Paranormaalit Kokemukset Huhtikuu 2008 (Osa 2)

7 04 2008

Sähköpostiin tulvii taas uusia kokemuksia aika mukavaan tahtiin, niin lisätäämpäs niitä nyt taas tänne luettavaksi. 🙂

Markus kirjoitti:

Olin Thaimaassa, Cha-Amissa hotellin viereisessä hiekkarannassa. Olin juuri saapunut paikalle ja katsoin normaaliin tapaan taivaalle tähystääkseni tähtiä. Kummastuksekseni näin matalalla lentävän ison tulipallon (en tiedä mikä se oli, mutta ei ainakaan meteoriitti). Se meni eteen päin hitaasti ja nousi samalla niin korkealle, ettei liekkiä enää näkynyt tai sitten se sammui. Mikä se mahtoi olla?

Mass Hypnosis kirjoitti:

Tämä tapahtui vuoden 2006 syksyllä.
Olin kaverini luona ja katsoimme illalla tähtiä. Samalla näimme meidän yli liikkuvan matalalla lentävän meteoriitin näköinen esineen/kappaleen, joka peitti melkein koko taivaan yllämme. Emme keksi sille mitään selitystä, koska se oli niin suuri ja liikui ääneti, sekä nopeasti. En myöskään usko, että se olisi ollut mikään harhanäky, koska me molemmat näimme sen. Tietääkö joku tälle mahdollista selitystä?

Galileas kirjoitti:

Olen kuullut monesti ulkoa askelten ääniä ja sen jälkeen sisältä rappusista. Joskus myös olen kuullut ulko-ovemme avautuvan ja sen jälkeen alhaalta askelten ääniä. Olen aina käynyt tarkistamassa, että onko siellä ollut ketään ja koskaan ei ole näkynyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Tarkistamisen jälkeen äänet ovat loppuneet ja olen taas saanut unta.

Unnamed kirjoitti:

Tästä tapahtuneesta on jo muutama vuosi.

Olin tupakalla kaverini talon nurkilla yollä (ehkä joskus puolen yön aikoihin). Sauhuttelin siinä rauhassa, kunnes kuulin räsähdyksen viereisestä metsästä. Käännyin tietysti katsomaan, että mikä elukka siellä menee, mutta ei se kyllä elukka ollut. Näin vaalean hahmon tulevan minua päin sieltä metsästä. Luulin tietysti, että se on kaverini, koska hän lähti vähän aikaa sitten virtsaamaan sinne metsän reunalle. Ajattelin, että hän yrittää pelotella minua, mutta sitten tämä kaverini kopauttikin minua olkapäälle ja pyysi tupakasta jämiä. Hämmennyin ja rupesin tuijottamaan sinne metsään päin, mutta ei siellä enää näkynyt mitään. Vähän ajan kuluttuam kun olimme kävelemässä takaisin sisälle niin kuului taas räsähdysm mutta silloin ei kyllä metsässä näkynyt enää mitään.

En sen jälkeen ole sitä nähnyt, mutta siitä asti olen mietiskellyt kaikkea yliluonnollista.

Janita kirjoitti:

Muistan tämän hyvin vaikka olinkin 8-vuotias. Olin käymässä nukkumaan ja olin todella väsyny, joten menin sitten nukkumaan. Tätä ennen en ollut uskonut mihinkään yli luonnolliseen, mutta nyt on jo pakko uskoa. Nukahdin lähes samantien. Unessa kuulin outoa suhinaa ja kun heräsin, näin suoraan edessäni harmaan hahmon, se seisoi paikallaan vaatekaappini edessä. Menin peittoni alle ja aloin kuulla pientä suhinaa hahmon suunnasta. Tunnin päästä uskalsin kurkistaa ja hahmoa ei ollut enää.

Olin käymässä nukkumaan siskoni kanssa ja heräsin parin tunnin päästä tunteeseen, että minua tuijotettiin. Avasin silmäni ja huomasin ikkunasta tulevan valoa. Nousin ylös ja katsoin ikkunaan, ei ollut enää mitään. Aluksi luulin autoksi, mutta se valo tuskin tulee suoraan 5 kerrokseen asti. Samalla vielä käännyin vilkasemaan hyllyäni niin sen varjossa oli outo tumma hahmo.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Huom! Yllä oleva lomake on vain omia kokemuksia varten. Älä kommentoi viestejä yllä olevaan lomakkeeseen, vaan tee se käyttämällä kommenttikenttää.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

6 responses

7 04 2008
gh0stb0y

Viimeinen oli pelottavin… Unnamedin tapaus voisi liittyä Lost sarjan ”hirviöön”. 😀

8 04 2008
Nuut

Musta Smokey hyökkää~ Njoo.. Viimenen kuulostaa vähän tekaistulta mut juu.

8 04 2008
Jaarno

Tuo yölläheräämisjuttu on melko varmasti ollut unta. Auttaisi vähän jos saisi tietää oliko henkilö silloin unihalvaantunut. Monesti saattaa herätä vaikka ”olisikin unessa”. Aivot luulevat että nukut joten henkilö on tällöin unihalvauksessa eikä pysty liikkumaan. Hallusinaatioita tapahtuu paljon tuommoisissa tilanteissa. Varsinkin pimeässä yöllä.

8 04 2008
Unnamed

Ei tuo mun tarina kyllä mitenkään liity Lost sarjaan :DD Ja tarina on vielä jopa totta 😀

9 04 2008
tyttönen

viimenen oli kieltämättä pelottavin 😀

11 04 2008
miluski

hehhehhheh tosta Unnamed in kirjottamasta: se oli varmaan joku puliukko joka oli käyny posauttelemassa jotain raketteja tai jotain siellä metsässä 😀
%d bloggers like this: