Paranormaalit Kokemukset Maaliskuu 2008 (Osa 2)

17 03 2008

Paranormaalit Kokemukset Maaliskuu 2008Neco94 kirjoitti:

Olimme kaverini kanssa lähdössä helsinkiin yöksi ja päädyttiin sitten malmin hautausmaalle. Jos joku on käynyt malmin hautausmaalla, niin tietää että se on iso. Meinattiin eksyä sinne, koska meillä ei ollut mukana mitään valoa ja sitten kun siellä oli vielä vaan kynttilän valo apuna, niin ei ollut kivaa. Yhdessä vaiheessa, kun etsimme poispääsyä, niin tunsin jotain viiltävää tuulta takaapäin ja käännyin, niin näin siellä valkoisen hahmon, joka leijui ilmassa. Aloin juosta niin kovaa kuin pääsin ja kaverinikin näki sen kummituksen. Pysähdyttiin sitten penkille lepäämään ja kuunneltiin siinä hetki musiikkia ja koitettiin rauhottua. Yhtäkkiä näimme nurmikon toisella puolella viikatemiehen ja juoksimme hautausmalta pois.

12-vee friikki kirjoitti:

Televisiossa oli kanava ilmaiseksi katsottavana. Olin katsonut sitä vähän aikaa ja mennyt nukkumaan. Näin unta että avasin television ja näin, että kanavaa ei voinut enää katsoa. Koulun jälkeen huvikseni halusin katsoa telkkaria ja kokeilin tätä ilmaista kanavaa, mutta sitä ei enää voinut katsoa. Olikohan kyseessä enneuni vaiko tavallista sattumaa? Kanava oli ollut vain päivän näkyvissä, vaikka yleensä niitä pidetään ainakin viikko.

Tomo chan kirjoitti:

1. Joskus muutama vuosi sitten olin kuumeessa ja kävelin portaita ylös. Olin viemässä mukia keittiöön. Keskellä portaita tapahtu jotakin outoa. En nähnyt enää portaita tai mitään ja ihan kuin olisin juossut keittiöön tosi nopeesti ja hajottanu sen mukin. Sitten yhtäkkiä seisoinkin siinä portaiden yläpäässä. Sitten kun menin sinne keittiöön tapahtui juuri niin kuin olin vähän aikaa sitten nähnyt: Kompastuin ja muki hajosi.

2. Koulussa on tapahtunut jo kolme kertaa niin, että olen kirjottanu sitä sanaa minkä avustaja sano samaan aikaan.

3. Linnanmäellä pikkuveljeni pelasi jotain peliä. Olin 100% varma, että numerolla 16 olisi voittanut.
Pikkuveli valitsi kuitenkin toisen numeron ja tietenkin sillä 16 olisi sitten voittanut paljon sipsejä 😀

4. Minulla on ollut muutaman päivän ajan semmonen tunne, että joku ajaa kolarin. Pari päivää sen jälkeen äiti törmäsi johonki tyyppiin, joka käänty risteyksessä mopolla.

Riikka16 kirjoitti:

Olimme veljeni kanssa myöhään ulkona ja siellä oli pimeää. Päätimme mennä läheiseen kotaan, jossa olisimme paistaneet vaahtokarkkeja. Avasimme kodan oven ja kodan tulipaikalla oli hiillos. Se oli harvinaista, sillä kota oli kaukana meidän rivitalosta. Otin repustani vaahtokarkit ja makkaratikut. Istúuduimme vastapäätä toisiamme ja aloitimme vaahtokarkkien paistamisen. Sitten isoveljeni kalpeni. Hän osoitti viereeni ja katsahdin viereeni. Siinä se oli. Kuollut isoäitimme katsoi meihin. Isoveljeni tarttui minua kädestä ja taakse katsoen juoksimme äkkiä kotiin. Sitä kokemusta en unohda ikinä!

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Huom! Yllä oleva lomake on vain omia kokemuksia varten. Älä kommentoi viestejä yllä olevaan lomakkeeseen, vaan tee se käyttämällä kommenttikenttää.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

17 responses

17 03 2008
Regendos

Jotkut näistä ovat hieman naurettavia. Kuten Neco94:n tarina. Viikatemies on lähinä symbolinomainen hahmo kuolemalle. Muutenkin on naurettavaa yrittää kusettaa tätä blogia. Kakarat prkl.

17 03 2008
Uffomies

Nämä ovat tosiaan naurettavia. ”Tampereella Kalevankankaan hautausmaalla katsoin taakseni ja olin pissata housuihin, sillä siinä seisoi Kari Peitsamo lapio kädessään…..”. Suurinpiirtein tota tasoa.

18 03 2008
aset

joo toi viikatemies juttu meni jo yli
ja toi kanavajuttu nii sub tv junioriki näkyy joskus vaa pari tuntii x)
ja sit toi kuume juttu, mäki menetin näköaistini kerra lääkekaapil, en tietenkää ottanu mid sitä enne:D:D nii yhtäkkii rupes pyörryttää ja ihmettelin ku valot ei menny päälle nii sokkonakävelin laattaamaa vessasan ja sit hiljattai palas, et se o kai luonolline juttu kipeen, emt

18 03 2008
Tunhhu

juuh kyllähän noi pari ensimmäist juttua vaikuttaa aika pelleilyltä…VARSINKIN se eka tarina on varmaan just jonkun mielikuvituksettoman kakaran

18 03 2008
gh0stb0y

Riikan tarinasta en tiedä että onko totta vai ei, mutta voisin luulla että voittaisit palkinnon kilpailussa jossa koitettaisia keksiä kummitus tarinoita.

18 03 2008
jaaco96

12 bv friikki oon saanu saman laisia unia siis enne unia joskus on aika outoo

18 03 2008
gh0stb0y

Ne ei oo enne unia. On tieteellisesti todistettu että kun näkee jonkun jutun minkä on mukamas nähnyt vaikka unessa näkeekin siinä edessään. Eli kun näin tapahtuu se liittyy jotenkin aivoihin eikä ne mitää enne unia ole.

19 03 2008
Minna

Necro94 ja Riikka16 : Kasvakaa aikuisiksi, niin varmasti silloin keksitte kiinnostavampia ja ei-ihan-niin-naurettavia kokemuksia kirjoitettavaksi.

19 03 2008
EpicFailGuy

Normi juttuja kaikki ja neco94 veti vähä yli ton tarinansa.

24 03 2008
werttinen

ai normi??? siis neco94 ja riikka 16 jutut ei vörkkaa, ainahan sitä voi yrittää kannatais myös ehkä lukea se oma teksti uudestaan 😉

24 03 2008
TuNtEmAtOn

Toi toinen on kyllä vähän… outoo, siis ei siinä oo mitää ihmeellist.

11 04 2008
miluski

toi ensimmäinen alkaa käydä jo vähän yli ymmärryksen.

19 04 2008
TuNtEmAtOn

Miten voi yhtäkkiä vain PÄÄTYÄ malmin hautausmaalle??! PÄÄTYÄ!! YHTÄKKIÄ! Kerroppas se. Jos olitte menossa Hesaan yöksi, päädyittekin hautausmaalle… Okei…

21 04 2008
SuiSeLi

”Ne ei oo enne unia.”
Ei niin ku ne on enneunia :DDDDDDDDDDDDDDDDDFFFF

21 04 2008
rampe+viisas 7 luokkalaine

mä oon onnekas mulle ei käy koskaan mitään pelottavaa 2kk sitte voitin arvastkin 203,50€

28 06 2008
Pikku Alien

Toi 12 vee friikin tarina ykkönen on aika helposti selitettävissä. vastaus on kuumehoure. niin yksinkertaista

28 06 2008
gh0stb0y

”SuiSeLi (15:45:04) :

“Ne ei oo enne unia.”
Ei niin ku ne on enneunia :DDDDDDDDDDDDDDDDDFFFF”
No voi vitsi ku olit taas niin viisas! -.-
%d bloggers like this: