Suojelusenkeli

8 03 2008

Nainen joutui vakavaan onnettomuuteen, jonka jälkeen onnettumuuspaikalta otettiin valokuvia. Yhteen valokuvista ilmestyi jokin hahmo. Ihmeellistä on, että kuski selvisi hengissä. Onko kuvassa siis mahdollisesti suojelusenkeli, joka pelasti naisen hengen?


Toiminnot

Tietoja

32 responses

8 03 2008
Haukka

”Ihmeellistä on, että kuski selvisi hengissä.”

Ihmeellisempää olisi jos kukaan ei koskaan selviäisi auto-onnettomuuksista elävänä, vaikka kyse olisi vakavistakin sellaisista. Sellainenhan olisi todennäköisyyslakien vastaista.

Kuvitellaanpa teoreettinen tilanne, jossa jokaiselle maapallon ihmiselle (n. 6,7 miljardia ihmistä siis) annetaan arpalippu ja yksi, vain yksi ihminen voittaa varmasti. Vaikka yhden on varmasti voitettava, voittaja lähes 100% varmasti kiittää voitostaan jotain jumalia/suojelupyhimyksiä/enkeleitä, vaikka oli täysin varmaa, että yksi voittaa arvonnan. Auto-onnettomuudessa on varmasti suurempi mahdollisuus ”voittaa” eli selvitä hengissä, kuin edellisessä esimerkissä mutta silti ihmetellään miksi näin tapahtuu ja kiitellään jumalaa tapahtuneesta pelastumiseta. -_-

Ja kuinkahan monta onnettomuutta piti tapahtua ennen kuin filmille saatiin tallennettua ”enkeli”? Miljoona onnettomuutta? Mitä jos nainen olisikin kuollut ja ”enkeli” olisi vielä ilmestynyt filmille? Olisiko kyseessä yhä ”suojelusenkeli” vai pidettäisiinkö sitä tällä kertaa onnettomuuden aiheuttaneena demonina tai kuolleen naisen sieluna, joka jää kummittelemaan onnettomuuspaikalle?

Minun mielestäni naisen pelasti turvatyyny, hyvä onni ja todennäköisyyden lait ja valokuvassa on jokin kuvausvirhe.

8 03 2008
Markku

Samaa mieltä. Eikö ”enkeli” olisi voinut estää onnettomuutta kokonaisuudessaan? Jos taivaallinen sekaantunminen oli asiassa mukana, niin pakkoko sitä peltiä ylipäänsä oli rytisyttää?

8 03 2008
j0int

tuski nekää kaikkeen pystyy ja eiks oo tärkeint et se selvii hengissä?

8 03 2008
makkara

Sormi menny kuva etee, viime hetkel ottanu pois, siit tulee tommone.

8 03 2008
idanblogi1

En usko, että oli enkeli.

Se olisi liian hurjaa.

8 03 2008
Kerttu

Mix se suojelusenkeli siinä enää hilluis kun kolari on jo ohi. Voihan tuo olla savua jos joku vetää röökiä lähettyvillä.

9 03 2008
gh0stb0y

Arvasin heti että täälä on tyyppejä jotka sanoo ettei kuva ole aito tai se on feikki… Heti ku on joku valokuva juttu nii heti kaikki on sanomassa että se on feikki. Kohta tälläsiä juttuja ei kannata edes laittaa tänne?

9 03 2008
Kerttu

Ei kannatakaan laittaa! Nykymaailmassa ei voi uskoa enää mihinkään kun on kaikenmaailman votosopit, holokrammit, rahanahneet ja kiusantekijät. Voiko luottaa edes omaan havaintoonsa, kun se voi olla vaan aivohäriö. Ja jos on useampi todistamassa samaa, niin sitten se on joukkohypnoosi. Skeptisyys on hyvästä ettei ihan höperöksi tule, mutta emäskeptikot ovat kapeakatseisia iänikuisia saman kuopan kaivajia kun ne vois ees kokeilla joskus kaivaa eri kuoppaa.

9 03 2008
Miluli

en minäkään oikein usko tuon olevan oikea. Se on voinut tulla siitä sormesta niinkuin makkara sanoi… Toi on ihan selvä feikki.. Mutta minustakin täällä alkaa olemaan liikkaa sellasita ”tuo ei oo totta” ”tuo on selvä feikki” me emme ole olleet paikalla niin emme voi todistaa sitä.

9 03 2008
Haukka

Kuvahan voi olla aito mutta tuskin kuvassa on mikään enkeli. Kuten sanoin, jos nainen olisi kuollut, tuossa kuvassa oleva hahmo olisi tulkittu varmaan onnettomuuden aiheuttaneeksi demoniksi, kuolleen naisen haamuksi tai joksikin muuksi maahiseksi joka kampitti auton tieltä. Oikeastaan ei ole mitään mikä viittaa mihinkään jumalalliseen väliintuloon, puhumattakaan kun asiaa ajattelee loogisesti.

”Ja jos on useampi todistamassa samaa, niin sitten se on joukkohypnoosi”

Joukkohypnoosia/hallusinaatiota ei ole olemassa, koska useat ihmiset eivät voi jakaa täysin samaa harhaa tai unta. Joukkovalhe sitä vastoin voi olla olemassa mutta se onkin sitten hankala toteuttaa ja pitää yllä.

9 03 2008
-

Haukka, aamen.

9 03 2008
rezaR

”tuski nekää kaikkeen pystyy ja eiks oo tärkeint et se selvii hengissä?” Eikös jumala pysty tekeen mitä vaan ja enkeli on jumalan sanansaattaja,niin kyl sen yhen auto-onnettumuuden voi estää.

”Arvasin heti että täälä on tyyppejä jotka sanoo ettei kuva ole aito tai se on feikki…” Ihmisillä on nykyään helpompi uskoo tuon olevan feikki, koska se on niin helppo tehdä. Ja koska en usko jumalaan enkä enkeleihin ja tuo näyttää niin naurettavala soperrukselta, että jää vain yksi vaihtoehto eli feikki.

9 03 2008
Tanja

”tuski nekää kaikkeen pystyy ja eiks oo tärkeint et se selvii hengissä?”

Vähän off topic, mutta mieluummin kuolen, kun elän letkuissa vihanneksena lopun elämääni. Ei se hengissä pysyminen aina ole se paras vaihtoehto.

24 03 2008
Jöö

Tää juttu on meillä videolla… joskus tullu telkkarista ja porukat on nauhottanu.

25 03 2008
Saara

Ööö.Eikös Enkelit yms. ole selvempiä,eikä tuommosia niin sanotusti pilviä??

25 03 2008
Jaarno

Vähän ehkä offtopicia mutta kirjotanpa kuitenkin. Typerää että ihminen aina kiittää Jumalaa/tjsp. selviämisestä jostain onnettomuudesta. Esim. Jimillä näkyy sarja Uskomattomat Videot jossa monet kiittävät jumalaa siitä että joku on tullut paikalle ja pelastanut hänet vaikka palavasta autosta. IHMINEN siinä pelasti toisen ihmisen. Ei Jumala. Monesti IHMINEN kestää iskut joita tulee vaikka moottoripyöräonnettomuudessa.
Itseään heidän pitäisi kiittää ja hyvää onnea. Itse siinä se onnettomuus kestettiin tai joku toinen ihminen auttoi. Ihminen on se jumala jota voi kiittää siitä että kestämme.
En kyllä tiedä miten itse reagoisin jos selviäisin vakavasta onnettomuudesta. Sen näkee ehkä joskus.

29 03 2008
tyttönen

toi vois olla oikee… oon kuullu monista tällätteistä tapauksista mut en voi sanoo varmasi onks tää oikee vaiko ei… :S

11 04 2008
miluski

toi on kyl jotain savua

18 04 2008
_Odin

Itseään heidän pitäisi kiittää ja hyvää onnea.

No mikä se hyvä onni sitten on enkeli?? miks pitää uskoa hyvään onneen jos ei uskota esim enkeleihin ja muihin kummajaisiin sori off topic

20 04 2008
Chileira

En tajunnu. T_T ?

29 04 2008
Nimetön

Tuo ei ole totta. Tutkimme kuvaa (emme aitoa) ja saimme selville sen olevan vain tupakan savua. Jos etsitte youtubesta tuosta videoita on siellä myös video jossa yksi mies polttaa tupakkaa ku kuvia otetaan.

3 05 2008
Dells.Co

mul ei näy mtn

7 05 2008
kUKKO

Karmaisevaa..

4 06 2008
Phoebe

Mitäs ihmeellistä siinä on, jos enkeli ilmestyy tupakan savusta? Joka tapauksessa siinä on enkelinhahmo (jokainen päättää itse onko vai ei, tämä on minun mielipide).

25 06 2008
Sassa

Kylla mina uskon syvasti tahan valokuvaan, jotkut uskoo jotkut ei, mina tiedan itse etta henkimaailma on olemassa ja olen itse kokenut sen. Siita lahtien kun olen ruvennut parantamaan ihmisia reikilla. Sessioistani otettiin omalla digi kameralla valokuvia ja kuvaan ilmestyi energia palleroita jotka on super kirkkaita. Aivan mieletonta. aamulla pyysin mielessani etta jotain tallaista ilmaantuisi, ikaan kuin todisteeksi itselleni…. Oli todella jannaa ja kaunista… Valokuvat on tallessa ja toivosin niita ilmaantuvan lisaa ja kokemaan jotain samankaltaisia kokemuksia. Me EMME ole yksi, uskoitte tai ette.

25 06 2008
rezaR

”Me EMME ole yksi, uskoitte tai ette.” EMME OLEKKAANN !! Kerron sulle salaisuuden. psst* on myös kuvanmuokkaus ohjelmia… Elä kerro kellekkään!

6 07 2008
Ammo9

Meinasin ensin olla kommentoimatta, mutta kommentoin silti. Ekaks:
kuvat on kehitetty ilmeisesti suoraan, siis ilman muokkausta. Tokaks:
Mikähän laahus sillä on siinä perässä? Kolmanneks:
Mitä se teki siinä tapahtuman jälkeen, siunas auton vai? Mutta eihän sitä koskaan tiedä…

Mutta uskon kuitenkin, että jotain on kyllä olemassa (yliluonnollista), mutta sitä en tiedä, mitä se on. Mutta kenties se selviää joskus… ;D

12 07 2008
Demi.fi

Pyh!

18 07 2008
waLLu

Luulen tuon kans olevan jtn savua, ja uskoisin että kuvaa ei oo muokattu…

1 08 2008
ense

Tämä kuva todistaa että enkeleitä on!! Ja niitä on ollut jo kauvan

9 08 2008
666beelzebub666

Itse uskon, että kuva on ehta, mutta en todellakaan usko, että tuo savu härveli on enkeli.

15 09 2008
STEMU

gh0stb0y (12:14:06) :

Arvasin heti että täälä on tyyppejä jotka sanoo ettei kuva ole aito tai se on feikki… Heti ku on joku valokuva juttu nii heti kaikki on sanomassa että se on feikki. Kohta tälläsiä juttuja ei kannata edes laittaa tänne?


ghostboy, millainen maailma olisi jos uskoisimme kaikkeen? En edes haluaisi ajatella, poliisit uskoisivat täysin perättömiä valheita, joku tienaisi miljoonia kuvalla, jossa on vaikkapa itse piirretty tikku-ukko, joka näyttää alienilta.
Itse etin kaikki mahdolliset syyt, että on feikki.
%d bloggers like this: