Koulussa Kummittelee

11 02 2008

KouluYli 200 oppilasta malesialaisessa Sekolah Menengah Sains Dungun -koulussa koki kummia. He ovat vakuuttuneita, että he näkivät kummituksen lentämässä koulun tiloissa sunnuntaina. Kaikkien 600 oppilaan koulupäivä peruttiin loppupäiväksi. Maanantaina oudot tapahtumat jatkuivat ja koulu jouduttiin taas sulkemaan.

Koulun henkilökunta ja koulutuslaitos ei halua kommentoida, mutta Mazlan Ariffin kertoi, että hänen tyttärensä näki kummituksen lentelevän luokkahuoneessa.

Tyttäreni kertoi, että hän näki naisen, jolla oli valkoiset vaatteet yllään, lentelevän luokassa, kunnes se lensi hänen päällensä. Hän kertoi, että sai samalla kylmäntunteita ja huusi peloissaan.

Wati -niminen oppilas kertoi, että sattumukset alkoivat sunnuntaiaamuna, kun kaksi tyttöä alkoivat huutamaan hallitsemattomasti, selvästi peläten jotakin.

Sitten muut oppilaat alkoivat huutaa ja heidän piti palata huoneisiinsa. Minulla oli paha olo ja päätäni särki, jonka takia pyörryin. En muista paljoa mitä tapahtui sen jälkeen.

Äiti, joka ei halua nimeään julkisuuteen kertoo, että toinen päivä oli yhtä paha, kuin ensimmäinenkin ja oppilaat olivat peloissaan.

Koulun henkilökunta pyysi minua tulla hakemaan tyttäreni...”

Tunteja ei ole pidetty neljään päivään, mutta koulun henkilökunta tekee parhaansa saadakseen tilanteen normalisoitumaan.

Lähde: nst.com

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

18 responses

11 02 2008
Hannu

Voisi ehkä kuvitella jos luokkahuone huonosti tuuletettu ja happea ei ole, tulee päänsärkyä ja ehkä hallusinaatioita.

Kylmä liitetään yleensä kuolleisiin kyllä. Mielenkiintoinen juttu, tästä olisi mukava saada lisää tietoa..

11 02 2008
DonHessu

Mutta se onkin jännä että miten moni oppilas on sitten nähnyt saman ”harhan”?

11 02 2008
Tanja

En usko, että yli 200 oppilasta näkee saman hallusinaation. Outoa, että kummitus on liihotellut käytävillä kesken päivän ison joukon keskellä, luulisi että tuollaiset asiat tapahtuvat pimeällä ja silloin, kun on rauhallista. En usko, että tuo on jotain pilaa, se olisi jo aika hankalaa toteuttaa, ja miksi kukaan edes haluaisi.

11 02 2008
Late koo

Sitä ihmettelen miksi lähes kaikki jutut on amerikassa..on mailmassa muitakin valtioita kuin ko valtio??

11 02 2008
Gissa

Mistä lähtien Malesia on Amerikassa? 😀

11 02 2008
Tzun

late tainnut olla itsekin poissa koulusta kummitus pelon takia. 😀

11 02 2008
KP

Nyt kun pääsisi tutkimaan kyseistä koulua paikanpäälle, olisi kyllä aika hienoa 🙂

12 02 2008
Joni

Pah… kuitenkin jotkut oppilaat halusi ennenaikaista lomaa koulusta näyttelemällä, että olisivat nähneet aaveen luokassa leijumassa ympäriinsä.
Tai sitten taas toisaalta…

13 02 2008
MOOO

Huhhuh.

9 04 2008
machine

Tämä on ollut yksi mielenkiintoisimmista kummitusuutisista ikinä. Olisi vaan kiva lukea aiheesta enemmän. Lähdelinkkikin on nyt jo kuollut.

Luulisi, että aiheesta olisi kirjoitettu enemmän tai uutista edes päivitetty tapauksen jälkeen. Kuinka koulussa on jatkettu arkea, onko koulussa tapahtunut mitään erikoista tuon tapauksen jälkeen ym. ym. Harmi kun mielenkiintoiset uutiset katoavat niin nopeasti uutisvirtaan.

Laittakaa linkkejä kehiin mikäli aiheesta löytyy uutta tietoa.

14 04 2008
Arctica

mä en usko näihin artikkeleihin, uskon vasta sitten ku näen

6 05 2008
Hippo

Wati -niminen oppilas kertoi, että sattumukset alkoivat sunnuntaiaamuna, kun kaksi tyttöä alkoivat huutamaan hallitsemattomasti, selvästi peläten jotakin.

Mistä lähtien sunnuntaina on koulua? Vai onko Malesiassa? En minä tiedä, mutta pisti vaan silmään.

7 05 2008
Totuus

Niin no teorioitahan tietty on.

1. Oppilaat ovat sopineet jonkun jutun joka on vaikea todistaa/mahdotonta ettei tarvitse olla koulussa. Tosin kyllä kaukaa haettua tuo.
2.No jos ne kilju tai jotain semmosta ne luuli ehkä näkevänsä jotain paranormaalia mikä nyt ei kuitenkaan ehkä ollutkaan sitä. Ja alkoivat selitellä tapahtunutta ystävilleen ja eteenpäin.Siinähän se tunnelma on jo. Sitten jotkut olivat uskoneet tähän ja näkivät jonkin vilauksen jostain tyypistä silmäkulmassaan niin luulivat kummitukseksi. Ja niin edespäin

8 05 2008
Dereka

Hippo, Malesiassa on sunnuntainakin koulua – viikko alkaa sunnuntaista, kuten Briteissäkin.

12 05 2008
pinja

haha kuka tohon ny uskoo ?
tuskin joku kummitus tulee johonki 600 oppilaan kouluun kummitelee niiknu kesken päivän. ihan feikkii koko juttu. kaikki keksittyy

27 10 2008
kummitus

MEILLÄKI KUMMITTELEE! ALAKERRASSA….

7 12 2008
maiju

kummitukset voi näkyä koska vain. yöllisiä kummitustarinoita vain kerrotaan sen takia enemmän koska ne ovat pelottavampia. mutta kummitushan on vaeltava sielu, ja ne eivät nuku koskaan, ne ovat koko ajan, myös päivällä. että voi tuo hyvinkin olla mahdollista.. koska se on hyvä kysymys että miten nii iso lapsi joukko on nähnyt tismalleen samaan aikaan saman ilmiön..? ja miksi asiaa ei ole tuotu enemmän julkisuuteen? halutaanko taas vain peittää kaikki ettei mitään olisi tapahtunutkaan vaikka olisi? ei haluta vain ihmisten tietoisuuteen että todisteita olisi?

7 12 2008
cursedmind93

maiju o näköjää vähä selvitelly faktoja 🙂
%d bloggers like this: