Dyatlovin Mysteeri

2 03 2008

HiihtäjätRyhmä hiihtäjiä kuoli mysteerisesti Ural-vuoristossa helmikuun 2, 1959. Henkilöiden vaatteista mitattiin säteilyarvoja, yhdeltä löydetyistä kuolleista puuttui kieli ja kaikilla oli vakavia vammoja, jotka eivät tutkimusten mukaan voineet olla ihmisen aiheuttamia.
—-

Video aiheesta:

Tapaus on edelleen selvittämätön, eikä tiedetä tarkkaan mikä tappoi hiihtäjät.

Lue lisää tapauksesta tästä wikipedialinkistä, sekä katso kuvia tapaukseen liittyen tästä.

Kiitokset Hannulle vinkistä, sekä videosta.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

23 responses

2 03 2008
gh0stb0y

waaaaaaauu!! UFO oli tullut katsomaan outoja tyyppejä ja tyypit eli hiihtäjät olivat panneet hanttiin niinpä alienit olivat tappaneet heidät ja ottaneet hiukan tutkimusaineistoa.

2 03 2008
hannu

Semmoinen erikoisuus tapauksessa on että se tapahtui reilu vuosi ennen Bodomin telttamurhia. Jotain yhteneviä piirteitä tapauksissa on, tietysti ensin se seikka että selvittämättömiä juttuja.

Jos oikein käsitin tyypit pakenivat 1.5km päässä olevaan metsään. Toisaalta ihmettelen että leiri tuulisessa paikassa, kun se voitaisiin suojaiseen metsään tehdä.

V. 1989-ufotapaus jossa maahan tuli 3-4 metriä pitkiä alieneita sai miettimään että jos telttaan tunkisi ko. kaltainen ”otus”, lähtisin kyllä alasti juoksemaan -30 asteen pakkaseen kai?

2 03 2008
silversurfer

PItkästä aikaa mielenkiintoinen artikkeli, tälläisiä lisää kiitos 🙂

2 03 2008
julle

Tälläiset tapaukset on erittäin kummallisia kun näissä tapahtumissa ja todisteissa ei ole mitään järkeä. :S

2 03 2008
Haukka

Jotenkin tästä tuli mieleen eräs vanha murhatapaus, jossa uhri oli ammuttu huoneessa, joka oli lukittu sisältäpäin ja ainoa kulkureitti ulos oven lisäksi oli pienen pieni ikkuna (josta vain lapsi mahtui hädin tuskin). Uhria oli ammuttu niin, että vaatteisiin ei ollut tullut reikää, joten ase oli laitettu jostain kumman syystä uhrin paidan sisään.

Olikohan vuonna 1959 vakiokäytäntö mitata säteilyarvoja kuolemantapauksissa? Itse veikkaisin ettei ollut, joten miten näin sitten keksittiin tehdä? Erittäin mielenkiintoinen tapaus muuten, näitä tämäntyyppisiä juttuja lisää.

2 03 2008
Wespa

Kai outo kuolematapa tms. johti sitten säteilyarvojen tutkimuksiin. En tiedä, mikä tarkkaanottaen johti siihen, mutta säteilyarvot kuitenkin mitattiin.

2 03 2008
Kerttu

NL oli tehnyt salaisia saastuttavia ydinkokeita ko. alueella ja se vaikutti mutantoivasti paikallisiin vuoristolaisiin, jotka hyökkäsivät hiihtäjien kimppuun sekopäissään.

2 03 2008
polle

Kerttu vissi kattonu The Hills have eyes:in lähiaikoina? ;D

2 03 2008
idanblogi1

Pyh, varmaan vaan seonneet. Mä en usko noihin UFO juttuihin kauheasti, miksi ihmeessä ne haluais tuolla tavalla tappaa.

Mielenkiintoinen juttu, mukavaa tuommoisia välillä nähdä, eikä niitä kummitusjuttuja.

2 03 2008
Regendos

Karjan silvonnat ovat menneet astetta pidemmälle, nyt ollaan siirrytty ihmisiin. Kiintoisaa.

2 03 2008
julle

Mistäköhän lähtien niitä karjan silvonta -tapauksia mahto olla?

2 03 2008
HD

Ensimmäiset tapaukset taitavat sijoittua 60-luvun alkupuolelle.

2 03 2008
hannu

Eräs bodom-huhuhan on että toisen tytön rinnat oli halkaistu tms. Sopii tämäkin yksityiskohta Dyatloviin..

2 03 2008
julle

Yksi kiintoisa asia tietää olisi myös millä nämä silvonnat ovat tapahtuneet, tai asiantuntian mielipide tjs. Kyseessä on kuitenkin merkittävä juttu näin murhatutkimuksen yhteydessä.

5 03 2008
SiiSeLiX

Joku nalle vaan käyny tappamassa ne ja joku valopää on leikelly ruumiita
ei mtää vakavampaa=/

taisit ufot on hyökänny ja ampunu niitä sädepyssyillä=/.

5 03 2008
hannu

Porukka oli varsin kokenut ja he olivat karhun hätistäneet matkoihinsa wikin mukaan.

Luulisi toisaalta että 9 hengen porukka päivittää yhden mielipuolen; tuskin juoksevat karkuun alasti vaan pistävät hanttiin. Luulisi että ihminen pistäisi hanttiin pakkoraossa ja kamppailun jälkiä olisi esim. teltta-alueella.

5 03 2008
SiiSeLiX

sitten jää vaan kakkosvaihtoehto eli ufot kävi tekemässä pahojaan=/
soosoo tuhmat ufot=(

8 03 2008
Ufomies

Karjaa on silvottu maailman sivu. Jotkut jäljet ovat aina olleet mystisiä, mutta niin se on luonto ihmeellinen ihan petojenkin suhteen.

Kielen puuttuminen viittaa kyllä suteen, erityisesti koirapedot syövät saaliiltaan pehmeät ruumiinosat ensin, jos syövät. Ilvekset ja sudet pentuineen saattavat aiheuttaa melko vänkiä ruumiita, varsinkin kun nämä hc-pedot tappavat myös huvikseen, eivätkä pelkästään syödäkseen.

Djatlov-nimi herätti erään random-huomion, sen niminen ukkohan oli vastuussa Tshernobylin kohtalokkaan kokeen suorittamisesta 26.4. 1986 itse pääkallon paikalla. Ihmeellistä kyllä, tuo ukko selvisi sekä tuosta, että eräästä aiemmasta ydinonnettomuudestaan 5-7-kertaa elinikäisen säteilyannokseen saaneena ja sinnitteli hengissä aina vuoteen 1995 asti . Siinäpä ”ufomysteeriä” kerrakseen! 😀

Juu, ja ryssälässähän tuota säteilyä on vuotanut tosiaan reippaasti jo ihan 50-luvulta asti ympäristöön (ja ihmisiin). Esim. Tshernobylin jälkeen pahin ydinturma ei ole suinkaan Sellafield tai Harrisburg, vaan INES-6:een asti kipuava Khistimin polttoaineenkäsittelylaitoksen räjähdys 1957 Tsheljabinskissä, josta tussahti joidenkin lähteiden mukaan jopa Tshernobyliä vakavemmat löylyt, erityisesti pohjoisen NL:n/Venäjän vesistöihin. Tapaus onnistuttiin salaamaan länneltä aina 1990-luvulle saakka.

11 03 2008
Ufomies

Ufomiehet selvästi vastustavat bolshevismiä ja ryssiä, kun aina itänaapurissa rupeavat riehumaan ja tappamaan. 😀

Lauri Törnin hengessä eteenpäin!

Ehkäpä akselivaltoihin pitäisi laskea myös reticulilaiset.

11 03 2008
Kerttu

Halvatun harpyijat! Kuvainraastajat!

11 03 2008
stalin

ufo… no mitäs sitten mikä piru sen kertoo että meijjän pitäs olla ”maailman” kaikkeuden ainoa ”älyllinne” poppoo?

Ainahan isommat on pienempiä kiusannu? toihan on vaan osoitus siitä että känniset ufo kotit kävi vähän ampumassa ihmisiä, sama systeemi kun pikkupoijjaat räkättirastaita ampumassa.

Sitten ufo äiti toru poikiaan ettei saa ihmisiä tappaa vaikka niitä paljon onkin, niitten pitää saaha lisääntyä ensin että niitä on enemmän tapettavaksi.

20 04 2008
rampe+viisas 7 luokkalaine

nyt tai ei koskaan nyt se vi**n nasa ettii sen alieni planeetan ja laitetaan sinne atomi pommi tai jotain yleensä tai atomius se posauttaa ne huo***penikat taivaan tuuliin antais ihmisten urheilla rauhassa

19 09 2008
Ali G-

Hhhhhrrrrr…
Sika pelottavaa. ei olis kiva jos teltan repis joku kolme metrinen vihreä humanoidi tai vastaava!!
Ei se Mikään NL:n armeijan tekosia ollut!!
%d bloggers like this: