Kolmionmuotoinen Ufo

16 03 2008

Oudon näköisiä valoja taivaalla.

Vodpod videos no longer available.

Mikä mahtaa olla videolla näkyvä kohde?

Lisätietoa Foxin sivuilta.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

32 responses

16 03 2008
gh0stb0y

Olen itsekkin nähnyt kolmionmuotoisen UFOn mutta se ei ollut tuollainen. Se oli iso kolmia jonka sisällä oli toinen pikkukolmio joissa kummassakaan ei ollut ala viivaa ja se hohti sinistä ja vihreää valoa.

16 03 2008
idanblogi1

Hmm, minun on vaikea uskoa tuota UFO:ksi.

16 03 2008
Haukka

”Mikä mahtaa olla taivaalla näkyvä kohde?”

Se on lentokone, näitä salaisten asekehittelyprojektien tuotoksia testataan yleensä öisin, kun mahdollisten todistajien määrä on pieni. Kyseessä voi olla esim. tämä konetyyppi, Aurora, jonka olemassaolo kiistetään yhä (kuva on muuten taiteilijan versio):

”Eri lähteiden mukaan koneen matkanopeus olisi 4-6 machia. Aurora-koneiden väitetään käyttävän tukikohtanaan Groom Laken koealuetta Nevadassa. Koealue tunnetaan paremmin nimellä Area 51.”

Ei ihme, kun Area 51 tunnetaan UFO-havainnoistaan. Helppohan sitä on kehitellä vaikka mitä tuhoaseita, kun luullaan, että siellä tutkitaan UFO:ja (ts. alue hyötyy maineestaan, kun ei nähdä mitä siellä oikeasti tehdään). 🙂

Kyseessä voi myös olla jompi kumpi näistä:

Yhteistä näille koneille taitaa olla ainakin se, että ne eivät näy tutkalla (selittää monet UFO-havainnot, kun kohde katoaa tutkalta), ovat mahdollisesti hiljaisia (selittää jälleen monet havainnot) ja saattavat jopa pystyä leijumaan paikallaan ilmassa.

16 03 2008
j0int

aika jännä ku on viimeaikoin havaittu paljo kolmion muotosii ufoja taivaal, ja onhan tuo ufo ku ei oo varmaa tietoo mikä se on?

16 03 2008
tunhhu

toi punanen valo kyllä laitto miettimään, koska se oli kun lentokoneessa…MUTTA se kyllä välkky ihan miten sattuu, ikään ku viestien jotain..kunpa olis kuvaaja kokeillu nightshotilla miten olis alus näkyny ! 😀

16 03 2008
Assassin

Aika jännä, koska kohde kuitenkin oli paikallaan, tietääkseni. Vaikeahan tuota on nähdä pimeää taivasta vasten liikkuuko kohde, mutta kamera ainakin tuntui olevan paikallaan, miä nyt vähän heilu.

Helikopterin se tuskin on, sillä sen kuulee varmasti ennen kuin näkee. Ellei nyt satu kuuro olemaan.

Hmm, uutisten mukaan poliisista sanottiin, että se on ilmapallo/kuumailmapallo. Voi toki olla, korin alapuolella punainen merkkivalo ja varsinaisen pallo-osan tukirakenteissa valkoisia valoja.

Eikös kuumailmapalloissa jonkunlaiset tukirakenteet ole? Jotakin taipuisaa materiaalia, samanlailla kuin teltoissa.

Uskoisin näin, tosin kuuleeko kukaan kuumailmapallon ääntä videossa? Sehän pitää semmoista kohinaa, kun liekki pistetään päälle. Aika hiljaiselta kuulostaa.

16 03 2008
KP

😀 eikö ne vois keksii jo uskottavampaa selitystä kuin ilmapallo / joku yleensäkki..pallo. Iät ja ajat ollu aina joku säähavaintopallo tai vastaava.

16 03 2008
gh0stb0y

lol…

16 03 2008
gh0stb0y

🙂

16 03 2008
Vesku

Kuka lentäisi kuumailmapallolla keskellä yötä???

16 03 2008
Wespa

En usko kuumailmapallon mahdollisuuteen. Kohde pyörii sen verran oudosti. Tämän pyörimisen takia en myöskään usko mihinkään salaiseen lentokoneeseen, enkä hävittäjään tms. Ja miksi joku salainen kokeilu pilattaisiin vilkkuvilla valoilla?

16 03 2008
Mayi

Nättiä. Nyt kun vielä ei paljastuisi feikiksi ja lisää materiaalia kuvattaisiin. :> Erityisesti suomalaista matskua kaipaisin. Täytyykin kai mennä vähän yökävelylle kameran kanssa ..

16 03 2008
idanblogi1

Tuo lentokone kuulostaa uskottavalta .

16 03 2008
Wespa

Lentokone voi kuulostaa uskottavalta, mutta ei voi leijua paikallaan ja tehdä samaan aikaan pyörivää liikettä.

16 03 2008
idanblogi1

Niin, on se kai niinkin. Toisaalta en tiedä minkälaisia on nykyään nuo koneet, voi olla, että on kehitelty jotain tuommoisia leijuvia.

Silleen, ettei julkistettaisi.

16 03 2008
Laurent

Minäkin veikkaisin kokeellista vtol -ilma-alusta ellei…ihmettelen suuresti jos se on niin että kyseessä on kokeellinen lentsikka niin sitä ihmettelen, että mikseivät nuo tyhmät jenkit siinä tapauksessa varusta niitä koelennoilla olevia lentovekottimiaan normaaleilla ilma-aluksen valoilla? Jos tuossakin kolmiossa vilkkusivat punainen vihreä ja valkoinen niin sen havannoivat ihmiset ajattelisivat että ”jaah, taas joku lentsikka vain, enpäs kiinnitä enempää huomiota”.

Nyt siitä sitten on kuvamateriaalia ympäri maailmaa. Mahtaa koelentäjä saada tukikohdassa rakentavaa palautetta 😀

Tosin jollei kyseessä ole oikea ilma-alus niin sitten epäilisin jotain R/C -rakennelmaa. Koska valot ovat kolmiossa, se helpottaa ohjaajaa hahmottamaan lennokin suunnan. RC-kopteri se tuskin on, mutta joku eksoottisempi rakennelma voisi tulla kysymykseen 🙂 Onhan näitä nähty lentäviä RC-noita-akkoja ja RC-ruohonleikkureitakin 😉

16 03 2008
Raubtier

Itsellä tuli ensimmäiseksi mieleen joku amerikan hallituksen ns. salainen projekti koska eikö ne yleensä testaa koneita yöllä. Sitten rupesin miettimään ufoa ja eikö jossain keski euroopassa ollut tälläinen saman kaltainen kolmion mallinen ufokin saatu kaapattua kameralle kylläkin jokunen vuosi sitten. Sitten luin muistaakseni tieteen kuvalehdestä että jotku varmaankin jenkit taas ovat kehittäneet ns. ufon eli leijuvan yhden henkilön aluksen joka voisi auttaa ruuhkissa ja joka leijuu/lentää noin 2-3metrin korkeudella välttäen ruuhkia…
Mutta mielestäni tämä on ns. salainen lentokone.

16 03 2008
Kommentti

Muuten voisi olla vaikka mikä, mutta tuo vilkkuva valo tuntuu jotenkin ’maalliselta’. En ole koskaan törmännyt ufohavaintoon, jossa ufossa olisi tuollainen lehtokonemainen vilkkuva valo… Ovatko muut?

16 03 2008
Secilya.

Miksei ne sitten voi ihan julkisesti ilmottaa et ne testaa tommosii härveleitä? kumma juttu ku herrkäuskosimmat menee sitte uskoo tollasta..ei huh huh..

17 03 2008
Top Posts « WordPress.com

[…] Kolmionmuotoinen Ufo Oudon näköisiä valoja taivaalla. Vodpod videos no longer available. Mikä mahtaa olla videolla näkyvä kohde? Lisätietoa Foxin sivuilta. […]

17 03 2008
Ufomies

Suihkuturbiinilla varustettuja VTOL-koneita kyllä löytyy. Ja videostahan kyllä jäi melko epäselväksi propulsion tyyppi muutenkin. Luulisi, että esimerkiksi Ospreyn tyyppiset maahanlaskuvimpaimet ovat jo nousseet mäntämoottoriajasta seuraavaan sukupolveen.

Joka tapauksessa, tuntematon lentävä esine. Olisi mielenkiintoista kuulla jonkun puolueettoman taistelulentäjän (evp. ehkäpä) arvio, että onko kyseessä maakalaisten kone, vaiko muukalaisten ”Sotapanna”.

17 03 2008
tyo

idanblogi1 (00:29:01) :

Hmm, minun on vaikea uskoa tuota UFO:ksi.

Hmmm…..pilkun nussintaa! Jos ei ufo niin mikä sitten?
Huom UFO=tunnistamaton lentävä esine! Vai tiedätkö varmasti mikä on kyseessä?

17 03 2008
idanblogi1

No minä puhuin UFO:sta silleen lentävänä lautasena, koska olen tottunut niin sen ymmärtämään. Puhumme kuitenkin kansantasolla, joten kohtaa semantiikka on turhaa.

Ymmärrät kumminkin mihin pyrin, mutta onhan tuo tunnistamaton lentävä objekti.

17 03 2008
gh0stb0y

17 03 2008
tyo

En usko kuumailmapallon mahdollisuuteen. Kohde pyörii sen verran oudosti. Tämän pyörimisen takia en myöskään usko mihinkään salaiseen lentokoneeseen, enkä hävittäjään tms. Ja miksi joku salainen kokeilu pilattaisiin vilkkuvilla valoilla?

Valot tietysti sitä varten että mikään lentokone, helikopteri ei siihen törmäisi. Vaikka kyseessä on salailtu kokeilu niin tuskin ihmishenkiä halutaan riskeerata.

17 03 2008
tyo

Ymmärrät kumminkin mihin pyrin, mutta onhan tuo tunnistamaton lentävä objekti.

Toki ymmärrän! Piti vaan päästä pätemään 🙂

17 03 2008
idanblogi1

Juups, se on kivaa se päteminen. Piti sanoa aikaisemmassa viestissä, että tässä kohtaa semantiikka plaa plaa.

17 03 2008
Joonas

Aivan selvä lentokone, muodostakaa pisteitä kuvio niin saatte siitä vastauksen mikä se on.

21 03 2008
Rauli

Alus on todennäköisimmin tämä:
TR-3B Astra (Astra=aluksen koodinimi)

Osasta 5 eteenpäin löytyy hienoja 3D kuvia kyseisestä aluksesta.
UFO Over Illinois part1 of 10
http://www.livevideo.com/video/2702D5F2CEE54D7589F1930D87C756E7/ufo-over-illinois-the-document.aspx

Aluksessa käytetään eräänlaista magneettikentän hajotinta joka keksittiin jo vuonna 1965. Hajotin on ympyränmuotoinen kiihdytin. Kyseisen kiihdyttimen testauksen jälkeen tutkijat huomasivat että kiihdyttimen paino oli vähentynyt peräti 89%. Kyseisen kiihdyttimen ympärille rakennettiin kolmiomuotoinen runko. Ensimmäisestä videosta näette kolmion keskellä suuren ympyränmuotoisen kuvion, joka on tämän kiihdyttimen paikka tai itse kiihdytin aluksessa.

Kyseisessä magneettikentän hajottimessa on elohopeapohjaista ainetta, jota kiihdytetään 60 000 kierrokseen minuutissa valtavassa paineessa. Hajotin näin toimiessaan kumoaa alukseen kohdistuvan painovoiman. Aluksella on ”ääretön” lentoaika (ydinreaktori voimanlähteenä), kykenee lentämään vaaka- että pystysuoraan ja saavuttaa tietojen mukaan n. 9-kertaisen äänennopeuden.
Kolmion kulmissa näkyvät valopisteet ovat rakettimoottoreita. TR-3B:llä on ainutlaatuiset nousu-, lasku- ja liikeominaisuudet, koska aluksen massasta vain 11% tarvitsee nostaa rakettimoottoreilla. Tämä mahdollistaa jopa 40 G:n kaarrokset (lentäjä kokee tällöin vain reilun 4 G:n paineen).
TR-B3:ssä on myös elektromagneettinen suojaväri jonka vuoksi pinnan heijastuvuutta, väriä ja tutkassa näkyvyyttä voidaan säätää. Pinta voidaan säätää vaikka tähtitaivaan tai puolipilvisen taivaan sävyiseksi.

Jos UFO teknologia kiinnostaa, niin tuolta löytyy kaikkea:
Bob Lazar´s, Gravity Generator:
http://www.gravitywarpdrive.com/Gravity_Generator.htm

16 04 2008
vda

Ihan kuin kuulisin jonkin suihkumoottorin hulinaa?

20 04 2008
rampe+viisas 7 luokkalaine

hymm… aika paljon lento koneita + kopteri

9 05 2008
Totuus

” World is an amazing place. Here you can see everything what you want. But, its not always real. Believe only real things
%d bloggers like this: