Rauni-Leena Luukanen-Kilden haastattelu

28 04 2008

Tällä videolla Rauni-Leena kertoo mm. ruumiistairtautumiskokemuksistaan.

Kiitokset vinkistä Otavaiselle.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

38 responses

28 04 2008
julle

Tuli jo heti aluksi mieleen, että skeptikot varmasti nauraisivat jo ensimmäisille lauseille kun tämä nainen alkoi puhumaan.

28 04 2008
julle

No mut kyl sen jo ties heti et toi leijonankita mies mistään mitään ymmärrä…

28 04 2008
Tuputhy

Kyllähän Tapani Kansakin näytti olevan perillä asioista! Rauni-Leenalla tuntui olevan kova kiire; kai hän tiesi, että aikaa on vähän käytettävissä.. Olen itse irtautunut ruumiistani ja lukenut mm. David Morehousen kirjan,( ”Selvänäköinen soturi”) mikä on omakohtainen kokemus juuri tuosta kaukokatsonnasta, missä irtaudutaan ruumiista.

Tottakai nämä asiat ovat ”hengästyttäviä” monelle, kuka ei ole perillä asioista.

Rauni-Leenakin on mielestäni ”edellä aikaansa”, mutta ei siitä silti voi vetää sellaista johtopäätöstä, että hän olisi väärässä!

Silloinkin, kun hän puhui lääninlääkärinä ollessaan legionellabakteerista, hänet pistettiin mielisairaalaan, mutta kas kummaa: Bakteeri löytyi!!

28 04 2008
Tuputhy

Tuon edellisen viestin hymiön tilalla piti olla sulkumerkki, en tiedä, miten tuo siihen putkahti…

28 04 2008
tyo

Miten rauni leena luukanen kilde tietää kaikki salaliitot? En pysty uskomaan oikeen mihinkää mitä hän sanoo No ruumista irtautuminen on vissiinkin aika mahdollista

28 04 2008
Haukka

Mitä enemmän kuulen Rauni-Leena Luukasen kertovan noita juttujaan, sitä vähemmän minulla on uskoa niihin. Mielenhallintasiruja 60 luvulla ihmisten päissä kun tietokoneet olivat vielä huoneen kokoisia? Telepatiaa, mielenhallintaa, ruumiistairtautumisia? Valtavasti salaisia asiakirjoja jotka hän on vain sattunut näkemään, aivan yksin, ja selvinnyt elossa kaikista näistä paljastuksistaan huolimatta. Luulisi noiden salaliittolaisten jo tappaneen hänet kauan aikaa sitten, kun hän paljastelee noita juttujaan. =P

Hänen teoriansa tuntuvat olevan vain jokin ihmeellinen sekamelska eri uskontoja, new agea, UFO:ja, salaliittoja ja pseudotieteitä ja mistään hänen kertomastaan ei taida olla mitään konkreettisia todisteita, jotka todistaisivat hänen olevan oikeassa.

Tulee mieleen elokuva ”Kaunis mieli”…

28 04 2008
mc-kuona

Tuli vaan mieleen. Hän sanoi että ne ovat julkisia asiakirjoja. Miksi hän ei sitten ottanut niitä mukaan. Ja esittelisi niitä muillekkin. Tai sitten hän vaan haluaa brassailla meidän tyhmempien kanssa ja pitää todisteet omanaan. Luukasen Kirjatkin ovat aika ristiriitaista sekamelskaa. Jokaisella on oma mielipiteensä.
Aurinkoista kesän odotusta kaikille.

28 04 2008
Ufomies

Eukon kirjallisuudesta voin sanoa, että siitä huokuu läpi ilmeisen skitsoidi persoonallisuus… 😦 Traagistahan se on.

28 04 2008
Kerttu

Minä olen Rauni-Leenan puolella. Varoitti jo 15 v. sitten, että mikrosiruja tullaan asentamaan ihmisiin (muka epidemiarokotuksina?) ja varoitti juuri siksi, että niillä on vaikutusta myös ihmisen käytökseen eikä vain niin, että saadaan tietoja liikkumisesta ja luottokelpoisuudesta. Nythän näitä siruja jo aletaan jossain vaiheessa puuhata kaikille, siitäkin on ollut uutisia. Vaikka R-L:lla olisi mielenterveysongelma, esim. skitsofrenia, ei se hänen sanomaansa muuta. Hämmästyttävän yhteneväisiä ovat skitsofreenikkojen kertomukset salaliittoteorioista, mielen kontrolloinnista ja ufoista yms. R-L on väittänyt myös, että Kuun toisella puolella on jo siirtokunta ja kas kummaa äskettäin oli uutinen, että Nasa alkaa puuhata siirtokuntaa Kuuhun, mikä mielestäni viittaa hätäratkaisuun, ettei siellä jo olemassa olevat jutskat paljastu.
Muuten olen sitä mieltä, että Raunin viimeisimmät kirjat ovat olleet aika puisevia, saman asian toistoa. Minäkin olen miettinyt miksei tuo niitä asiakirjoja yms. näytille, ei ehkä viitsi piipertää pikkuasioiden parissa, koska tieto on kuulemma kaikkien ulottuvilla. Uskon kuitenkin Rauni-Leenaa, vastoin yleistä mielipidettä.

28 04 2008
uffomies

Rauni-Leena ja salaiset asiakirjat. Ei kai kukaan usko, että ennen aikojaan eläkkeelle joutuneelle suomalaiselle lääkärille näytetään USAn armeijan ja NASAn salaisia asiakirjoja tai päästetään käymään salaisissa koulutuskeskuksissa. Jos kyseessä olevat asiakirjat ovat julkisia, Rauni-Leena voisi tuoda ne julkisuuteen kaikkien luettavaksi.

Rauni-Leena kertoo uudesta maailmanjärjestyksestä. Silloin tulee olemaan vain yksi johtaja. No, esimerkiksi Raamatussa siitä johtajasta käytetään nimitystä Antikristus.

Kuten Haukka jo mainitsi, Rauni-Leenan teoriat ovat tosiaankin sekamelskaa.

28 04 2008
Eric

Hulluja on moneen junaan.

28 04 2008
Timppa

Joko Rauni-Leena on osa ”maailmanhallitsijoiden” sisäpiirieliittiä, jolle on jostain syystä paljastettu salaisuuksia tai sitten nämä jutut syntyvät hänen omassa päässään.
Haluaisin kysyä sinulta R-L, jos luet palstaa, kuinka olet suomalaisena lääkärinä päässyt asemaan, että sinulle näitä sisäpiirisalaisuuksia paljastetaan? Vai ovatko nämä paljastuksesi ns. julkisia salaisuuksia, joihin jokainen amatööritutkija pääsee käsiksi?
t.Vilpitön tiedusteliaj

28 04 2008
Haukka

”Hämmästyttävän yhteneväisiä ovat skitsofreenikkojen kertomukset salaliittoteorioista, mielen kontrolloinnista ja ufoista yms. R-L on väittänyt myös, että Kuun toisella puolella on jo siirtokunta ja kas kummaa äskettäin oli uutinen, että Nasa alkaa puuhata siirtokuntaa Kuuhun, mikä mielestäni viittaa hätäratkaisuun, ettei siellä jo olemassa olevat jutskat paljastu.”

Ovat varmasti samankaltaisia kertomuksia, koska samasta kirjallisuudesta, elokuvista ja ym. mediasta vetävät nuo kertomuksensa, vaikka sitä eivät itse tiedostakaan.

Kuuta on haluttu asuttaa jo avaruusajan alusta saakka ja sillä olisi lukuisia hyötytarkoituksia mm. avaruusliikenteen, energiantuotannon ja tieteen kannalta, eli idea ei ole mitenkään uusi. Tuskin kuussa on mitään siirtokuntaa, koska ennen ei ole ollut edellytyksiä asuttaa kuuta (teknologia), ja vasta nyt tunnetaan kuuta tarpeeksi hyvin, että voidaan valita se sopivin paikka asutukselle (pitää saada mm. vettä) ja huoltolennot jo olemassaolevaan siirtokuntaan olisivat hinnoiltaan miljardeissa dollareissa/euroissa, mitä ei voitaisi pitää salassa. Jokainen avaruuteen lähetetty kilo maksaa kymmeniä tuhansia euroja tällä hetkellä.

28 04 2008
Timppa

Norjalaisen ufotutkijan kriittinen analyysi Rouva Luukanen-Kildestä:

http://www.ufo.se/english/articles/scandal.html

28 04 2008
KP

eipä kyllä ole kovin uskottava. Hirvee vauhti päällä ku selittää, hyvä et vetää happeakaa välillä.

28 04 2008
Kerttu

Ai että mediasta yms. skitsot jutut hattuunsa vetävät? Eiköhän se liene niin päin, että ensin oli scifi-kirjailija, joka kirjoitti kirjan (jo 1800-l:lla) ja vasta sitten ovat nuo ennustukset toteutuneet. Luovia ihmisiä pidetään usein vähän hulluina. Kyseiset scifistit ovat visionäärejä ja näkijöitä. Jospa Luukanen on näkijä? Ja kolarin seurauksena on nykytodellisuus ja tulevaisuus menneet sekaisin. Muistakaamme myös Da Vinci ja hänen nykyaikaiset keksintönsä.
Olisi mielenkiintoista jutella Rauni-Leenan kanssa joskus.

28 04 2008
Tunhhu

kyllä mä uskon osittain ainakin noita rauni-leenan juttuja.. osa voi olla jo vähän yliampuvaa, mutta avoinmielisenä ihmisenä en näe että mikään hänen jutuistaan vois olla mahdoton…

28 04 2008
Rio

”Fysiikan lait ovat erilaiset avaruudessa”

Ja siihen loppu Raunin uskottavuus. Fyysikot ovat osoittaneet tämän väitteen vääräksi jo aikapäiviä sitten.

29 04 2008
Kerttu

Miten niin ovat osoittaneet väitteen vääräksi? Ovatko käyneet siellä? Juurihan tälläkin palstalla on ollut tieteellistä juttua toisten rinnakkaisten ulottuvuuksien olemassaolosta, mikäli oikein käsitin. Siinä jo menee fysiikan lait uusiksi, tai ainakin jotakin lisää. Sillekin hepulle, joka alkoi tutkia kaaosteoriaa ”mitätöntä” marginaaliasiaa, naurettiin, vastustettiin ja pilkattiin. Ei pilkata enää. Ne jotka kaivavat samaa kuoppaa vuodesta toiseen, tuskin löytävät mitään uutta vanhan lisäksi, mutta henkeen ja vereen puolustavat kuoppaansa. Ne, jotka uskaltavat aloittaa kuopan kaivuun ihan toisesta paikasta, saattavat löytääkin jotain uutta.
Kuinka monta skeptikkoa tarvitaan vaihtamaan sähkölamppu? Ei siitä mitään tule, koska ne jäävät kiistelemään siitä mitä sähkö on kun, eivät sitäkään vieläkään perusteellisesti tiedä.
Heippa!

29 04 2008
Kun on nähnyt, niin ei epäile

Niin kuin naikkonen sanoi, olen sitä mieltä että ihmiset ovat IDIOOTTEJA kun luulevat tietävänsä jo kaiken.

29 04 2008
Petri

Hyvin kiehtovaa tarinaa. Kahdeksantoista kuukauden kurssilla päästään kokemaan ruumiista irtautumisia… Vaudeville. Elektronitkin aivoihin ja itsemurhia tapahtuu. Hehehe.

30 04 2008
tyo

Kun on nähnyt, niin ei epäile (15:33:39) :

Niin kuin naikkonen sanoi, olen sitä mieltä että ihmiset ovat IDIOOTTEJA kun luulevat tietävänsä jo kaiken.

Niin näköjää rauni leenakin tietää kaiken.
Vai oliko tämä pointtisi?

30 04 2008
rampe

mä kokeilen tänään tätä ja sit nään puhuuko totta vai sontaa

1 05 2008
Rajala

ihmettelin vaan kun tuo rouva sano jotain että ”kun ihminen kuolee niin sen henki tai mieli irtautuu sen ruumiista ja sen ruumis lakkaa toimimasta nii se ihmisen henki tai mieli menee uuteen sikiöön” niin ihmettelin että nollautuukohan sitten ne kaikki tiedot siitä hengestä, ja jos ihminen pystyy irtautumaan ruumiista niin sehän on sama asia, jos tuo rouva on irtautunut omasta ruumiista nii se oli tajunnut kaikki esim että se on irtautunut.., niin miksi ihminen ei enää muista mitään un se menee uuteen sikiöön? muuten ihan mielenkiintoinen tapaus..

1 05 2008
Rajala

vähä kirotus virheitä ja huonosti selitetty muutta aivasama ^^ toivottavasti kaikki tajuaa.. =)

1 05 2008
Wespa

”Periaatehan” on se, että tavallaan etukäteen päätetään oma elämä, jonka kokemukset halutaan kokea ja sitten kun kuolee, niin näkee mitä on kokenut ja voi suunnitella uutta elämää ja kokemuksia, jotka kehittävät omaa ”sielua”.

1 05 2008
Haukka

”“Periaatehan” on se, että tavallaan etukäteen päätetään oma elämä, jonka kokemukset halutaan kokea ja sitten kun kuolee, niin näkee mitä on kokenut ja voi suunnitella uutta elämää ja kokemuksia, jotka kehittävät omaa “sielua”.”

Eli elämä on kuin roolipeli jossa luodaan oma hahmo O_o Mistä se ensimmäinen sielu muuten tuli ja miten sielujen määrä on lisääntynyt aikojen saatossa ja mihin ne sitten asettuvat kun maailma joskus tuhoutuu? 🙂 Eikö tämä elämän ennalta päättäminen tarkoittaisi ettei meillä ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa tulevaan ja kaikki tulevaisuuden tapahtumat ovat ennalta määrättyjä? Aika fatalistista.

1 05 2008
Ufomies

Noh… Loppujen lopuksihan on aivan sama onko vapaata tahtoa olemassa vai ei, olettaen ettet tule asiasta saamaan mitään varmaa tietoa koskaan… 😉

Niin, minäkin olin nuoruudessani atsteekki.

2 05 2008
Arska

Rauni Leena on ollut jo pitkään näiden ufo/ruumista poistumis asioiden kanssa tekemisissä ja myös henkeen ja vereen niistä kiinnostunut, sekä niitä puolustanut, jotta niitä ei salattaisi. Mikä onkaan pahempaa kuin asioiden salaaminen ? On siis aivan luonnollista, että hänelle jää vain tiedon välittäjän osa siitäkin huolimatta vaikka monet ovat skeptisiä hänen keräämänsä tiedon murusien paljastuksille. Mikään hänen väite ei liene mahdotonkaan. Siksi toisekseen tämä teema ruumiista irtoaminen ja takaisin paluu on jo vanha juttu.
Lukekaa kirja Kokemuksia Kuolemasta kirjoittanut Raymond A Moody Amerikkalainen alkuteos Life after life The investigation of a phenomenon-survival of bobily death ilmestyi jo 1975. Tohtori Raymond Moody tutki viiden vuoden aikana yli sata sellaista tapausta, joissa kliinisen kuoleman kokenut on palannut tajuihinsa. Heidän kokemuksensa ovat yksityiskohtiaan myöten hämmästyttävän samankaltaisia. Näin ollen tämä ei ollutkaan Luukasen skitsofreeniaa niinkuin jotkut halpamaiset kommentoijat asian toi tosi hätäisesti hengästyen esiin. Näköjään on niin että on helpompaa olla aina uutta tietoa vastaan kuin puolesta ja se näkyy kommenteissa aina.

7 05 2008
Totuus

No onhan tuokin tietysti eräänlainen keino päästä julkisuuteen. Miten se sitten irtautuu siintä, pyörryttämällä ittensä ja sitte vaipuu ” uneen ” ja näkee unta ja luulee kaiken olevan totta.. huh huh

13 07 2008
Ammo9

Miä vaan mietin tuota mikrosiru-juttua, siis kun tämä R-L puhui siis ihmisten siruttamisesta niin, että tietokoneelle tuli kaikki ihmisten tunteista lähtien ja näin.
Ja sitten, kun raamatussahan puhutaan 666:sta, mikä on siis ihmisen luku joka pakottaa ottamaan merkin käteen tai otsaan/päähän, niin sitä alkaa miettimään, että mitä jos se tarkottaakin juuri tätä kyseistä sirutusta. Että se tulisi joskus pakolliseks.
Noh, jos tulee, niin mää en ainenkaan halua semmosta saamarin sirua itteeni…

Ei ehkä sittenkään ihan höperö-mummo taida tämä Rauni-Leena olla, mää vähä luulen niin…

25 07 2008
555+111

Vai että Tesla on kotoisin Venukselta. Mä kun luulin et Miehet on Marsista ja naiset Venuksesta.
Ois kiva nähdä R-L ja Juhan af Grann samassa talk-showssa. Kumpikohan ois enemmän oikeessa

31 08 2008
kärmes

mulla vaivaa noi lasinsirut polvissa:(

31 08 2008
kärmes

mutta Rauni-Leena tietää mistä puhuu…..

31 08 2008
kärmes

ja tietää vaik ei puhukkaan…

4 09 2008
lulli

Ei helve*ti kiitoksia! Tästä sai kunnon naurut pitkään aikaan :D.. Tuo nainen varmaan karannu jostain mielisairaalasta..

28 09 2008
Kakara

Kuulin jonkun lehden sivuilta, että Paavi uskoo, että humanoideja on ja, että he ovat synnittömiä. Jos olette lukeneet sitä viestejä tuolta alienit osiosta, niin aika sydämiseltähän se kuulostaa. ”…rakkaudella sydämmessä…”, mutta ehkä mielestäni jos ne ”valon tuojat” siis tulevat 14.10 niin, kyllä muutamalla ihmisellä menee yli tajunnan koko juttu.

Aika hätäisesti ja jännityneesti se siinä noista asioista keroi. Meinas lentää penkistä kun piti asia saada päivän selväksi, kun nyt TV:ssä ollaan.

29 09 2008
heebo

Ammo9:n ajatuksiin lisäisin, että kreikkalaisten rakastama munkki, isä Paisios (k.1994), kertoo Angeloglun kirjoittamassa kirjassa (Gummerus, Jyväskylä 2002): Pyhän vuoren vanhus Paisios seuraavaa sivuilla 80-81: ”Kun pankkikortti, henkilöllisyystodistus ja rekisteröintisysteemi ovat tulleet käyttöön, jää puuttumaan enää leimaaminen….
Käteen tai otsaan pannaan lasersäteillä näkymätön merkki, johon sisältyy Antikristuksen nimi 666.
Jotain mätää näissä ufojutuissa ja Luukasen asioissa on… Raamattu varoittaa ja niin tekee Athos-vuoren munkkikin.
%d bloggers like this: