättä enempää?

8 05 2008
Rattlehead

Lisään vielä, että jos pistät tuntemattomia tyyppejä vastaamaan jostain osaalueesta tätä foorumia tai sivustoa, niin en oikeen uskalla enää pian ns. luottaa näihin artikkeleihin mitä täällä on.

8 05 2008
Wespa

Ei kai ole pientä kateuden makua?

En todellakaan valitse näitä randomilla. Valittu henkilö oli/on tunnettu myös vanhemmalla ja nykyisellä foorumilla nimellä Weetsi. Myös tuolla ircin puolella ollaan juteltu ja tyyppi on hyvin tiedossa. Blogiin ei ole paljoa tulevista ufopäivistä ym. kirjoiteltu ja siksi kyseinen henkilö sopi hyvin tähän hommaan, sillä on kiinnostunut nimenomaan näistä… Tämä ei ole ollut mikään päivän päähänpisto, vaan yhteyksissä ollaan oltu monina päivinä.

Aika jännää, että pitää nykyään ruveta näitäkin perustelemaan, mutta mikäs siinä. 😀

Jokaisella ylläpitoon otettavalla jäsenellä on aina koeaika ja katotaan miten homma luistaa, jotenka aina ns. virheet voidaan potkaista ulos, mutta silti on tarkoituksena pitää ylläpito hyvin pienimuotoisena ja luultavasti näillä neljällä henkilöllä (minä mukaanlukien) mennään vielä kauan ja nyt ei ole minkäänlaista aukkoa mitä pitäisi täyttää… paitsi ehkä joku oikolukija tms. 😀

8 05 2008
Rattlehead

Ei todellakaan ole kateuden makua, kunhan ihmettelen kun tyypit jotka on iha outoja on yhtäkkiä päässyt ylläpitoon. Tulee vähän semmonen kuranen maku sivustolle, jos ymmärrät.

8 05 2008
Neena

Älä nyt Rattlehead ku et ees tiiä koko tyypistä mitään. oisko kivaa jos ite pääsisit tänne blogiin tekemään tollasta ni heti kaikki sivustolla kävijät alkaisivat haukkumaan?

Tervetuloa!

8 05 2008
Rattlehead

”Älä nyt Rattlehead ku et ees tiiä koko tyypistä mitään. oisko kivaa jos ite pääsisit tänne blogiin tekemään tollasta ni heti kaikki sivustolla kävijät alkaisivat haukkumaan?”

En mä ole haukkunut ketään vaan lähinnä varmistanut, että Wespa tietää mitä hän tekee ja mitä hän sivustolle haluaa. Onhan se kävijöidenkin viihtyvyydestä pois jos Wespa heittelisi näitä tyyppejä hatusta ja nää uudet ylläpidontyypit olis jotain ihan peeloja, mutta jos näin ei kerran ole niin koko asian voi unohtaa.

8 05 2008
Neena

Hyvä!

8 05 2008
Regendos

Jäi hiukkasen epäselväksi uuden henkilön tehtävä täällä blogissa, mutta tere tulemast! Kunhan minä saan pitää niin maukkaan kummitus/henki/poltergeist alan, niin kaikki on kunnossa 😀

Epäaktiivisuudesta mainittakoon hirveän kirea aikataulu minkä omaan tällä hetkellä. Viimeiset kokeet koulussa ja harrastukset. En muutenkaan ehdi paljon googlaamaan kummitusjuttuja.

8 05 2008
Wespa

Vähän selvensin tuota tehtävänkuvaa, eli hän tulee raportoimaan ufomessuista yms. tapahtumista, mitä Suomessa järjestetään.

8 05 2008
Joni

Onneksi olkoon! Harmittaa vähän kun en ole päässyt fooeumista vastaavaksi mutta ei se paljoa haittaa 😀

8 05 2008
Fenu

Onnea uudelle kaverille. Toivottavasti homma lähtee käyntiin. 🙂

8 05 2008
DonHessu

Moro

8 05 2008
Gamma

Hienoa, toivottavasti homma lähtee hyvin käyntiin.

9 05 2008
calemran

Kiitoksia vain ja ymmärrän kyllä, että tulee pientä valitusta, jos tuntematon tyyppi hyppää joukon jatkoksi. En ole pahemmin ollut esillä blogissa ja sen foorumilla, mutta aktiivisesti olen kuitenkin seurannut sen toimintaa. Itselläni oli aikoinani myös suunnitelmissa perustaa tämän kaltainen blogi, mutta ihmisten suhtautuminen asiaan oli todella nihkeää. Asiat on muuttuneet tässä parin vuoden aikana todella huimasti. Hyvin nuorena kiinnostuin rajatiedosta ja ihmisten suhtautuminen kiinnostukseeni ole todella huono, mutta nykyään jotku tulevat jopa juttelemaan yliluonnollisista asioista, koska tietävät, että minä olen yksi harvoista joka on ollut kiinnostunut siitä niinkin pitkään täälä päin.

Blogissa tehtävänä on siis juuri mm. alaan liittyvien uutisten raportointi. Lisäksi tässä on paikkakunnalle tulossa paranetin työntekijä tekemään jotain tutkimusta, että siitä saadaan varmaan tietoa myös myöhemmin. Itse lähinnä tutkin kuolemaan liittyviä asioista ja kummittelutapauksia. Myös erilaiset noituuteen liittyvät asiat kiinnostavat minua.

Mutta tervehdykset vielä kerran vain kaikille bloginlukijoille o/

9 05 2008
Yks vaan

Welcome

10 05 2008
Arctica

Tervetuloa vaan 🙂

10 05 2008
jaac96

jes varmaa lisää piirettyjä

14 05 2008
calemran

>=O
%d bloggers like this: