Päivän Piristys – Invaasio

19 04 2008

Tässä hauskassa animaatiopätkässä avaruusolennot tulevat maapallolle vallotusaikeissa, mutta miten käykään.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

11 responses

19 04 2008
idanblogi1

Ei ollut kauhean hauska.

19 04 2008
Iippa

Huvittava .. (:

20 04 2008
jokuvaan

nain huonoa huumoria eeä huhhuh…ei ketään voi oikeasti huvittaa tällainen,ylläpito HOX!!!

20 04 2008
SuiSeLi

tääki sivu on menossa kovaa vauhtia päin p*rsettä. =I
ennen täällä oli kiinnostavia juttuja mut nyt tää on täynnä selviä feikkividejä,paskoja ufokuvia joissa on paintilla piirrettyjä ufoaluksia ja sit on viä jtn paskoja päivänpiristys artikkeleja.
Ettekö te siellä ylläpidossa oikeesti enää löydä kunnon videjä tai kuvii tänne jotka ei ois selvii feikkejä ku pitää niien tilalle tunkee paskoja päivänpiristyksiä että oisitte muka sen paras nettisivu mikälie palkinnon arvosia?
huoooh…

20 04 2008
Regendos

Juttuhan vain on näin, että sitä materiaalia ei vain riitä loputtomiin. Minun mielestäni meidän sivulla on sisältöä jo aika hyvin. Jos haluatte lisää sisältöä parablogiin, niin ottakaa järki käteen ja ehdotelkaa sitä. Meidän s-posti osoitteet ovat kaikille näkyvissä. Meille saa lähetellä linkkejä videoihin tai antaa vinkkejä artikkeleista.

Ja tuosta feikki-tosi jutusta. Tässäkin voisi jälleen miettiä omalla päällään. Kaikilla meillä on omat mielipiteemme näistä videoista sekä kuvista. Joillekkin ne ovat totta, joillekkin täyttä kuraa. Me emme MILLÄÄN voi tietää mikä on aito ja mikä ei. Sitäpaitsi, mitään UFO/Kummitus juttua ei olla voitu tähän mennessä todistaa 100% varmaksi.

Ja mehän emme ole paras nettisivu, vaan worldpressin suomalaisten blogien palkinnon arvoisia laajasta sisällöstä.

Kun kitisette, niin olkaa kilttejä ja älkää tehkö sitä niinkuin alakoululaiset kypsymättömät kakarat, vaan olkaa asiallisia niin voisimme ehkä pystyäkkin rakentamaan parablogia teidän haluamaanne suuntaan, jos saisimme pyynnöistä jotain tolkkua.

20 04 2008
Wespa

Regendos puhuu asiaa. Sen verran voin vielä sanoa, että kummastakohan tulisi enemmän valituksia? Videoiden vähyydestä, vai siitä, että suurin osa on osan mielestä feikkejä? Jos lisäisimme mielestämme vain 95% varmuudella aitoja videoita ym. niin niitä tulisi sitten varmaan noin kerran kuussa ja sitten tulisi kauhea valitusvyöry videoiden vähyydestä. Kuten Regendos mainitsikin, niin vinkkejä otetaan vastaan ja jos SuiSeLi todellakin olet sitä mieltä, että täältä puuttuu jotain hyvää/tärkeää materiaalia, niin pistä ihmeessä vinkkiä ja linkkiä kehiin. Kannattaa myös käyttää tuolta oikealta löytyvää hakutoimintoa, sekä aihealuelistaa, varmasti löytyy paljon videoita ym. joita et ole vielä SuiSeLi katsonut. 🙂

Päivän Piristys -videot ovat myös nimensä mukaan tarkoitettuja vähän tuomaan blogin joillekkin ahdistavillekkin videoille vastapainoa.

Wordpess.se tosiaan valitsi blogimme vuoden parhaaksi suomalaiseksi blogiksi ja paljon on ääniä annettu tuonne Suomen Parhaat Verkkosivut äänestykseenkin.

Toki ehdotuksia, toivomuksia ja kritiikkiä otetaan edelleenkin vastaan blogin sisällöstä. Kaikesta voimme ottaa opiksemme ja samalla parantaa blogin sisältöä.

21 04 2008
julle

Hahah, makee häviö.
Vaihteluksi käypänen animaatio. : )

21 04 2008
Yks vaan

Ei vitsi oli hauska 😀 Mut toi kakka oli kyl aika löysää
😉

22 04 2008
gh0stb0y

hahah! 😀

27 04 2008
TuNtEmAtOn

Iha hauska.. ^.^

6 05 2008
mikki

luonoäiti hoiti homman >.<
%d bloggers like this: