Magneettinen Poika

4 03 2008

Joe Falciatano12-vuotias yhdysvaltalainen alkoi kutsumaan itseään magneettipojaksi, kun opettajat huomasivat, että hänen läsnäolonsa saa tietokoneet sekaisin. Joella oli ollut aikaisemmin ongelmia omistamansa Xboxin kanssa, joka jumittui useasti hänen pelatessaan.

Kun joku muu oppilas käytti konetta, niin kaikki oli hyvin, mutta kun Joe vaihdettiin siihen, niin outoja asioita alkoi tapahtumaan” sanoi opettaja Marie Yerdon.

Monet ihmiset väittävät omaavansa ”auran”, joka aiheuttaa elektronisia ilmiöitä. Jotkin ihmiset ovat kokeneet useasti, että heidän kävellessään katulamppujen alta ne sammuvat ja osalla taas on Matti Meikäläistä enemmän tietokoneongelmia.

Joe Falciatano kertoo, että hän meinasi reputtaa viidennen luokan sosiaalisten taitojen kurssin, koska hän ei saanut tehtyä vaadittua PowerPoint-projektia.

Yerdon sanoi: ”Se oli outoa. Hänen käyttäessään Microsoft Wordia yhtäkkiä saattoi fonttien vaihtaminen lakata toimimasta tai hänen korostaessaan jotakin hän ei yhtäkkiä pystynytkään saamaan tekstiä enää takaisin normaaliksi.

Lopulta Joe sai käyttöönsä anti-staattisen rannekkeen, joka ratkaisi ongelman.

Lähteestä löytyy myös video aiheesta.

Lähde: ScienCentral.com

Kiitos Jonistille vinkistä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

14 responses

4 03 2008
silversurfer

Kuulostaa ihan normi Windows käyttäjän ongelmilta.

4 03 2008
Regendos

Hehe, niinpä. Nojaa, windowsilla on tapana valita uhrinsa tarkkaan. Magneettipoika taasen kuullostaa huonolta sarjakuvahahmolta, eli parempi nimitys olisi tarpeen. Tosin, minä epäilen että poika on yksinäinen konenörtti jonka tarvitsi saada osansa huomiota itselleen tekemällä tämmöisen. Jos hän olisi magneettinen, television lähelle mentäessä värit sekoittuisivat. Muutenkin, magneettisuus häiritsee muitakin laitteita kuin vain tietokoneita ja xboxia. Ilmeisesti hänen boxinsa on vain viallinen ja powerpointti työstä halusi päästä helpolla ja nyt peittelee sitä muka koneiden sekoamisella.

Jokatapauksessa, koko juttu vaan hieman haiskahtaa huomionkipeydeltä.

4 03 2008
Kerttu

Käsittääkseni se on ihan lääketieteessäkin tunnustettu fakta, että jotkut ovat sähköisempiä kuin toiset, esim. saavat helpommin pieniä sähköiskuja metallikaiteista yms. Muistaakseni on uumoiltu, että se johtuisi ehkä kalium-natrium -tasapainosta elimistössä tai jokin vastaava ja niiden aiheuttamista kemiallisista sähkövarauksista. Tämä on mutu-muistista nyt, laitan linkin tieteellisesti asiaa valaisemaan jos jaksan etsiä ja satun löytämään netistä ko. aiheesta matskua.

4 03 2008
Regendos

Tuo video hieman valaisi tätä asiaa. Magneettinenhan poika ei ole, hieman liikaa staattista sähköä.

4 03 2008
Anonyymi

Sähkö- ja elektroniikkaliikkeissä työskentelevät usein valittelevat, että tietyillä ihmisillä on taipumusta saada laitteet sekaisin. Tämä ei ole siis kovin harvinaistakaan, että jotkut ihmiset näyttävät vaikuttavan laitteisiin pelkästään läsnäolollaan.

4 03 2008
Wespa

Mielestäni se video ei paljoa asiaa kyllä selventänyt ja siinäkin ihmeteltiin, että mistä tämä staattinen sähkö sitten tulisi… Mistään normaalista magnetismista ei ainakaan ole kyse…

4 03 2008
Regendos

Pojalla on varmaan tapana hangata ilmapalloa ympäri ruumistaan päivät pitkät.

4 03 2008
idanblogi1

Onko tuo nyt niinkään sähköisyyden merkki?

Muutaman kerran kone jumittaa, ei kai se outoa ole?

5 03 2008
Anne

Minunki kone junttaa joka päivä 😀 samassa veneessä ollaan

7 03 2008
jojo

”Mistään normaalista magnetismista ei ainakaan ole kyse…”

No mistäs sitten? Yliluonnollisesta/paranormaalista sähkötoiminnasta?

7 03 2008
Wespa

Normaalin magnetismin kehossa syntyminen on aika epänormaalia, joten ei se kauhean normaalia silloin ole. Kyse voi olla myös jonkinlaisesta staattisesta sähköstä, jolloinka se ei silloinkaan ole normaalia magnetismia, sillä staattinen sähkö ei ole magnetismia ollenkaan.

8 03 2008
janne

mul sammu katulamput kun menen ohi ja kännykä latautuu taskussa outoo

11 03 2008
rezaR

Ihan perus kamaa koulun kura koneille(yleensä)… Siinä joku vielä hakkaa jokaista mahdollista näppäintä nii ei ihme että ei fontti ja kone ei toimi

23 05 2008
Yks vaan

janne Lol
%d bloggers like this: