Robbie Williams On Nähnyt Ufoja

9 03 2008

Robbie WilliamsRobbie Williams kertoo nähneensä ufon ainakin kolme kertaa. Laulaja vieraili brittiläisen The One Networkin radio-ohjelmassa ja selosti kokemuksistaan ufoista.

Ensimmäisen kerran Robbie sanoo nähneensä ufon, kun hän oli pieni poika. Toisen havainnon Williams teki Beverly Hillsissä sijaitsevan hotellin yläpuolelta.

Makoilin aurinkotuolissani ulkona yöaikaan. Yläpuolellani oli neliönmuotoinen kohde, joka kulki hiljaa ylitseni ja kaasutti pois, Williams kertoo.

Kolmannen kerran ufoja näkyi Williamsin kotitalon parvekkeelta – juuri kun hän oli kirjoittamassa laulua tapaamisesta avaruusolentojen kanssa.

Williams sanoi myös, että voisi lopettaa pop-tähden työn ja alkaa vaikka kokopäiväiseksi ufologiksi. Hän kertoi myös, että kulttiuskonto skientologia on olemassa ja että aaveet ovat toisia maailmoja.

Ihmiset varmaan ajattelevat minun olevan hullu, mitä kyllä olenkin, sanoi Williams.

Lähde: iltasanomat.fi

Kiitokset vinkistä Jonistille.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

14 responses

9 03 2008
valokaapelimies

Omasta mielestä aika epämääräisiä havaintoja.

9 03 2008
Makru

Samaa mieltä valokaapelimiehen kanssa.

Keksittyä koko juttu ihan vaan sen takia että pääsis taas muitten huomioon jne.

9 03 2008
sickofthesameoldthing

Eiköhän Robbie kuitenkin ole sen verran suosittu ettei hänen tarvitse hakea julkisuutta tällaisella tempauksella. Onhan nuo silti vähän epämääräisiä…

9 03 2008
julle

No suurin osa ufohavainnoista on epämääräisiä. Miksi muuten ne olisi ufoja…

9 03 2008
idanblogi1

Se on ollut vain aineissa.

Ei vain, saattahan tuo totta ollakin. Ei sitä tiedä.

Otetaan nyt kumminkin huomioon, että Robbie joutuu istumaan monissa haastatteluissa, helposti alkaa tekemään mieli puhua palturia.

9 03 2008
Kerttu

Minäpä en usko, että se puhuu lööperiä. Onhan noita paljon muitakin julkkuja, jotka on uwoja nähny.

9 03 2008
Haukka

Vaikuttaa julkisuustempaukselta mutta se onkin vähän eri asia kun jokin tiedemies tai muuten vain vaikutusvaltainen henkilö kertoo nähneensä UFO:n. Monet USA:n presidentit, NASA:n astronautit ym. henkilöt ovat nähneet UFO:ja mutta nämä tapaukset ovat jääneet vähemmälle huomiolle jostain syystä. Ihmisiä tuntuu vain kiinnostavan enemmän tämmöiset julkkikset. =/

Eiköhän Robbie kaipaa pientä lisäjulkisuutta esim. levyjen teon välissä, ihan kuin epäsuorana mainoksena. Kaiken maailman Paris Hiltonitkin mainostavat itseään kertomalla, että heidän kodeissaan kummittelee. -_-

10 03 2008
gh0stb0y

Tiedättekö 100% varmasti että Robbie ei muka olisi nähnyt UFOja? Miten te voitte kertoa mitä hän on nähnyt ja mitä ei? Jos mäkii rupeisin selittelee omia UFO kokemuksia niin sanoisitte että ei ne jutut ole totta.

10 03 2008
Regendos

Saattaa olla julkisuustempaus. Mutta saattaa olla myös totta. Either way, se ei minua kohauta.

11 03 2008
TheMagician

Ootteko muuten huomannu, että todella moni julkkis on kertonu viime aikoina nähneensä UFOja?

11 03 2008
Ufomies

”Kaasutin aurinkotuolissani ulkona yöaikaan. Yläpuolellani oli sakea neliönmuotoinen pilvi.”

15 03 2008
pikalaina

Robbie vaan syönyt liikaa sieniä ja nähnyt omiaan.

3 04 2008
Dissu

En usko

20 05 2008
Anti-Gravity

Selkeä juttu. Jätkä yrittää selkeesti ”käännyttää” nuorii ihmisii skientologeiks. Skientologia on täyttä P_SKAA ja kusetusta, jossa ei oo kyse mistään muusta ku rahan tahkoomisesta. Älkää ikinä, siis ikinä ryhtykö sellaseen huuhaahan.
%d bloggers like this: