Enkeli Tanssii Nuotion Ympärillä

22 02 2008

Videolla esitellään klippiä, jossa enkeli ilmestyi nuotion ympärille. Koko tapahtumaa ei valitettavasti saatu kuvattua, vain n. 15-sekunnin pätkä lopusta, mutta enkeli näkyy silti selvästi videolla.

Kiitokset vinkistä jjh:lle.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

22 responses

22 02 2008
Haukka

En kyllä huomannut tuossa videon lopussa mitään erityisen kummallista ja en olisi kyllä yhtään mitään huomannutkaan, jos en olisi mitään odottanut. Se siitä ”selvästä” enkelistä. Myönnän kyllä, että hyppäsin videon ärsyttävän, pitkän käännytysosan yli.

Ja mikä saa ihmiset varmoiksi, että se oli enkeli tällä videolla? Raamattu ei kerro sanallakaan enkelien, demonien, paholaisen tai jumalan ulkonäöstä. -_- Kaikki nämä stereotypiat ovat syntyneet myöhemmin.

Ihmiset näkevät mitä haluavat.

22 02 2008
KINUSKI

Kyllä itse asiassa kertoo.

22 02 2008
Kameramies

Pidän tässä väitetyn tyyppisiä ilmiöitä toki mahdollisina, mutta yksi huomionarvoinen asia: katsokaa itse nuotiota ja miten se sijoittuu tähän neliön muotoiseen kuvaan. Nuotiohan ei ole aivan keskellä kuvaa koko ajan. Kamera liikkuu aavistuksen koko tapahtuman ajan. Kun seuraat jotain liikettä kameralla niin kamerahan tulee yleensä aavistuksen jäljessä. Tässä kamera ei liiku sekunnin murto-osaakaan jäljessä, eikä edellä, vaan suhteessa samaa vauhtia kuin ’enkelikin’ ja nuotio. Tarkoitan tällä sitä, että ’enkeli’ voi myös olla heijastus (kameran linssiin) nuotiosta. Seuratkaa nuotion sijoittumista suhteessa neliön muotoiseen kuvaan: ’enkeli’ liikkuu samassa suhteessa nuotioon, kuin mitä nuotio neliön muotoiseen kuvaan. Seuratkaa näitä kolmea yhtäaikaa: nuotio, ’enkeli’ ja koko kuva.
En sano, että asia on näin. Tässä vain yksi vaihtoehto.

23 02 2008
minävaanmä

Hmmm..taas amerikkalaista hapatusta..koskahan ne taas iskee jonkun madonnan tai muun vastaavan paahtoleipään.

23 02 2008
Haukka

”Kyllä itse asiassa kertoo.”

No missä kohdissa Raamattua kerrotaan aiemmin mainittujen olentojen ulkonäkö? Missä kohdassa Raamattua esim. sanotaan paholaisen olevan punainen ja lepakonsiivet omaava; jumalan olevan vanha parrakas mies tai enkelien olevan suurilla valkoisilla siivillä lentäviä ihmisiä? Tuskin niitä mainintoja on yhtään.

23 02 2008
HD

Raamattu ei mainitse siivellisiä enkeleitä.
Enkeleiden ulkonäöstä ei taida olla oikein mainintaa Raamatussa. Kuitenkin enkeleiden mainitaan yleensä kantavan asetta kuten esimerkiksi miekkaa. Myöhemmässä kirkkotaiteessa enkeleille alettiin maalaamaan siivet niiden erottamiseksi tavallisistä kuolevaisista.
Jumalaa ei ole kuvailtu Raamatussa, koska häntä ei voida nähdä. Vanha ja parrakas ulkonäkö löytyy joistain maalauksista.
Raamatussa saatanan mainitaan kyllä ottaneen ainankin käärmeen olomuodon. Saatanan ”hiilihanko-lookki” tulee taas sekoituksena eri pakanauskontojen jumalista, kuten roomalaisesta Faunus-jumalasta.
Pääosin kaikki ovat muovautuneet eri taiteilijoiden mielikuvista.

23 02 2008
Regendos

Täällä ollaan aivan oikeassa asiasta, että Raamattu ei todellakaan kerro mitään enkeleistä. Ihmiset luulevat enkeleitä ihmismäisiksi, valkoisiksi ja siivekkäiksi olennoiksi, vaikka tämä on TÄYSIN taiteilijoiden luoma kuva.

23 02 2008
hannu

Tietysti jos ajateltaisiin että uskonto totta, niin nämä hengettäret ilmestyisivät siinä hahmossa missä ihminen ne tuntee, samoin Jeesus parrakkaana hahmona.

Kannattaa kuitenkin katsoa dokkari ”Zeitgeist” ja tehdä sen mukaan arvio uskonnoista.

Mielestäni paras totuus on se että jokainen uskoo mihin uskoo ja kaikki tavallaan oikeassa.

23 02 2008
'jahas

Hahaha…täytyy olla yksi typerimmistä haamufilmeistä tähän asti 😀 Tuollainen halo-efektihän syntyy lähes kaikilla kameroilla, kun kuvataan jotain kirkasta tummaa taustaa vasten. Tuohan liikkuu _tismalleen_ samassa suhteessa, kuin kameraa liikutetaan: Kamera vasemmalle – heijastus oikealle, kamera alas – heijastus ylös.

Ei prkle ole olemassa mtn typerämpää kuin nämä jenkkihihhulit… kannattaa katsoa sellainen dokumentti kuin ”Jesus camp”, tuli juuri TV:stäkin. Loistava osoitus siitä, mitä nämä jeesushullut saavat aikaan…

23 02 2008
julle

Tuo akan paasaaminen koski päähän, mutta mitä tuohon clippiin tulee, niin kukaan voi ikinä taaskaan kertoa onko joku ”enkeli” ollut kyseessä vai luonnollinen ilmiö.

25 02 2008
'jahas

No minä ainakin voin kertoa ettei tossa ole mitään sen kummempaa kuin valon heijastumista linssissä.

…eri asia on sitten uskooko joku toope mielummin enkeleihin 😀

25 02 2008
JambaB

Hah! Toihan on ihan selvä heijastus vain. Toi juttuhan liikkuu kokoaika samaanaikaan kuin kamera.

25 02 2008
Zeld

Tuo enkelien ulkomuoto, kuten Jumalan parrakas ja vanha ulkomuoto, on otettu kreikkalaisten ja roomalaisten tarustosta.

27 02 2008
julle

Siis ei siin mitään pahaa olis jos noi kutsuis ”enkeliks” tuota jonkun ns. casen yhteydessä, mutta kun tässä aletaan lukemaan jo jotain rukouksia ja kertomaan jumalan rakkaudesta nii menee jo överiks.

4 03 2008
jRno

Tuo ”enkeli” on mahdollisesti tullut kameran linssistä olleesta heijastuksesta tai jostain muusta, sillä se kääntyy kameran kanssa samaan tahtiin.

14 04 2008
Arctica

ärsyttää ku toi ämmä selittää tossa alussa niin kauan

7 05 2008
KakkuHertta

Nyt meni ohi..

22 06 2008
GHOSTHUNTER

Enkeleitä ei ole olemassa tuo on joko tehty tai joku heijastus

6 07 2008
Ammo9

Tuota… Eipäs taida toimia?

18 09 2008
Tyhmä

hmm… näyttää heijastukselta, ja khyl luulis enkeleillä olevan muutakin tekmistä, kun tanssii jonkun hiton nuotion ympärill… jos niit on ees olemas ;D

28 09 2008
nalle karhu

en oo nähny tota videota ku sitä ei voi enää kattoo mitä siin tapahtuu?

28 10 2008
vJe

Eeipä video näy, mistäs vois tsekata?
%d bloggers like this: