UFO ja Helikopteri Kohtaavat

26 03 2008

Monissa jutuissa kerrotaan, että on nähty mustia armeijan helikoptereita seuraavan ufoja tai ilmestyvän alueelle, jossa on nähty ufo jonkin aikaa sitten. Tässä yksi tapaus, joka on saatu kuvattua videolle.

Kuvaaja: Simon Anderson.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

14 responses

26 03 2008
Ufomies

Video on hieman huonolaatuinen, mutta joka tapauksessa kopterin (näkyvä) väritys ja (oletettu) tunnuksettomuus suhteessa varustukseen vaikuttavat ”jokseenkin hämäriltä”.

Onkohan Simon Anderson kuvaajan aito nimi/kuvaaja laisinkaan? Vähän epäilyttää, kun näyttää olevan kopterimiesten palkkalistoilla. Ja mikä on tämä nimi ”Santiago Yturria” tuossa Andersonin nimen jälkeen? Paikka vai henkilö?

Ilman taustatietoja tästäkin on kyllä paha mennä mitään sanomaan suuntaan taikka toiseen.

Tunnistamaton lentolaite ja sen ympärillä pyörivät tunnistettavat (viranomaisten) lentolaitteet voivat viitata ihan yhtä hyvin myös jonkin ihmisen valmistaman häkkyrän prototyyppiin/testilentoihin.

26 03 2008
Wespa

Se on henkilön nimi. Kyseessä on siis Santiago Garza, joka on meksikolainen ufotutkija, joka on ilmeisesti tuonut tämän videon ilmi.

26 03 2008
Ufomies

Tarkoitin tuota itse videolla esiintyvää nimeä, siinä alaosassa lukee filmin pyöriessä eri vaiheissa ”(C) 2003 -SIMON ANDERSON/SANTIAGO YTURRIA” valkoisella. Vai onko kyseessä kenties lempinimi tms. ?

26 03 2008
Ufomies

Ahha, jopas selvisikin googlettamalla. 😉

”Santiago Yturria Garza has been a paranormal & UFO researcher since 1974, and co-founded the first UFO Research Group in Monterrey, Mexico in 1974…”

26 03 2008
Kommentti

Mahdoton kyllä sanoa yhtään mitään. Ne pienet sittiäiset voivat olla aivan mitä vain. Voi olla, että on UFO – tai sitten ei.

27 03 2008
julle

Vaikea kuvitella että helikoptereilla olisi jotain mahdollisuuksia pysyä ns. lentävienlautasten perässä. En tykkää yleistää, mutta oletetaan että kyseiset esineet omistavat jotain teknologiaa, joka mahdollistaa tälläisen liikuntatavan.
Voisi päätellä, että kyseessä on jokin testi jota kopteri valvoo.

27 03 2008
julle

Ei voi olla sattumaa että niin monessa tapauksessa on havaittu samankaltaisia, mustia helikoptereita. Pakko tässä olla jotain yhteistyötä meneillään.

28 03 2008
harrijoensuu

AV-alan opiskelijana täytyy kommentoida, että 1/8 nopeuteen hidastettaessa kohteet liikkuisivat nykien. Varsinkin noin 5 min. kohdalla UFO liikkuu todella sulavasti poispäin kamerasta. Nykyään kun lapsetkin osaavat manipuloida videoita. Näitä on nähtykin, eikä tälläkään ole tippaakaan todistusarvoa.

29 03 2008
Ack

Jullella on pointti. Julle kuten minäkin, ihmettelemme kuinka tämä helikopteri on salamana paikalla. Voisi kuvitella ettei näillä agenteilla kuitenkaan ole tukikohtia ihan joka neliökilometrillä.

Voisiko olla, että kaikki tämä ilmiöiden lisääntyminen, arkistojen julkistaminen ja tiedemiesten varoitukset: ”älkää lähettäkö viestejä avaruuteen, kun ne tulee kimppuun” -jutut olla tarkkaan suunniteltu valmistelu WTC -toisintoon, jolla lopulta poikkeustilan avulla varastetaan yksilön vapaus? Maailmanlaajuinen diktatuuri, goddamnit!

Jokainen ihminen joka ajattelee itse, tietää ettei tornitaloja tuhonnut alkaida. Tämä oli psykologinen hyökkäys ihmisten mielipidettä vastaan. Miksei vastaava voisi tapahtua isommassa mittakaavassa?

Mistä tämä teknologia tulee? Josko se on kehitelty ihmiskunnalta piilossa tai sitten se tosiaan tulee ulkoa. Tämä tarkoittaisi yhteistyötä humiksien kanssa. Ehkä heillekin olisi hyötyä orjista. Ehkä tämä meidän varjohallitus ei näe muuta tietä kuin totella ja pelastaa itsensä. Johtajinaan perkeleet toisesta maailmasta. Invaasio sisältä päin.

Takaisin maanpinnalle: Harri Joensuusta, Kyllä liikkuu kovin sulavasti. Tosin saattaahan kyseessä olla erikoiskamera (äijä on tutkija). Liikkuvat henkilön valjaatkin melko jouhevasti.

29 03 2008
Wespa

”AV-alan opiskelijana täytyy kommentoida, että 1/8 nopeuteen hidastettaessa kohteet liikkuisivat nykien.”

Ei pidä paikkaansa. Johtuu ihan kameran ”kuvaustiheydestä”, eli kuinka monta kuvaa se ottaa per. sekunti. Mitä enemmän se ottaa kuvia/frameja, niin sitä sulavampi kuva on hidastettuna.

29 03 2008
hullu haamu

näytti heijastukselta

29 03 2008
Kuhlfürst

miksi UFOt on aina samanlaisia rinkuloita? En kiellä tota UFOa mutta..

27 04 2008
sdasda

”Ei pidä paikkaansa. Johtuu ihan kameran “kuvaustiheydestä”, eli kuinka monta kuvaa se ottaa per. sekunti. Mitä enemmän se ottaa kuvia/frameja, niin sitä sulavampi kuva on hidastettuna.”

Äh…luuletko, että eri kamerat sitten kuvaisivat eri nopeuksilla? Oletko koskaan kuullut standardeista PAL ja NTSC? Toki on olemassa erityiskameroita, jotka kuvaavat muillakin kuin vakio 24-25 fps nopeudella, mutta ei ole mitään syytä olettaa, etteikö tässä olisi käytetty ihan peruskameraa.

Ja mielestäni on kyllä aivan turha video. Jokaista puskaa/heijastusta ollaan heti väittämässä ufoksi…pistää ihan vtuttamaan.

23 05 2008
joku

Kyllä se pysyy Ufojen perässä, jos on transformeri
%d bloggers like this: