Kummitus Karkoitettiin Verovaroilla

13 02 2008

KummitusKummituksen häätäminen maksoi 160 euroa. Kunnanvaltuusto suostui maksamaan puolet kummituksenmetsästäjän palkkiosta.

Kun Sabrina Fallon, 23, kuuli ullakolta hakkaavaa ääntä hän kutsui paikalle poliisit. Poliisit eivät kuitenkaan löytäneet murtojälkiä Britannian Peterleessä sijaitsevasta talosta ja vitsailivat, että kyseessä saattoi olla kummitus.

Sabrina otti huulenheiton tosissaan, kun välikohtausta oli edeltänyt joukko outoja tapahtumia, mm. itsestään sulkeutuneita ovia ja porrastasanteella kummitellut pikkutyttö. Rouva väitti Daily Mail -lehdelle jopa aamutakkinsa leijailleen itsekseen alas portaita.

”Vihainen mies” jahtasi tytärtä

Perhe, johon kuuluu myös aviopuoliso Martin ja kaksi lasta, olivat muuttaneet taloon viime kesäkuussa. Kun poliisista ei ollut apua, he päättivät joulukuussa ottaa yhteyttä kummitustenmetsästäjä Suzanne Hadwiniin.

Odotin hänen koputtavan oveemme, mutta hän lähettikin henkioppaansa taloomme, Sabrina Fallon selitti Daily Mailille.

Myöhemmin illalla Suzanne soitti meille ja sanoi, että talossa on mies. Hän sanoi miehen olevan tosi vihainen ja jahtaavan nuorempaa tytärtäni Amya, joka on vasta 16 kuukauden ikäinen. Se oli karmivaa. Suzanne ei edes tiennyt, että meillä oli lapsia – saati sitten heidän nimiään.

Talossa oli tehty murha

Hadwin selitti asiakkaalleen, että mieshahmo tahtoi vallata tämän tyttären kehon voidakseen elää elämänsä uudelleen.

Sen jälkeen koputus kävi pahemmaksi. Mies yritti myös ottaa fyysistä kontaktia, ja kerran tunsin käden olkapäälläni, Fallon selitti.

Outojen ilmiöiden jatkuessa, Martin Fallon lopetti työnsä kuorma-autonkuljettajana ja jäi kotiin suojelemaan perhettään. Pian hänen vaimonsa sai kuulla, että talossa oli tehty murha 50 vuotta sitten.

Minulle kerrottiin, että mies oli tappanut vaimonsa porrastasanteella hiilihanko aseenaan. Ilmeisesti mies oli hirttäytynyt sen jälkeen.

Suzanne Hadwin tarjoutui siinä vaiheessa suorittamaan henkienkarkotusriitin 120 punnan (noin 160 euron) hintaan. Koska perheellä ei ollut varaa maksaa, Sabrina Fallon kääntyi kunnanvaltuuston puoleen, joka lupasikin jakaa kustannukset.

Rituaali suoritettiin 27. joulukuuta, perhe väittää saaneensa olla siitä lähtien rauhassa. Rituaalin suorittanut Suzanne Hadwin, 35, selitti Daily Mail -lehdelle:

Havaitsin, että talossa oli erittäin pahantahtoinen henki ja että siellä oli tapahtunut murha. Pääsin eroon hengestä ripottelemalla suolaympyröitä taloon perheen suojelemiseksi. Käytin myös rukouksen voimaa, pirskottelin pyhää vettä ja pyysin enkeleitä viemään hengen sinne, minne se kuuluu.

Paikallisen kunnanvaltuuston edustajan mukaan valtuusto suostui kattamaan puolet kuluista, koska perhe oli äärimmäisen stressaantunut ja vaihtoehto olisi ollut maksaa 40 puntaa (55 euroa) yöltä hätämajoituksesta.

Daily Mailin haastattelema edustaja lisäsi, että valtuusto on sitoutunut estämään kodittomuutta lukuisin eri keinoin, joskaan ”mikään niistä ei ole aivan yhtä epätavallinen kuin tämä”.

Lähde: iltalehti.fi

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

15 02 2008
nörääjä

suola ja rukoukset maksanu 160€? jeph… jos illä noi hyvi saa rahaa nii ruvetää haamu metsästäjäksi 😀

2 04 2008
Dissu

Joo, toi on ehkä kaikista kuuluisimpiin kuuluvia kuvia. Minä vuonna tää tapahtu ja onks tosta netistä tietoja? Siis wikipediassa tai muissa?

11 07 2008
Maima:)))))

Niin varmaa. Voin sanoa et neiti Suzanne Hadwin oli mitä luultavimmin aikas vainoharhainen samoin kuin perhe joka asui tässä ”ex-kummitustalossa”. Heko heko. Surkeita tyyppejä. Harmi niille, jotka oikeesti uskoo tota! Ihan LoL 😛

11 07 2008
gh0stb0y

Miten ne nyt ”surkeita” olisi?!
%d bloggers like this: