Avaruusolennon Ruumiinavaus

31 03 2008

Huom! Tätä ei suositella heikkohermoisille.

Vodpod videos no longer available.

Onko kyseessä aidon alienin ruumiinavaus, vai kenties taitavasti tehty feikki?

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

74 responses

31 03 2008
Arulux

Karun näkönen, mutta itse sanoisin että feikki. Iho on muovisen näköistä ja käyttäytyy kuin muovi, eikä niinkuin oikea ”iho”. (Jäykkää)

31 03 2008
Juze

Kieltämättä varsin karun näköinen, mutta feikiksi sanoisin myös minä. Esimerkiksi sisäelimet olivat maanpäällisesti katsottuna kovin ”nisäkäsmäisiä”.

31 03 2008
GiH

On niin naurettavaa, että tuhansia valovuosia matkustaneet Alienit muka vain tippuvat alas ja niille tehdään ruumiinavaus. On myös naurettavaa, että muka lentäviä lautasia on olemassa.

31 03 2008
julle

Naurettavaa on myös se, että tämähän on selvästi kotitekoinen ruumiin avaus.
’vink vink’

31 03 2008
j0int

joo toi kieltämättä näyttää joltai kumi nukelt:/

31 03 2008
j0int

nii ja en usko et aito video pääsisi vuotamaa nettiin

31 03 2008
wexxxu

jokainen aidon ruuminavauksen nähnyt näkee heti, että tekaistu on. mutta omalla tavallaan ihan hauska yritys…

31 03 2008
Wespa

Aika kumiselta näyttää omastakin mielestäni.

31 03 2008
Jussiaani

Kyllä feikki taitaa olla. Kovin epätieteellisesti käsittelee tuota ”alienia”. Ei punnitse sisäelimiä, eikä tunnu osaavan käyttää kirurgiveistä ja tosiaan aika kumiselta muutenkin näyttää..

31 03 2008
Kerttu

Jumala on kuollut.

31 03 2008
Minna

Feikiltä vaikuttaa. Ihmetytti alussa, että miksi ruumiinavaaja pitkän aikaa vain käänteli alienin päätä edestakaisin? Tai sitten hän näytteli päätä vain kameralle, ei vaikuta asiantuntijalta 🙂 Alien näyttää tosiaan kumiselta, iho näyttää olevan sen verran kimmoisa että kumin tai jonkin vahan puolelle menisi.

31 03 2008
hannu

Alieneilla on käytössä aikakone; he palaavat ajassa taaksepäin tarvittaessa eli siksi mitään maahansyöksyjä ei käytännössä ole ja myöskään alien ruumita.

Mountak-projektissa onnistuttiin muistaakseni ajassa palaamaan takaisin. Kuitenkaan jonkun henkilön eliminointi menneisyydessä ei muuttanut tulevaisuutta; aikahypyllä tulee muuttaa kaikki 7-ulottuvuutta jotta muutoksia tapahtuu; alieneilla tämä kyky ilmeisesti on.

31 03 2008
Makru

Kotitekoiselta vaikuttaa. Eli feikki on. Muutenki tuskin ne missään ruumiinavauksessa käyttää jotai tavallisia PIHTEJÄ ja ihoki näytti kumiselta kuten monen muunkin mielestä.

Ja mikäs tämä Mountak-projekti oikein on hannu. En ole koskaan kuullut?

31 03 2008
Regendos

Hyvin epäammattimainen ruumiinavaus. Uskon väärennökseksi. Yritys oli hyvä, mutta toteutus huono.

31 03 2008
ernesti69

jumala vähän repesin tolle!!! eihän se nukke oo ees millään leikkauspöyällä…

31 03 2008
rezaR

”Mountak-projektissa onnistuttiin muistaakseni ajassa palaamaan takaisin.”
Tähän en usko ollenkaan… Googletin tuonne tuosta Mountakista enkä löytäntyt mitään tuohon liittyvää. En usko ollenkaan Aikamatkustuksen mahdollisuuteen.

31 03 2008
Korsu

Googleta ”Montauk Project”, väittämän mukaan jatkoa ”Philadelphia Experiment”/”Project Rainbow”-projekteille…

31 03 2008
Joni

Kyllä jos tuo oikea olisi siitä olisi ollut jo uutisissa ym. mediassa juttua! Eli vastaukseni, feikki.

31 03 2008
äyski

no vaikka iho monen mielestä näyttää tutulta kumimaiselta ja käyttäytyy kuin muovi niin, voiko se olla peruste että on feikki? ei minun mielestä koska, olisi aika ihmeellistä että sillä sattuisi olemaan juuri samanlailla käyttäytyvä nahka. Eli sen nahka voi aina käyttäytyä kumimaiselta, vahamaiselta, muovimaiselta, silikoonimaiselta…

Minun mielestä tuosta ei tavallinen julli voi sanoa oikeasti onko kyseessä feikki vai oikea, kaikki on arvailua. Minun mielestä se joko on tai ei ole. Kiinostava silti.

31 03 2008
Noirs

Ei kai muutenkaa ruuminavauksessa ”nitkuteta” veitsellä ihoa rikki??

31 03 2008
Tiia

On niin naurettavaa, että tuhansia valovuosia matkustaneet Alienit muka vain tippuvat alas ja niille tehdään ruumiinavaus. On myös naurettavaa, että muka lentäviä lautasia on olemassa.

^ PAH, KYLLÄ NIITÄ ON!

31 03 2008
BTS

Ufoja on kyl olemassa, mutta…
Siis tuo kirurgihan ihan selvästi tuolla melki repii tuota ”alienin” ihoa auki leikatessaan sitä veitsellä.Itselläni vielä sattuu olemaan samanlainen veitsi-paperin leikkaamiseen…:D

31 03 2008
Tuputhy

Minusta näytti oudolta siksi, että yleensähän ”alieneista” sanotaan, että niillä ei ole nenää melkein ollenkaan ja suukin pelkkä viiva..tietysti kai niitäkin on erirotuisia, kuten ihmisiäkin.. Tällä on nenä ja suukin ihan valtava ihmiseen verrattuna..

31 03 2008
Haukka

Sanoisin väärennökseksi, koska:

1) Olento on kovin pieni ja tällöin aivokapasiteettikin on todennäköisesti pieni.

2) Koko olennon olemus on melko kumisen oloinen, en ihmettelisi ollenkaan jos tuollaisia myytäisiin pilailupuodeissa.

3) Ruumiinavauksen suorittaja käyttää tehtäväänsä nähden erittäin yksinkertaisia työkaluja ja käyttäytyy muutenkin epäammattimaisesti.

4) Olennon sisäelimet (ja ulkoinen olemuskin) ovat liian samankaltaiset maassa eläviin organismeihin verrattuna.

Ja sitten jäävät vielä nämä kysymykset:

5) Miksi kaikki lentävät lautaset tuntuvat putoavan amerikkaan ja muihin teollisuusmaihin? Miksei vaikka jokin afrikkalainen maa voisi löytää pudonnutta lentävää lautasta ja tuoda sitä julkisuuteen?

6) Miksi avaruusolennot ylipäätänsä antavat ihmisten saada kuolleitaan haltuunsa? Tuskin heillä olisi hankaluuksia saada ruumiita takaisin tämmöisiltä luolamiehilta.

31 03 2008
Gitarre

siihen kyllä yhdyn että feikki tuo on mutta kyllähän ”alienin” iho voisi olla tuommoista. mutta muuten tuossa oli niin paljo virheitä että feikki on!

31 03 2008
Rauli

Ensimmäistä kertaa näitä videoita katsellessa rupes naurattaa. Varsinkin kohdassa jossa kaveri ottaa esille nuo paperiveitset ja pihdit. Kaveri nähnyt vaivaa kyhätessään tuota kumiukkoa, koska siellä oli SCM-lihakset ja kaikki tehty viimeisen päälle, mutta sitten pilaa kaiken noilla työkaluillaan ja tökeröllä operoinnillaan.

Pieni kommentti tästä:
”4) Olennon sisäelimet (ja ulkoinen olemuskin) ovat liian samankaltaiset maassa eläviin organismeihin verrattuna.”

Avaruuden älykkäs väestö ei kehon perusrakenteen osalta poikkea maan ihmisten rakenteesta (yksi pää, kaksi kättä ja jalkaa, torso jne). Eli tämä ihmisen kehonrakenne näyttää olevan jonkinlainen universaali vakio. Koko voi vaihdella (n.1m-4,5m) kuten myös kaikki pienet yksityiskohdatkin.

31 03 2008
idanblogi1

Hassua, kun noi kylkiluut irtos ihan helposti, niin koitti peitellä sitä ja muka katkoa niitä.

Ihan selvä feikki.

Tän blogin taso on hieman huonontunut, uudet postaukset vain alieneista, ennen oli kaikenlaisia jännittäviä kummitusjuttuja.

Se on hyvä, että näitä feikkejä laitetaan, niin ihmisillä on keskusteltavaa.

31 03 2008
Haukka

””Pieni kommentti tästä:
“4) Olennon sisäelimet (ja ulkoinen olemuskin) ovat liian samankaltaiset maassa eläviin organismeihin verrattuna.”

Avaruuden älykkäs väestö ei kehon perusrakenteen osalta poikkea maan ihmisten rakenteesta (yksi pää, kaksi kättä ja jalkaa, torso jne). Eli tämä ihmisen kehonrakenne näyttää olevan jonkinlainen universaali vakio. Koko voi vaihdella (n.1m-4,5m) kuten myös kaikki pienet yksityiskohdatkin.””

Ei kyllä tarvitse mennä kovin pitkälle löytääkseen vähän meistä ihmisistä poikkeavaa älykästä elämää. Esim. mustekalat ovat älykkäämpiä kuin useimmat nisäkkäät ja niillä on ilmiömäisen hyvät ongelmienratkaisutaidot ja ne voivat varmaan jopa käyttää yksinkertaisia työkaluja (en ole 100% varma).

Eli ei siis tarvitse olla ihmismäinen olento ollakseen älykäs ja mustekalojen taidoista ei ole pitkä matka ihmisten lähisukulaisten, eli apinoiden taitoihin. Tällaistä älykästä elämää löytyy siis jo maasta mutta avaruusolennot ovat silti aina ihmismäisiä, panee vähän epäilyttämään. =/

Niin ja tuosta ”avaruuden älykkäästä väestöstä” ei ole vielä yhtään täysin varmaa todistetta.

1 04 2008
gh0stb0y

Juu… Iho näyttää muovimaiselta, mutta miksi lekuri ”hieroi potilastaan” tuossa videossa alussa? Tohtori liikutteli alienia aika kauan siinä nimittäin. Ja alku näytti kunnon työltä muttakun hän rupesi repinään kylkiluita irti alkoi tulla tunne ettei tämä aidolta vaikuta.

1 04 2008
Vesku

”Alienin” kasvoihin on otettu mallia Jaksonin Mikolta.

1 04 2008
jake

ja on muutenkin todella pieni alieni, noin 30 cm korkea kenties. feikki se on

1 04 2008
hikka

sen silmät liikku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 04 2008
juju

wespa sä oot kiva tyyppi!

1 04 2008
gh0stb0y

”Alienin” kasvoihin on otettu mallia Jaksonin Mikolta.

Jaksonin Mikko?! Michael Jackson?

3 04 2008
Ack

Ehkä koko ufo-juttu onkin median (jonka omistaa Murdoc) ja G8-hallitusten luoma aivopesujuttu. Väitetään että Nikola Tesla kekkasi jotain antikravitaatioon liittyviä sovelluksia jotka pölli joku hemmo ja jota Natsit sitten sovelsivat ensimmäisiin prototyyppeihin. Niinku Foofighter nimisiin palloihin jotka pelottelivat liittoutuneiden pommikoneita. Siitä ne sitten kehittyivät virtaviivaisemmiksi, ihan kuin vanhat autonkotterot nykyisiin. Ennen nuo ufot näyttivat mielestäni röttelöiltä. Ei kai ulottuvuuksista tai valovuosia matkanneet olennot kehittyisi samaan tahtiin meidän kanssa.

3 04 2008
Ack

Niin joo, edellinen ei kyllä liittynyt tuohon elukkaan paljoakaan. Jospa se onkin keskonen, jonka joku Kiinalainen opiskelija vei kotiinsa kuvatakseen edellisen.

4 04 2008
tyttönen

ihan selvä feikki… nauratti kyllä aika paljon 😀

4 04 2008
witchwoman

Minusta näyttää feikiltä, kun iho olisi kumia, kun leikkaaminen näytti niin vaikealta ja elimet näyttivät jotenkin omituisen eli epäaidon värisiltä. Muuten aika karun näköistä touhua.

14 04 2008
Arctica

en uskaltanu kattoa koska olen aika ”herkkähermoinen” 😀

19 04 2008
TONTTUJEN TONTTU

nii ja minä ja mun kamu sanottiin et se on joko epäkehittyny apina joka voi olla totta tai japanilainen baybybone

20 04 2008
rampe+viisas 7 luokkalaine

aivan se on apina

21 04 2008
jampen

Mistä kukaan tietää miltä alienin iho näyttää… Sehän voi jopa olla kumia. 😀

25 04 2008
Tanja

Mitä ihmettä se veren kanssa läträäminen oli? Voihan siinä olla joku pointti, mutten itse keksinyt sille mitään syytä.

28 04 2008
nilikki

aika ihmeellisesti oli iho valmiiksi irti lihaksistosta ja suoletki oli irti

9 05 2008
muumi

hyi ***** mikä pärstä!!

Ja Muutan toi on aika varmasti lelu…:O

3 06 2008
Phoebe

Jaap, minä en usko tuon olevan mikään oikea alieni. Kirurgi vaikutti aika huithapelilta.

14 06 2008
pwner

aika hyvin tehty juttu mutta vähän liikaa virheitä :/

15 06 2008
ihme.

Aika jäykkä iho… :SS feikki! sisäelimetk oli oudot… Miten se sydän oli irti, ja kuten suolisto yms?????

15 06 2008
ihme.

Aika jäykkä iho… :SS feikki! sisäelimetk oli oudot… Miten se sydän oli irti, ja kuten suolisto yms?????

15 06 2008
Japanlove

Hahhahhaa! Toihan on joku tyhmä muovilelu!

18 06 2008
Judas Priest fani

iha muoviselt näyttää… sanoisin että on kyl aikalai feikki

18 06 2008
mk

varmaa joku väärin syntyny lapsi

18 06 2008
13 v paranormaali tutkija

Feikki toi on

19 06 2008
Neski

Minun mielestani teilla ei ole varaa sanoa, etta ei ole aito, koska iho kayttaytyy kuin kumi, ei niin kuin ”oikea” iho. Mistas sita tietaa, mika loppujen lopuksi on oikea? Ja varsinkin, kun ihminen ei tieda avaruusolioita paljon yhtaan mitaan, tuokin iho paatelma on tehty sen perusteella, millainen iho ihmisella on. Eikai se tarkoita sita, etta avaruusolio ei ole aito, jos iho on kuin muovia. Sita ei voi tietaa, millainen iho avaruusoliolla sitten on, ja kella heista ym.

Ja itsekkin sanoisin, etta en uskoisi tuon olevan aito, koska en usko, etta tuolla tavalla noita naytettaisiin.

19 06 2008
Neski

Ja jos aivan totta puhutaan, eikohan ihmiset ole avaruusolioita siina, missa muutkin.

19 06 2008
Neski

Sellainen unohtui viela sanoa tuohon ensimmaisen viestin viimeiseen kappaleeseen viitaten, etta en vain usko, etta noita vain paastettaisiin medialle tietoon, tai julkaistavaksi. Uskoisin, etta viranomaiset siihen puuttuisivat, kun nykyaika tuntuu vahan vielakin olevan sita, ettei uskalleta paljastaa.

22 06 2008
Peku

” mk (11:38:18) :

varmaa joku väärin syntyny lapsi”

Väärin syntynyt lapsi? Miten lapsi voi syntyä väärin?

7 07 2008
XshinobiX

Aika muoviselta iho näyttää, sanoisin että feikki.

7 07 2008
gh0stb0y

Ja ajatteleppa vähän: tämä olisi feikki kun tekevät ”leikkauksen” nukelle ja päästävät sen tahallaan nettiin! Joku noista mukana olleista vain laittaa videon youtubeen ja kaikki vähäjärkiset uskovat todeksi!

12 07 2008
XshinobiX

Monet ovat kyllä oikeassa tuossa asiassa että emme voi verrata alienia ihmiseen, esim sillä tavalla että minkälainen iho ja minkälaiset ruumiin osat ihmisellä on. Mutta joka tapauksessa sanoisin että se on feikki. Ja tosiaan tämä ”kirurgi” ei näytä kauhean ammattimaselta, suorastaan on typerää että näinkin hienosti tehty esitys pilataan tuollaisella surkealla ”näytteliällä” ja ei olla edes viitsitty panostaa siihen että olisi hankinttu läheisestä apteekista kunnon kirurgin veitsi. Hyvä yritys, minun tarkastuksesta ei kyllä pääse läpi.

12 07 2008
gh0stb0y

Jep. Ihmisenkin ruumiin avauksessa ihminen avataan tavallaan helpommin ja paremman näköisesti eikä riuhtomalla ja repimällä.

21 07 2008
ihme.

se vaan hiplailee sitä ja kääntelee päätä, ja siltä lähti heti kouhkoluut irti xD

21 07 2008
ihme.

mun äiti nauro tälle x ] .

23 07 2008
Jemppu

Feikki se varmasti on. On niitä parempiakin veitsiä olemassa. Minusta ei kyllä ruumiinavauksissa tehdä tuolla tavalla niille sivuille… Ja eikö sitä ole sanottu että avaruusolioiden veri on vihreää?

8 08 2008
valistus

Jos joku on nähnyt youtubesta oikean ruumiinavauksen niin tietää että iho käyttäytyy eri tavoin.Tuossa tuo ”kirurgi” joutui laittamaan ihoon kiinni semmoiset pihdit että iho pysyisi pois tieltä.Oikea iho on velttoa ja olisi pysynyt pois tieltä itsestään.Muutenkin oikea iho leikkautuu helpommin.Vaikka en ole aina niin skeptinen niin tämä on aivan 100 pros. fake.

8 08 2008
nörääjä

´´Jos joku on nähnyt youtubesta oikean ruumiinavauksen niin tietää että iho käyttäytyy eri tavoin.Tuossa tuo “kirurgi” joutui laittamaan ihoon kiinni semmoiset pihdit että iho pysyisi pois tieltä.Oikea iho on velttoa ja olisi pysynyt pois tieltä itsestään.Muutenkin oikea iho leikkautuu helpommin.Vaikka en ole aina niin skeptinen niin tämä on aivan 100 pros. fake.´´

niin ihmisen iho ei käyttäydy niinkuin videossa mutta mistä sen tietää miten alienin iho käyttäytyy 😉 en kyllä itsekkään tuohon videoon usko :/

3 09 2008
OPA

On se hauska miten ihmiset olettaa et alieneilla ois ihan samalainen iho kun ihmisillä… en nyt siis väitä että tiedän ettei ole mutta tsänssit on et se on ihan erillaista. E

10 09 2008
STEMU

tämähän on hauskin video minkä tällä hetkellä olen nähnyt 😀 selvä kuminen lelu. jäykkä ja noi sisäelimet aika tequja 😀

-stemu

14 09 2008
tiramisu

haha, päivän paras 😀

20 09 2008
BÖ!

ihan sevä feikki ei yhtään pehmeän näköstä ihoa taittaa ruumiinavauksessa ja se palaa takaisin kumin tyyliin

30 09 2008
nalle karhu

aian vasta tulleet vauvat näyttävät tolta sitä paitsi ne on voinu vaik tehä vauva
leikkauksen

30 10 2008
Emolys

Feikki sanoisin. Perustelut:

1. Oikeaa ruumiinavausta ei laitettaisi nettiin.

2. Olento paljastuu nukeksi kohdassa jossa mahaa peittävä nahka taivutetaan sivuun ja se ponnahtaa takaisin kuin kumiläppä.

3. Kirurgiveitsen käyttö on epäammattimaista ja kuka päästäisi amatöörin tekemään näin tärkeää ruumiinavausta?

16 11 2008
videon katsonut

haha :D. ilmiselvä feikki. aivan liian ihmismäiseksi tehty. ”elimet” nisäkäsmäisiä, ulkonäkö ihmismäinen, ”iho” näyttää/tuntuu muoviselta tai kumiselta ja ne ”kylkiluut” tuntuivat valmiiksi irtonaisilta. ja jos olisi aito, niin siitä oltaisiin tehty varmasti aika iso haloo :OO

16 11 2008
HÖKIS

Aika tequja nuo sisäelimet. Ja sitten tuo, mahaa peittävä nahka taivutetaan sivuun ja se ponnahtaa takaisin kuin kumiläppä. Niinkun tuossa sanottiin.
Ja sitten tota, kun se asetteli tota jonkun muutaman minuutin.
Ja sitten tuo veitsen käyttämäninen, on muuten aika ensikertalaisen jälkeä.
%d bloggers like this: