Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä Osa 2

26 02 2008

1. Outoja ”objekteja” tasaisin välein

Nasan Opportunity -kameran ottama kuva Tammikuussa 2007.

Kuusi Kohdetta

Kuvassa näkyy kuusi lähes identtistä kohdetta, joiden välimatka on tasainen. Onko kyseessä vain luonnon oudosti sijoittama kivirykäelmä, vai kenties keinotekoisia rakennelmia.

2. Outo ura/tie

Kuvassa näkyy outo ura, joka nousee vuorenrinnettä ylös laaksoon. Miten tällaisen uran muodostuminen olisi mahdollista luonnossa?

Ura

Muodostelma löytyy tästä kuvasta.

3. Kolme kohdetta

Kuvassa näkyy kolme kohdetta Terra Meditianissa, joidenka välimatka on tasan 800 jalkaa (n. 245 metriä).

Kolme kohdetta

Oudon kuvasta tekee se, että välimatka on tasainen ja kohteet lähes identtisiä, joka viittaisi keinotekoisiin rakennelmiin.

Katso myös Osa 1:sen elämään viittaavat merkit.
Lähteestä lisää tietoa, sekä muita outoja muodostelmia.

– Wespa

Lähde: Above Top Secret


Toiminnot

Tietoja

50 responses

26 02 2008
Regendos

Nämä eivät oikein vakuuta minua. En usko vieläkään marsin elämään. Jos olisi, se olisi ainoastaan positiivista.

26 02 2008
Kerttu

Mun mielestä toi on ihan selvä nakki, että ne ovat keinotekoisia rakennelmia.
Elleivät ole sitten feikkikuvia. Toi ura kyllä voi olla vaikka maanjäristyslinja tahi jättiläiskäärmeen aamukävelyreitti. Ha ha ha ha ha.

26 02 2008
Kerttu

Piti vielä sanoman, että tuskin siellä enää on elämää vaan nuo ovat muinaisen sivilisaation jäänteitä, ilmakehä on tietysti lentänyt taivaan tuuliin magneettisuuden myötä tai jotain sellaista.

26 02 2008
jaaco96

2012 ku nihmiset menee marsiin vois olla siellä sitten vähä kauvemmin kuin viikon kun noita kuvia vaan otetaan uskon että marsissa on jotain

26 02 2008
jaaco96

huomasin viellä että kun katsoo tarkaan näkee ekan jutun oikealta niin näkyy siitä vähän oikealla jokin pieni juttu kaukaa

26 02 2008
Haukka

En ole tästä ollenkaan varma mutta Mars-kulkijoiden jättämiä jälkiä Marsin pintaan on onnistuttu kuvaamaan ja se voi olla selitys tuolle toiselle kuvalle. Marsin pinnanmuodot muuten saatetaan tuntea paremmin, kuin maan koska sitä on kuvattu niin intensiivisesti viime aikoina, siksi jopa voidaan saada kuvaa kulkijoiden jättämistä jäljistä. Myös kulkijoiden laskeutumispaikat ja siellä olevat rojut, kuten törmäystä pehmentäneet laskuvarjot on kuvattu.

26 02 2008
gh0stb0y

Voi herran pieksut!! 😀 Voi Marsissa olla jotain mutta jotain pikku palloja luullaan rakennelmiksi ja tyo ura on joku kuva virhe.

26 02 2008
gh0stb0y

tuo ura*

26 02 2008
Kerttu

Nyt kyllä mun on kerrottava totuus tosta Mars-planeetasta. Nykyisten asteroidien tilallahan oli muinoin planeetta kunnes se räjähti kappaleiksi. Tuo räjähdys suisti tolaltaan Marsin ekosysteemin sun muut ja ne ihmismäiset olennot evakuoivat itsensä tänne Maahan. He toivat tänne nämä muinoin kukoistaneet korkeakulttuurit mm. Mayat tunsivat pöyristyttävän hyvin tähtein ja planeettain liikkeet. Ja koristeena kakun päällä: Darwinin puuttuva linkki on tietysti marsilainen. Mutta… jotakin heidän geenimanipulaatiokokeissaan on mennyt vikaan, koska ihmioliosta on tullut ympäristöään eli tosiasiassa itseään tuhoava hirviö. Tai sitten tarkoitus olikin olla vain tietyn ajan kestävä kokeiluplaneetta tämä Maa kunnes alkaa taas uudet kujeet. Marsilaiset on ihan kivoja kun niihin tutustuu paremmin.

26 02 2008
Wespa

Pystyykö sellainen mars-kulkija/mönkijä muka menemään jyrkkää vuorenrinnettä ylös ja miten se voi jättää siihen jäljet?

26 02 2008
Haukka

Kulkijat ovat kyllä kulkeneet rinteitä ylös ja jättäneet jälkiä Marsin hiekaan mutta kuten sanoin: en ole ollenkaan varma selitykseni varmuudesta.

27 02 2008
thebel

Onko missään aidon värisiä versioita noista kuvista? nuo on taas niitä väriteltyjä kuvia.

27 02 2008
nörääjä

kerttu… iha mielenkiintone teoria… mutta en oikee usko tuohon?

28 02 2008
GiH

NASA:n pitäisi lähettää tuonne mönkijöitä tutkimaan noita kummallisia kuvia.

1 03 2008
Tohtori

No niin, jonoon lääkkeitä ottamaan…

1 03 2008
Nestori

Kakkos kuva on kyl niin muokatun näkönen että pystysin itekki tekee paremman näkösen windowssin paint ohjelmalla.

1 03 2008
Teh ZuPaHProfesRuR

Lulz. I am see martian

1 03 2008
Jeesus

Tuon toisen kuvan alla lukee ”Tästä kuvasta”. Painakaa sitä ja sen kuvan keskellä näkyy kaksi naamaa.

2 03 2008
Miske

Jotain feikkikuvia joita USA:n hallitus on väsännyt että voi ottaa Marsin haltuunsa sotilastukikohdaksi. Perus juttu, eiksje?

2 03 2008
pikkumyy

joo turha näitä kuvia on katsella sen tarkemmin.meinaan vaan että ennenkin kuvia on muokattu ja jos näissä kuvissa on jotain mielenkiintoista ollu ni eiköhän se oltais otettu näistä pois ennen kuin päästetään julkisuuteen..itsekkin uskon että siellä jotain on mutta ennen kuin joku luotettava ihminen pääsee siellä käymään ja näyttämään aidot kuvat julkisuudessa ni sit on jotain järkevää kateltavaa kuin vaan kallioita. sitä odotellessa.

2 03 2008
Paradox

Kyllä ei ole mitään järkeä sensuroida tai muokata näitä kuvia.
Elkäähän ihmiset olko niin epäluuloisia kaikesta.

2 03 2008
Gannondorf

no mitäs sitä ihmettelemään ku ystävämme pienet haisevan vihreat miehet o järkänny meille muutaman bunkkerin marsiin tasasin välein että voiaan sitte rupatella 😀 tai sitte venäjä o teheny kepposia ja leikkiny tietokoneella

2 03 2008
matu

varmaan optinen harha (niinku kangastus aavikolla) yhdestä kivi rykelmästä… uskoisin ainakin

3 03 2008
Tommi

Tää nyt on vaan joku jenkkien keksimä hieno suunnitelma,jolla ne oikeuttaa ydinkokeet marsissa. Ei riitä et pilaa maapallon,pitää pilata kaikki muukin

3 03 2008
idanblogi1

Eikö nuo urat voisi muodostua jääkaudesta?

3 03 2008
:/

tuo ois muuten hyvä mutta jos ette sattuneet tietään niin nuo on feikki kuvia :/

3 03 2008
idanblogi1

Minähän sanoin! Hah, olin oikeassa.

3 03 2008
Wespa

Eivät ne ole feikkikuvia, vaan ihan virallisista kuvista bongattu. Jos ne on muka feikkejä, niin lähdettä tuohon väitökseen saa tarjota.

4 03 2008
Tomi

ne tyypit vois olla siel vaik monta kuukautta menis marssin ympäri ja miks ne ei menis tutkii niit isoi pallukoit tai niit ”rakennelmia” tarkemmin

4 03 2008
meikkis

ihan selvää elämää. Varokaa ne hyökkää koht salee

4 03 2008
Larty

Maapallolta löytyy 10 kertaa ihmeellisempiä, monimutkaisempia ja järjestäytyneempiä luonnollisia kivimuodostelmia.

4 03 2008
Perttu

”Ja vaikka joskus saataisiin kuvia jostain eksoplaneetasta jossa voisi muka olla elämää, emme saisi sitä ikinä selville” Tarkoitan, että emme ikinä pystyisi mitenkään ottamaan yhteyttä sinne, koska kun saapuisisimme sinne tai kun viestimme saapuisi sinne, aikaa olisi mennyt jo miljardi vuotta jolloin kaikki elämä olisi jo hävinnyt.

4 03 2008
Perttu

”ne tyypit vois olla siel vaik monta kuukautta menis marssin ympäri ja miks ne ei menis tutkii niit isoi pallukoit tai niit “rakennelmia” tarkemmin” Ainoa ongelma on että ihminen ei voi laskeutua Marsin pinnalle, koska kuolisi lämpötilojen takia -.-

4 03 2008
Perttu

Lisäystä : ”Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä Osa 2”
noh ensinnäkin kaikki Marsista löydetyt ”elämän merkit” ovat olleet kusetusta tai luonnonmuodostumia, joten mites nyt yht’äkkiä sinne elämää olisi syntynyt parissakymmenessä vuodessa tai lyhyemmässä ajassa.

11 03 2008
Shinryuu

Näille voisi olla yhtä hyvin luonnollinenkin ilmiö, kuten muodustuman ajan saatossa. Mars kyllä eroaa maan toiminnasta eikä sitä voi sataprosenttisesti verrata. Ennen kuin näitä kuvia julkaistaisiin pitäisi olla perinpohjin varmoja mihin ollaan ryhtymässä ja mihin ei olla.

Muistan sen, että NASA julkaisi kauan sitten kuvia Marsistä joissa olisi ollut pyramidejä, mutta ne osottautuivat muokatuiksi kuviksi.

Itse pidän avaruudesta ja sen toiminnasta, mutta tämä epäilyttää minua hieman. Olisi hienoa saada kunnon informaatiota tästä systeemistä, kiitos.

11 03 2008
Ufomies

Cydonia or bust.

On kyllä köyhiä nämä lähistön planeetat, sekä olosuhteiltaan että luonnonvaroiltaan. Miettikääpä kun olisi useita maankaltaisia planeettoja ja valtavasti erilaisia metalleja sisältäviä kiviplaneettoja ihan naapurissa. Tasan ei käy onnen lahjat, varsinkin kun maailmankaikkeuteen spawnaa…

Kuukin on kyllä iso, mutta ihan tusinatavaraa metallivarojensa puolesta.

Ei paljoa motivoi avaruusmatkailu:

1. Rakenna ziljoonan dollarin avaruuslaiva ja planet landerit.

2. ?

3. Profit

25 03 2008
Sami

Jos Marssissa on elämää niin tartteeko ne marssilaiset välttämättä vettä tai happee jos ne toimii ihan eritavalla ku ihmiset?

5 05 2008
Wautsi!

kuvassa jossa sanotaan olevan jäljet näyttää tekaistulta. harrastelija-astronomina seuraan Mars-tutkimusta eikä nämä kuvat ole koskaan tulleet vastaan. aitoja Mars-kuvia ja todellista tutkimustieto voi lukea vaikkapa astronomiablogistani
http://homeboyastronomy.com/2008/03/18/new-stunning-high-resolution-pictures-of-mars-taken-by-hisire-camera/

9 05 2008
Totuus

Mä ihmettelen miks kaikki tommosest jutut pitää liittää ufoihin ym.
Noin ei voisi muuten muka käydä? Älytöntä. Entä jos tuossa viimeisessä kuvassa ne on vain kiviä? Kiviä on muutama satamiljoonaa jos sitte vähän enemmänki tässä maailmassa niin kolme kivee niist kaikist ei voisi sitten asettua noin. Sanon että pelkkää sattumaa. Jokuhan voisi asetellakkin ne!

17 05 2008
ParaCrazy

Se ”ura” näyttää pikemminkin kameran värähdykselta. joita usein ilmenee vanhoissa kuvaputkitelkkareissa.

18 05 2008
Jaarno

Kerttu (08:08:47) :

Piti vielä sanoman, että tuskin siellä enää on elämää vaan nuo ovat muinaisen sivilisaation jäänteitä, ilmakehä on tietysti lentänyt taivaan tuuliin magneettisuuden myötä tai jotain sellaista.

Näin juuri. Uskon että marsissa on joskus ollut elämää mutta sen asukkaat ovat tuhonneet maapallonsa. Kuten ehkä maallekin joskus käy…

Voi myös olla että nuo ovat vain sattumia. Esim nuiden kohteiden järjestys on yhtä todenäköinen kuin mikään muu järjestys. Epätodennäköistä mutta voi olla totta.

Maassahan on myös kaikenlaisia luonnonmuovaamia ”kohteita” joita voisi luulla ihmisen tekemiksi .

22 05 2008
Jiro

30 05 2008
Yks vaan

vika kuva näyttää kun siinä olisi jotakin moottori kelkkoja kääntymässä. kattokaaa tarkkaan sitä niin siinä näkyy ihan kun kääntymisen jäljet

12 07 2008
Demi.fi

Hmm.. Kyl mä uskon et siel on elämää siel Marsis. Mutta ei ne mitää hulluja alieenejä oo mitkä tulee isolla lentävällä lautasella ja nappaa sinne ja tekee jotai ihme kokeita xD Tai kylhä ne voi lentävällä lautasella tulla mut mut..

12 07 2008
Demi.fi

Yks vaan (15:26:38) :

vika kuva näyttää kun siinä olisi jotakin moottori kelkkoja kääntymässä. kattokaaa tarkkaan sitä niin siinä näkyy ihan kun kääntymisen jäljet

xD Kummiski otettu jostai vesiskootteri näytöksestä ylhäältäpäin ja tehty mustavalkoseks toi kuva 😀

12 07 2008
gh0stb0y

En usko että Marsissa olisi alieneita mutta sielä voi olla muuta elämää. Juuri äsken tuli dokumentti että sielä saattaa olla bakteereita jotka voi aiheuttaa sairauksia ihmisille.

26 07 2008
Höpöhöpö

Toihan voi olla ihan mitä tahansa. Kivimuodostelmia? Miten Marsisa muka voisi olla älyllistä elämää? Aivan absurdi väite! Marssissa on tuskin lainkaan ilmaa (1% maapallon ilmakehästä) ja siellä on kylmää. Kyllähän siellä saattaa ola bakteeritasolla mutta ei muuten.

14 09 2008
tiramisu

Olisi erikoista jos maapallo olisi koko universumin ainoa paikka missä on elämää.

18 10 2008
Kuolonuhri

Tuo ura/ tie näyttää aivan Saharasta tai jostan muusta elokuvasta, mitä nyt en saa päähäni, otetulta.

29 01 2009
Sonja

Hmm… Tuo ura on ihmeellinen O.o Mutta ne 2 muuta kuvaa olivat myös iheellisiä.
%d bloggers like this: