Kummitus Ilmestyy Kameralle

6 03 2008

Videolla näkyy japanilaisten kuvaama videopätkä, jossa näkyy kummitus.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

26 responses

7 03 2008
idanblogi1

No ei ollut kauhean uskottava.

7 03 2008
Kadie

samaa mieltä! Uskon kyl kummituksiin,mut toi oli selvästi joku heijastus!
tai joku sen tapanen… =P

sydämmellisesti:<3Kadie

7 03 2008
Pätsi

ei näin… ei ollu minun mielestä kummitus… kysymys… mistä tämä valo yhtäkkiä tuli? ja miten kummitus näky sillon kun valo tuli? jännä homma… omasta mielestä ei ollu mutta jos annatte mulle vastaukset niin voisin miettiä uudestaan…

8 03 2008
Regendos

Psh, se ”valo” tuli siitä, kun muokattiin alkuperäistä filmiä siten, että vahvistettiin valoitusta, jotta kummitus näkyisi paremmin. Joten mietippä uudestaan.

9 03 2008
Kommentti

Jos noin tummaan kuvaan olisi jälkeenpäin lisätty valoa, niin siihen tulisi huomattavasti enemmän ’noisea’ (rakeisuutta). En ole ennen tavannut likinäköistä kummitusta, eikö tuolla olennolla ole rillit?

9 03 2008
Miluli

ihan selvä feikki. minäkin osaisin tuollaisen tehdä! Säälittävää -.-

10 03 2008
Ack

Itc -kuvissa oletetut edesmenneet ihmiset näyttävät tasan siltä miltä he eläissään näyttivät. Samoin hyvänlaatuisesta puheesta voi tunnistaa henkilön. No pointti oli se että ”likinäköinen kummitus” on yhtä looginen asia, kuin vaikka kummitus vaatteet päällä.

En ota kantaa tämän kuvan aitouteen, vaan totean että rakeisuutta saa pois noise-rekonstruktiolla, (mikä se termi kuvassa nyt onkaan). Harvat kummitusvideot nykypäivänä ovat aitoja. Mielestäni aitojakin on, mutta varmuuden saamiseksi ne melkein pitäisi tuottaa itse. Tässäkin tapauksessa materiaali on ulkopuoliselle taas yksi feikki muiden joukossa.

Ja rakeisuutta saa pois noise-rekonstruktiolla, vai mikä se termi kuvassa nyt onkaan.

10 03 2008
Ack

Oho, toi tuli tyylikkäästi kaks kertaa.

10 03 2008
Kommentti

Ymmärrän toki tuon itc-jutun, ihan hyvä pointti. Jokin kuvassa vain mättää. Jos katsot sitä kohtaa kun kuva tummenee (sekunnin, pari), niin hetken ajan kuvassa näkyy vahvasti noisea, sellaista huonosti pakatun jpg-kuvan laikkuisuutta (se kertoo siitä, että noin huonolaatuisessa kuvamateriaalissa pienikin sävymuutos näkyy heti kuvan laadussa). Kun katselen asiaa uudestaan, niin vaikuttaa oikeastaan siltä, että vaaleaa kuvaa on tummennettu (eikä päinvastoin). Katso vaalean kuvan valööreita käytävän seinillä, vaaleaa oviaukon heijastusta seinässä, ulkona olevan struktuurin valööreitä (valoja ja varjoja). Ei niitä pitäisi olla, jos kuvaa vaalennetaan. Kun ei ole valoa, ei ole varjojakaan. Jos tummaa kuvaa NÄIN PALJON vaalennetaan, niin KAIKEN pitäisi vaalentua enemmän tai vähemmän, ei vain vaaleiden kohtien. Ainakaan siinä määrin, että lopputulos olisi tuon vaalean kohdan mukainen, jossa vaalea on tosi vaaleaa ja tummat käytävän varjot ovat todella tummia. Käytävän vaalein kohta tulee selvästi oviaukosta, eikä piirtäjän kädestä.
’Kummitukset ym’ ilmestyvät yleensä jotain tiettyä tarkoitusta varten JOLLEKIN. Tässä looginen kohde olisi kuvaaja. Ja lähes poikkeuksetta lähestyessään kohdetta ne myös katsovat sitä kohti. Tämä kummitus katsoo täältä katsottuna aavistuksen vasemmalle. Intuitiota tai ei, mutta jokin mättää. Mielestäni tässä on ympätty vidoepätkä ohikulkijasta samaan kuvaan, joka on sopivasta kohdin tummennettu ja näin saatu ’YÖLLINEN kummitusjuttu’.

10 03 2008
Alicia

No just kyllä noi japsit on sitte outoa väkeä…aika hyvin muokattu, mutta ei silti kovin uskottavan näkönen XD

15 03 2008
minnervo

Musta tuo näyttää ihan japanilaiselta pikku pojalta. Mitä te näätte?

16 03 2008
SiiSeLiX

Just.

Suunnilleen kaikki tän sivun jutut voi todistaa feikeiks=/

24 03 2008
Saara

Minnervo puhut kyllä totta.Näyttää ihan japanilaiselta pikkupojalta.

2 04 2008
Dissu

Miten juuri sattui laittamaan valot päälle?

3 04 2008
Dissu

Ja ja ja, ja… miksi kuva hidastuu, kun ”aave” ilmestyy.

3 04 2008
Ack

Kommentti, joo siltä se pidemmittä puheitta vaikuttaa.

8 04 2008
iippa&neena

Toi on niin köyhä juttu! Niin japanilaisten tekemä 😀

17 04 2008
Ceeli

Pikkupoika selvästi…njehheh feikiks vaikee sanoo.

8 05 2008
Dereka

Juuh, japanilaiset pystyy tekemään vaikka mitä, onhan sieltä lähtöisin kaikenlaisia tavaroita vaatteista televisioihin ja piirroselokuva animet ja niin edelleen. Minä itse en usko tuohon, sillä tuollaisen pystyy tekemään vaikka itse tietokoneella hyvillä kuva- videokäsittelyohjelmilla. Huomaa, että kyseessä on joku trikkikuva tai ihan muokattu homma.

8 05 2008
joni

helppo tehä toi video kameral…..

9 05 2008
GHOSTHUNTER

FEIKKI mutta selostaja saa täydet 10 pistettä

21 07 2008
ihme.

nääh.

14 08 2008
nella salmi

minusta kuvassa on nuttura tukkainen japaniliainen nuori nainen mutta varmaan
feikki en ole varma mietin vain miksi japanilainen kuvaaja raahaa mukanaan
videokameraa vihje siitä että video on feikki.

5 10 2008
Juho

Voisi kuvitella feikkaajien juttelevan näin:

– Hei kato, tos on kummitus!
– Ai missä, jaa tossa.

– Hei, eiks kummituksii oo tarkotus pelätä?
– Ai niin joo, no iha sama..

6 10 2008
sontti

huh.. ainakin tarpeeksi uskottava siinä että mut saa säikähtämään xD

21 10 2008
unknown

HMMH. feikki sanon mää. mut joo.. ehkä se valojuttu oli se ku ne laitto yökuvauksen päälle, jos ne oikeesti niinkun omilla silmillään näki jotain ja sitte kameran avulla katto tarkemmin? emmää tiiä mut aika feikki 😀
%d bloggers like this: