Knockout Ilman Kosketusta

19 03 2008

Kaksi videota, joissa molemmissa saadaan aikaan ns. henkinen knockout, eli kohteelta taju pois ilman koskettamista.

Linkki ekaan videoon ja linkki toiseen videoon.
Kiitokset meiizi:lle vinkistä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

21 responses

19 03 2008
Regendos

ei toimi

19 03 2008
Tuputhy

”Sorry, this video is no longer available”, mistähän mahtaa johtua??

19 03 2008
TheMagician

Käyttäjä on ottanut embed mahdollisuuden pois käytöstä.

Toimii, kun klikkaa videota niin, että se aukeaa YouTubessa.

19 03 2008
Wespa

Joo suoralinkitystä videona ei oltu hyäksytty. Nyt pitäisi näkyä, kun menee linkeistä youtube-sivulle.

19 03 2008
tunhhu

tuo meininkihän todistettii huuhaaks ? perustuu siihen että tiputettava osapuoli uskoo tohon hommaan täysillä, mutta joku skeptikko meni siihen kokeiltavaks niin eipä tippunu ei.. oisko ollu pen&tellerissä joskus ?…

19 03 2008
Simo Suni

Joo toi on vanha juttu. Katselin noita videoita tai vastaavia joku 5v sitten kun pari ystävääni harrasti hermopiste taistelu lajia jossa pyöri huhu että olisi mahdollista toinen saattaa tajuttomaksi vain katseella. Nyt en muista missä oli se video kun joku lajin mestari oli tatamin toisessa päässä ja katsoi ensin alas ja nosti hetken kuluttua katseen oppilaaseen/avustajaan joka oli toisessa päässä sit taas tatamia ja tämä kaatui tajuttomana katseen voimasta. Laitan kommenttia kun olen lajin tai videon löytänyt.

19 03 2008
idanblogi1

Hurjaa, leffoissa ne aina silleen lentää. Se olisi mahtavaa!

19 03 2008
KP

Tässä ilmeisesti toinen linkki missä kyseinen homma ei onnistu kun skeptikko laitetaan testiin

19 03 2008
meiizi

”Nyt en muista missä oli se video kun joku lajin mestari oli tatamin toisessa päässä ja katsoi ensin alas ja nosti hetken kuluttua katseen oppilaaseen/avustajaan joka oli toisessa päässä sit taas tatamia ja tämä kaatui tajuttomana katseen voimasta”

Homma ei perustu kylläkään katseeseen, vaan ki-energian hallitsemiseen.
Tosiaan olen itsekkin nähnyt sen videon jossa skeptikkoon kokeiltiin, eikä onnistunut. Kyse on varmaan juuri siitä ettei usko ki-energian olemassa oloon, eikä täten toimi.

19 03 2008
meiizi

Niin juu ja tuosta ”hermopiste taistelulajista”, kyse on varmaankin Kyusho Aiki Jutsusta. Mielenkiintoinen laji, pienellä kosketuksella voidaan kaataa toinen tai jopa tehdä tajuttomaksi. Tässä videoita siitä:
http://www.kyushoaikijutsu.com/?kieli=fi&sivu=tekniikat&r=2

19 03 2008
Simo Suni

nyt löysin lajin kotisivun josta puhuin laji on Kyusho Jitsu Tuite mutta video ei vielä löytynyt. Mitä on ki-energia? Koska olen vain kuullut qi-energiasta joka virtaa ihmisessä ja jolla voi tehdä kaikenlaista. Itse tutustunut siihen kung fu treeneissä.
http://www.ekjt.net/main.htm

19 03 2008
jaaco96

vähä hyvii noi
katoin heti kun tuli
toi eka on iha outo

19 03 2008
Wespa

Tietääkseni Chi, Ki ja Qi on sama asia, eli juurikin tuota henkistä energiaa, jota hallitsemalla voi saada ihmeitä aikaan.

19 03 2008
meiizi

”nyt löysin lajin kotisivun josta puhuin laji on Kyusho Jitsu Tuite mutta video ei vielä löytynyt. Mitä on ki-energia? Koska olen vain kuullut qi-energiasta joka virtaa ihmisessä ja jolla voi tehdä kaikenlaista. Itse tutustunut siihen kung fu treeneissä.
http://www.ekjt.net/main.htm
Ki = Qi = Chi.
Ki ja qi on siis sama asia. Kuten toisessa paikassa ki’stä kirjoitin, se on kaikessa elävässä olevaa elämän energiaa. Tavallaan verrattavissa Star Warsin ”Voimaan”.
Ki’n tunteminen, hallitseminen ja keskittämisen opettelu mahdollistaa tuollaiset.

19 03 2008
meiizi

Olempa hidas. :\ Wespa ehti ensin.

Niin tuo Kyusho Jitsu Tuite on saman tapaista kun se mainitsemani Kyusho Aiki Jutsu. Käytetään samoja hermopisteitä taistelussa hyväksi.

20 03 2008
Simo Suni

Jees no samoilla aaltopituuksilla oltiin kuitenkin. Juu lajit ovat samankaltaisia kyllä.

20 03 2008
meiizi

Tiedätkö Simo Suni, onko tuota Kyusho Jitsu Tuitea muualla kun Turussa?

21 03 2008
Rauli

Tässä on myös yksi ns. ”kiai-mestari” ottamassa matsia. Ei toimi. Kiva huomata, kun on treenannut vuosia, että kaikki onkin ollut pelkkää mielenluomaa harhaa.

21 03 2008
meiizi

No tuo on kyllä selvää feikkausta ton videon jutut. =D Papparainen heiluttaa käsiä ja kaveri rupee tolleen sätkimään.. Ei tainnut olla todellisia voimia ukkelilla.

19 05 2008
jeppis

Käykääs kattoos youtubesta sellasella haulla ku ”kas-pin” siinä on video missä luultavasti suomalainen vanhempi mies käyttää näkymätöntä kättä ja näin ollen kaataa vastustajansa. En jaksa laittaa linkii ku meen nukkuu, öitä! 😀

27 09 2008
minä itse

tunnetusti kyusho ei toimi jos vastssa on joku jolla ei ole ns. selviä tunteita kuten viha. eli hulluun (useat show painijat) ei toimi. tämän voi varmistaa jokainen joka tuntee lajin.
%d bloggers like this: