Venäjälle Rakennetaan Ufokeskus

21 02 2008

Molebka uutinenMolebkan kylään aiotaan rakentaa turistihoukuttimeksi ufokeskus. Molebka on kuuluisa oudoista ilmiöistään ja mm. venäläisten ufoharrastajien piirissä kylä on muodostunut jo legendaksi, sillä alueella on havaittu outoja ilmiöitä jo 1980-luvulta lähtien. Kylä on tunnettu myös ulkomaalaisten ufoharrastajiaen piirissä. Vastikään saksalaiset kuvasivat alueella.

Ensimmäisen havainnon teki geologi Emil Batshurin, joka löysi maasta kylän läheltä erikoisia ympyröitä.

Säännöllisin väliajoin havaitsemme täällä hohtavia esineitä, kolmioita ja ympyröitä pelloilla. Sähkölaitteet menevät pois päältä ja kellot pysähtyvät, kertoi kylän ilmiöistä kirjan kirjoittanut Nikolai Kinev Vzgljad-lehdelle.

Paikalla käyneet ovat kertoneet, että jo yksi kylässä vietetty yö saa ihmisen näkemään erivärisiä liekkejä ja varjoja, sekä kuulemaan outoja ääniä.

Ufokeskuksen rakentaminen on tarkoitus aloittaa jo syksyllä, jos rahoitus saadaan kuntoon. Suunnitelmien mukaan alueelle tulisi mm. mökkejä, hotelli, merkittyjä uforeittejä ja observatorio.

Lähde: iltasanomat.fi

Kiitokset vinkistä EyePointD:lle + muille uutista ehdottaneille.

Mainokset

Toiminnot

Information

6 responses

21 02 2008
Covenant

kaikesta sitä rahastetaan…

21 02 2008
julle

Totta, pelottaa vain että ne ilmiöt loppuukin sen siljan tien kun tuolla ravaa tuhansia ihmisiä. :/

25 02 2008
Anonymous

Yksi syy tähän olisi ihmisten taikauskoisuus. En siis väitä, ettenkö uskoisi mihinkään yliluonnolliseen.
Katselin tässä vähän aikaa sitten dokumenttia siitä, kuinka ihmisiä oli oikeasti ”siepattu.” Ei aikaakaan, kuin valehtelu heistä saatiin selville. Eli siis, sanoisin myös tämän olevan ihmisten taikauskoisuutta, halua uskoa johonkin erikoisempaan kuin olemme tottuneet. Verratkaa tätä Larp-harrastukseen. Siinä ihmiset haluavat ja uskovat olevansa jotain muuta, erikoista, yliluonnollista.
Tämä keskus saattaa hyvinkin olla pelkkä rahanlähde, mutta sanoisin sen loppujenlopuksi olevan ihmisten luulotautia, taikauskoisuutta. Myös toteuttajien.

29 03 2008
laihduttaja

Kiitos informatiivisesta artikkelista!

4 04 2008
pete

Go ryssät!! ufot lähtee vekeen

7 04 2008
Tunhhu

juu kyllähän tuo tempaus on tuolle seudulle ufobongailun loppu…
%d bloggers like this: