Merenneitoko?

24 02 2008

Videon loppupuolella näkyy merenneidolta näyttävä otus, joka ui aika sulavasti.

Toisena päivänä samalla alueella kuvattu video:
Katso video tästä

Mitä mieltä olette, onko kyseessä feikki, vai aito merenneito?

Kiitokset Emmille vinkistä.


Toiminnot

Tietoja

91 responses

24 02 2008
Haukka

Väärennös, mm. koska:

1) Näkee, että ”merenneito” taivuttaa kalanruumistaan samoin tavoin kuten ihminen taivuttaa polviaan, kuinka ollakaan, polvien kohdalla.

2) Vaikka olennon pyrstö näyttää kalan pyrstöltä, se on samassa asennossa kuin vesinisäkkäillä, (eli delfiineillä ja valailla) vaakatasossa, suunnattuna sivuille. Kaloilla pyrstö on toisessa asennossa; suuntautuneena ylös ja alas. Tosin jos puvun pyrstö olisi toisessa asennossa, kyseiseen kala-asuun pukeutunut ihminen ei voisi heiluttaa jalkojaan sivusuunnassa uskottavasti, mikä tukee teoriaa väärennöksestä. Yrittäkääpä itse heiluttaa jalkoja sivusuunnassa kun ne ovat kiinni toisissaan, liikerata ei taida olla kovin kummoinen?

3) Merenneidot ovat zoologisesti TÄYSIN mahdottomia.

4) Kuvaaja vain sattui kuvaamaan oikeaa kohtaa, kun merenneito ilmestyi? Ennen olennon ilmestymistä paikalla ei oikein ollut mitään kuvaamisen arvoista mutta kuvaaja osasi odottaa merenneidon saapumista.

5) Luulen kuulleni veden molskahtavan, kuin tämä kala-asuun pukeutunut nainen olisi hypännyt/tiputettu veteen vaikkapa veneestä.

PS: toinen video ei toimi.

24 02 2008
Wespa

Hyviä pointteja, mutta tosin tuohon kohta 4:seen voisin sanoa sen verran, että tyypit olivat kuulemma nähneet ”merenneidon” alueella aikaisemmin, jonka jälkeen tulivat kuvaamaan. Mistä tiedät, missä kohtaa on polvet näkemättä jalkoja? Ihmisillähän on jalkojen pituus (ja polvien sijoittuminen) jokaisella erilainen.

PS. Nyt toinen video toimii.

24 02 2008
Haukka

”Mistä tiedät, missä kohtaa on polvet näkemättä jalkoja? Ihmisllähän on jalkojen pituus (ja polvien sijoittuminen) jokaisella erilainen.”

Näen polvien sijainnin, koska pyrstö taipuu oudosti niiden kohdalla ja ei polvien sijainti kovin paljoa ihmisten välillä vaihtele. Jos tämä olisi aito merenneito niin mitään tuon tapaista, hieman kulmikasta, taipumista tuskin olisi, koska kaloilla kyseisessä kohdassa sijaitsee selkäranka. Ja selärankahan ei taivu, tosin kuin polvet, vain yhdestä kohtaa vaan hieman kaikkialta (yksinkertaisesti ilmaistuna). Polvet taipuvat yhdestä kohtaa koska niissä on yksi nivel.

Tuossa taitaa polvien alueen lisäksi taipua myös lantion alue (missä reisi liittyy lantioon, kuten ihmisellä). Se vain menee ohi niin nopeasti, että piti katsoa monesti, jotta sen huomaisi.

”merenneidolta näyttävä otus, joka ui aika sulavasti.”

Tuo liikeen sulavuus johtuu uinnin lyhyestä kestosta. Varmasti taitava uimari pystyy uimaan suht uskottavan näköisesti tuon kymmenisen sekuntia vaikka hänellä olisi kala-asu päällä. Sehän saattaisi jopa hieman auttaa, onhan helpompi uida räpylöiden, tässä tapauksessa pyrstön, avulla.

24 02 2008
Ruskas

onko kyseessä feikki, vai AITO MERENNEITO???

Aitohan se .

24 02 2008
Makru

No oli se feikki tai aito niin ainaki hienosti tehty feikki sitten on ainaki omasta mielestäni. 😀

24 02 2008
Gh0stb0y

Ei oo aito… yhtäkkii tutkiat rupee kuvaamaan ja samantien joku ilmestyy siihen eteen! Jos se olisi aito kai ”merenneito” olisi huomannut kuvaajan tai edes laivan!!

Mistä sitä tietää, vaikka olisivat kuvanneet useita tunteja. Tuskin jaksaisit katsoa youtubesta koko videota.
– Wespa

24 02 2008
anhei

aika feikiltä näyttää.
Mutta mistä sitä tietä

24 02 2008
anhei

XBOX360GOD42 (8 hours ago) Reply that was real that person was right no one could swim in that kind of water preesure and u would need scuba gear

LinaCarter24 (8 hours ago) ythis is definiately real because no one can swim that fast in such water pressure.

poimin youytubesta

24 02 2008
anhei

http://www.youtube.com/watch?v=K3Itt6phhmo&feature=related uiko tuo merenneito tuollei miten ton videon tyttö ui?
koska jos ui niin luultavasti se on feikki…

24 02 2008
Kommentti

Jos noin erikoinen ilmiö sattuisi kameran eteen, niin luulisi kuvaavan joka sekunnin. Miksi kuvaaminen loppui, kun merenneito oli hädin tuskin yläpuolella? Luulisi seuraavan jokaisen mahdollisen sekunnin ja vielä vähän päälle…

24 02 2008
BlackDeath

No. Jos tuo olisi oikea, niin aivan mahtava löydös, mutta minustakin tuo näyttää enempi merenneidoksi pukeentuneelta naiselta.
Pyrstö taipuu kulmikkaasti. Luonnotonta.

Sanoisin, että tämä on feikki

24 02 2008
j0int

rispectit tost kyl haukalle et perusteli kunnol et miks se on sen mielest feikki (y)

24 02 2008
Gh0stb0y

juu

24 02 2008
tyo

Hmmm…. Missähän tääki on kuvattu????

24 02 2008
Regendos

Merenneito taivuttaa pyrstöään kuin ihminen polviaan. Tämmöisellä kalamaisella otuksella kun pyrstön kuuluisi taipua sopusuhtaisesti uidessa, mutta tälläpä taittuu pyrstö ihan samalla tavalla kuin polvia koukistaessa, eli jyrkässä asteessa.

Selvä feikki.

25 02 2008
'jahas

Ei prkle mitä tuubaa… Vähän laatua näihin juttuihin nyt Wespa!

Eihän tällaiseen viitsi skeptikko edes vaivautua kommentoimaan…

25 02 2008
Regendos

Älähän ala uhoilemaan. Tänne tuodaan materiaalia muiden analysoitavaksi, paranormaaliblogi ei ole absoluuttinen tiedonlähde ja paikka totuutta hakeville. Täällä on materiaalia ja ihmisiä jotka muodostavat omat mielipiteensä. Me emme niitä mielipiteitä anna, ainoastaan syyn miettiä. Yritä muutenkin jatkossa olla hieman asiallisempi noiden muidenkin kommenttien suhteen

Et kai ole sitten tarpeeksi fiksu ymmärtämään paranormaaliblogin tarkoitusta. Ellei sinulla ole rakentavaa palautetta, älä pyöri täällä. Jos jokatapauksessa pyörit ja pidät omaa showtasi pystyssä, ei ylläpito hyvällä katso semmoista. Kritiikkiä ja palautetta saa antaa – se on jopa toivottavaa, kunhan sen tekee asiallisesti.

Ota tämä varoituksena.

25 02 2008
tyo

Näytti vähän sellaiselta erikoiselta kalalta jota on myös sanottu merenneidoksi! Ei kylläkään ole mitään kaunista katseltavaa se kala meinaan! Jos löydän youtubesta videon niin näytän sen!

25 02 2008
TheMagician

Jos merenneitoja on olemassa niin tuskin on tämän erikoisempia: http://uk.youtube.com/watch?v=6tfTMjYsS-U

25 02 2008
Haukka

”Jos merenneitoja on olemassa niin tuskin on tämän erikoisempia: http://uk.youtube.com/watch?v=6tfTMjYsS-U

Tuo on rausku, jota on hieman muotoiltu ihmisen näköiseksi. Ne yleensä kuivataan, jotta ne näyttäisivät vaikuttavimmilta ja säilyisivät paremmin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jenny_Haniver

25 02 2008
tuntematon

öö, mun mielestä aika aidon näkönen, mutta.. uskon kaikenlaiseen, mutta en ole koskaan uskonut mihinkään outoihin mereneläviin, joten veikkaisin että feikki on.
”Kuvaaja vain sattui kuvaamaan oikeaa kohtaa, kun merenneito ilmestyi? Ennen olennon ilmestymistä paikalla ei oikein ollut mitään kuvaamisen arvoista mutta kuvaaja osasi odottaa merenneidon saapumista.”
Samaa mieltä. Miten kuvaaja osui juuri oikeaan aikaan paikalle, kun merenneito saapuu?
En halua ruveta väittelemään vakavasti, koska tappelu on lapsellista, ja jokaisella omat mielipiteensä. Mutta sanon nyt vain, että feikki tämä on.
Nykytekniikan avulla saadaan aikaan ihmeitä..

25 02 2008
rezaR

Se jäi vähän miettytämään, että miksei hän suoraan käänytyny kuvaamaan lisää ku ”merenneito” uiskenteli ohi.

25 02 2008
tuntematon

jatkoa..

sitäpaitsi, mistä kukaan tietää miltä merenneidot näyttävät? ehkä joku ihminen on vain keksinyt, että tältä tämä näyttää, vaikka se ei olisi totta. tuo saattaa ihan hyvin olla järjestetty kohtaus.. entä jos merenneidot eivät olekaan kauniita neitokaisia, vaan joitakin kammottavia otuksia, jotka eivät vaikka edes osaisi uida? okei, olen ehkä vähän pelle, mutta joo, jokaisella omat mielipiteensä, niinkuin jo sanoin.

25 02 2008
tuntematon

JA VIELÄ.

”Se jäi vähän miettytämään, että miksei hän suoraan käänytyny kuvaamaan lisää ku “merenneito” uiskenteli ohi.”

niimpä 😮
jos olisin itse ollut kuvaamassa, olisin luultavasti lähtenyt otuksen perään..

25 02 2008
tuntematon

itseasiassa, rezar 😀

tässä jatkoa

katsoppa tuo
siinä kuvaaja kääntyy kuvaamaan olennon perään

26 02 2008
TuNtEmAtOn

En usko, koska sen ”polvet” taipuu. Ja miten on mahdollista että seuraavana päivänä ihan yhtäkkiä se sama otus sattuis tulee paikalle? Eikä se niin sulavasti ui.

26 02 2008
RockHill

Feíkki mikä feikki kyllähän sen ny kaikki tajuu en tajuu ku jotku oikee tosissaa yrittää vääntää jotai selitystä että aito on hahah.

28 02 2008
anhei

toisaalta tuo ui aika lujaa.

28 02 2008
tuntematon

ja sitte, rupes koulussa mietityttään, et miten se kuvaaja osu JUST oikealle kohalle siihen? että se merenneito ui JUST PRIKULLEEN kuvaajan yli? ette varmaa kommentoi..

1 03 2008
Anne

Miksi ihmeessä kuvaaja otti kaksi videoa eikä yhtä pitkää. Taisi merenneito pitää kuvaustauon ^^

1 03 2008
Wespa

Youtube-profiilin mukaan videot on kuvattu eri päivinä, jotenka siitä johtuu, että niitä on kaksi ja kuvamateriaalia oli kuulemman useamman tunnin verran, mutta tottakai ne turhat editoitiin pois ja laitettiin vain se, jossa merenneito näkyy.

2 03 2008
Anne

Siinä tapauksessa, miksi kahtena päivänä? Voihan olla että uimari väsyi, pitivät tauon mutta valaistus oli liian erilainen, joten jatkoivat seuraavana päivänä. Tai sitten he kuvasivat kahdessa erässä Ja lisättiin eri päivinä. Ja miksi ihmeessä videot on lisätty eri päivinä, jos toisena päivänä kuvataan edestä ja toisena päivänä käännytään kuvaamaan pyrstö?

2 03 2008
idanblogi1

No huhhuh, en usko.

En voi mitenkään uskoa, että merenneito olisi noin tyypillisen ihmisen mielikuvan näköinen oikeasti.

4 03 2008
Chokonut

Minusta tuo merenneito muistuttaa jokseenkin kesällä tv:stä tulleesta H2o- sarjassa olleita merenneitoja (eli niitä näyttelijöitä..) ;D

Ihmettelen muiden kanssa myös, miksi ihmeessä kuvaaja antoi merenneidon vain lipua ylitseen jatkamatta kuvausta? Minä itse olisin taltioinut joka pyrstön heilautuksen ö_ö

13 03 2008
MinävaaXD

HahasSshaSSSSdsaSDSS:Agahhahaha : D Kumminki feikki……

http://uk.youtube.com/watch?v=JopOhh5SuTE&feature=related

Tuossaki jonkinlainen ”merenneito” noista kuvistä päätellen ei mahtanu sitte olla kovin kaunis merenneito X”DD

14 03 2008
vesiolento

Itseasiassa tuo taipuu aika hyvin mutta oikea ihminen/olento se ei ole, näyttää aivan kumimaiselta nukelta, ”käsi” heiluu sivulla liikkeen mukana hallitsemattomasti, mitä ilmesimin tuota vedetään siimalla jostain. Ei aito, niin mukavaa kuin se olisikin, se on feikki. Jos nyt aletaan siihen leikkiin että tuo olisi aito niin se mitäilmeisimmin välttelisi sukeltajan mpäristöä. Tiedättekö millainen ääni lähtee kun sukeltaja päästää ilmakuplia? Vedessä äänet kantaa kauas ja jo niiden perusteella osaisi välttää sukeltajaa. Me emme tiedä millainen pyrstö vesi-ihmisillä on, se voi olla nisäkäsmäinen, kalamainen tai käärmemäinen, ja kuka sanoi että ei niitä kaikkiakin voisi olla. Mutta minä jätän tämän leikin tähän ja painun arkiaskareisiin, iloista päivänjatkoa kaikille merenneito faneilla :3

26 03 2008
Asiantuntija

Niin kauan selvä feikki, kunnes joku havainnon tekija antaa muita todisteita. Eihän tällainen tekele todista mitään!

29 03 2008
Kuhlfürst

Jos olis aito ni kai tyhmäki olis ampunu harppuunal ja vienu kotiisa.

2 04 2008
Dissu

Joku nainen vaan esittää merenneitoa. Ei ole olemassa Merenneitoja eli naisen näköisiä.

21 04 2008
jampen

Pysty ihan helposti näkemään sen jalan rajat

21 04 2008
rampe+viisas 7 luokkalaine

surkee feikki

7 05 2008
Totuus

Roskaa. Oli sovittu juttu että joku pukeutuu tommoseen pukuun ja ui yläpuolelta. Ilmeisest aika rauhallisest tai ihan kun ei mitään olis nähnykkää toi kuvaaja. Lopettaa kesken kaiken, jos tommosen näkee nii luulis lähtevän perään kuvaamaan

20 05 2008
ariel merenneito

vau oikeesti vähä mua pelottais jos oisin ollu tuolla kuvaamassa!!! en oo ikinä ennen nähny oikeeta merenneitoo!!!<33

2 06 2008
Luistin

anhei : ”toisaalta tuo ui aika lujaa” <– räpylöilläkin jo uidaan aika kovaa ja tuon ”pyrstö” on suurempi pinta-alaltaan joten sillä pystyy potkimaan hyvin vauhtia

4 06 2008
zanttu

Itseasiassa niitähän ihan valmistetaanki ihmisille tollasia ”pyrstöjä”
ja olen kokeillut hieman vaatimattomampaa versiota, Monoräpylä nimeltään, molemmat jalat kiinnitetään yhteen suureen ”pyrstöön”.
Näyttää feikiltä, taipuu polvista, ja en ihmettele yhtään tuota nopeutta,
pystyn itsekin uimaan pyrstöllä tuota nopeutta
nimim. 5v urheilusukellusta.
-Z-

5 06 2008
w3ccca

Selvä feikki. Sen näkee

10 06 2008
Emilja

Selvä feikki. Esim. Pyrstö on aika oudon muotonen, ja sen ”sulava” liikehdintä on hiukan tönkköä. Ja tosiaankin, kui kuvaaja ei lähtenyt perään? Mie ainakin olisin mennyt perään. Ja miksei merenneito ei huomannut kuvaajaa? Eikös ne ole aika arkoja olentoja, jos on muka tähänasti olleet piilossa ihmisiltä? Ellei kyseessä ollut huomionkipeä itserakas merenneito 😀 Ja sen pyrstö on muutenkin aika epäilyttävän näkönen, eikös tuollainen suuri pyrstö ole vähän painava? Eihän kalatkaan niitä koko ajan heiluttele. Sitäpaitsi pyrstö liikkuu jotenkin kummallisesti, niinkuin vedettäisiin kangasta vedessä. Merenneitoja nähneet seilorit ovat yleisesti nähneet vain kaukana olevan manaatin, mikä pisti päälle huhut kauniista merenneidosta, jolla oli ihmisen vartalo, mutta kalan pyrstö. Ja varmasti on ihan sattumaa, että ”merenneito” tässä videolla ihan sattumalta näkyy vain siluettina, eikä videosta näe suomuja. Tämä on suurin syy, miksi kutsun tätä feikiksi. Mutta, jokaisella on mielipiteensä, ja voihan tämä olla oikea merenneito, enhän minä sitä voi tietää… Siinä oli perustelua miksi se on minusta feikki.

15 06 2008
ihme.

Musta aito. Oootteko kuulleet siitä jutusta, kun raskaana menee yhelle tietylle järvenrannalle makaamaan, niin sille vauvalle tulee merenneidon ominaisuus?
katoin kerran 4D.n , lääkärin mukaan tapauksia on sattunut monta kertaa, kun ovat käyneet laiskottelemassa siellä… :O Esim. jalat ovat kasvaneet yhteen yms.

15 06 2008
ihme.

ps. toinen video ei taas toimi

15 06 2008
Japanlove

Kyl se varmaan feikki on.. Se on vähän jäykkää se sen meno.. Mutta kukas sen tietää millasia merenneidot on..

22 06 2008
GHOSTHUNTER

Toinen video ei toimi miks?

22 06 2008
Candy

Aidoltahan se näytti toki, mutta sanoisin että hyvin valmistettu feikki 😛

22 06 2008
Candy

tai no tjaa.. Kun alkaa tarkkaan katsoa, niin aika huono feikki…

23 06 2008
Saparisanni :)

tuol voi olla joku ihminen, jolla on laitettu tommone ”pyrstö”, ja se osaa olla hengittämättä pitkään. Feikki.

29 06 2008
PikkuPiru98

Vaikka mä oon 10-vuotias mua ei oo pelottanu melkeen mitkään kummitus tai UFO jutut x) Mää kaipaan kunno pelottelua. Toikaan ei oo mitää.

29 06 2008
gh0stb0y

Ei merenneitojen pitöisikään olla pelottavia?

29 06 2008
rezaR

”Ei merenneitojen pitöisikään olla pelottavia?” Miksei ne vois olla pelottavia?
Maailmassa ei ole nähty yhtäkään aitoa merenneitoo, nii miksei ne vois olla pelottavia ja rumia?

29 06 2008
Ghost Hunter

Hmm….no aika moni kommentoi tota pyrstön taipumista, mutta mistä sitä tietää mite merenneidolla taipuu pyrstö 😀 aika varmasti feikki, mutta voiha se olla oikeeki =D

1 07 2008
Riwander

Feikiltä minusta tuntuu ja näyttää. Jos merenneitoja olisi olemassa, niin ei sitä kyllä tiedäkään periaatteessa minkä näköisiä ne olisivat O_O Mutta tuo todellakin vaikuttaa H2O:n ohjelman merenneidolta. En tiedä, en kamalasti itse usko merenneitoihin, ainakaan sellaisenaan mitä media esittelee. Joissakin vanhoissa maalauksissa on kyllä melko lailla tuon näköisiä merenneitoja. Mistä näitä tietää. Hyviä perusteluja on tuolla feikkiydestä, että ei tästä sen enempää minulla.

1 07 2008
gh0stb0y

No mistä sitä tietää että onko niitä ja minkä näköisiä. Eli tavallaan kaikki on väärässä ja oikeassa!

2 07 2008
hideko89

http://uk.youtube.com/watch?v=z_ElsEJe0Kw&feature=related

eikös tää oo vähä niinku tota samaa..?

2 07 2008
Outo

video voi olla sen takia lyhty, että kuvaaja säikähti ”olentoa” ja nousi takaisin pintaan. Minä olisin ainakin halunnut päästä heti vedestä pois.

3 07 2008
Outo

mutta uskon sen silti olevan feikki

3 07 2008
Kissansilmä

En usko merenneidoksi.

11 07 2008
Kahden vaiheilla..

En ole aivan varma, uskoisinko. Siis olen kyllä aina halunnut ja aika vahvasti uskonukint taikuuteen ja joihinkin fantasiaolentoihin, mutta nyt kun on melkeinpä täysin uskottavia todisteita merenneitojen ja muiden ns. ”satuolentojen” olemassaolosta, alkaa jo vähän.. …Pelottaa. Mutta aika hyvälaatuinen kuva ollakseen sattumalta kuvattu. Toisaalta taas voihan olla, että jos -ja olen melkein varmasti onkin- merenneitoa kuvannut henkilö on oppinut ns. ”kommukikoimaan” luultavien merenneitojen kanssa. Siis jos niitä nyt on olemassa. Ja ehkä tämä kyseinen kuvaaja on pystynyt jotenkin suostuttelemaan merenneidon antamaan kuvata itseään. Ehkä kuvaaja itsekin voisi olla merenneito..? Toisaalta, merenneito on myöskin voitu huijata uimaan kameran ohi, tai joku vain kokeili uutta merenneitopukuaan juuri, kun kuvaaja oli kuvaamassa vaikkapa materiaalia johonkin luontodokumenttiin. Ehkä koko merenneito oli animoitu. Ehkä merenneidot halusivat paljastaa olemassaolonsa! Tai ehkäpä tämä kyseinen merenneito oli eksynyt sukeltajien alueelle, luullen kuulevansa ystäviensä ääniä.. Mistä kukaan voi tietää, mitä silloin oikeasti tapahtui?? En minäkään tiedä. Eri vaihtoehtoja on tuhansia. Ottakaa kantaa.

11 07 2008
gh0stb0y

Ei oo aito mikkään noista videoista

12 07 2008
Coolpixxxie

Oii, olis kyllä hienoa jos tuo olisi totta. Olen nyt kyllä kallistumassa feikin puolelle, varsinkin nyt kun oon lukenut täältä näitä perusteluja.
hideko89 :n linkittämä videon on hieno, mutta outoa ettei kuvaaja kuvannut heti alussa merenneitoa?

Missään videoissa ei oikeastaan näy merenneitoa edestä (esim. kasvoista).

12 07 2008
gh0stb0y

Näkyyhän! Heti ensinmäisessä videossa kuvataan kasvoja!

17 07 2008
Jasmine

onko tuo ihan aito mä en taijjaa uskooo .. koska merenneito on taru olento -.-
tai oltashan niitä aikasemminkin nähty vaikka TV:ssä jos niitä olis ;/
jos tuo ei ole aito niin miks tämöstä tänne laittaa ?
tuo saattaa olla vaikka sen takia täällä jos se kuvaaja itse uskoo merenneitoihin
ja laittanut vaikka kaverin merennteio pukuun -.- ja uskottaa et niitä olis
itse en näet usko merenneitoihin koska kaikissa sivuistoissa lukee et et merenneito ihastuu ihmis mieheen?!? níin jjos sekin olisi totta ;/ nii oishan joku mies vaikka sanonut että joku merenneito on kiinnostunut. Tai jtn
mut voihan niitä toisaaltakin olla mut mä en khyl usko .-.- sitten hän ne olis
julkisia? ja olis niitä useempikin nähnyt ? minkin olen ollut merellä paljon ja
järveissä ja rakastan vettä minä en ole koskaan nähnyt merenneitoa.

17 07 2008
Jasmine

Mut olen minäkin nähnyt isoja pyrstöja.Mut en mitään naamaa tai niinkun ihmisen vartaloa -.- ja kysyin äidiltänikin et onko tänä aito ja näytin videon.
Hän nauroi ja sanoin ”No ei” miksi tänne laittaaa vale juttuja koska joku
ihminen. Voi ottaa sen tosissaan eikä enään uskalla mennä meree.
mut miksi siitä ei ole otettu lisää videoita jos se kerta olisi aito ? minä ainakin ottaisin jos näkisin Ja menisin aina lähemmäksi ja pyrtöstä ja naamasta ja käsistä kuvia et olisiko se aito -.- joten uskon et se oli pelkkä tavallinen ihminen merenneidon pyrstössä. Olen nähnyt niitä myytävänä kaupoissa.

28 07 2008
kaikki ovat erilaisia...

JAHAS..mie tiiänet toi on tehty ku luin yhen asian jossaa tält sivult otin jonkuu asian nii siinä luki et joku oli valmistannu tuon …mutta mä ihan SÄIKÄHIN ekaa kertaa vaik oon jo 11 ku minun veljenihän on otellu valokuvia taivaalta (hänellä on uusi kamera) yhtäkkiä Viljami näki pienen pisteen taivaalla hän ei tietänyt mikä hänen näössään nyt oli mutta silti otti kuvan hieman myöhemmin se piste meni niiku VIUF eli siis hävis niiku mun äiskä ja äiskän kaverikin ne on tiiraillu taivaalle äitini on nähnyt erilaisia pisteitä putoilevan ja muutenkin…meinasimme laittaa melkis jo 7päivän lehteen siitä MEIDÄN ufo jutusta no kaikilla on oma uskonsa FEIKKIIN ja TODELLISUUTEEN mutta meidän perhe uskoo kummituksiin, merennalaisiin olioihin muuten ihmisten mielestähän jos vaikka tuommoinen ¨merenneito¨tulisi vastaan ihmisen mielestähän se on ihan IHMEELLISTÄ mutta kalojen ei koska ne näkevät niitä päivittäin ja kaikki sanoo sitä että EN USKO ja HAAHAA EN MEE LANKAA ihminen on vaa nii TYHMÄ et jos vaik tulis sapeli hammas sika jol on kanan pää nii ihminen on ihan heti niiku et APUA HELVATA MIKÄ TOI OLI TOI ON IHAN IHMEELLIST mut katos sisiliskot sun muut niii näkee niit päivittäin joten niille se on ihan normaalii SIKSI me uskotaa kaiken laisii MYÖS Jumalaan joten kaikki ketkä uskoo ïhmeellisiin¨olioihin ona samast puust veistetty ku me mut tuota VOISIN sanoa feikiksi 🙂 mutta muut perheestämme uskoo siihen 😛 USKON KAIKKEEN MITÄ MAAN PÄÄLLÄ ONNNNNNNN……

28 07 2008
Japanlove

Kattokaa toi, ja verratkaa sitä tähän. Kattokaa erityisesti kummankin polvien kohtaa.

Tossa videossa minkä annoin, polvet ei taivu, mutta tässä videossa mikä tuol ylhäällä on, niin taipuu.

Että siinä se! 😀

15 08 2008
Tomppa

Selvä feikki. Tämä ”merenneito” näyttää puoliksi ihmiseltä.
Evoluutio olisi varmasti lisännyt yläkroppaan jotain.

PS: Paris Hilton aamu uinilla 8).

16 08 2008
nella salmi

aika nätti merenneito mun kaveri varmaan ilahtuis täst

17 08 2008
makkuro

mietin myös sitä et miks merenneidoilla ees olis hiukset xDD eiks ne oovaa teil jos ne uiskentelee ja ne menee silmille

17 08 2008
makkuro

btw.aika ohuiet jalat kyl pitäs tol muijal olla

31 08 2008
kärmes

ihminen käyttää käsiään sukeltaessaan tämä ei + sukeltelee ilman happilaiteita..heh!

8 09 2008
RandomGuy11

kärmes:no lol kyl mäki pystyn uimaan ilman käsii hetken aikaa.

jos tarkkaan katsoo,nii ovi erottaa bikinit muijan rintojen kohalta,en usko että merenneidot käyttää bikineit 😛

9 09 2008
Sorvu

Juuh… Merenneito! Hah H2O sarjasta otettu pätkä! Ja tuo Ruma merenneito on vielä aidompi..

9 09 2008
Echostar

Ehdottomasti aito! Jumalisti MERENNeitoja on olemassa! i want to believe! Kuka tollasia feikkejä jaksaa kyhätä johonki juutuubiin? Jotkut idiootit? 😦

14 09 2008
STEMU

5) Luulen kuulleni veden molskahtavan, kuin tämä kala-asuun pukeutunut nainen olisi hypännyt/tiputettu veteen vaikkapa veneestä.

sama.. kuulin kanssa tuon.
Tyttönen se vaa ui siellä 🙂

27 09 2008
marsy

EI
Ole
aito!

11 10 2008
Radino

Hmm, en usko olevan aito, mutta uskon että merenneitoja saattaa olla.
Olenko ainoa jolle tästä tulee mieleen se Disneyn Ariel?

15 10 2008
Kuolonuhri

Kommentoin nyt tähän ikivanhaan keskusteluun: Itse uskon myös, että tämä on feikki, ei siihen oikein ole syytä. En vain ole ikinä oikeen uskonut merenalaiseen älylliseen elämään. ( Tietenkin jos siihen tulee luotettavempaa kuvamateriaalia. ) Mutta miettikääpä nyt järjellä te, jotka kummastelette kun kuvaaja ei käännä kameraa merenneidon tullessa paikalle: Ettekai oikeasti usko, että kuvaaja nököttää vedessä monta tuntia? Onhan kuvaaja mahdollisesti voinut jättää kameran veteen, ja päivän päätteeksi käydä hakemassa sen.

Ja te, jotka ihmettelette, kuinka merenneito osui juuri siihen paikkaan, missä kamera on, onko jossain sanottu, että kameroita oli vain yksi?

Siinä perustelut, jolla voisin väittää että on aito, jos siis itsekkään uskoisin tähän. Haluan kiltteyttäni kuitenkin vähän puolustaa kuvaajaa.

9 11 2008
Theobold

Empä sano juuta enkä jaata siihen onko toi feikki vai ei, mutta nille kaikille jotka valittavat siitä että pyrstö taipuu luonnottomasti:
Kertokaapas sitten tarkasti merenneitojen anatomiasta kun vaikutatte tietävän niistä aivan kaiken.

Kuinka muka joku voi kuvitella tietävänsä jonkun olennon liikkumisen luonnottomuudesta, jos ei ole koskaan nähnytkään kyseistä olentoa? Enkä voi käsittää miten joku voi ylipäätään väittää sen ja sen asian olevan evoluution kannalta mahdoton, voiko kukaan tietää evoluutiosta kaikkea?

4 12 2008
Seppo

Tuohan on ilmiselvä feikki, niin ihmismäinen ettei voi olla, liikkeestä näkee ja tosiaan toi kuvauskin on vähä hämärää, sattumalta tulee siitä edestä.. On kyllä aika näkyvää kusetusta..

14 12 2008
Loeon

Feikiltä se näyttää..

2 01 2009
Heidi

http://uk.youtube.com/watch?v=z_ElsEJe0Kw&feature=related

En tiedä onko jo linkitetty tänne. Lisää merenneito matskua.

3 01 2009
Idefix

0:12 ”merenneito” pudotettiin veteen.. :o, semmone molskahdus kuului,
eli mikä lie ihminen merenneidon puvussa, ja sitten tuossa ”pyrstössä”, taittuu se osa, missä ihmisen polvet ovat..

22 01 2009
Karoliina

Feikki! ilmiselvä feikki! mitä toi kamera tuol tekee???????? mistä ne muka ois voinu tietää että se tulee??????? ihan pelkkää feikkiä… sorppa emmi :/

22 01 2009
kyl

Luulenpa että kyseessä on TAAS feikki.
%d bloggaajaa tykkää tästä: