Viestejä Tuonpuoleisesta

28 02 2008

Raija PelliPoliisi TV:n entinen juontaja Raija Pelli kertoo Seura -lehdessä, kuinka hän saa viestejä tuonpuoleisesta.

Itse pidän tätä herkkyyttä lahjana. Näen enteet usein unen ja valveen rajamailla, ja aamulla asia, jota pohdin, on minulle selvä, Raija Pelli kertoo Seuran haastattelussa.

Pelli kertoo kokeneensa yliluonnollisia kokemuksia jo pitkään.

Olen joskus työntänyt kykyäni syrjään. Tämä herkkyys on voimistunut silloin, kun elämäni on ollut tienristeyskohdissa, kuten vaikeittein ihmissuhdekoukeroitten aikoina ja kun työelämässä on ollut suuria haasteita, Pelli mainitsee.

Raija Pellin ensimmäinen outo kokemus sattui jo lapsena, kun hän näki unessa oman sukulaisensa kuoleman.

Kaksi päivää ennen faijani kuolemaa näin unen, jossa hän tuli minua pitkällä käytävällä vastaan. Vähän ennen kuin kohtasimme, hän aivan kuin suli kirkkaaksi valoksi ja kun hän ohitti minut, tunsin lämmön. Samassa hän sanoi: ”Kuule sie Rätvänä. Kuolemaa ei ole”, Pelli kertoo kokemuksestaan.

Raija paljastaa myös, ettei hän ole suvussaan ainoa, joka saa viestejä tuonpuoleisesta.

Hänen molempien vanhempien suvuissa on ollut näkijöitä, joten vanhemmat ymmärsivät alusta alkaen myös tyttärensä taipumusta.

Raija Pelli myöntää, että yliluonnolliset kokemukset kuitenkin myös pelottavat häntä.

Tätä kykyä pitäisi itse kehittää, ja se vähän pelottaa. Mietin joskus läheisteni kanssa, että jaksankohan tämän. Olen vielä aika alussa näiden asioiden kanssa, mutta avaan itseäni niille.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitokset vinkistä TheMagicianille.

Mainokset

Toiminnot

Information

5 responses

28 02 2008
Kerttu

Tuli vaan mieleen, että tolla Raija Pellillä on silmät aika etäällä toisistaan kuten meedio Aulikki Plaamillakin. Olen ollut huomaavinani, että useilla mediaalisilla ihmisillä on silmät toisistaan etäällä. Ehkä mä vaan yleistän. Mutta tätäkin voisi tutkia onko näkijöitten ja meedioiden kasvonpiirteissä jotakin yhteneväisyyttä esim. juuri silmissä. Vaikkei nyt öögat etäällä, mut vaikka eteerinen katse tms. Tää nyt ei ollu oikein tieteellistä, mutta vähät siitä.

28 02 2008
Arulux

Veikkaanpa että tämä ”Rätvänän” paljastus on liitoksissa hänen työsuhteensa päättymiseen Poliisi-TV:ssä. Saattoi nämä tuonpuoleisen viestit häiritä liikaa juontotehtäviä.
Toinen vaihtoehto on sitten entisen ”julkimon” epätoivoinen yritys päästä vielä otsikoihin keinolla millä hyvänsä, mikä tuntuu olevan hyvin tavallista nykyisin.
Oli miten oli toivottavasti Raija kehittää kykyään sellaiselle tasolle, että se ei enää pelota häntä ja siitä jopa saattaisi olla hyötyä rikosten ratkaisussa. 😉

28 02 2008
MmM

🙂

2 03 2008
idanblogi1

Tuo on yleensä, että vaikeassa elämäntilanteessa vahvistuu ihmisillä noi kyvyt. ä epäilen, että ainoa vahvistuva on mielikuvitus. Tämä sen takia, että mun tuttu , joka usein asioita näkee etukäteen ei kuulemma tunne minkäänlaista voimistumista. Se on sellainen, että tietää jo etukäteen kun menet käymään jne.

Mielenkiintoista, että tuo noin yleisesti asiasta puhuu.

16 09 2008
kärmes

sais ees viestejä tämän puoleisesta:(
%d bloggers like this: