OOBE:n Saavuttaminen

3 03 2008

OOBE

OOBE (Out of Body Experience) = Ruumiista irtautuminen

Esivalmistelut:

Varaa rentoutumiselle aikaa, kytke puhelin pois soimasta jne. Tee harjoitukset mielellään selällään maaten. Valot voi sammuttaa, jos siltä tuntuu. Paras ajankohta on juuri ennen nukkumaanmenoa tai heti heräämisen jälkeen.

Yksi helpoimmista tavoista on käyttää lihasrentoutusta. Tässä menetelmässä jalkateristä aloittaen, rentoutetaan ja jännitetään lihaksia vuoron perään. Niin pitkään, että kaikki lihakset ovat rentoutuneet. Huolellisesti tehtynä syvään rentoutumistilaan voidaan päästä muutamassa minuutissa.

Toinen menetelmä on ns. laskemismenetelmä. Lasket vaikkapa sadasta alaspäin, mutta siten, että aloitat aina alusta, mikäli tulet ajatelleeksi jotain muuta. Tämä on yllättävän vaikeaa, mutta lopussa mielesi on täysin tyhjä ja olet todennäköisesti syvässä rentoutumistilassa valmis harjoitukseen.

Askel 1: Rentoutuminen.

Rentoutuminen on välttämätön ennakkoehto OBElle. Siihen sisältyy sekä fyysinen että psyykkinen rentoutuminen, jotka on mahdollista saavuttaa esimerkiksi aikaisemmin kuvatuilla tekniikoilla.

Askel 2: Siirry unta edeltävään hypnagogiseen tilaan.

Hyvä keino on pitää käsivartta ylhäällä tukien sitä sänkyyn. Kun olet nukahtamaisillasi, käsi putoaa alas ja heräät. Harjoituksella voit oppia hallitsemaan hypnagogista tilaa. Kun olet siirtynyt hypnagogiseen tilaan, tahdosta riippumattomat psyykkiset ilmiöt alkavat voimistua, tyypillisin on eräänlainen koko pään täyttävä taustakohina. Näitä ilmiöitä ei tarvitse erillisesti tahdonalaisesti pyrkiä hallitsemaan, riittää kun seuraa tapahtumia. Ei kannata hermostua, vaikka ensiyrittämillä nukahtaisikin.

Askel 3: Hypnagogisen tilan syventäminen.

Yritä tyhjentää mielesi, ja tarkastele näkökenttää suljetuin silmin. Älä tee mitään vähään aikaan. Hetken kuluttua voit nähdä erilaisia valoilmiöitä ja kuulla mahdollisesti selkeämpiä ääni-ilmiöitä. Ne ovat puhtaita hermopurkauksia, joita tapahtuu silloinkin kun aivot pyrkivät lepotilaan. Kun nämä pikku hiljaa lakkaavat, olet siirtynyt tilaan ”B”. Seuraava vaihe on syventää rentoutuneisuuden tilaa, jota Monroe kutsuu ”tilaksi C”, siinä vaiheessa kun menetät kaiken tietoisuuden fyysisesta ruumiistasi ja aistiärsykkeistäsi. Olet kuin tyhjiössä, ainoa aistiärsytys tulee ajatuksistasi.

Askel 4: Tavoitteena on saavuttaa tila, jota kutsutaan vibraatiotilaksi.

Tämä on tärkein osa tekniikkaa, mutta myös vaikeatajuisin. Monet ovat havainneet projektion alkuvaiheessa nämä vibraatiot, jotka voidaan kuvata kevyenä pistelynä tai koko ruumiin läpäisevänä sähkövirtana. Vibraatioista seuraa tyypillisesti väliaikainen halvaustila. Saavuttaaksesi ne aloita katsomalla silmät kiinni pimeyteen noin 30 cm otsasi yläpuolella. Liikuta pistettä ensin metrin ja käännä pistettä 90 astetta ylöspäin ”kurkottaen” pääsi yläpuolelle. Tässä pisteessä tulee tavoitella vibraatioita ja vetämään ne aina päähän asti. Niistä ei voi erehtyä kun ne ilmaantuvat.

Askel 5: Vibraatiotilan saavutettuasi, sitä tulee oppia hallitsemaan.

Se käy helpoiten kun työnnät vibraatiot aalloiksi, jonka vuorotelleet pyrit työntämään alas jälkoihin ja vetämään takaisin päälakeen saakka.

Askel 6: Ruumiista irtautuminen.

Keskity nyt pelkästään yhteen ajatukseen: Ruumiista irtautumiseen. Ajatusten vaeltaminen on ehdottomasti kiellettyä. Mitä paremmin saat ajatuksesi keskittymään tähän, sitä todennäköisemmin onnistut kun olet samanaikaisesti jatkanut kohdan viisi harjoitusta muutaman kerran. Vibraatiotilan saavuttamisen jälkeen kannattaa kuvitella itsensä yhä kevyemmäksi ja kevyemmäksi. Mikäli asiaankuulumattomat ajatukset eivät keskeytä prosessia, todennäköisesti koet seuraavana ruumiistairtautumisen.

Toinen menetelmä on vibraatiotilan saavuttamisen jälkeen kierähtää ympäri ikäänkuin pyrkisin tekemään sen fyysisella tasolla, mutta et kuitenkaan oikeasti tee. Tässä menetelmässä on tarkoitus pyrkiä ”vääntämään” itsensä ruumiistairtautumistilaan.

Kuten sanottua, ruumiistairtautumiskokemukset kyetään selittämään nykyään hyvin tunnetuilla psyykkisillä efekteillä. Vaikka kannatankin tätä konventionaalista mallia, se ei estä pitämästä muitakin vaihtoehtoja mahdollisina tai jopa uskottavina.

Olen Monroesta tietämättä joskus päässyt vibraatiovaiheeseen saakka puhtaassa istumameditaatiossa, joten menetelmä sinänsä ei ole kovin vaikea. Sen pitäisi olla melkein jokaisen saavutettavissa, itse OOBE-tilaan eteneminen on se vaikein vaihe – pitää ajatukset ikään kuin koossa ja hallita vibraatiotilaa. Yrittäminen tekee mestarin!

Lähteet:
Seikkala, Elena: Astraaliprojektio teoriassa ja käytännössä, Ultra 4/1996 ss. 4-6.
Monroe, Robert: Journeys Out of the Body, Doubleday, 1971.
-”-: Introduction to Journeys Out of the Body, Souvenir Press, 1972.

Kiitokset artikkelista J. P. Lassilalle.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

91 responses

3 03 2008
julle

Siis minkälaisia nuo ”halvaustilat” ovat. Voitkohan esimerkiksi herätä juuri silloin ja et pysty liikkumaan?

3 03 2008
HD

Tämähän on artikkeli Lucid-unista ja miten siihen tilaan päästään?
Artikkelissa mainittu ”halvaustila” on nimeltään unihalvaus. Silloin voit olla täysin hereillä mutta et voi liikkua. Unihalvaukseen voi myös liittyä hallusinaatioita. Omakohtaisella kokemuksella voin sanoa että unihalvaukset eivät ole sieltä mukavimmasta päästä.

3 03 2008
HD

Lisäyksenä vielä että OOBE-ilmiöstä kuullaan yleensä kun ihminen on ollut kuolleena jonkun aikaa (Esim. sydänpysähdys) ja heidät on saatu elvytettyä takaisin.
Tässä artikkelissa on kuitenkin hämmästyttävästi yhtäläisyyksiä Lucid unen saavuttamisen kanssa, väliin hieman lisättynä ”vibraatiotiloja” ja ”aaltoja”.

3 03 2008
idanblogi1

Eikö teitä pelota? Ruumista irtautuminen on aika hurja juttu. Minä en uskalla.

3 03 2008
julle

Kokeilin tuota eilen illalla, tai oikeastaan tuossa puol kahden maissa.
Ongelma oli siinä etten päässyt oikeen uneen. Joitain ns. sähkövirtauksia tunsin lievästi kaikkialla ruummiissa mutta ei juurikaan kovin isoja, joten en usko että saavutin mitään tuossa. Ehkä tänä iltana onnistaa paremmin. : )

3 03 2008
Wespa

HD, Lucid-uni on eri asia, kuin OOBE. Lucid uni on pelkkä uni, jota pystyt hallitsemaan ja päättää minkälaista unta näet, mutta OOBE on ruumiista irtautuminen, jonka aikana ihminen on hereillä, sekä tietoinen.

3 03 2008
Kerttu

Mä olen irtaantunut ruumiistani unessa muutaman kerran, havainnut itseni ulkopuolelta kun olen yrittänyt herätä. Kokeilin joskus muinoin irtaantua hereillä ruumiistani ja pääsin tohon ”päässä surisee”- vaiheeseen (vaikken tiennyt sellaisesta vaiheesta tuolloin mitään) mutten sit uskaltanu jatkaa kun alkoi pelottaa, että mitäs jos joku vieras henkiolento kaappaa mun ruumiin sinä aikana. Kjäh kjäh…

3 03 2008
HD

TIedän että Lucid-uni ja OOBE ovat eri asia, mutta tarkoitin lähinnä tätä artikkelia jolla on paljon yhtäläisyyksiä Lucid-uneen pääsemisen kanssa. Lucid-unissa esiintyy myös tätä OOBE-ilmiötä. En kiistä ilmiön olemassaoloa mutta tämä artikkeli vaan vaikuttaa siltä miten ihmiset saadaan kokemaan OOBE ilman todellista OOBE:ta.
Jollekin Lucid-uni on pelkkä uni, toiselle OOBE koska hän haluaa ennemmin uskoa ett se on OOBE.
Myös jotkut huumeet saattavat aiheuttaa tunteen OOBE:sta, voiko se sitten olla oikea OOBE vai pelkkää hallusinaatiota?

3 03 2008
Luciuc

Joskus pari vuotta sitten mulla oli jtn 4kk sillee et pystyin hallitsee mun unii täysin, unessa pystyin ottaa kaukosäätimen ja vaihtaa unta! Tää oli kyl outoo.. voisko joku yrittää selittää? 🙂

3 03 2008
Wespa

Luciuc, tuossa on juurikin kyse lucid-unesta.

Tässä aiheesta lisää:
http://hoyhensaaret.info/index.php?sivu=selkounet

3 03 2008
idanblogi1

Miksi te haluatte hallita unia? Miksei anneta vain kaiken tulla ja lujaa?

3 03 2008
julle

Jotkut on kyllästyny siihen. 😀 Ja kun välillä ei edes tiedosta nähneensä unta edellisenä yönä niin halutaan kokea jotain erilaista. (y)

3 03 2008
j0int

nii tai voi tehdä jtn mitä ei pysty arkipäivis:)

3 03 2008
s3nsi

Hyvin mielenkiintoista, pitääpä kokeilla…

3 03 2008
Jussi

Tuossahan on hyvin pitkälle kyse hypnoosista. On loppujen lopuksi aika hankala todentaa onko tällä tavalla saavutettavassa tilassa kyse aivojen tuottamasta ”viihteestä” vai oikeasta ruumiistairtautumisesta. Selkounet ovat ainakin hypnoottisen transsin ilmentymä. Itsehypnoosissa tietoinen mieli voi saada aikaan mitä tahansa ihminen haluaa. Aika helppo on tästä vetää johtopäätös, että jos ihminen haluaa tarpeeksi paljon irrota ruumiista, hän voi vaivuttaa itsensä sellaiseen tilaan, jossa aivot kehittävät tällaisen tuntemuksen. Aivoissahan on ihmisen ympäristöstä huomattavasti paljon enemmän tietoa kuin tietoinen tajunta edes käsittää.

3 03 2008
Kerttu

Kyllähän aidon ruumiistairtautumisen voi todistaa sillä, että sopii etukäteen mihin irtautujan tulee mennä. Esim. viereiseen huoneeseen ja sinne on laitettu jokin selkeästi näkyvä esine tai kirjoitettu sana, jota irtautuja ei tiedä ja joka hänen tulee nähdä irtautuneena. Yksi konsti on sellainen, jonka jostain kuulin jos ei ole avustajaa, että sekoittaa korttipakan ja katsomatta kortteja heittää yhden vaikka vaatekaapin päälle (minne ei yllä näkemään) kuvapuoli ylöspäin ja sitten yrittää ihan oobena käydä tsekkaa sen ja voi sitten todentaa oliko se totta.

3 03 2008
julle

Miltähän to liikuskelu mahtaa tuntua.
Mahtaa varmaan ensikertalainen pelästyy jos onnistuu jotain tollaista tekemään… :O

3 03 2008
Kerttu

Ainaski kun unesta käsin oon spontaanisti irronnu niin liikkuminen on tuntunu tosi sulavalta ja nopealta, ja olen nähnyt itseni ulkopuolelta. Muuten on ihan samanlaista kuin hereillä, paitsi huone näyttää valoisammalta kuin se ”oikeesti” on. Tosin noi on ollu nopeita juttuja, en ollut mitenkään valmistautunut irtautumiseen vaan yritin herätä eli palata ruumiiseeni jostakin unesta tms. eli en siinä sen ihmeemmin lentotunteja ottanut. En pelännyt yhtään, mutta ”herättyäni” on saattanu olla vähä pelottava olo. En ole hereillä yrittänyt enää irrota, koska aloin pelätä ja jänistin. Voishan sitä taas kokeilla uudestaan joku kerta. Vaatii varmaankin harjoittelua paljon.

4 03 2008
Anonyymi

OOBEhan tarkoittaa suomennettuna kokemusta ruumiistaurtautumisesta. Ei käsitteessä oteta siis kantaa irtaudutaanko oikeasti ruumiista, eli astraalitilaan.

4 03 2008
Arulux

Mihin tuolla OOBElla sitten oikein pyritään? Pelkkään ruumiista irtautumiseen? Mitä hyödyllistä siinä on? Onko se yhtä hyödyllinen kyky kuin esimerkiksi röyhtäileminen milloin haluaa, onhan sekin eräänlaista ruumiin hallintaa?

5 03 2008
Anne

itsekkin olen nähnyt hallittavaa unta, mutten minä valmisteluja siihen tarvinnut, näin painajaista ja halusin herätä. Sit aattelinki että en mie haluu herätä vaan minä kokeilen lentää ja sit minä lensin ja hallitsin untani. Näinpä 😀

6 03 2008
Larty

Tässä on kyllä ihan kirjaintarkka selitys siitä, miten päästään suoraan hereiltä selkouneen. Wake Initiated Lucid Dream tai WILD -tekniikka. Täysin luonnollinen ja hyvin ymmärretty ilmiö koitetaan väenväkisin vääntää ja kääntää yliluonnolliseksi. Jostain syystä ihmisillä on tapana luulla kaikkea uniin liittyviä luonnollisia ilmiöitä yliluonnollisena. Hällä väliä siitä kuinka paljon laboratoritutkimusta tehdään, ja kuinka annetaan luonnollinen selitys uniin liittyviin ilmiöihin, silti ihmiset repivät ”tietoa” pseudotiede -kirjoista, joissa unet ovat ”yliluonnollisia”. Täyttä hulluutta.

7 03 2008
morso

oonko nyt tajunnu oikein että jos tää ruumiistairtautuminen onnistuu, ni voi lähtee vaikka kaverille säikytteleen haamuna? en tiiä tajusinko oikein.

7 03 2008
morso

ja onko mitään muita tämmösiä juttuja koska tää vaikuttaa sikavaikealta tai nii se on ainaki selitetty. no ehk oon ainut joka ei tajua. tsorge.

7 03 2008
Wespa

Jos tuossa tilassa onnistuu täydellisesti, niin periaatteessa voit mennä kaverisi luo, mutta eri asia näkeekö kaverisi sinua. Luukanenhan oli ”mennyt” äitinsä luo ja nähnyt, kun hän kutoi jotain villapaitaa.

7 03 2008
morso

noo onko tuohon helpompaa tapaa päästä? ehkä joskus tuun onnistuun, mutta miljoonan vuoden päästä 🙂

7 03 2008
Haukka

Tavallisesta psyykkisestä ilmiöstä yritetään taas vääntää jotain yliluonnollista. =/

Tämän OOBE:n voi saavuttaa monella eri tavalla huijaamalla aivoja, esim. luomalla olosuhteet joissa aivot luulevat kuolevansa tai suoraan sähköisesti ärsyttämällä kokemuksesta vastuussa olevaa aivojen osaa. Tällöin kyllä lähestytään near death-kokemusta mutta ilmiöiden perusta on varmaankin samanlainen.

Tässä vähän asiaa kyseisestä ilmiöstä. Toivottavasti hälventää vähän näitä harhakäsityksiä: http://www.tieteenkuvalehti.com/polopoly.jsp?d=157&a=942

No jos kuitenkin satutte irtoamaan kehostanne ja vaeltamaan ympäriinsä, niin kertokaapa vaikka minkä nelinumeroisen luvun kirjoitin juuri paperille ja piilotin laatikkoon. =P

7 03 2008
Kerttu

Mikset jättäny pöydälle sitä paperia? Tyhmää ruveta ”penkomaan” joka laatikko missä ne numerot on.

7 03 2008
Haukka

”Mikset jättäny pöydälle sitä paperia? Tyhmää ruveta “penkomaan” joka laatikko missä ne numerot on.”

Niin ja pitäisi kai saman tien kertoa kaupunki ja osoite josta etsiä. =P

8 03 2008
Wespa

Haukka, kyllä todellakin. Valokuva talostakin yleensä riittää, tai koordinaatit tms. jotta ruumiistaan irtautunut löytää paremmin perille. Asiaa tutkittiin joskus 70-luvulla, (vai jopa aiemmin) jolloinka saatiin aika hämmästyttäviä tuloksia. Koekaniinina toiminut henkilö piirsi mm. paperille 7UP ylösalaisin ja sitten vasta toinen henkilö huomasi, että hän oli saanut kirjoitettua oikein tekstin, mikä oli piilotetussa ennalta sovitussa paikassa. Koekaniini oli siis eri huoneessa ja tämä 7UP-teksti lapulla toisessa huoneessa. Testejä kokeiltiin vaihtelevin tuloksin myös eri esineillä, symboleilla ja väreillä.

On myös tilanteita, joissa henkilö on ruumiista irtautuessaan pystynyt ketomaan mm. toisessa sairaalan osassa käydyt keskustelut, joita hänen olisi ollut mahdotonta kuulla vuoteessa levätessään tajuttomana, olettaen myös, että huone jossa keskustelut käytiin oli sen verran kaukana, että niitä ei olisi edes heireillä kuullut.

Jos aihe kiinnostaa enemmän, niin tässä aikaisemmin mainitsemani ”7UP koekaniinin” esitelmä aiheesta, joka sisältää paljon tietoa noista testeistä ja ruumiista irtautumisesta ja remote viewingistä yleensä.
http://www.livevideo.com/video/ConspiracyCentral/95A4B6E46FDD41D0915C1E85B96C6182/remote-viewing-from-the-inside.aspx
(videon kuvauksesta löytyy linkki myös seuraavaan osaan)

8 03 2008
morso

voiko sillon laittaa esim. tietokoneen päälle ja rueta pelaamaan? ja olla ihan niinku normaalisti mutta sen lisäks voi tehä kaikkee ylimäärästä niinku vaikka lentää….?

8 03 2008
Rauli

Kehosta poistumisen idea on pyrkiä säilyttämään tietoisuus vaikka keho nukahtaa. Ongelma on lähinnä siinä, että ihmisen tietoisuus on liian sidoksissa kehoon ja nukahtamisen hetkellä myös tietoisuus nukahtaa kehon mukana ja näin ollen ihminen ei useimmiten enää aamulla muista missä on tullut seikkailtua. Aina kun keho nukkuu, on sielu irti kehosta, joko muutaman sentin tai sitten aivan kokonaan jossakin vaeltamassa.

Yksinkertainen menetelmä jonka olen löytänyt ja testannut toimivaksi on siirtää ennen nukahtamishetkeä tietoisuus pois kehosta keskittymällä esim. mielessä sängyn yläpuolelle luotuun peiliin josta katselet itseäsi nukkumassa. Näe se hyvin selvästi ja yksityiskohtaisesti. Uppoudu siihen kuvaan ”peilissä” niin että unohdat kokonaan oman kehosi. Voi myös kuvitella istuvansa vaikka olohuoneen sohvalla ja katsella vaikka hyllyä ja tauluja tai mitä vain muistat huoneessa olevan. Tämä olisi tehtävä niin että unohdat kokonaan olevasi sängyssä makaamassa jolloin keho pääsee nukahtamaan mutta tietoisuus ei, koska se on siirretty muualle keskittymisen avulla

Ennen nukkumaan menoa ei kannata syödä mitään jotta ruuansulatuselimet eivät ole liian vilkkaassa toiminnassa. Myös lihan syönti sitoo tajuntaa voimakkaasti kehoon joten pari päivää hyvä olla syömättä lihaa. Sen jälkeen kaikki on kiinni omasta kyvystä keskittyä oikein, rentoutumiskyvystä sekä kehon värähteestä eli energiatasosta. Korkeampi värähde heikentää sielukehon ja fyysisen kehon sidoksia ja irtautuminen on helpompaa. Sitten vaan seikkailemaan. Voi käydä avaruudessa tai astraalilla (henkimaailmassa) tai vaikka Afrikassa ratsastamassa norsuilla.

Jos kehosta poistuminen ei onnistu ja aamulla herätessäsi kuulet muutaman sekunnin ajan puheääntä telepaattisesti pääsi sisällä, se on täysin luonnollista eikä sitä pidä sen enempää ihmetellä, tämä tapahtuu helposti siinä tilassa kun aamulla olet vielä sängyllä puoliksi unessa ja aivosi ovat tietyllä syketaajuudella, se lakkaa heti kun virkoat.

9 03 2008
morso

sairaan vaikeeta tuo ajatusten tyhjentäminen. oisko siihen lisää vinkkei? mun ajatukset ei siis pysy kurissa niitä vaan tulee. mitä pitäs ajatella ettei ne karkaa ? 😀

9 03 2008
Rauli

Sepäs se, tiedän että on vaikeaa, itsekin olen aika levoton luonne ja keskittyminen tuottaa vaikeuksia, käytin joskus tällaista kaavaa joka auttoi. Ennen nukkumaan menoa tein puolen tunnin ajan rauhallisia joogaliikkeitä videolta saadun ohjauksen mukaan. Kun mieli on näin laitettu seuraamaan kehon hitaita ja rauhallisia liikkeitä vaikka puoleksi tunniksi se hiljentää mielen osittain. Tästä siirryin suoraan meditoimaan puoleksi tunniksi. Istuin ja keskityin joko hengitykseen tai johonkin muuhun. Tämä meditaatio joogan jälkeen vie mielen vielä pidemmälle hiljaisuuteen/tarkkaavaisuuteen. Meditaation jälkeen jo valmiiksi nukkumaan riisuttuna kiepsautin (tyylillä, parin voltin kautta) itseni suoraan sänkyyn peiton alle ja aloin odottaa, että keho rentoutuu lähes nukahtamispisteeseen jolloin aloin ”terästämään” keskittymistä/tarkkailua.

Meidän mielet joutuvat nyky-yhteiskunnassa liian voimakkaiden ja toistuvien ärsykkeiden kohteeksi joka tekee meistä aika levottomia ja tämän ansiosta olemme menettäneet kyvyn mielenrauhaan ja sitä kautta rentoutumiseen. Myös ravinto vaikuttaa hyvin voimakkaasti sekä kaikkinainen hektinen elämäntyyli.

Tätä ei pysty muuttamaan muutamassa päivässä, mutta luonnossa liikuskelu ja istuskelu yhdessä muiden rauhoittavien toimien ja harjotteiden kanssa alkaa tuottaa tulosta ajallaan, ei päivissä mutta ehkä jo viikoissa ja ajan kanssa tuo mielenrauha syvenee jolloin seurauksena on hyvin intensiivinen, läsnäoleva tarkkaavaisuus.

Ajatukset eivät ole se ongelma, vaan tarkkaavaisuuden ylläpitäminen. Ajatukset saapuvat kun tarkkaavaisuus herpaantuu.

Tähän ei valitettavasti ole äkkiratkaisua vaan toisto ja yritys johtaa tulokseen.
Aluksi ajatusten poissapitäminen on avutonta kuin pienen lapsen kävelemään opettelu ja voi tuntua että edistystä ei tapahdu, mutta se on harhaa.

14 03 2008
juge

en tiiä onko tää sama juttu mut kerran mökillä olin lepäämässä
sitten tavallaan nukahin mutta pystyin ajattelemaan.
en pystyny nousemaan koska nukuin. iha ufoa 😛
oli tosi vaikeeta irtautua siitä ns. unesta mutta olin kuitenkin hereillä. pelotti vähä

14 03 2008
tiski12

Minulla on itseasiassa tässä muutama päivä sillein että pystyin täysin hallitsemaan uniani. Sitten kerran olen tuota kokeillut, mutta pääsin vain kohtaan 3.

16 03 2008
Noirs

Itse olen onnistunut tässä varmaan joku kolme kertaa. En vielä hallitse sitä täysin mutta sain liikuttua pari metriä sängyn luota ja se oli vain parin minuutin kestävä juttu.
Voisin alkaa joku päivä taas harjottelemaan asiaa 🙂

16 03 2008
Raubtier

Ite kokeilin tätä viikko sitten pari kertaa ennen nukkumaan menoa. Pääsin sinne asti että rupesi päässä olemaan sellanen ns.surina ja paikat oli aivan niinkuin halvaantuneena eli aivan rentona. Mutta sitten ajatus lähti harhailee ja siihen se jäi… Pitää varmaan kokeilla uudestaan tässä.

16 03 2008
joni

hitsi toi on niin monimutkanen etten ees viitti kokeilla… ja mää en tajua miten pystyy olemaan niinku ajattelematta mitään.

16 03 2008
Raubtier

Jonille pikku vinkki. Mullekki oli aluks hankalaa rentouttaa saatika olla ajattelematta mitään, mut sit ku rupesin laskee 100:sta alaspäin niin aluks siinä aatteli muutaki mut sit se lopussa siinä alle 50:ssä alko vaan pää surista ja surista ja tavallaan rupesin ajatusta työntämään tavallaan pään sisään… En tiedä toiminko oikein mut niin mulle ainaki kävi…

16 03 2008
joni

oi kiitti! mut mää en ees tiiä uskollanko mää tehä tota mieti ny mitä jos pää sekoaa ku tekee ton? ja muuten musta jotenki tuntuu että tossa jutussahan aivot niinku lepää aivan mahtavasti, niin mitä jos se auttaa koulussa opiskeluun koska aivot saa kerran olla ihan ajattelematta mitään.

17 03 2008
Raubtier

No en tiiä siitä auttaako se koulussa, mutta ei mun mielestä tossa sekoa mitenkään, vaikka en kyllä pääse muuhunku siihen surinaan asti. Eilen kokeilin taas tota koska se kuitenki tavallaan avaa paikkoja ku ne saa olla aivan rentona ja pääsin taas siihen että päässä surisi ja rupesin näkemään jotaki ihmeen värejä ja sellaisia ”tähti-pisteitä” juoksi päässä, mut sit taas ajatus lähti harhailee…

18 03 2008
joni

mää en pääse mihinkän vaikka rentoudun ja lasken sadasta alas päin.

18 03 2008
Raubtier

Muistuttaisin vielä kerran lukemaan sivun alussa olevan tekstin. Siitä on apua. Ja sillä laskemisella saan oman ajatukseni ns. off-asentoon ei varmaankaan toimi ihan kaikilla, mutta tärkeintä tässä on rentoutua ja olla ajattelematta.

24 03 2008
Make87

Eilen illalla oli jännä tilanne ku harjoittelin OOBE:en pääsemistä.. Ikään kuin blackout ja erittäiv voimakkaat vibrat.. aivan mahtavaa.. 😀

27 03 2008
Hamppu

Ei ton ooben saavuttaminen oo noi monimutkaista. Tärkeintä on tietää mitä tulee tapahtumaan, jotta tilannetta voi hallita:

1. Nuku 4-7 tuntia (itellä 4 paras, kahdelta oon menny nukkuun yöllä)
2. Laita kello soimaan (itellä siis soi klo 6)
3. Tee jotain muutama minuutti silmät auki, mieti vaikka ruumiista irtautumista
4. Yritä jatkaa unia, alat jonkun ajan päästä näkemään kuvioita, jotka vaihtuvat nopeasti (itellä nopea sarjakuva)
5. Kehosi alkaa itsestään jonkin ajan kuluttua täristä, tässä vaiheessa mietit ruumiista irtautumista.

Itellä onnistu kolmannella yrityksellä. Voin sanoa että aika extreme kokemus oli. Alko vaan pelottaan heti niin h***etisti, että herätin itseni väkisin. Seuraavan päivän oli pää ihan h***etin kipeä. Kokeilen silti uudestaa, ku pakko saada naapurin emäntää :p

9 04 2008
Make83

Minä olen nähny selkounia ties kuin monia kymmeniä ja tämän OOBEnkin kokenut ainakin kertaalleen. Kyllä se fiilis ja näkymä on ihan erilainen OOBE tilassa. Enne tuota kokemusta olin jo menettämässä uskoni koko touhuun ja sitte se vaan tapahtui.

Eli siis OOBE eroaa normaalista selkounista sillä, että voit pyöriä 360 astetta ja silti nähdä saman tekstin/laatan/ihmisen/maiseman kuin minkä näit ennen pyörähdyksen aloittamistakin. Selkounessa tämä ei onnistu sillä selkouni vaatii erilaista keskittymistä. OOBEssa olet jo ruumiisi ulkopuolella ja siksi liikkuminenkin on paljon sulavampaa ja helpompaa etkä herää yhtä helposti, koska astraalinen kehosi ei ole välittömästi ruumiin vieressä. OOBEEn myöskin AINA noustaan omasta ruumiista/pudotaan toisin kuin selkouneen voidaan havahtua ihan missä tilanteessa unta hyvänsä. OOBEn hyödyt ovat moninaiset, mutta suurin niistä on itsensä tiedostaminen – me olemme enemmän kuin fyysinen kehomme.

12 04 2008
Carppa

Haluisin kokella tota, mut onks toi vaarallista? Mitä jos ei herää? Miten saa ittesä hereille? Entäs onks iällä mitää väliä? Kamalasti kysymyksiä,mut ois kiva tietää. Jos en saa vastausta näihi,en uskalla kokeilla.. ;s

20 04 2008
rampe+viisas 7 luokkalaine

voinko mää ken ties mennä meidän kaikkien seinien läpi ja tehdä matrix hyppyjä herätä milon haluun kattoo uimahallin naisten pukuhuoneeseen? leikkii ramboo? vakoilla ikkunasta naapurin tyttöi?

20 04 2008
rampe+viisas 7 luokkalaine

ai niin muuten joka toinen kuukaus nään unta olen naapurin kaverin kanssa pihalla yöllä sitten hän hyppää niin kun pituus hyppyy hän hyppää jotain 2m sitten on mun vuoro mä toivon osaisimpa letää ja se tapahtuu sitten lennän meidän pellolle asti!! HUOM: TÄÄ TAPHTUU JOKA TOINEN KUUKAUS!

20 04 2008
rampe+viisas 7 luokkalaine

onko joku joka on kokeillut tätä niin kokenut Astraalimatkan?

23 04 2008
Paina tästä

Olen kokenut, mutta en näillä ohjeistuksilla. Itse olin laskuhumalassa kun se tapahtui. Silloin muutenkin ”mieli on höllässä”. En ole enää kokeillut tätä näin, koska selkounen kautta kokemuksen saa niin hyvin samanlaisena ja on paljon vaivattomampaa. Sen voi sitten halutessaan kääntää myös OBEksi paljon helpommin.

25 04 2008
Fabrizio

voiko tossa tilassa siirtyä kaverin kehoon jos kaverilla on myös siinä tilassa

28 04 2008
Fool

Olen pari kertaa kokenut tuon unihalvauksen, ja se todellakin oli painajaismaista, on täysin hereillä, ei voi liikkua ja hallusinoi että jotain todella kamalaa tapahtuu. Yrittää huutaa apua, mutta mitä enemmän yrität liikkua, sitä enemmän huomaat olevasi halvaantunut. yh >_< Pystyisiköhän siinä tilassa, jos tajuaisi rauhoittua, kokeilla tuota ruumiista irtautumista… Myöskin välillä, juuri heräämisen jälkeen, keskittyy jonkin asian tekemiseen niin kovasti, että väsyneenä ei muita asioita päässä pyöri, mutta ”nukahtaakin” ja silti selkeästi nousee ylös ja tekee sen asian, mutta jossain vaiheessa tajuaakin olevansa yhä siinä sängyllä makaamassa. Kai se on vaan unta… en tiedä enää…
Joo ja olen miettinyt myös tuota, että voiko toisen ruumiiseen siirtyä… Tai juuri niin että joku ruumiiton olento valtaa ruumiisi sillä aikaa kun olet ”poissa”.

28 04 2008
julle

Joo tuo on aika ärsyttävää kun kouluaamuina ajattelee sängyssä, että meenpäs suihkuun ja aamutoimille, mutta sitten herääkin ja tulee lievä kiire kun ei oo muutakun ’nukkunut’ koko ajan.

30 04 2008
rampe

pitää kokeilla ittekki eilen kokeilin leiri koulus yöllää mutku aina joku kolahti tai ajatus rupi vaeltaa

5 05 2008
Wautsi!

taas menee meikäläisellä yli hilseen nää jutut..

8 05 2008
Raubtier

Viime yönä kokeilin Suomen pelin jälkeen kun oli syke niin korkealla ja se rentouttaa paikat mukavasti ja saa unen päästä paremmin kiinni. No kuitenkin olin peiton alla ja huomasin pääseväni jälleen siihen että tunsin ihme viboja vähän siellä sun täällä ruumiissa. Sitten yhtä äkkiä tunsin kuinka ruumis muuttui keveämmäksi ja niinku selkä alkaisi leijumaan,kohta myös jalkoissa tuntui samalta ja sitten vähän ajan päästä pää rupesi leijumaan. Ainoana asiana vaan että se tuntui aina vaan jäävän jonkun raskaamman alle,eli liekkö johtunut peitosta että en päässy siitä yli vai enkö keskittynyt tarpeeksi,tiedä häntä.
Mutta sitten tohon jullen kommenttiin että mulla on joskus aivan sama että ku herää ja pitäs vaikka käydä vessassa,niin sitä nukahtaa ja kait sitä sitten jää tavallaan puoli valveille ja käy tavallaan unessa vessassa ja sit herää omasta sängystä…

14 05 2008
Spiff

Voiko joku jelpata?

Kokeilin tota laskentasysteemillä eilen. Laskin muutaman kerran sadasta, koska herpaannuin aluksi, mutta lopuksi ainakin jotain tapahtui.

Tuntui kuin ruumiin olisi tullut hieman turraksi ja samalla jotenkin sähköistynyt. En tarkota sähköistymisellä sellaista pistelevää/kihelmöivää vaan tavallaan ihan kuin koko ruumis olisi voimakkaan humisevan (ei ääntä) virran kyllästämä. Luonnollisesti säikähdin tätä hieman ja havahduin ylös. Huomasin myös että ”havahtuminen” vaati hieman enemmän tahdonvoimaa kuin luonnollisesti.
ihmettelin tilannetta vähän aikaa ja koetin uudelleen. Noin kolmannella laskulla saavutin saman tilan hieman voimakkaampana ja säikähdin sitä taas.
Tätä on hyvin vaikea kuvailla.

En säikähtänyt tilaa sen takia että se olisi epämukava vaan siksi että siinä tuntee menettävänsä kontrollin. Kärsin joskus silloin tällöin paniikkikohtauksista missä on myös tunne kontrollin menettämisestä + että paniikkikohtauksissa on myös hyvin epämukava pelkotila.

Voiko joku jolla on kokemusta tuosta OBE:sta sanoa, jos osaa, Onko tuo kokemani tuntemus jotenkin ”väärä” jos sellaista voi edes olla?
Kun loogisesti ajattelee niin eihän tällaisessa harjoituksessa VOI tehdä mitään vahinkoa itselle, ei ainakaan fyysisesti tai millään tunnetulla tavalla. Eihän tässä tavallaan tehdä mitään…

Olen jonkun verran meditoinut, mutta mitään tuntemuksia en sinänsä ole saanut. Tuo laskentamenetelmä on itseasiassa aika tehokas ja pitää ajatuksen paremmin kurissa. Toisaalta meditoinnissahan pitäisi kiinnittää huomio itseen, ei ulkoisiin asioihin.

Toinen juttu. Tuossa ohjeessa sanotaan:
”Saavuttaaksesi ne aloita katsomalla silmät kiinni pimeyteen noin 30 cm otsasi yläpuolella. Liikuta pistettä ensin metrin ja käännä pistettä 90 astetta ylöspäin “kurkottaen” pääsi yläpuolelle. Tässä pisteessä tulee tavoitella vibraatioita ja vetämään ne aina päähän asti.”

En kertakaikkiaan ymmärrä 😀 Eli jos makuulla katson 30cm päähän otsan yläpuolelle, katson silloin siis kattoon päin. Jos tästä käännän katsetta 90 astetta ”ylöspäin” niin silloinhan katson seinään joka on päälakeani vastapäätä?

14 05 2008
rikunzi

Tässähän vois sitte vaikka lähteä kahtomaa tulevia kokeita 😀 Sit tulis kokoaja kymppei, ja saisin hyvät toikkarirahat

16 05 2008
utelias

luin jostakin, että ruumiista irtautuminen voi aiheuttaa mielenterveysongelmia. onko se mahdollista? olen monta kertaa yrittänyt, mutta ainakaan vielä en ole onnistunut. yleensä nukahdan kesken, ja herätessäni huimaa ja päätä särkee.. onko muille tapahtunut tällaista?

24 05 2008
nörääjä

pääsisköhä toho ruumissta irtautumis tilaa helpommi sieniä vetämällä 😀

29 05 2008
janne

olen monta kertaa tietämättä irtautunut ruumistani mut ei mukavaa palata tuntuu kuin putoisi

2 06 2008
Hexa

joo,
tämä asia kyllä kiinnostaa.
olen kerran päässyt tuohon että tiedostan tämän olevan unta. sanoin itselleni unessa,” ahaa tämä onkin unta. sitten varmistin sen asian ja totesin, hyppään katolta ja jos en kuole tämä on unta” – hyppäsin ja sitten heräsin.
toisaalta on muitakin unia missä tavallaan teen mitä huvittaa
mutte ne tulevat aivan sattumalta.

mutta kun tätä tarkemmin ajattelee, niin eikös tua tavallaan todista sen että sielu on olemassa?
ja herää ihan mielen kiintoisia kysymyksiä kyseisestä asiasta.
mm.
voiko tuossa unesta irtautumis tilassa tavata muita ns, sieluja
voiko joku muu kaapata ruumiisi?
miten herääminen onnistuu jos olet vaikka matkalla avaruudessa? 🙂
olisin todella kiitollinen jos joku joka on ottanut asiasta selvää vastaisi tähän viestiin.
kiitos

22 06 2008
Pohjolanpoika

Mie kokkeilin tuota yks päivä ja tein niin että meni makoilemaan ja laitoin silmät kiinni ja en ajatellut mitään niin pääsin suoraan tuohon halvausjuttuun. Tai siis ainakin osaksi sillai että en tuntenut oikeaa jalkaa ja jokapaikasta pisteli tuon halvaustilan aikana. Homma jäi keksken ku sydän alko tytkyttään niin hulluna tuosta jännityksestä. 😀

23 06 2008
jaaco96

siis voinko mennä paikkaan jossa en ole ollu koskaan ??

25 06 2008
Ernesti

Vinkkinä vain, että tuota viimeistä vaihetta eli ”tietoisuuden kääntämistä” kannattaa harjoittaa vaikka sillä, että paina sormella otsalakeesi tai takaraivoon ja tämän jälkeen ”kääntää” tietoisuuttasi niin että se painanta on suoraan edessäsi.
Tämä vaatii joillakin paljon harjoittelua ja jotkut taas osaavat aivan luonnostaan.

3 07 2008
janne

olen yritänyt vaihtaa kaverin kanssa ruumiita mut ain jompi kumpi säikähtää ja lähtee pakoon on kammeen näköstä ku joku leijailee kalpeana edessä

8 07 2008
Heikkuhei

olen kuullut että jos on irtautunut ruumiistaan niin ei saa poistua kovin kauas… en tiiä miksi mutta liittyiskö jotenki siihen että ei vois enään palata omaan ruumiiseen takasin… ehkäpä…

9 07 2008
Heikkuhei

Aina kun yritän ,minä pääsen tohon 3 kohtaan asti.
En aina osaa olla ajattelematta mitään niin silloin ajattelen ”ei mitään” tai ajattelen pimeää. silleen että kun mielikuvitus alkaa taas laukkaan niin äkkiä ajattelen tyhjyyttä (pimeää) ja hiljaisuutta. Ihan ku olis tyhjiössä tms. Yleensä tämän jälkeen tulee tunne että tipun jostain. Mahan pohjasta ottaa ja herään paniikissa ja luulen tippuneeni sängystä, mutta olen kuitenkin vielä sängyssä selällään.

Pari kertaa olen irtautunut ruumiista vahingossa.
Säikähin kun huomasin katsovani itseäni kun nukuin. En kerennyt siitä lähtemään mihinkään liikkumaan kun yhtäkkiä lähdin vain leijailemaan alas päin takaisin omaa ruumista kohti. Sitten tuli taas se tunne kuin olisi tippunut jostain korkealta ja heräsin. Herätyskello soi just silloin. olisko siitä johtunu että en voinu hallita itteni henkeä vaan se meni itsekseen takaisin ruumiiseeni…

Toisella kerralla kun ruumiista irtautuminen tapahtui, luulin olevani oikeasti hereillä ja menin lukemaan kirjaa jonka olin lainannut. Seuraavana päivänä kun aloitin lukemaan kirjaa (oikeasti), niin huomasin että hetkonen hei. mie olen lukenut tätä kirjaa ennenkin. En ollut ikinä sitä oikeasti lukenut. Tuli se deja vu, vai mikä se oli 😀

Pienempänä koin paljon tuota unihalvausta. Samoin isäni. melkein joka yö.se on aivan hirveää.

Sitten näen enne unia hirveästi. Näen niitä myös ns. käänteisesti. Tässä yksi esimerkki: Pari kuukautta ennen isän kuolemaan näin joka yö unta jossa joku sukulaisistani kuoli. Ensin kuoli äiti, sitten pikkuveli, isoveljet jne. Koskaan isä ei kuollut unissani. Siitä tiesin että isä kuolee kohta ja osasin odottaa sitä.
Isällä oli vakava suolistosairaus ja oli sairaalassa hoidossa, Lääkärit väitti että selviää hengissä siitä. mutta minä en uskonut niitä kun tiesin että isä kuolee. Ja sittenhän se minun enne kävi toteen 😦 on hirmu ikävä isukkia ❤

Silloin kun pikkuveljeni syntyi, niin näin unessa pikkuveljeni tulevan nimen. Silloin äiti ja isä ei ollut edes vielä päättäneet nimestä niin en voinut tietää sitä. Aika jännää.

Nyt olen muutamana yönä nähnyt samaa unta. Aina se sama hurrigaani iskee kotikaupunkiin ja herään just kun se imee minut mukaansa. Mitähän se voisi merkata… ? pitääpäs lähteä tutkimaan unikirjaa. 😀

13 07 2008
Ammo9

Emmiä oikeen tiiä, että mikäs se sellanen juttu on, että näkee tavallaan unta, siis simmut kii ja tälleensä. On niinkun ihan rento olo, ei tavallaan tunne mitään. Hetkeen ei näy mitään, mutta sitten alkaa tulla päähän mielikuvituksesta riippumattomia mielikuvia ja tapahtumia, jotka ei kuitenkaan ole mitenkään tuttuja. Ko ei se niinkun ole unta, mutta en tiiä siitä valvomisesta, ku ainut mikä tuntuu, on vain oma syvämmen sykkeensä, muuten on ihan ”turta”. Ja ajatukset toimii myös.

Tapahtumat on semmosia, että koordinaatio sun muu pelaa ja näin, siis hahmottaa ittensä. Äh, emmää ossa oikein selittää… Mutta nyt kun miettii, niin se vois olla jotain alitajuntajuttuja. Muttakun ongelma on siinä, ettei tapahtumia voi hallita niin, että menee toisesta paikasta toiseen, vaan ne tapahtumat on realistisia. Ja jos siellä on ihmisiä ja ne hyökkää kimppuun, nii voi vaan korkeintaan puhua niille. Joskus ne päästää menemään, joskus ei ja siinä saa oikeesti pähkäillä, miten päästä karkuun tyyppien huomaamatta..
Niin mitähän se mahtanee olla? Ei oo oikeen mitenkään kiva kokemus sellanen…

Mutta takaste asiaan: Eli jos ruumiistapoistuminen onnistuu, niin mitäs jos siihen ei pääsekkään takaste siihen ruumiiseensa, mitäs sitten pittää tehhä kertokaas mullekkin.

17 07 2008
Houdini

Eli, mihin tää koko juttu sitte itessään perustuu? Aivojen toimintaan, mielikuvitukseen tai johonki? En oo ikinä ite kokeillu, haluisin kyl, mut tulee mielee just näitä ajatuksia et ”mitä jos ei herääkkää” ja tällasta. :”D Ikä ei vissii vaikuta, muuten ku sitte niitte hallusinaatioden yms. kannalta, vai?

Pitääpä heti tänä iltana kokeilla. 🙂

18 07 2008
dyyd

joskus kun tulaan vaikka laivalta niin nukahdan autossa mutta silti kuulen ja nään kaiken mitä se oikein on

24 07 2008
marsu

pienenä mä oon kokenu monta kertaa että mä oon ihan niiku tippunu tai keikkunu laidalta toiselle sitte mä en enää saa hetkeen aikaan silmiä auki vaikka kuinka yrittääsin mul on sitte koko kroppa halvaannuksis

28 07 2008
Keltanokka

Kolme harjoitus yötä takana, viime yönä pääsin jo ”valojen välähtelemiseen” ja ”värinään” asti.
Näiden harjoitusten aikana on muuten todella helppo nukahtaa keskenkaiken 🙂
En tule ainakaan kärsimään nukahtamis vaikeuksista vähään aikaan vaikka en tässä heti onnistuisikaan.
Miten muuten tuo laskenta tyyli kannattaa tehdä? Hitaasti vai Nopeasti laskien? Mulla lähtee ainaki ajatus vaeltamaan kun lasken hitaasti ja eilen kun sain parhaan tuloksen laskin nopeasti.

12 08 2008
Newcomer

Kokeilin eilen tota.Ei ollut keskittyminen ihan terävimmästä päästä kiitos päänsäryn, mutta rupesin laskemaan noita numeroita.jossain 60 kohdalla kuulin humauksen ja nukahdin.Pitää kokeilla tänää taas uudestaa.

6 09 2008
joonaspoonasx

kertokaa kokemuksia tännekkin päin! itteäni pelottaa tollainen kylläkin, mutta varmaan todella siistiä ois jos osais kunnolla tehä. Ei noista sitten tiedä että mitä noista seuraa, vai seuraako mitään tuleeko hulluksi?

11 09 2008
ssan-

minulle tapahtui unessa irtautuminen. näin itseni nukkuvana. mutta en mitenkään saanut päättää omia uniani. yritin vain itseäni hereille. mitä tämä on?

15 09 2008
Kristhor

mulla oli sellanen ruumiista irtautumiskokemus kerran. olin telttailemassa lapissa alku kesän aikaan, oli pirun kylmä, mut yritin kuitenkin nukkuu. oli vähän samanlainen olo kun on puoliksi unessa (jos joku tietää mitä meinaan), mä nii ku tavallaan nukuin tavallaan tarkkailin telttaa sisältäpäin. saattaa kyll olla et olinkin hereillä.

17 09 2008
Make83

Aika hyvä keino vaikuttas olevan tää: jos heräät keskellä yötä, ole täysin liikkumatta ja hiljaa hetki niin väristykset alkavat automaattisesti! tuosta pääsee ainakin satavarmana selkouneen ellei OBEEn.

21 09 2008
marsu

Pienenä mä oon monta kertaa ohjaillu mun unia mut en mä enää jaksa kun on kiireitä (koulussa)

11 10 2008
ahet

Koitin tota mut nukahin 😀

17 10 2008
Pohjolanpoika

silmät kiinni pimeyteen noin 30 cm otsasi yläpuolella. Liikuta pistettä ensin metrin ja käännä pistettä 90 astetta ylöspäin “kurkottaen” pääsi yläpuolelle.

17 10 2008
Pohjolanpoika

^
en ymmärrä tota miten toi toteutetaan

17 10 2008
555+111

Luukanenhan oli “mennyt” äitinsä luo ja nähnyt, kun hän kutoi jotain villapaitaa.

Samoin se on käynyt venuksessa ja siriuksessa juttelemassa humanoidien kans…

28 10 2008
-Lucifer-

Tää on kyl niin mielenkiintoinen juttu. Pitää kokeilla nukkumaan mennessä. Ainut mikä mua vähä häiritsee että saatan pelästyä sitä kun näen itseni nukkumassa ja havahdun siitä ja sitten en saakkaan unta loppuyönä kun sydän hakkaa ja vähän pelottaa :D:D

20 11 2008
Marko

aloita katsomalla silmät kiinni pimeyteen noin 30 cm otsasi yläpuolella. Liikuta pistettä ensin metrin ja käännä pistettä 90 astetta ylöspäin “kurkottaen” pääsi yläpuolelle. Tässä pisteessä tulee tavoitella vibraatioita ja vetämään ne aina päähän asti. <——— en oikein ymmärrä kiva jos joku vaikka s.postiin lähettää mitä tarkoittaa 😀 Marilyn.Manson.B.W@hotmail.com

20 11 2008
Kakara

Itse näen paljon selkounia. Kun tajusin, että uni on ”mielentuotetta” tai jotain sinne päin.. rupesin ohjailemaan niitä. Olen nähnyt parikin unta, että liikuttelen esineitä. Joskus jotenkin on tulee olo että ”äh! kuitenki se menee tolleen ja tolleen..”. Ja niin tapahtuu, joskus jopa oikassa elämässä. Hyötyä tässä on se, ettei enään näe painajaisia. Tai no… jos näen painajaisia niin käännytän ne vaan mukaviksi. Joskus taas kuvittelen uuden hahmon, se ilmestyy uneen ja ”menen” siihen.

26 12 2008
happo

Koen aika usein tätä halvausta ja on muuten ärsyttävää…en oo tajunnukkaa et täst voi jatkaa irtautumiseen 😀 täytyy harjotella lisää vaa 😀

30 01 2009
Make

Kokeilen josko nyt onnistuisi lähetys

30 01 2009
Make83

Onnistui. Eli siis olen nyt saavuttanut parina aamu-yönä peräkkäin tuon vibraatio -vaiheen. Siinä tuntuu kuin kehon läpäisisi voimakas mutta hillitty sähkövirta 🙂 Siitä olen pari kertaa päässyt kyllä irtaantumaankin, vaan pelon voittaminen se tässä ilmeisesti hankalinta on ja keskittyminen vain irtaantumiseen. Sitten kun olen onnistunutkin, vajoan unitilaan hyvin herkästi tai selkouneen ja sitä kestää vain muutaman sekunnin minkä jälkeen taas herään.
%d bloggers like this: