Outo Valokuva

30 01 2008

Sain jonkin aikaa sitten nämä kuvat sähköpostiini. Kuvassa näkyy joku outo hahmo. Mikä mahtaa olla kyseessä?

Tässä vielä viesti, jonka sain sähköpostiini kuvien kera:

”Tässä pari erikoista hahmo valokuvaa talvelta-93, jotka tulivat esille tavallisessa valokuvien kehityksessä Järvenpään Kodak valokuva liikkeestä. Toivottavasti myös julkaisisitte nämä netissä? Usassa ufotutkijat yrittivät yhtä toista näistä kuva kopioista tutkia mm. Meksikon yliopistossa yms. ufotutkijoiden toimesta v.97: ”he sanovat että voi olla jotakin taikka sitten ei ole. Taikka sitten että kyseessä olisi emulsio-filmin kehitykseen liittyvästä virheestä.”

Hahmokuva 1

Hahmokuva 2

Hahmokuva 3

EDIT:

Tässä vielä Kimmon lähettämä rajattu versio:

Hahmokuva Uusi

Alla vielä skannattu (parempilaatuinen) versio kuvasta. Klikkaa suuremmaksi.

Skannattu Versio

EDIT:

Kuville löytyi normaali selitys. Lue lisää tästä.

Kiitokset Kimmolle kuvista.


Toiminnot

Tietoja

101 responses

29 12 2007
Makru

Eiks noista kuvista oo yhtään selvempää versiota? Kun ei tuosta meinaa saada mitään selkoa!

29 12 2007
jehveli

Jep. Minäkään nähnyt saanut selvää, vaikka kokeilin kattoa lasienkin kanssa! 😀

29 12 2007
Haukka

Mitä tuota kuvaa otettaessa on muuten yritetty kuvata?

Tällä hetkellä kuitenkin tuntuu, että kuvattessa tai filmiä kehitettäessä on tapahtunut jokin virhe. Luulen, että nuo ”hahmot” eivät ole mitään oikeita hahmoja vaan jälleen mielikuvitus laukkaa ja luulee näkevänsä jotain. Esim. pelkkien kasvojen näkemiseen tarvitaan 2 pistettä silmiksi ja kolmas piste tai viiva suuksi, tämä on huomattu jo aivan pienillä lapsilla. Erikoisia kuvia joka tapauksessa, tosin liian epäselviä.

30 12 2007
JambaB

Makee kuva laavalampusta

30 12 2007
gh0stb0y

Mikä ihmeen olio?

30 12 2007
werttinen

öö mitä ihmeen hiutaleita mulla alko pomppai tossa 2 kuvassa joku joulu- teema lunta sataa tai jotain :D? mutta joo ei noista kuvista kylläkään saa mitään tolkkua

30 12 2007
Kerttu Uimonen

Hohhoijaa.

31 12 2007
Kimmo Hätinen

Kiitos että olette julkaisseet nämä erikoiset ”hahmo” valokuvani teidän sivuillanne. Minulle ja usalle kymmenelle henkilölle vuosien varrella ne ovat jääneet mysteeriksi eli yksikin nainen sanoi suoraan kontaktihenkilö Kalevi Riikosen meditaatio istunnossa että: ”siinä on ET!” Myös rajatietoa harrastava henkilö Kai Sjögren on sanonut olevansa vakuuttunut siitä, että kyseessä todella olisi alien et-valokuvista….Itse en osaa selittää noita hahmo valokuviani talvelta-93. Pidän niitä siis erikoisina hahmo valokuvina…

3 01 2008
Kimmo Hätinen

Olen kokenut jo aivan pienestä ehkä 8-10-vuotiaasta poikasesta asti ensimmäisen ufokokemukseni: Olin nukkumassa pikkuveljeni Tommin kanssa omakotitalomme yläkerrassa yhtenä yönä, kun minut ikään kuin herätettiin ylös vuoteelleni istumaan. Kääntäessäni pääni ikkuna ruutuun päin (!) siinä leijaili paikoillaan ilmassa kuin Millenium falcon/ Star wars elokuvien aluksen näköinen tumman harmaan sävyinen ja neliö kulmikas muotoja tavoitteleva ufoalus.

Sitten se pingahti juuri ja juuri tajunnan piirissä olevalla nopeudella ylös avaruuteen yötaivaalle tähtien joukkoon kadoten pieneksi pisteeksi!

Seuraava ufokokemukseni tapahtui talvella-91 (ma.21.lokakuuta-91 klo 02-5 välisenä aikana) ollessani 19-vuotias. Olin juuri tullut tuota ufohavaintoa edeltävänä iltana elämäni ensimmäisiltä Hengen ja tiedon rajatiedon messuilta Helsingistä. Siellä minulle tehtiin nk.”aura-healing” eli käsillä ladattiin ikään kuin elinvoimaa energia ”aura elinvoiman” kenttääni: Todellakin tunsin ihan fyysisesti oman aurani tai energia elinvoima kenttäni henkisen ulottuvuuden ”aura healingissa” siellä!

Sitten maanantaina 21.10.91 klo 02 aikaan menin omakotitalomme eli vanhempieni kotona oman silloisen huoneeni ikkunalle. Ensin kuulin kuin tasaista humina ”moottorinkäymis” ääntä läheisestä naapuriston takaisesta yömetsiköstä tulevan. Silloin oli täysi talvikeli eli vielä etelä-Suomessa talvet olivat todella lumisia ja talvia kirjaimellisesti jo lokakuu lopulla toisin kuin tänä päivänä ja nykyään ilmastonmuutoksen kourissa kenties? Sitten annoin mielessäni telepaattisen viestin ja ajatuksen sinne yöpimeään metsikköön että: ”jos olette olemassa niin voisinko nähdä teidät?!” Hetkisen kuluttua sain ikään kuin toiselta ulottuvuudelta vastauksen omaan telepaattiseen pyyntööni ja mahtava lähinnä kerman väristä valoa säteilevä/ sykkivä lentävän lautasen/ ufon muotoinen alus nousi metsiköstä puiden alta ja takaa muutamiksi kymmeniksi ehkä sekunneiksi…Sen keskiön ympäri pyöri ja värisi valolaattoja/ aukkoja eli valovirtana eteenpäin kulkien sen keskiö osan.

Talvella-93 loka-marraskuussa sitten 21-vuotiaana sain jonkinlaisen henkisen kokemuksen ikään kuin näkymättömästä tahosta eli ET kosmisesta omasta ”henkioppaastani”. Pidän saamiani ”hahmo valokuvia” oman henkisen henkisen olomuodon omaavan hienojakoisen valoa hehvuvan/ säteilevän ET-hahmon olevan oman henkisen ja kosmisen opastajani ja henkioppaani näytön omasta todellisesta henkisestä olemassaolostaan meidän tasollamme ja meidän laitteidemme eli tässä tapauksessa ei-digitaalisen kameran kautta tulevina erikoisina hahmo valokuvina…Jokaisella on luonnollisestikin täysi vapaus ja oikeus ajatella niistä mitä haluaa. Jokin hahmokuva niistä voi kuitenkin valoa hehkuvina erottaa mielestäni kiistatta…!

18 01 2008
Kimmo Hätinen

Jotkut teoriat ovat esittäneet. (Tosin totta tietääkseni se fakta että jos ei-digitaalisiin kuviin tulisi ylivalotusta se olisi sävyltään keltaista yms.) Mutta kun on tuo toinenkin erikoinen ”hahmo” valokuva jossa on tismalleen sama hahmo ja vieläpä toistakin kirkkaampana ja säteilevänä?!? Todellakaan en ole itseni kanssa ottanut kuvaa pitäen sitä kädessäni reunasta kiinni, vaikka oma käteni näyttäisinkin kuvassa olevan kyseessä ja toisen kuvan taustana osa omasta nuoruuden ajan omasta huoneestani selvästi erottuu ja näkyy. Minusta kyseessä ovat itsestään tulleet ja yliluonnolliset todisteet valo-olennosta yms. hahmosta kiistatta juuri tämän kahteen eri kuvaan ilmestymisensä johdosta…Ihme ettei ole tullut omien kommenttieni lisäksi muita kommentteja pitkään aikaan tänne, vaikka jo puoli miljoonaa käynytkin näillä sivuilla. Se tosin selittyy ainakin itse olen kymmeniä kertoja käynyt aina vaan uudestaan ja uudestaan näillä sivuilla että samojakin kävijöitä on paljon mukana 500.000 luvussa.

30 01 2008
KP

Eipä tuo miltään ET:ltä näytä. Vaikee lähtee vetää johtopäätöksii tuon laatuisesta kuvasta. Omastakin mielestä näyttää lähinnä kuin joku olis ottanu kuvan laavalampusta tosi läheltä. Olen nähnyt kuvan myös jossain muualla netissä kans, jokin amerikkalainen sivu tais olla kyseessä. Mutta joka tapauksessa, en usko todellakaan kuvassa olevan minkään ET:n naamaa. Tätä mieltä itse asiasta.

30 01 2008
....

olisiko vaikka kuvan kehitys virhe?

30 01 2008
tuputhy

kysyisin kuvan lähettäjältä,että mitä hän oli kuvaamassa silloin,kun nuo omituisuudet ilmestyivät kuviin?

30 01 2008
´jahas

Täällä ei ilmeisesti ole ketään, kuka olisi harrastanut joskus valokuvien kehitystä? Enpä ole itsekään, mutta minulla on tosin ollut työn puolesta ilo digitoida tuhatmäärin ihmisten vanhoja negoja (myös itse kehitettyjä). Tämän kaltaiset psykedeeliset kuviot eivät ole ollenkaan harvinaisia kun kehitys menee jossain vaiheessa pieleen.

Tällä kertaa nyt kuvaan on sattunut syöpymään tuollaista leffa-alienia muistuttava hahmo…ja ihmisethän tunnetusti näkevät juuri sitä mitä haluavat näkevänsä. Ja tällä sivustolla ei tarvitse kauaa miettiä mikähän se nyt sattuisi olemaan… 😀

31 01 2008
j0int

ny mäki sain selkoo noist, en osaa sanoo, mu kiinostais et mis yhteydes noi on otettu

31 01 2008
silversurfer

Nyt tuli kyl dejavu, eiks tää ollu täällä jo kerran? ja kuvista ei voi sanoa mitään sen verta sumuisia ovat, niikuin viimeksikin.

31 01 2008
dunlop

Ei juma… te ette voi olla tosissanne noitten juttujen kanssa? että oikein ET:n sait napattua filmille, ei huono.

31 01 2008
8 matkustaja

Hätinen muistaa nyt vaan ottaa lääkkeensä ja rauhoittuu noitten juttujensa kanssa. Tai jos ei viä oo lääkitystä niin meeppä jutteleen vaikka lääkärin kanssa kasvotusten noista jutuista niin luulen että se lääke puolikin saadaan aika nopsaan kuntoon. Oikeesti sää oot pelottava…

31 01 2008
Kimmo Hätinen

Aikamoisia kommentteja laidasta laitaan: joka tapauksessa näitä valokuvia en ole itse ottanut. Kyseessä ei myöskään ollut mistään hallusinaatio yms. psykopatologiasta talvella-93: meidän perheestä kun (!) kaksi eri henkilöä näki ja koki yhtä aikaa toisistaan erillään näitä kosmisia kokemus yhteyksiä alien näköhavainto ja toinen näkymättömän tason aistimus/ tuntemus heidän läsnäolostaan. Psykiatria ei tallennu mihinkään filmille hahmo kuvien muodossa! Joka tapauksessa minun kokemukseni julkaistaan USA:laisella ufo saitilla Ufo Digestissä tänä viikonvaihteella: USA:n NY- New Yorkissa asuva ufo nettilehden ”kakkos toimittaja, tutkija” Robert D.Morningsky nimeltään ollut kanssani yhteydessä e-mailin kautta. Ufo Digest ilmestyy/ löytyy varmaan hakusanallakin Google hakumoottorilla. Herra Morningsky on muuten tehnyt suurennus kuvat noista alkuperäisistä fotoistani. (Viimeisin alin versio ”hahmo” valokuvistani tällä saitilla ikään kuin päivitetty versio). Useat kymmenet henkilöt joka tapauksessa ovat olleet kanssani yhtä mieltä siitä, että jokin HAHMO kuvissa näkyy. Mutta mitä siitä eteenpäin en sano enempää näistä. Einsteinin puheita lainatakseni vielä tähän loppuun: elämän voi elää joko niin että mikään ei ole ihmettä taikka sitten niin että kaikki on ihmettä ja että voi olla olemassa meille tuntemattomia elämän muotoja ja ulottuvuuksia joista me emme voi ja kykene missään tapauksessa tietämään mitään. Näköaistimme mitta havaitsee ympärillämme olevista asioista ja energioista vain pienen prosentti yksilön…Sen ulkopuolelle kiistatta jää paljon mm.kosmista säteily pommitusta yms. avaruudesta joka läpäisee meidät jatkuvasti. Ei edes radio ja tv-aaltojakaan voida nähdä ja silti ne ovat arkipäivän todellisuutta kaikille ajattelematta mitään.

t.Kimmo.

31 01 2008
tuputhy

Hei, et ole vieläkään kertonut, mitä yritettiin kuvata silloin, kun nuo ilmestyivät odottamatta filmille!??

1 02 2008
Kimmo Hätinen

Nämä valokuva erikoisuudet ovat itsestään tulleet esille eli ottamatta filmin kehityksestä esille: Järvenpään Kodak valokuvaus liikkeestä hain normaalisti kuvat ja ihmettelin miten ja mitä nämä oikein ovat näissä kahdessa eri valokuvassa…En todellakaan ole ottanut sellaistakaan kuvaa jossa muka pitelisin valokuva hahmon nurkasta kiinni omassa lapsuuden/ nuoruuden ajan huone taustakuvana. Nämä hahmot näyttävät tuovat säteilyä, valoenergiaa ympäristöönsä eli ovat itsevalaisevia kuten joitakin alieneitakin pidetään joskus valo-olentoina/ itsevaltaisevina itsessään!

1 02 2008
TT

Itsevalaisevia alieneita? Pystytkö mitenkään esittämään konkreettista faktaa siitä, että on olemassa itsevalaisevia alieneita.

1 02 2008
silversurfer

Hätinen, minä voin vaikka heti tehdä sulle samallaisen setin kuvia kun kehitän seuraavan kerran valokuvia, tässä on menny Järvenpään Kodakilla kehitysnesteet sekaisin tai sitten filmille on päässyt vuotamaan kehitys tai kuvausvaiheessa valoa.
Kumpi on järkevämpi selitys? Kameran takaluukun vuotava sarana/kehityksessä tapahtunut moka vai sekö että Valo-olennot päättivät ilmestyä juuri Järvenpäässä ja juuri lapsuudenkotiisi?

muuten.. Pistäppä kuvat skanneriin ens kerralla ni saadaan täysin tarkkaa jälkeä.

1 02 2008
Kimmo Hätinen

Jos kyse olisi valotus virheestä: En ole yksin ainakaan kommenttien suhteen: Jos useat kymmenet henkilöt aina Skepsis ry:n edustajaa yms. tahoja myöten pitävät kuviani selittämättöminä, niin se riittäisi mielestäni vaikka oikeudessa enemmistön todistajien ollessa oikeassa mutta eri mieltä asioista. Jos olisi yksi valokuva ruutu joka valottunut, niin miten se voisi olla myöskin toisessa (2:ssa) kuvassa sama hahmo jota pidän omassa kädessäni omassa lapsuuden kotini huoneessa: Voin vaikka käsi raamatulla vannoa että en ole ottanut kumpaakaan valokuvista ja että en ole pitänyt omassa huoneessani kädessäni reunasta kiinni tuollaista ”hahmo” valokuvaa . Enemmistö kommenteista on tällä hetkellä joka tapauksessa todellakin sitä mieltä, että kyse on jostain outosta hahmo kuvasta hymy kasvon piirteineen, ohuine kauloineen ja isoine päineen sekä kiekko rinnan korkeudella. Voin myöskin vakuuttaa 100% että en ole millään tavalla muokannut yms. käsitellyt kumpaakaan ”hahmo” valokuvistani, vaan ne ovat itsestään tulleet tavallisesta ei-digitaalisen kameran filmin kehityksestä: Lähtökohta oli tuolloin reilu vuosikymmen sitten loka-marraskuussa-93 fotojeni tullessa esille että valokuva liikeessäkin ensimmäiset kommentit tulivat aidosti esille että: ”Joku hahmo siinä kuvassa/ kuvissa näkyyy!”
Kiva jos joku pystyisi toistamaan nuo ”hahmo” valokuvani ja laittaisi ne esille tälle saitille. Tarkoitan myöskin toista ”hahmo” kuvaani jossa pidän itse omassa kädessäni silti sitä kuvaa ottamatta että sen laatuisen valoa säteilevän ja hehkuvan energiaa paljon sisältävän itsevalaisevuuden esität omassa kädessäsi!

Olen edelleen avoin kaikille ehdotuksille ja mielipiteille. Tieteellinen mielipide näistä fotoistani on vuodelta-97 koskien (toista) ”hahmo” fotoani: USA:laiset maailman johtavat ufologit Lee& Brit Elders Genesis III tuotannosta lähettivät sen fotoni tutkittavaksi sekä Meksiko Cityn yliopistoon että maailman johtaviin kuvan käsittelijöihin kuuluvalle ufotutkija, tiedemiehelle nimeltään Jim Deletosso: ”parhailla mahd. tietokone tutkmuslaitteilla” selvittämään mistä oikeesti kyse: Vuonna-97 talvella USA:sta saamassani faksissa todetaan Meksiko cityn yliopiston/ Jim Deletosson analyysi lausunto sana sanalta: ”They say that it might or might not be SOMETHING or that it might some sort of emulsion fraud!” (Kyse oli yhdestä valokuvastani tuolloin eikä tutkittu toistakin ”hahmo ” fotoani USA:ssa/ Meksikon yliopistossa): Suomennus tieteellisesti jonka itsekkin hyväksyn : ”He sanoivat että se VOI olla taikka sitten EI ole JOTAKIN, taikka sitten että kyse olisi emulsio valotusvirheestä filmin kehityksessä”. Se riittää minulle tieteelliseksi todisteeksi huippu tutkijoiden maailmalta lausunto tällä hetkellä että VOI OLLA KYSEESSÄ JOTAKIN!

Ystävällisin t. Kimmo H/ufokontaktihenkilö/ näkijä, kokija ja kirjoittaja Ultra-lehti.

1 02 2008
´jahas

Kimmo, ihan oikeasti kannattaisi sopia aika jollekin ”ammattilaiselle”…psykiatrille, psykopaatille ja mitä näitä nyt on. Jo pelkästä tekstiesti kirjoitusasusta näkee, ettei nyt kaikki ole aivan kunnossa. 😦

2 02 2008
Kerttu Uimonen

Siis sä K. Hätinen et ole ottanut valokuvaa siitä, että pidät ”alien”-valokuvaa kädessäsi eikä kukaan muukaan??????????? Jos näin on, niin se vasta on todella outoa!!!! Ellet ole kävellyt unissasi.

2 02 2008
pokke

Ihan tavallisista valokuvistako? :O

no höpönpöpönpöppööö

2 02 2008
jaaco96

toi muodostelma on ehkä vähän alien mutta en saa selvää:

2 02 2008
Kimmo Hätinen

Ei kiitos psykopatoligian osastoa! Jokaisella on oma elämänsä ja myös se koittelemukset…Minua ainakin on henk.koht. loukanneet olan takaa nuo jutut ”psykiatriasta” ja mielenterveys kyseenalaisestaan yms. Joka tapauksessa nämä valokuvat ovat edelleen selvittämättömiä. Myöskin kuulin juuri Järvenpään ”ufon” havainnosta syksyltä-92, että eräskin oli saman UFO:n nähnyt ja todistanut moottoritien yli Lahden vanhalla UFO-aluksen ja satojen (!) kenties muiden autoilijoiden nähneen saman UFO-alus ilmiön. En todellakaan ole keksinyt ja kuvitellut mitään UFO:ihin liittyvää! Perustelut: Monia muitakin on nähnyt saman UFO:n Järvenpäässä vajaan vuoden (10 kk:n) kuluttua omastani eli ma21.10.91 klo 02 lentolautasen havainnostani…Näistä oli ihan viralliset Keskari eli Keski-uusimaa sanomalehden lehti jututkin julkaistu syksyn-93 aikana mm. (4.9.92) ”Järvenpään ufo lentää joka yö” otsikoitu. Hallusinaatio kokemus yms. ei ole sitä, että saman asian tai samankaltaisen asian havaitsevat useammat yhtä aikaa ja eri puolilta. Minusta se riittäisi vaikka todisteeksi oikeudessa monta todistaja näkijää!

2 02 2008
Kimmo Hätinen

OMAKOHTAISET UFOKOKEMUKSENI: ENSIMMÄINEN UFOHAVAINTONI JO LAPSUUDESSANI…

Olen ollut kiinnostunut ja ”mukana” jo aivan pienestä pikku poika lapsesta lähtien näissä ufokosmisissa ja maapallon ulkopuolisen elämän kokemus maailmassa: Ensimmäinen kokemukseni UFO:ista- lentävistä lautasista tosi elämässä ajoittuu aivan 80-luvun alku puolelle saakka, jolloin ehkä n.8-10-vuotiaana ollessani nukkumassa vielä silloin vanhempieni omakotitalon yläkerran huoneessa minut keskellä yötä ikään kuin herätettiin ylös vuoteelleni istumaan mystisesti! Sitten kääntäessäni pääni huoneen ikkunaan päin oli siinä ihan ikkuna ruudun toisella puolella tumma tai harmaan sävyinen UFO-alus leijailemassa paikoillaan ilmassa hievahtamatta hetken ajan. Sitten se singahti ”juuri ja juuri tajunnan piirissä olevalla nopedella tähtien joukkoon kadoten pienen pieneksi pisteeksi. Se muistutti muodoltaan kuin Star Wars skifi-elokuvien ”Millenium falcon” alusta eli neliön muotoja tavoitteleva kohde ilmatilassa matala ”lennossa”. Kerroin tästä kokemuksestani ainakin lapsuudessani epäuskoiselle peruskoulun opettajalleni.

TOINEN UFOHAVAINTONI :TALVELLA-91JÄRVENPÄÄSSÄ!

Seuraava kokemukseni UFO:ista tapahtui tosi elämässä ollessani 19-vuotiaana viikonloppua viettämässä elämäni ensimmäisillä Suomen suurimmilla rajatiedon ”Hengen ja tiedon messuilla” Helsingissä. Siellä tehtiin mm. ”aura healing” eli energia säteily kenttääni ikään kuin käsi hoidolla energisoimalla tehtiin ja annettiin siellä parannusta: Todellakin tunsin fyysisesti väreilyä taikka säteilyä omassa elinvoiman auran kentässäni tälläisen hoidon aikana. Vain yhden kerran elämässäni sellaisia tuntemuksia…Sitten maanantaina 21.lokakuuta-91 messujen jälkeisenä aamu yönä klo 02-aikoihin kuulin naapuriston takaisesta talvisesta yö metsiköstä kuin tasaista ”moottorin käyminääni sykettä eli paremminkin tasaisena käyvää humisevaa ääntä! Sitten annoin mielessäni telepaattisen viestini sinne metsikköön että: ”jos olette olemassa niin voisinko nähdä teidät?!” Hetkisen kuluttua heti miten ikään kuin vastauksena tähän telepaattiseen mielen tasolla olleeseén ajatukseeni ja pyyntööni tämä tasainen moottorin käymisääni humina alkoi nousemaan ”ylös päin säätäen”. Sitten puiden alta naapuriston takaisesta metsiköstä nousi valtavan kirkasta valoa säteilevä ja hehkuva (ja lähinnä kerman tai vaalean sävyistä väriään) noudattava UFO-alus-lentävä lautanen hetkeksi aikaa näyttäytyen kun heitä kerran pyysin näyttäytymään itselleni jos ovat olemassa ja totta tosia! Sen UFO-aluksen keskiön ympäri kulki ja värisi eteenpäin ”valoaukkoja” jossa eteenpäin kulkivat valovirtana sen valot. (Tyypillinen UFO-alus tyypin kuvaus!) Sitten se katosikin näkyvistäni. Myöskin ”tyypillisen” kuvauksen UFO-kontaktissa mukaisesti tunsin voimakasta säteilyä ja lämpöaaltoa tulevan miellyttävänä tuntemuksena kehossani eli hohkaavan itseeni kohdistuen ”kuin Jumalaista ekstaattista lämpö energiaa ja säteily ilmiötä!” Eli että sen UFO-aluksen kanssa tekemisissä ollessani olisin samalla ollut läheisessä johonkin pyhään ja Jumalaiseenkin ilmentymään…Sitten kehoni alkoi aivan vastustamattomalla voimallaan täristä ja vapista tämän voimakkaan energian läsnäolosta ja voimasta vavahdellen ja täristen ainutlaatuisesti! Sitten ajattelin tämän UFO:n näkemiseni hetkellä siitä näkemisestäni sen näkemisen pyyntöni jatkona että: ”herra Jumala tämä on totta!” aivan täsmälleen sen muistan vieläkin hyvin.

OOBE-NK.”RUUMIISTA IRTAANTUMISEN KOKEMUS” PIAN TÄMÄN UFOKONTAKTINI JÄLKEEN…

Talvella-1991 (pian tämän omakohtaisesti ja omin aistein kokemani lentävän lautasen tai UFO-aluksen näkö-ja kuulo havaintoni jälkeen minulla oli ilmeisesti siihen liittyen -ja liittyvä nk. OOBE- (out of body experience englanniksi eli ruumista irtaantumisen kokemus maailma elämässäni: Minä itse makasin vuoteella fyysisesti mutta henkeni ja henkinen minuus puoleni irtaantui fyysisyydestäni ja leijaili ja nousi ylös päin vuoteestani. Outoa oli tässä yhteydessä myöskin se kokemus että äitini olisi ollut vierelläni seisomassa vaikka olikin yläkerrassa nukkumassa tuolloin…? Siinä hengellisessä tai hengen olotilassani sitten minulle tuli henkinen oivallus ja opetus ajatuksena mieleeni: ”Tämä eli se henkinen olotila jossa olin OOBE-kokemuksessani ruumiistani irtaantuneena hengen tilassa on yhtä kuin= totta ja materia aine on yhtä kuin= harha illuusiota eli että: ”Jumala on totta ja kaikki muu materia aine on illuusion harhaa!” Tätä mieltähän ovat monet Idän viisaat ja gurutkin eli että henki voittaa aineen ja henki on todellsta ja materia aine illuusiota ja harhaa vain…

USEITA MUITAKIN UFON NÄKIJÖITÄ JÄRVENPÄÄN UFOLLA ALKU SYKSYNÄ-92

Mielenkiintoista on myöskin tässä yhteydessä lisätä tässä yhteydessä ,että noin 10-kuukauden eli vain vajaan vuoden päästä omasta elämäni toisesta ufokontaktistani talvella-91 raportoitiin paikallisessa ”Keskari” Keski-uusimaa sanomalehdessä Järvenpäässä samoin useiden eri todistajien eri puolilla alku syksyn-92 aikana tekemistä UFOhavainnoista…(Esim. Keski-uusimaa sanomalehdessä oli 4.syyskuuta-92 Järvenpään UFO-alus havainnoista ja kokemuksista artikkeli juttu otsikoituna että: ”Järvenpään ufo lentää joka yö”. Lisäksi mm. eräskin todistaja henkilö tämän lisäksi oli henkilökohtaisesti itse nähnyt sen saman UFO:n kuin minäkin olin (!?) Lahden moottoritiellä autostaan sen yli (!) lentäneen UFO-aluksen ja sitä ihmettelemään jääneen autojonon…Todistaja oli nähnyt autostaan käsin aina vain lähemmäksi itseään tulleen aluksen tai esineen ilmatilassa ihmetellen luonnollisestikin sitä että: ”Mikä tuo oikein on?!” Lopulta se UFO-alus oli noussut ilmatilassa aina vain korkeammalle ja hävinnyt lopulta näkyvistä..Autossa oli toisena todistajana silminnäkijän oma lapsikin mukana. (Aivan vastaavalla tavalla myöskin toisella laidalla ja puolella maailmaa eli Yhdysvalloissa vuonna 1965 sattuneen ”Ufot vastaan Yhdysvaltojen ilmavoimat” radio-viesteissä sotilas henkilöiden kesken he keskustelevat tapauksesta, jossa joku todistaja oli nähnyt ja todistanut siellä sotilastukikohdan lähettyvillä ajaessaan autonsa yli lentäneen ja kiihdyttäneen uskomattomaan nopeuteensa UFO-aluksen. Tästä 60-luvun puoli välin Edwarsin ilmavoimien tutkikohdan ufojen havainto tapauksesta kirjoitan tarkemmin myöhemmin tässä kirjoitelmassani).

UFO AINEISTON KERÄÄMISESTÄNI

Kokemusteni jälkeen olen kerännyt runsaan määrän aihetta ja ufotutkimusta käsitteleviä ufovideoita (ulkomailta pääosin) sekä Englannin kielisiä ufolehtiä että samoin myös Englannin kielisiä oikeita ufodokumentti asiakirjojakin maailmalta asti. Myöskin sain talvella-93 normaalista valokuvien filmin kehityksestä Järvenpään Kodak valokuva liikkeestä hyvin erikoisia ”hahmo” valokuvia joissa useamman kuin yhden mielestä (!) näkyy ikään kuin valo-energia-hahmo kuvissa. Nämä on nyt myös julkaistu suomalaisella alan saitillakin osoiteessa: http://www.paranormaaliplogi.worldpress.com/ alienit painikkeen alta löytyvät ne ”ihme kuvani”. Mielestäni ”paras” kommentti näistä ”hahmo” erikoisista valokuvistani on ollut paranormaaliplogi. saitti sivustolla netissä että: ”Voi juma…oletteko te ihan tosissanne siellä? Että oikein oikea E.T. tuli napattua kameralla. Ei paha!” (Siellä sivustolla kun on myös interaktiivinen palaute eli kommentointi mahdollisuuskin mukana).

Myöskin olen jo vuodesta 1991 saakka ollut mukana avustajana ja kirjoittajana Suomen ainoassa nk.”rajatedon” eli mm.juuri UFO:ja ja paljon muuta henkevää käsittelevässä Ultra-lehdessä monien ufo artikkelieni kautta. (Sekä yhden nk.viljapelto kuvio ilmiön artikkelinikin kautta alan tunnetun, kansainvälisen tutkijan haastattelun ja viljapelto kuvioiden muodossa Ultran sivuilla…) Tässä pitää vielä mainita paikallisella kotiseutuni ”Keskari” Keski-uusimaa sanomalehdessä (5.huhtikuuta-2004) olleesta ufojutustani kuvien keralla: ”Ristinummen lentävä lautanen mullisti Kimmo Hätisen elämän- kehoni tärisi ja kissakin murisi”. Siinä lehti jutussa esittelen yhtä Meksikossa tapahtuneen merkittävän ”plasma-tyyppisen” UFO-aluksen videointia tv:stä että Stonehengen läheiselle viljapellolle ilmestynyttä valtavan kokoista (!?) tieteen tuntemaa nk. fraktaali-kuvio viljapelto kuviota jossa 149 kpl:tta pyöreitä pallo muodostelmia ja koko luokka 275-metriä halkaisijaltaan tuo maailmaa hämmästyttänyt viljapelto kuvio. (Myöskin tästä tein jutun alan suomalaiseen rajatiedon Ultra-lehdeen no.2/97:ssä oli juttuni kun haastattelin maailman johtavaa viljapelto tutkijaa englantilaista Colin Andrewsia viljapelto kuvio ilmiöistä).

2 02 2008
pokke

Olitko Kimmo Helsingin mielisairaalassa vuosina 97-98? Itse muistan siellä hoitajana ollessani kaksi Kimmo-nimistä kaveria, joilla oli useita ”ufo” (hehehe) kokemuksia

2 02 2008
Kimmo Hätinen

Olitko itse kun tunnut olleen paikalla?!?

2 02 2008
Haukka

””–Seuraava kokemukseni UFO:ista tapahtui tosi elämässä ollessani 19-vuotiaana viikonloppua viettämässä elämäni ensimmäisillä Suomen suurimmilla rajatiedon “Hengen ja tiedon messuilla” Helsingissä. Siellä tehtiin mm. “aura healing” eli energia säteily kenttääni ikään kuin käsi hoidolla energisoimalla tehtiin ja annettiin siellä parannusta: Todellakin tunsin fyysisesti väreilyä taikka säteilyä omassa elinvoiman auran kentässäni tälläisen hoidon aikana.–””

Yleensä tälläiset hoidot lasketaan niihin, jotka vaikuttavat jos niihin uskoo tarpeeksi kovaa (placebo-lääke). Ne kyllä vaikuttavat ihan aidosti jos parannettava uskoo niihin, testeissä noin kolmasosalle ihmisistä niistä on oikeaa apua. Joskus sokeripala voi auttaa parantumaan jos sitä sanotaan oikeaksi lääkkeeksi ja joskus taas Jeesuksen parantavien voimien sanotaan parantavan ihmisiä, joillekin taas kelpaa usko alieneihin ja auroihin… -_-

—————–

””–Talvella-1991 (pian tämän omakohtaisesti ja omin aistein kokemani lentävän lautasen tai UFO-aluksen näkö-ja kuulo havaintoni jälkeen minulla oli ilmeisesti siihen liittyen -ja liittyvä nk. OOBE- (out of body experience englanniksi eli ruumista irtaantumisen kokemus maailma elämässäni: Minä itse makasin vuoteella fyysisesti mutta henkeni ja henkinen minuus puoleni irtaantui fyysisyydestäni ja leijaili ja nousi ylös päin vuoteestani.–””

””–“Tämä eli se henkinen olotila jossa olin OOBE-kokemuksessani ruumiistani irtaantuneena hengen tilassa on yhtä kuin= totta ja materia aine on yhtä kuin= harha illuusiota eli että: “Jumala on totta ja kaikki muu materia aine on illuusion harhaa!”–””

Olen sanonut tämän ties kuinka monta kertaa: Nämäkin ruumiista irtautumis- ja near death-kokemukset on selitetty jo kauan sitten ja niitä voidaan tuottaa laboratorioiden koeolosuhteissa.

Jotkut ovat todennäköisesti alttiimpia kokemaan OOBE-ilmiöitä mutta joka tapauksessa: Niitä voidaan tuottaa ärsyttämällä tiettyjä aivojen osia pienillä sähkövirroilla tai tuottamalla (harmittomat) olosuhteet joissa aivot luulevat kuolevansa, joten kyseessä on todennäköisimmin aivojen sähköhäiriö, joka saa ihmiset kokemaaan ihmeellisiä asioita.

Periaatteessa OOBE-ilmiön voisi siis sanoa olevan jonkinlainen harmiton kohtaus ja sen näyt verrattavissa mielen sekoittaviin aineisiin. Ainakin itselläni tuli ensin mieleen kokemuksestasi, että olit ns. ”tripillä”, joita hallusinaatioita aiheuttavat/”tajuntaa laajentavat” aineet voivat antaa, en väitä kuitenkaan väitä että otit mitään, sillä joillakin on lahja kokea näitä ilman ulkopuolista apua. =P

—————–

Niin ja tietysti tuosta kuvasta, jos se voi hyvinkin olla yleinen valokuvan kehitysvirhe, jonka asiantuntija voisi todistaa niin miksi sitä yhä pitää pitää sinua avaruudesta tervehtimään tulleena näkymättömänä energiaolentona? Kaipaan vain lisää todisteita.

2 02 2008
Haukka

””–En todellakaan ole keksinyt ja kuvitellut mitään UFO:ihin liittyvää! Perustelut: Monia muitakin on nähnyt saman UFO:n Järvenpäässä vajaan vuoden (10 kk:n) kuluttua omastani eli ma21.10.91 klo 02 lentolautasen havainnostani…–””

””–Hallusinaatio kokemus yms. ei ole sitä, että saman asian tai samankaltaisen asian havaitsevat useammat yhtä aikaa ja eri puolilta. Minusta se riittäisi vaikka todisteeksi oikeudessa monta todistaja näkijää!–””

Siis saman UFO:n näki monta silminäkijää kanssasi mutta 10kk oman tapauksesi jälkeen vai…? Näitkö sen UFO:n siis ensin yksin ja sitten monet näkivät varmasti saman UFO:n 10kk oman kokemusesi jälkeen? Miten voit olla varma, että se on sama UFO?

Lainaan taas hieman wikipediaa hallusinaatioista:
”–Hallusinaatiot liittyvät psykooseihin eli mielisairauksiin, kuten skitsofreniaan, mutta niitä esiintyy myös terveillä ihmisillä. Hallusinaatioita esiintyy eniten puoliunessa, humalassa, tiettyjen huumausaineiden vaikutuksen alaisena tai erittäin väsyneenä. Hallusinaatioiden kokeminen sinänsä ei ole vaarallista eikä sairasta. Itse asiassa unet ovat tavallaan hallusinaatioita. Myös jotkut päihteet aiheuttavat hallusinaatiota.–”

Huomatkaa kohta ”niitä esiintyy myös terveillä ihmisillä”.

2 02 2008
Kimmo Hätinen

Yrität olla tieteellisen kriittinen ja analyyttinen: ilmeisesti miespuolinen. Joka tapauksessa tulen aina kantamaan näitä kokemuksiani mukanani ja ne ovat kokijalle itselleen täysin todellisia kokemuksia: lisäksi samankaltaisen UFO:n näkeminen monen toimesta. (Viralliset lehti leike artikkelit julki syksy-92 Keski-uusimaa sanomalehti) pois sulkee hallusinaatio harhat varmasti. Myöskin perheeni piirissä tapahtuneet yhä aikaa kokemukset henkisistä yhteyksistä ja kontakteista pois sulkevat hallusinaatiot: Parhaana todisteena ovat nuo esittämäni ”hahmo” valokuvat: Jokainen näkee niissä jonkinlaisen ”hahmon” eri piirteineen kuten kaula, silmät, yms. Sellainen ihminen joka EI ole itse kokenut esim. ufohavaintoja yms. ei voi koskaan niitä ymmärtää ja uskoa: kyse ei ole uskosta tai ufo-uskovaisuudesta vaan todellista fyysisessä maailmassa tapahtuvia hengen ilmentymän kokemuksia. Parasta on siinä usean eri kokemuksen eri puolilla yhdistelmä eli että vaikka oikeudessa todistus voimainen kun tapaukselle on useampia eri havaitsijoita! Nämä asiat ovat kuitenkin niin paljon kuin mahdollista kaukana arkipäivän elämästä ja fyysisesti mitattavista asioista että vain kokemuspohjainen todellisuus antaa suurimman arvon elämän koulussamme jossa me kaikki olemme osana mukana. EN peru mitään, en muuta mitään mitä olen jo sanunut ja se siitä. Piste ii:n päälle jo.

3 02 2008
Kimmo Hätinen

MIELENKIINTOISIMPIIN KUULUVA UFO ASIAKIRJA DOKUMENTTI: YHDYSVALTOJEN ILMAVOIMIEN OHJESÄÄNTÖ NO 200-2

Yhdysvaltojen Ilmavoimien osasto, Washington. Ohjesääntö o 200-2 (elokuu 1954). Tunnistamattomien lentävien esineiden UFO:jen (UFOB:it) raportointi ilmavoimissa.
Asiakirja dokumentin tarkoituksena luoda sääntöjä tiedon ja todisteiden raportoimiseksi UFO:ista ja vastuusta tätä koskein ilmavoimien piirissä. UFO:jen- tunnistamattomien lentävien esineiden määrittely tämän yhdysvaltojen Ilmavoimien asiakirjan mukaan: ”Sellaiseksi katsotaan ilmailu esine joka aerodynaamisilta ominaisuuksiltaan taikka epätavallisten piirteidensä vuoksi EI muistuta mitään tuntemaamme lentokone tai ohjus tyyppiä tai jota ei voida positiivisesti tunnistaa familiaariseksi- omaksi tuntemaksemme esineeksi kuten mm.säähavaintopallot, tähtitaivaan ilmiöt jne”.

Yhdysvaltojen kiinnostus UFO:ihin on kaksinainen: Toisaalta mahdollisena uhkana Yhdysvaltoja vastaan. Tälläistä uhkaa ei ole todettu. Kuitenkin mahdollisesti uutta ilmailu esinettä taikka ohjusta voidaan pitää UFO:na.

Myös teknisesti sanotaan hyvän selityksen puuttuvan osassa raportoituja havaintoja. Ilmavoimien sanotaan keräävän ja analysoivan raportteja kunnes kaikki on tyydyttävästi selvitetty.

Vastuullisuudesta: Ilmavoimien komentajat raportoivat kaikki tietonsa ja todisteet jotka voivat tulla heidän tietoonsa. Myöskin muilta lähteiltä kuten palveluilta ja siviileiltä saadut.

Analysoinnista: Ilmailutekninen tiedustelu keskus (Air material command- Atic eli Wright-Pattersonin Yhdysvaltojen Ilmavoimien tukikohta Dayton, Ohiossa analysoi ja arvioi kaiken UFO:ista saadun tiedon. (Myöskin muista maista saadut). Tässä asiakirjassa sanotaan usein säähavaintopallojen olevan havainto selitysksenä. Myös kehoitetaan ottamaan yhteys paikalliseen astronomi- tähtitieteilijään sen selvittämiseksi, voisiko kyseessä olla jokin tähtitaivaan tunnettu ilmiö sekä yhteys henkilöön, jolla on tietoa kokeellisista epätavallisista lentokoneista taikka raketti-ja ohjus laukaisuista.

Yhteydenotto paikalliseen sotilas tai siviili säätieteilijään sen tiedon saamiseksi, josko kyse olisi säähavaintopallon jäljistä alueella, koska nämä ovat usein havaintojen syynä taikka epätavalliset tähtitieteen- astronomian ilmiöt. Yhteydenotto sotilas ja siviili lennonvalvojiin, josko syynä olisi tunnistamatta jääneestä tunnetusta lentokoneesta sekä yhteys henkilöihin joilla voisi olla tietoa kokeellisista epätavalliset piirteet omaavasta lentokoneesta, raketeista, ohjatuista raketti laukaisuista jne. kyseessä olevalla alueella.

Myöskin mm.havainto paikan säätilaa koskevat mahdolliset epätavallisetkin piirteet huomioon otettava sekä alueen ilmailu liikenne taikka laukaistut säähavaintopallot jotka voivat mahdollisesti selittää havainnon.

Ufo raporttiin tulee kuvailla mm.esineen tai esineiden kuvaus, muoto, koko tunnettuihin esineisiin verraten, väri, ääni, esineen tai esineiden kulku reitti, mikä kiinnitti ensiksi havaitsijan huomion, esineen tai esineiden katoamistapa näkyvistä, mahdolliset käytetyt optiset apuvälineet kuten kiikarit, havainnon aika ja paikka jne.

Myöskin tukikohdan komentajan tulee välittää kaikki todisteet ja tiedon raportoiduista ufohavainnoista jotka saatu muilta palveluilta, hallituksen agenteilta ja siviili lähteistäkin sekä tehdä kaikki mahdollinen havainnon selvittämiseksi.

Asiakirja dokumentin allekirjoitus: Nathan F.Twining, Yhdysvaltojen Ilmavoimien päällikkö. (Myös kyseinen sotilas henkilö Nathan Twining mainitaan useissa eri ufo asiakirjoissa puoltaen mm. yhdessä ”ufoja todellisena eikä kuviteltuna ilmiönä” kirjoittajan huom.). Toinen allekirjoitus: KE.Thiebaus, Yhdysvaltojen ilmavoimien kernaali. (Ilmailu adjutantti).

Lisäksi muutettu ohjesääntö no 200-2 A. (30.maaliskuuta-1954) koskien ufokysymystä: siinä todetaan mm. (tietyn tahon) valmistelevan lopullisen raportin ja saadun tiedon analyysi tutkimuksen. Kun havainto sisältää tiedustelun kannalta merkittävää tietoa, niin toimittaa siitä Washington D.C:n raportti kopio sekä kielletään ilmavoimien henkilöä ottamasta yhteyttä yksilöihin ufotapauksissa. Heitä kielletään myöskin keskustelemasta operaatioistaan siihen kuulumattomien henkilöiden kansa ja sittenkin ”need to know- tarve tietää” periaatteiden mukaisesti.

Sitten asiakirjassa sanotaan että: ”Tämä ohjesääntö perustaa UFO-ohjelman tutkimaan ja analysoimaan UFO:ja Yhdysvaltojen yllä. Sellainen tutkimus ja analyysi on suorassa yhteydessä ilmavoimien vastuuseen Yhdysvaltojen puolustamiseen. Tämä ohjelma käsittää ilmapuolustuksessa: Havainnoinnin, tunnistamisen, väliin menon ja tuhoamisen tämän ohjesäännön koskien kaikkia komentajia.

Ilmapuolustus johto on vastuullinen raportoida ”tuntematomista” lentokoneista, joita ei raportoida UFO:ina tässä ohje-säännössä.

Sitten asiakirja puhuu erilaisista tavoista kuten kameran käyttö, tutkahavainnot jne. ufohavainnoista arvokkaan tiedon saamiseksi sekä tarkat tiedot halutaan käytetyn kameran eri ominaisuuksista jne. Myöskin asiakirjassa materiaalisiakin ohjeita: Ilmavoimien saama epäilty tai todellinen ufomateriaali turvattava säilöön tavalla, että sen tutkimusarvo ei vähene tiedustelun tutkimuksessa ja analysoinnissa. Puhe yksilöiden usein UFO raporttiensa osana toimittamista valokuvista, filmeistä ja negatiiveista. Kaikki alkuperäiset toimitetut materiaalit palautetaan yksilölle ilmavoimien tarvittavien analyysien, tutkimusten ja kopioimisen jälkeen asiakirjassa lukee myöskin kiinnostavasti!

Yleisesti uforaportteja saadaan kahdesta lähteestä: Siviili (mm.yksityiset ja ammatti lentäjät) sekä sotilaslähteistä. (Kuten pilotit, tutkan valvojat jne.). sekä yleensä siviileiltä saadut ufo raportit.

(Asiakirja dokumentin allekirjoittanut :Curtis R.LeMay, henkilöstäpäällikkö).

MAJESTIC 12:STA, ROSWELLIN MAAHANSYÖKSY TAPAUKSEN ASIAKIRJOJA

MJ-12 (taikka Majic/ Majestic-12-ryhmä) johon kuului lukuisia korkea-arvoisia tiedemiehiä, sotilashenkilöitä oletettavasti perusti Yhdysvaltojen ex-presidentti Harry S.Truman lukuisten ufohavaintojen jälkeen sekä kuuluisimman klassikko väitellyimmän UFO:n- lentävän lautasen väitetyn maahansyöksy tapauksen jälkeen Uudessa-Meksikossa (2.7.1947) on ilmeisesti ollut olemassa:

Tästä ufotutkimuksesta maailma sai ensi kertaa tietää vuonna 1987 julkaistun 8-sivuisen mittaisen ufodokumentti asiakirjan myötä. Silloisen yhdysvaltojen ex-presidentti Harry S.Trumanille(24.syyskuuta-1947) suoraan -ja ainoastaan vastuussa olevan ufotutkimus ryhmän perustaminen Harry S.Trumanin allekirjoittamana ja ”auktorisoimana” (18.marraskuuta-1952) ”Yhteenveto presidentti Eisenhowerille: Huippu salainen Majic ryhmän silmille ainoastaan tarkoitettu asiakirja dokumentti esittää Roswellin maahansyöksy tapauksessa maahansyöksyneen UFO-aluksen sekä neljän ihmisen kaltaisen kuolleen EBE-olennon. (EBE- extraterrestial biological entity`s- maapallon ulkopuolinen biologinen entiteetti kokonaisuus)salaista ja tieteellistä haltuunotto operaatiota sekä tehokkaana peitetarinana säähavaintopallo luonnollista selitysmallia sille. (Alkuperäisessä Roswellin kaupungin paikallislehdessä puhuttiin nimenomaan lentävän lautasen taikka kiekon haltuunotosta, joka todella muuttui luonnolliseksi selitykseksi heti miten myöhemmin lehdessä. Silti reilut sata henkilöä aina korkeimpiin sotilas henkilöihin saakka ovat olleet puolesta puhumassa ja todistamassa ”Roswellin tapausta” UFO:n- lentävän lautasen maahansyöksy tapauksena…! (Vastaavanlaisen UFO-aluksen sanotaan maahansyöksyneen (6.joulukuuta-1950) korkealla nopeudella Yhdysvaltojen Teksasin El Indion Guarroran alueella Mekikon puolella. Myös tämä tapaus mainitaan MJ-12 Roswellin maahansyöksy tapausta käsittelevässä asiakirjassa…

LISÄÄ UFO ASIAKIRJOJA ROSWELLIN TAPAUKSESTA!

Samalta aikakaudelta tästä Roswellin maahansyöksy tapauksesta UFO:na kertoo reilut sata sivua uusia ufodokumentti asiakirjoja joita isä-poika ufotutkija pari Robert & Ryan Wood nimiltään toi julki. (lokakuutta-1998) Ufo kongressin yhteydessä USA:n Connecticutin osavaltiossa. Näiden ufodokumenttien lähteenä mainitaan Timothy Cooper niminen ufotutkija. (Jolta ne on saatu). Hän puolestaan sai ne asiakirjat jo kuolleelta ”Cantwheel`nimiseltä henkilöltä.

Näitä uusia ”MJ-12-Majestic-12 ufotutkimus ryhmän ufoasikirja dokumentteja on lähetetty useille ufotutkijoille tutkittavaksi. (Kaikista eniten Roswellin maahansyöksy tapauksen puolesta puhuja on kanadalainen ydinfyysikko, ufotutkija Stanton T.Friedman. Hän pitää esim. alkuperäisiä ufoasiakirjoja Roswellin tapaukseen liittyen aitoina kuten ”todennäköisesti” näitä uusiakin esille tulleita samoin. Suurin osa ufotutkijoista puolestaan pitää nitä kaikkia asiakirja dokumentteja suorita väärennöksinä…Asiakirjat julkaisi netin kautta (25.marraskuuta-1998) Herra Joseph P.Firmage. (Kansainvälisen Avaruus tieteiden organisaation perustaja jäsen). Myöskin hän on julkaissut nämä asiakirjat kirjassa nimeltään: ”The Truth- Totuus”. Herra Firmage pitää näiden asiakirja dokumenttien sisältöä valtavan tärkeänä. Ne toimitettiinkin myös Yhdysvaltojen medialle tuolloin…

MUISTA ROSWELLIN TAPAUKSEN ASIAKIRJOISTA

Näiden uusien esille tulleiden ufoasiakirja- dokumenttien sisältö on merkittävä: Huippu salaiseksi luokitellussa ”Kenttä määräyksessä no 862 määrätään henkilö IPU:sta- Interplanetary phenomena unitista eli suomeksi Interplanetaarisesta ilmiö yksiköstä lähtemään tutkimaan Uuden-Meksikon heinäkuun-1947 alussa sattunutta maahansyöksyn tapausta josta em.yksikkö ”IPU” lähetti raporttinsa: ”Epätavallisista maahan pudonneista esineistä”. Dokumentti asiakirjassa lähetetään jälleen ystävämme eli tuon aikakauden merkittävä sotilas henkilö nimi Nathan F.Twining tutkimaan paikan päälle itse maahansyöksyä. Lähettämässään raportissa hän kuvailee maahansyöksynyttä ja ”mahdollisesti atomimoottoreilla varustettua” UFO:a- tunnistamatonta lentävää esinettä.

MERKITTÄVÄSTÄ MAJESTIC UFOTUTKIMUS RYHMÄN UFOASIAKIRJASTA ”SOM 1-01:STÄ

Mielestäni kuitenkin (pisin ja mielenkiinoisin) näistä Uuden-Meksikon alku kesän-1947 maahansyöksyä koskevista asiakirja dokumenteista on ”Erikois operaatioiden opas 1-01 eli lyhyesti: SOM 101”: ”Maan ulkopuolisten olentojen ja tekniikan haltuunotto” huippu salainen-Majicin silmille ainoastaan tarkoitettu asiakirja dokumentti: Ufotutkijat saivat postitse tämän asiakirjan filmatun kopion. Yhdestä kohtaa sitä ei saatu kehitettyä ja tulostettua. Tämä 32-sivuinen dokumentti asiakirja alkaa seuraavasti varoituksella: ”Varoitus! Tämä on huippu salainen- Majicin silmille ainoastaan tarkoitettu asiakirja sisältäen Yhdysvaltojen kansalliselle turvallisuudelle arkaluontoista aineistoa. Siihen pääsevät tutustumaan vain Majic-12 turvallisuus luokituksen omaavat henkilöt. Ei-auktorisoiduille henkilöille taas tämän asiakirjan käyttö on kielletty kansallisen lain mukaisesti”. Majestic tai MJ-12- ufotutkimus ryhmän tarkoituksena mm. seuraava: ”Avaruuden olentojen ja näiden jäänteiden haltuunotto. Sitten asiakirja toteaa ”Maapallon ulkopuoliset biologiset olennot luvussaan mm. seuraavasti: ”Missään olosuhteissa suuren yleisön ei anneta tietää näiden olentojen olemassaolosta. Hallituksen virallinen politiikka on, että näitä olentoja ei ole (ja kuten ei koko MJ-12 tai Majestic ufotutkimus ryhmääkään!) olemassa. Näiden olentojen ja esineiden tutkiminen on kiellettyä eri kansallisilta toimistoilta. Sittemmin asiakirjassa lukee että: ”Projektin tarkoitus” luvussa todetaan MJ-12 ryhmän suhtautuvan hyvin vakavasti UFO:jen, maapallon ulkopuoliseen tekniikkaan ja EBE-maapallon ulkopuolisiin avaruuden olentoihin. Asia luokitellaan kaikkein korkeimpaan kansallisen turvallisuuden luokkaan. Medialle ei anneta mitään tietoja asiasta.

(”Lehdistö pimentö”) kappaleessa puolestaan todetaan että: ”Jos ufotodistaja on ottanut yhteyttä lehdistöön, niin tulee välttämättömäksi mitätöidä heidät joko esittelemällä heidän sekoittaneen luonnollisesti selitettävät tapahtumat, olevan hysterian tai hallusinaation uhreja taikka muuten vain väärentäjiä…Myöskin pohditaan ajatusta em. kaltaisen maapallon ulkopuolisen tekniikan vaarasta joutua ei-ystävällisten maiden käsiin…

KAKSI ERILAISTA EBE-AVARUUS OLENTOA

Asiakirjassa kuvaillaan kahta erilaista eri tyyppistä EBE-olentoa: EBE 1:n muistuttavan oman rotumme itämaisiin edustajiin kauempaa katsottuna sekoitettavan näköistä kaltaistamme tietyn tyyppisen kalpean keltaisen ihon omaavaa rotua ja toisena sinertävä harmaa ihoista ja isosilmäistä EBE 2 rotua.

OHJEET AVARUUDEN EBE-OLENTOJEN HALTUUNOTOSTA

Myöskin mm.yksityiskohtaiset toimintaohjeet maan ulkopuolisten haltuunotosta annettu eli pakkaamisesta, elävien taikka kuolleiden EBE-olentojen käsittelystä/ ambulanssi kuljetuksina sotilas tukikohdista jne. Mielenkiintoista tässä yhteydessä on todeta, että Bob Lazar niminen tiedemies ja fyysikko yhtenä / ensimmäisenä paljasti ”keskellä ei mitään” Nevadan autiomaassa olevan huippu salaisen ja hyvin visusti ulkopuolisilta sujetun sotilas tukikohta paikan Area 51:n taikka S-4 alueella olevan sekä EBE- olentoja että UFO-aluksia haltuunotettuina (yhteensä yhdeksän kappaletta erilaisia ja eri kunnossakin olevia) ja tutkittavina ”Alien tegnology centerillä- Muukalais teknisessä keskuksessa”. Vaikkakin tämän em.asiakirjan lopullinen aitous vahvistus puutuukin, niin se joidenkin mukaan vaikuttaa ihan aidolta tutkijapari Woodsien mukaan. (Myöskin Yhdysvaltojen ilmavoimissa toiminut henkilö nimeltään Rick A.Davis on hyvin vakuuttunut SOM 1-01 ufodokumentti asiakirjan aitouden puolesta: ”Koska teknisten määräysten systeemistä oltu tietoisia joka on ilmavoimien käytössä. Ufotutkijat puolestaan ovat saaneet selville että tämä sensaatiomainen asiakirja dokumentti on painettu vuonna 1954.

FBI- Liittovaltion poliisi, Dallas (8.7.1947) päivätyssä ”Lentävät kiekot” asiakirjassa puolestaan ”kiireellisenä” kerrotaan tämän toimiston saaneen tiedon että esine joka esitettiin olevan lentävän kiekon saatiin haltuun lähellä Roswellia Uudessa-Meksikossa tänään. ”Kiekko oli tuettu pallolla kaapelilla”. Myöhemmin pidettiin että löydetty esine muistuttaisi korkean ilmakehän säähavaintopalloa tutka heijastimen kanssa. Mutta että puhelin keskustelu heidän toimistonsa kanssa ja Wright Fieldin kanssa ei (mustattu sensuroitu sana kohta) tue tätä uskomusta. Tieto toimitettiin tälle toimistolle tapaukse kansallisen kiinnostuksen vuoksi. Tosiasia fakta että Kansallinen lähetys yhtiö, yhdistynyt lehdistö ja muut yrittäneet murtaa tarinan kiekon sijainnista tänään. (mustattu-sensuroitu sanakohta).
Pyyntö Wright Fieldille neuvoa Cincinatti toimiston tutkimuksen tuloksista. Ei enempiä tutkimuksias suoritettu.

UFO DOKUMENTTI ASIAKIRJA SYYSKUULTA-1947

(Luultavasti tunnetuimpana deklassivoitu eli julkituotu sotilas asiakirja dokumentti Air Material Commandin- AMC:n Ilmailu materiaali johdon johtaja, kenraali Nathana Twiningin kirje (23.syyskuuta-1947). Hän kirjoittaa siinä mm.seuraavasti UFO:jen todeellisuuden puolesta:

”Mielipide on että raportoitu ilmiö on jotakin todellisuutta eikä kuviteellinen- fiktiivinen fiktionaalinen.
” On kiekon muotoisia esineitä, joissa metallimainen tai valoa heijastava pinta, pyöreitä tai elipsisiä muodoltaan, litteitä pohjastaan ja kupu päällä”.

Toinen aito ufoasiakirja dokumentti on puolestaan Ilmailu tiedustelun raportti no.100-203-79: ”Analyysi lentävien esineiden havainnoista Yhdysvalloissa”, (10.joulukuuta- 1948). Siinä esitellään joukko hyvin luotettavia ufohavaintoja: Sen ovat allekirjoittaneet sekä Yhdysvaltojen Ilmavoimien johto etä laivaston tiedustelu. Siinä on mukana yli kaksikymmentä luotettavaa havaintoa UFO:jen todellisuudesta: Tästä yhtenä esimerkkinä (huhtikuussa-1947) Ricmondin, Virginian osavaltion säähavainto aseman kaksi työntekijää raportoivat oudon metallimaisen kiekon havainnosta kolmeen eri otteeseen. (Muodoltaan se oli kuten aiemmin mainitussa sotilas kenraali johtaja Nathan Twiningin kuvauksessa!)

FBI:n- Liittovaltion poliisin. (25.syyskuuta-1949) asiakirjassa herrasmies kirjoittaa: ”Tänä iltapäivänä sattui tapaus josta harkintani jälkeen tunsin tarpeen raportoida. En halua mitään julkisuutta sitä koskien. Jos koette sen FBI:lle- Liittovaltion poliisille erittäin kiinnostavaksi, niin ilmoittakaa siitä.

Havaitsija kertoo olleensa lentämässä Clark Fieldistä Parkersburgiin kyseisenä iltapäivänä, kun hän huomasi kirkkaan keltaisen värisen esineen tulevan suoraan kohti häntä. Sen nopeus oli sellainen että se kulki ohitseni sekunneissa. Siinä ei näkynyt mitään siipiä eikä näkyvää työntövoima järjestelmää eikä esim.mitään näkyvää savua tai muita jälkiä. Tämä keltainen esine oli hyvin terävä piirteinen ja selvärajainen tummasta vihreästä taustasta johtuen” .

Toisessa muistiossa Turvallisuus virkailija Ocema Tiger Field lentävistä kiekoista. (24.heinäkuuta-1947) käsittelee 38-vuotiasta naimisissa olevaa ja yhden lapsen perheellistä ja yksityisen lentolupan omaavaa kohde henkilöä, joka kovasti tutkinut elekroniikkaa jne. Hän kertoo nähneensä 17.ja 21.toukokuuta-1947 välisinä päivinä pieneksi lentokoneeksi uskomansa esineen, joka esiintyi juuri kuun nousun horisonttiin aikana. Sitten hän totesi sen ei-konventionaalisen tyyppiseksi lentokoneeksi . Se esiintyi ensin elipsin muotoisena. Lähemmäksi tullessaan se näytti täysin pyöreän muotoiselta ja litteältä. Hänestä se näytti aivan kiekon muotoiselta. Esine oli hänen näkyvissä parikymmentä sekuntia kulkien nopeudella, jonka hän arvioi olevan kolmen kertaisen lentokoneeseen verrattuna.

Toinen FBI:n- Liittovaltion poliisin johtajan asiakirja (4.syyskuuta-1947) Lentävistä kiekoista käsittelee ”Morning News” sanomalehden 8.heinäkuuta-1947 artikkelia, jossa lentokone pilotti kertoo viimeisten kymmenen kuukauden aikana nähneensä kahdesti lentäviä kiekkoja. Tätä silminnäkijää (herra Wenyonia) haastatellessa hänen oikeaksi nimekseen paljastui Horace P.Wehyon. Hän kertoi olleensa lentokone pilotti arviolta kolmekymmentä vuotta. Syyskuussa-1946 hän esitti 1000.jalan korkeudessa lentäessään kaksi tai kolme mailia Rehoboth rannasta kohdanneensa suurella nopeudella liikkuvan esineen. Myöskin hän esitti kohdanneensa samaisen esineen lokakuussa-1946. Myöskin hän kertoi raportoineensa tietonsa Siviili-ilmailun viranomaisille.

Pentagonin erikois tutkimusten johtajalle. (10-heinäkuuta-1953) FBI:n- Liittovaltion poliisin johtaja John Edgar Hooverilta osoitettuna Erikois tutkimusten johtajalle Pentagonin Washington DC:n asiakirjassa käsitellään lentävän lautasen maahansyöksy tapausta, jossa Georgian osavaltiossa tietyllä valtatiellä matkalla olleesta autosta kolme henkilöä kohtasivat kolme pientä eläintä, joiden he uskoivat tulleen lentävästä lautasesta. Kolmas näistä olennoista menehtyi auton törmäyksessä jossa em. henkilöt olivat.

He kertoivat kohtaamiensa eläinten olevan niin kuin ei mitään mitä olisivat ennen nähneet, jota kuuluivat apinoiden perhe luokkaa. Olentoja tutkinut veteraani totesi, ettei ollut tavannut apina perheeseen kuuluvaa hiuksetonta eläintä, joka ei muuttunut kalpeaksi kuoltuaan.

Yhdysvaltojen hallituksen oma (Toimisto virasto muistio päivättynä 31.maaliskuuta-1950) FBI:n- Liittovaltion poliisin johtajalle osoitettuna käsittelee puolestaan erään henkilön tietävän jonkun ”mystisestä herra X:stä” ja Californian osavaltion Mojova autiomaan kiekon lähes tuhoutumattomasta metallista valmistetun lentävän kiekon maahan laskeutumisesta ja siinä olleista ihmistä muistuttavista kuolleista olennoista. Tästä tämä henkilö oli puhunut niin vakuuttavasti, että väitti saaneensa Washington DC:stä ja FBI:n- Liittovaltion poliisilta puheluita, joissa häntä pyydettiin pitämään asiat omana tietonaan…

Yhdysvaltojen hallituksen (Toimisto virasto muistio) päivättynä 7.10.1947 käsittelee lentäviä kiekkoja: ”Armeijan edustajat vakuuttavat tarvetta kaikin tavoin selvittää ja `ajaa alas`ja pois tiedot siitä että ovatko lentävät kiekot tosiasia ja oppia kaikki mahdollinen niistä. Ilmailu tiedustelun sanotaan aettaneen tiedemiehensä selvittämäään voiko vaiko ei moinen ilmiö todella esiintyä ja olla taivaallisen ilmiön. Myöskin asiakirjassa pohdittiin mahdollisuutta sille, että josko ensimmäiset raportit lentävistä kiekoista voisivat olla julkisuutta kaipaavilta henkilöiltä tai poliittisista syistä johtuvia. Sitten todetaan että jos asia olisi niin kyseessä olevat havainnot voisivat olla massahysterian tuotetta. Myöskin esitetään ensimmäisten havaintojen olevan mahdollisesti komminusmi politiikkaan sympatioita osoittavia määränään aiheuttaa hysteriaa ja pelkoa salaista Venäjän asetta kohtaan…

Myöskin asiakirja toteaa että on selvitettävä ovatko lentäviä kiekkoja esin nähneet vakuuttavia lausunnoissaan…Asiakirjan lopuksi puhutaan toimenpiteistä tunnistaa ja kumota tämä asia sekä että FBI:n- Liittovaltion poliisin ei tule osallistua tutkimuksiin, koskapa on huomattu että suuri osa väitetyistä kiekko havainnoista on todettu huijauksiksi…

CIA:n- Keskustiedustelu palvelun ulkomaisia asiakirjoja tai radio-lähetyksiä käsittelevä asiakirja (vuodelta 1954) mainitsee lentäviä lautasia käsittelevistä Ruotsissa tehdyistä havainnoista: Siinä mainitaan mm.17.toukokuuta-1954 aikaisesta lumi myrskystä, jossa poliisin mahdotonta tutkia taivaallisia esineitä pohjoisen Norbotten provinssin alueella tehtyjä havaintoja. Poliisi ei uskonut niiden olevan säähavaintopalloja eikä heillä teorioita esittää siitä. Viimeisin silminnäkijä (!) Valdemar Ylinentalo Kuusijärveltä esitti nähneensä hopeiden jalkapallon muotoisen esineen tulevan Suomen puoleiselta rajalta. Toinen todistaja Jenny Karlsson puolestaan näki esineen tippuvan metsään. tästä ei löydetty mitään jälkiä.

YHDYSVALTOJEN ILMAVOIMAT VS.UFOT: TAPAUS EDWARSIN ILMAVOIMIEN TUKIKOHDASSA

Yksi merkittävä sotilaallinen lisätodiste UFO:jen olemassaolosta Yhdysvalloista on Chuck Sorrels nimisen eläkkeellä sotilas virastaan olevan lennonvalvojan vahvistama ufojen havainto Edwardsin lentotukikohdan luona (7.lokakuuta-1965). Yhdysvaltojen ilmavoimat jopa nauhoitti kaikki kommunikoinnin sotilastukikohdassa näiden UFO:jen eli havaittujen eri väristen valojen taivaalla havainto yön aikana. Myöskin lukuisien eri sotilas todistajien ja tutkien vahvistamana tämä tapahtuma saatiin nauhallekkin USA:ssa!

NASAN- YHDYSVALTOJEN AVARUUSHALLINNON UFOT MAINITSEVASTA ASIAKIRJASTA

Erittäin mielenkiintoinen ufodokumentti on NASA:n- Yhdyvaltojen avaruushallinnon oma sensaatiomainen asiakirja (John F.Kennedyn avaruuskeskuksesta (28.kesäkuuta-1967): ”Avaruus osien prosessoidut raportit/ uusi toiminta ohje”. Tämä asiakirja dokumentti käsittelee paitsi havainto raportteja avaruus esineiden osista joita on tai on väitetty havaitsijan toimesta tippuneen maapallon ilmakehään. Mukana mainitaan myös (!) havainnot joita ei voi liittää omiin avaruus esineisiimme. Myös Nasa:n asiakirjassa mainitaan omassa kappaleessaan: ”tunnistamattomat lentävät esineet, joita havaittu ilmakehässämme”.

TIEDEMIEHEN TUTKIMUS NASA:N ILMAKEHÄSSÄ & AVARUUDESSA FILMATUSTA UFOSTA

Nebraskan yliopiston tiedemies professori Jack Kasher analysoi läpeensä tapauksen jossa NASA:n- Yhdyvaltojen avaruushallinnon Discovery avaruus sukkula lennon STS-48:n aikana (15.syyskuuta-1991) ilmakehässä kuvattiin suorakulman muotoisen nopean käännöksen tekevä avaruus kohde: Tiedemiehenä Kasher tuli siihen johtopäätökseen filmille tallennetun tapauksen osalta, että kyseessä täytyy olla jonkinlaisista älyllisesti ohjatuista avaruusaluksista, jotka tekevät ihmisille täysin mahdottoman kiihtyvyyden valtavassa nopeudessa sekä käännöksen ilmakehässämme. Myöskin (!?) filmillä näkyy kuin kahdesta eri kohdasta laser säteen kaltaiset ammutus viiva juovat kulkemassa ilmakehässä. Eli että meillä olisi tekniikka olemassa ampua avaruudessa ja ilmakehässä olevia UFO:jakin…

HUIPPU POLIITIKON UFO ASIAKIRJAT

Edesmennyt Barry Goldwater kirjoitti Yhdysvaltojen senaatti (päivättynä kirjeessä 28.maaliskuuta 1975) UFO:jen kiinnostavan häntä ja aettä hän on yrittänyt saada Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohdan salaista tietoa, joka on luokiteltu yli huippu salaisen. Hän sanoo odottavansa tietojen julkistamista toivoen odotuksensa sen suhteen olevan pian ohitse…

Barry Goldwaterin allekirjoittamana Yhdysvaltojen senaatti. (päivättynä kirjeessään 19.lokakuuta-1981) herra Lee M.Grahamille osoitettuna käsittelee Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohdan Dayton, Ohion ns.”sinistä huonetta” jota koskevat tiedot kiellettiin häneltä päällikkö toisensa jälkeen. Hän sanoo ettei tiedä ketään jolla olisi tähän ”siniseen huoneeseen” pääsyä ja että se on niin korkealle salaiseksi luokiteltu että siihen ei käsiksi pääsyä…

Yhdysvaltojen senaatin kirje (13.kesäkuuta-1983)puolestaan käsittelee tätä samaista em. ”sinistä huonetta” Jake Garnin allekirjoittamana kirje Lee M-Grahamille osoitettuna puoltaa Barry Goldwateria eli että kyseessä niin korkeasti luokitellusta asiasta, että siihen ei pääse käsiksi…

Politikko Barry Goldwater kirjoitti (kirjeessään päivättynä :20.kesäkuuta-1983) edellee ettei hänellä ole pääsyä Wright Pattersonin ”siniseen huoneeseen” ja saaneensa tiedon, että asia ei hänelle kuulu mitenkään ja että hän ei ole puuttunut asiaan siksi enää. Goldwater sanoo olevansa kirjeessään yksi niistä henkilöistä jotka uskovat että miljoonien planeettojen joukossa maailmankaikkeudessa täytyy olla älyllistä elämääkin…

3 02 2008
Kimmo Hätinen

70-luvun puoli välissä Sveitsiläinen ufokontakti henkilö Eduard (Albert) ”Billy” Meier esitti olevansa (28.Tammikuuta-1975 alkoi yksi 11-vuoden mittainen ”koulutus jaksonsa alieneiden kanssa!) telepaattisessa kontakti yhteydessä noin 500 valovuoden päästä tuleviin Plejadien tähtistön asukkaisiin eli aivan lähes meidän kaltaisiimme humanoidi olentoihin: Todisteena tästä hänellä on esittää lähes (!) tuhat kappaletta Plejadien UFO-alusten valokuvia, 8 mm:n elävää, liikkuvaa filmi kuvaa niistä sekä vieläkin vakuuttavimpana todisteita myös noiden UFO-alusten moottorin käymisäänitys nauhoituksia ja jopa (!) maapallon ulkopuolista alkuperää olevan todistus kappale aineistot metalli kappaleita maapallon ulkopuolelta Plejadien tähdistöstä! (Tätä tutki aikoinaan ja eläessään tiedemies, kemisti nimeltään Marcel Vogel, joka päätyi analyysi tiede tutkimuksissaan siihen että niitä metalli kappale näytteitä EI oltu valmistettu missään maapallon päällä ja täällä: metallin ja lasin sekoitusta olevat kappaleet sisälsivät kuparin, hopean yms. lisäksi myös harvinaisia alkuaineita (joita vaikea saada ja kerätä täältä!) eli thuliumia alkuaine nimeltään. Tiedemiehen lausunnon mukaan Meierin ufotutkijoille/ tiedemiehille toimittamat metalli kappaleet olivat kuin: ”tyhjiö fuusio tilassa yhteen laitettu ja vieläpä niin, että siinä näytti myöskin olevan jälkiä mekaanisesta työstämisestä.

Myöskin UFO-alusten äänitys näytteet olivat erikoisia ja ainutlaatuisia: Ne todettiin aidoiksi, selittämättömiksi liittyen mm. maapallon resonanssiin ja luonnolliseen magneetti kenttään. Ääni-insinöörit olivat ihmeissään ufotutkijoiden kanssa näistäkin lisätodisteista UFOkontaktista Plejadeille! Myöskin Meierin ottamat korkeatasoiset UFO-alus valokuvat Plejadien tähdistöstä sekä 8 mm:n kaita filmi filmaukset ufosta todettiin kiistatta aidoiksi tutkimusten jälkeen: Yhtenä (Meierin mukaan meistä peräti noin 3.500-vuotta edellä kehityksessään olevat!) mutta samat esi-isät omaavat kaltaisemme olennot olivat siinäkin mielessä aivan ainutlaatuisia ja kuin ”taikaa” vain pysyivät de/ rematerialisaatio ilmiöön eli siihen että UFO:t hävisivät meidän mitattavissa olevilta laitteiltamme ja aisteistamme ”mahdollisesti toiseen tai toisiin ulottuvuuksiin” ja tulivat taas takaisin näkyville kuin taika iskusta vain…!

”Billy” Meierin ufokontaktitapausta pidetään toisaalta joko kaikkien aikojen suurimpana ufo väärennös ja ufotapauksena kautta aikojen osan mielestä ja osan mielestä taas kaikkien aikojen merkittävimpänä ja monipuolisimmat ufokontakti/ ET-todisteet antaneena ufotapauksena kautta aikojen. Tiedemiehetkin antoivat lukuisia lausuntoja jo tuolloin 70-luvulla ”Meierin ufo tapauksesta” ja puolsivat sitä oikeana eikä väärennettynä/ kuviteltuna tapauksena. Osa Plejadien UFO-aluksista oli kaikkein erikoisimman muotoisia ja näköisiä eli nk. ”hääkakun” muotoisia aluksia. joilla oli väitteen mukaan myöskin kyky liikkua ajassa eli matkustaa ajassa! (Mitä sitä voisikaan tapahtua ja ajatella tuhansia vuosia vähintään meitä edellä olevalla tekniikalla de/ rematerialisaatio ilmiö näytöt sekä mahd.kysy liikkua ja matkustaa paitsi ajassa niin myöskin eri aalto pituuksilla jopa eri dimensioilla eli ulottuvuuksillakin…! Meierin tapaus jatkunee tänäkin päivänä. Hän on perustanut ympärilleen ”ufojärjestön” taikka häneen uskovien yhteisön Sveitsiin…Myöskin täytyy tähän loppuun laittaa vielä tieto tuosta ”ei-maapallolta” peräisin olevista metalli kappale näytteistä. Niile kävi kuten yleensä on tapana tapahtua tämän kaltaisissa asioissa: Maapallon ulkopuolisiksi todistetut ja todetut metallin kappakeen hävisivät salaperäisessä tavalla selittämättömästi tapausta tutkineiden tiedemiesten käsistä: Oliko kyseessä turvallisuus riski ja asia että se otetiin re/ dematerialisaatio kyvyllä pois ja ”hävitettiin” heidän tekniikallaan maanpäältä pois parempaan talteen vai mitä niille näytteille oikeasti oikein tapahtui. Sitä kai ei kukaan osaa sanoa ja tiedä taikka sitten tietää joku/ jotkut…Puhdasta spekulaatiota tässä kohtaa tietysti allekirjoittaneen puolelta…

ENGLANNIN RENDLESHAM METSÄN SOTILAS TUKIKOHDAN UFOHAVAINNOT

Englannin Rendlesham metsän sotilas tukikohdassa koettiin ja nähtiin (jouluna-1980) ehkä tai ainakin yksi koko maailman merkittävimpiin kuuluva ”Roswellin maahansyöksy tapaukseen verrattava UFO-aluksen kohtaamisen ja laskeutumisen tapaus kuvaus useiden todistajien läsnäollessa: Sotilas henkilö nimeltään Charles Halt vahvisti (Ilmavoimien osaston muistio asiakirjakin julkaistiin virallisesti näistä ufohavainto tapauksista Rendleshamin metsän sotilas tukikohdassa!) Itse kohdanneensa sinne laskeutuneen erikoisen säteilevän UFO-aluksen. Useita muitakin ufotodistajia oli paikalla tätä tapahtumaa todistamassa…

ETELÄ-AFRIKAN KALAHARIN AUTIOMAAN UFON MAAHANSYÖKSY TAPAUS

Etelä-Afrikan Ilmavoimat. (Luokiteltu huippu salaiseksi) Erikois tutkimusten ja tutkinnan osasto. (7.toukokuuta-1989) Kohde: Tunnistamaton lentävä esine Valhallan Pretoriassa Etelä-Afrikan ilmatilaan tullut UFO havaittiin laivastosta käsin. Siihen yritettiin saada turhaan radio-yhteyttä. Kaikki sellaiset yritykset epäonnistuivat.Valhallan Ilmavoimien tukikohdasta lähetettiin kaksi aseistettua Mirage FIIG hävittäjää tutkimaan tapausta/ ilmatilan loukkausta. Esine muutti äkisti kurssiaan suuressa nopeudessa, jota sotilaskoneet eivät pystyisi toistamaan. Sitten raportoitiin tutka-ja visuaaliset havainto vahvistukset esineestä. Annettiin käsky ampua tätä UFO-alusta kokeellisella (?) Thor-2 laser kanuunalla esinettä. Aluksesta nähtiin tulevan lukuisia sokaisevia välähdyksiä Sitten se menetti korkeuttaan ja iskeytyi aavikolle 80 km:n pohjoiseen Etelä-Afrikan rajalta Kalaharin autiomaahan. Tiedustelu virkailijat yhdessä lääketieteen -ja teknisen miehistön kanssa tulivat alueelle tutkimusta ja haltuunottoa varten. Löydökset olivat erikoisia:

150-metriä halkaisijaltaan oleva (sekä 12-metriä syvä) kraateri jossa hopean värinen, kiilotettu kiekon muotoinen (maapallon ulkopuoliseksi epäilty ja tuntematonta alkuperää oleva alus lepäsi aavikolla). Intensiivisen voimakas magneettinen ja radioaktiivinen ympäristö aluksen ympärillä aiheutti elekroniikan laitteiden pettämistä. Lopulta UFO saatiin avattua hydraulisella pumppu laitteella. Esiin astui kaksi ihmistä muistuttavaa humanoidi olentoa. Heitä epäiltiin samoin aluksensa kanssa maapallon ulkopuolisiksi olennoiksi. Harmaan sinertävä ihoisia, karvattomia ja isopäisiä sekä tiukkiin harmaisiin haalari asuihin pukeutuneita olentoja tuli esiin ja toimitettiin lääketieteelliseen keskukseen. Humanoidi olentojen akressiivisen luonteen takia veri näytettä ei voitu ottaa. Myöskin toinen olento raapaisi haavan hoitavan lääkärin poskeen. Humanoidien akressiivisen luonteen takia myöskään ei voitu ottaa kudos tai verinäytteitä niistä. Kommunikointi tapa heidän välillään oli tuntematon: Sitä epäiltiin telepaattiseksi yhteydeksi. Sekä olennot ettkä UFO-alus toimitettiin tutkittavaksi raskaana kuljetuksena Yhdyvaltoihin Wright-Pattersonin sotilas tukikohtaan Dayton, Ohiossa. (23.kesäkuuta-1989).

BELGIAN ILMAVOIMIEN UFO NAUHAN JULKAISU

Kesällä-1990 Belgian armeijan Ilmavoimat julkaisi sotilas edustajansa W.D.Brouwderin toimesta (11.heinäkuuta-1990) lehdistö tilaisuudessa F 16 sotilas hävittäjän tutka videoita huomattavia liikeratoja tekevästä ja hyppivästä UFO:sta, (Tosin myöhemmin tämä sotilas henkilö kielsi kaiken eli että UFO olisi ollut kyseessä, vaan jonkin vakoilu koneen väittäen olleen UFO: sijasta kyseessä, vaikka sellaisia ei Yhdysvallat myöntänytkään lentäneen kyseisessä maassa edes…Belgian ufoaalto koettiin 1980-90-lukujen taitteessa: siellä nähtiin ja jopa fimattiin yleisesti kolmion muotoa käyttäviä tai käyttävä UFO-alus tyyppi.

”THE GUARDIAN” UFO MAAHANSYÖKSY TAPAUS KANADASTA

Kanadan ja Amerikan rajaseudun suoalue Karpissa oli näyttämönä maahansyöksyneen UFO-aluksen filmaukselle ja väitetyille Grey-tyypin avaruus olento valokuva todisteille. Anonyymi henkilö lähetti ufotutkijoille mm. NASA:n tehtävä-specialistina toimineelle nykyään ufotutkija Bob Oechlerille ”the Guardian” peitenimellä Kanadan suoalueella tapahtuneen UFO:n maahansyöksy videon sekä nk.”harmaiden” tyyppisten kalkin harmaiden tai valkoisten vaaleiden humanoidi olentojen valokuvia sen ohessa. Näitä ufovideota ainakin piti aitona laivaston fyysikkona ja tiedemies tutkijana tunnettu Bruce Maccabee niminen ufotutkija USA:sta sekä NASA:n edustaja tiedemies (!) samoin nimeltään Robert Nathan: Hänkään ei löytänyt mitään väärennökseen viitaavaa em. ufon maahansyöksyä suoalueelle kuvaavasta videonauhasta.

MEKSIKO-CITYN MILJOONA KAUPUNGIN UFOAALTO

(11.Heinäkuuta-1991) alkoi maailman suurimmassa Meksiko-cityn miljoona kaupungissa ufoaalto, jossa täyden auringon pimennyksen aikaan saatii satoja kotivideoita Meksikon taivaalla kiitävistä UFO:ista. Näistä tehty mm.videot nimeltä: Messanger`s of the destiny, ”Master`s of the star`s sekä Voyager`s of the sixht sun. Ne perustuvat meksikolaisten kuvaamiin ufo kotivideoihin.

”PLASMA TYYPPISEN VALO-ENERGIA UFON” FILMAUKSET MEKSIKOSSA

Carlos Diaz niminen Lasten lehden valokuvaaja Meksikosta sai ainutlaatuisia. (Ja joidenkin ufotutkijoiden mielestä jopa maailman parhaat!) ufovideot sekä valokuvat autostaan käsin kuvattua Meksikossa ”plasma-kaasun tyyppisestä” keltaista, oranssia ja punaista valoa säteilevästä eri moni värisestä UFO-alus tyypistä. Myöskin paikalliset kyläläiset todistavat Carlosin lisäksi itse nähneensä siellä saman UFO-aluksen. Myöskin Meksiko cityn yliopiston tiedemies tutkijat yhdessä tunnetun paikallisen tv-journalisti, ufotutkija Jaimme Maussanin kanssa päätyivät tapausta tutkittuaan että kyse olisi ollut todellisesta ja oikeasta ”plasma tyyppisestä” UFO-alus video ja valokuva todisteista Meksikon vilkkaalla ufo alueella…

LÄHDELUETTELO:

FBI-director, Flying disc`s.(9.4.1947).

Memorandum to the security officer, Ocama Tiger Field/ Flying disc.(24.July-1947) asiakirja.

Office memorandum, United States goverment, (7.10.1947). Flying disc`s. Asiakirja.

Technical report/ Undentified flying objects. Project ”Sign” AMC-Air material command. (Headquarter,Wright-Patterson Air Force Base, Dayton Ohio. February-1948.

National military establishment office of public information Washington/ Memorandum to the press: ”Project Saucer”. (27.April-1949).

FBI- Federal Bureau of investigation. Washington D.C. (25.September-1949).

Office memorandum, United States goverment, FBI, Flying disc.(31.March-1950).Asiakirja.

Harry S:Trumanin allekirjoittamana Eyes only briefing
dokument: Operation Majestic-12/Prepared for president Bright D.Eisenhower:(Eyes only. 18.November-1952).

From FBI director to director of department of the Air force.(10July-1953).Asiakirja.

CIA- Cental intelligence agency, information from foreign dokument`s or radio broadcasts, military undendified flying object`s.(1954) asiakirja.

”SOM 1-01” Majestic 12 Group special operation`s manual/ Extraterrestial entitie`s and teknology disdosal/Top secret. Majic eyeS`only. (April-1954).

Air Force regulation no 200-2: Department of the Air force, Washington, Intelligence-Unentiefied flying object reporting. (Short title: U.F.O.B). 12.August-1954.
United State`s Senate, (28.March-1975) Barry Goldwater to mr.Shlomo Arnon. Kirje. Asiakirja.

United State`s Senate,(19.October.1981). Barry Goldwater to mr.Lee M.Graham. Kirje. Asiakirja.

United State`s Senate,(20.June.1983).Jake Garn to Lee M.Graham. Kirje. Asiakirja.

United State`s Senate, (13.June.1983). Jake Garn to Lee M.Graham. Kirje.Asiakirja.

United State`s Senate, (28.March-1975),Barry Goldwater to mr.Lee M.Graham. Kirje. Asiakirja.

United State`s Senate, (19.October-1981), Barry Goldwater to mr.Lee M.Graham. Kirje. Asiakirja.

John F.Kennedy Space Center, NASA. Management. (New) ”Instuction/ Processing report`s of sighings on space vehicle fragment. (28.June-1967.).

South Afrikan Air force. (Classified Top secret-do not divulbe)- Department of Special investigation`s and research. Department of Air force intellligence. (7.May.-1989).

Eduard ”Billy” Meierin ufo videot: The Meier chronicle`s , the contact ja The movie footage 1970-luvuilta.

The Guardian Kanadan suoalueella maahansyöksyneen ufon videointi/ alien Grey-tyyppisten olentojen valokuva todisteet. Nasa:n missio tehtävä-specialisti, ufologi Bob Oechlerin lueto video. (Englannin Ufo magazine-lehden ufokonfferenssissa Syyskuussa-1993).

Carlos Diaz kontakti henkilön ufovideo luento vaimonsa kanssa. (Englannin Ufo magazine-lehden ufo konfferenssissa Syyskuussa-98.

Englannin Ufo magazine-lehden nro:t May/June-98. Ufo dokumentti asiakirjoista.

Englannin Ufo magazine-lehden nro:t March/April-99, Juny/August-99. (Roswellin tapauksesta/ MJ-12-Majestic-12 ryhmästä ja asiakirjoista).

3 02 2008
Haukka

Pitää muistaa, että vaikka tuosta kuvasta voisi hahmottaa ihmismäiset kasvot se ei tee kuvasta sen aidompaa. Monissa paikoissa ja myös tällä sivulla on useita kuvia, joissa voi hahmottaa ihmismäisen hahmon vaikka kyse on aivan jostain muusta. Kuuluisat Marsin kasvotkin saivat monet hetkeksi uskomaan Marsilaisten olemassaoloon mutta kyse oli optisesta illuusiosta ja kasvot todettiin tavalliseksi vuoreksi.

Ensimmäinen kuva, jossa kasvot näyttävät lähes ihmisen kasvoilta sopivan varjostuksen ansiota: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/38/Martian_face_viking.jpg

Ja tässä uudempi kuva, ilman hämääviä varjoja. Kuinka moni yhä erottaisi kuvasta selvät kasvot jos ei tietäisi kuvattavan kohteen historiaa?

Ja vaikka hymiö 🙂 näyttää kasvoilta se ei tee siitä oikeaa kuvaa kasvoista, vaan mielikuvitus tekee lähes kaiken työn. Kyseisessä hymiössähän on vain 2 pistettä ja 2 viivaa ja sitä voisi yksinkertaistaa vieläkin pitemmälle. Meillä kaikilla on synnyinnäinen kyky muodotaa kasvot sopivasti aseteltujen yksinkertaisten abstraktien muotojen avulla ja tämänkin olen toistanut ties kuinka monta kertaa. Jo aivan pienillä vauvoilla on tämä kyky, heti kun vauva näkee tarpeeksi tarkasti niin hän osoittaa suurinta mielenkiintoa kuviin joissa on muodostettu kasvot kolmen pisteen avulla esim. tähän tapaan: ’.’ ja samalla aikaa vähemmälle mielenkiinnolle jäävät muutoin asetetut pisteet, kuten .’.

Ja pitää myös ajatella miksi muiden maailmojen asukkaat näyttäsivät yhtään ihmisiltä? Varmasti muiden planeettojen erilaiset olosuhteet olisivat kuljettaneet heidän kehitystään edes vähän toisenlaiseen suuntaan, kuin omamme.

Yrittäkää muuten pitää tieteellinen näkökulma, yhteen teoriaan ei saa jämähtää ikuisuudeksi, vaan huonot (ja miksei hyvätkin) teoriat pitää yrittää kaataa. Yhteen näkökulmaan jämähtäminen on uskonnon merkki. Vähän tähän tapaan: http://w-uh.com/images/science-vs-faith.gif

3 02 2008
'jahas

Kimmo: Luuletko tosiaan, että joku jaksaa todella lukea nuo copy-pasteamasi tekstit.

Itse otin tuolta ihan testimielessä yhden kohdan ja selvitin sen taustat:
=> ”Eduard (Albert) “Billy” Meier”
=> kaverin hommat todettu niin feikiksi kuin todeta voi (kts. lista mm. wikipediassa)
=> turha lukea enää yhtään noita muitä höpötyksiäsi

3 02 2008
Kimmo Hätinen

Minäkin olen kyllästynyt tällä saitilla oleviin negatiivisiin itseeni kohdistuneisiin mielisairaaksi leimamiseen yms. täysin ulkopuolisilta henkilöiltä anonyymisti nimimerkkien takaa: Itse olen aito ihminen, todellisella omalla nimelläni en peitenimellä!

4 02 2008
Haukka

Kertomuksissasi omakohtaisista kokemuksistasi ei ole oikein muita vikoja, kuin että niistä on kovin vähän uskottavaa fyysistä todistusaineistoa ja aika monet kokemuksesi osataan selittää uskottavasti ja tarvittaessa tuottaa uudelleen oikeissa olosuhteissa:

-Valokuva voi olla kehitysvirhe ja syntynyt kuvio vain sattui muodostumaan etäisesti ihmisen kasvoja muistuttavaksi. Olisi hyvä jos jostakin saisi lisää näitä huonosti kehittyneitä kuvia, jotta näitä voitaisiin sitten vertailla.

-OOBE-ilmiön/near death kokemuksen voi tuottaa niin fyysisellä kokeella suuressa sentrifugissa, hallusinaatioita aiheuttavailla kemikaaleilla kuin aivoja sähköisesti ärsyttämälläkin.

-Aurat ja niiden avulla parantaminen kuuluvat nykyisen tietämyksen mukaan korkeintaan lumelääkkeiden tasolle, mikä on sinänsä jo ihan hyvä saavutus, sillä niillä voidaan näin auttaa ihmisiä ihan oikeastikin. En menisi kuitenkaan parantamaan syöpää aurahoidolla, jos minulla olisi vapaa valinta esim. leikkauksen ja lumelääkkeen välillä.

Nämä 3 esimerkiä olivat siis sellaisia, joita en ainakaan minä kovin helpolla ala uskomaan paranormaaleiksi, koska kyseiset ilmiöt on todettu tavallisiksi ja niitä voidaan tuottaa koeolosuhteissa.

UFO-kokemuksia taas on hankala todistaa suuntaan tai toiseen ilman muiden ihmisten samanaikaisia havaintoja, joita taisi kuitenkin olla. Mutta tämä ei kuitenkaan silti tee UFO-havainnosta 100% varmaa havaintoa maapallon ulkopuolella valmistetusta aluksesta.

Muistakaa, että UFO on tunnistamaton lentävä esine, joka voi tietyissä olosuhteissa olla vaikka tuulen mukana lentävä muovipussi. Olen itsekin tainnut nähdä UFO:n, joka olikin tuulen mukana lentävä suuri kankaanpalanen, se oli suojannut kasveja jossain pellolla ja lähtenyt kovana puhaltaneen tuulen mukaan ja näytti sitten siellä korkealla ilmassa leijaillessaan ihan joltain muulta kuin kankaanpalalta.

Eli havainto voi olla aito mutta ilmiö sen takana taas ei. Niin, ja taidan kuitenkin kuulua niihin, jotka uskovat maapallon ulkopuolisen älykkään elämän olemassaoloon mutta kriittinen pitää silti olla.

4 02 2008
Hahmo kuvien omistaja

Jätän kai ”herran haltuun” nuo erikoiset hahm valokuvani: Olen jo kertonut tällä saitilla kaiken mahdolliset tietämykseni UFO:ista, omakohtaiset kokemukseni yms. Jokainen elää omaa pientä elämäänsä täällä ja jokainen saa olla omaa mieltään mistä tahansa ja mitä tahansa. Ainut heikko linkki omassa ”UFO stooryssäni” on, että se alkuperäinen negatiivi noista erikoisista valokuvistani on tuhottu ja hävitetty v.93 talvella.(Loka-marraskuun aikana jolloin henkisiä yhteyksiäni yhtä aikaa perheeni sisällä kahdella eri ihmisellä eli yhdellä lisäkseni: pois sulkee hallusinaatiot tms. harha-aistimukset eli yhtä aikaa kaksi koki alien intelligensen kokemuksia samassa kotitaloudessa.
Negatiivin puuttuminen/ tuhoaminen mutta että alkuperäiset 2 kpl:tta erikoisia kuviani ovat olemassa/hyvässä tallessa jättävät lopullisesti ne kuva todisteet siltä osin ei-tieteelliseksi eli ettei voi analysoida yms. tutkia alkuperäistä negatiivia. Muut valokuvat filmillä olivat näiden kahden ohessa aivan tavallisia ja ”normaaleja” kuvia kuten perheen lemmikki eläin kissasta otettuja yms. Kiitos myös myötä elävistä kommenteista tällä foorumilla! Paras tähän astisista on ylivoimaisesti ollut: ”Voi juma…että tuli oikea et napattua kameralla. Ei paha!” Pahimmat ovat olleet henk.koht. satuttaneet kommentit mielisairaaksi leimaamisesta ja hoidon tarpees/ lääkityksen tarkistus herjaukset! Kuka tahansa voi tällä foorumilla esittää mielipiteitään jolla netti yhteys himassaan. Olen kuitenkin kiitollinen että hahmo valokuvani on julkaistu periaateessa ihan kaikkien kiinnostuneiden nähtäville ja ulottuville! Viimeisin lähettämäni ”versio” kuvastani eli ”paras mahdollinen valokuva kopio versio eli skannerilla tietokoneella kopioitu on todella parempi tasoltaan kuin tähän astiset ovat. (Aina kuluma jäljet yksityiskohtia myöten mitä siihen kuvaan syntynyt reilussa vuosikymmenessä talven-93 jälkeen… Odotan sen julkaisua nyt tällä foorumilla.

5 02 2008
Kimi

Lisäksi myöskin (sähköpostin ja neti välityksellä sain yhteyden ja löysin!) Yhdysvaltojen N.Y- New Yorkissa asustavaan alan ufo nettilehden toimittajaan nimeltään Robert Morningskyn: Hän julkaisee ufokontakti kertomus tarinani USA:laisella netti ufolehti saitilla ”Ufodigestissä” tässä helmikuun-2008 alussa erikoisten tai erikoisen ”hahmo” valokuvani ja itseni kuvan keralla…

5 02 2008
Kimi

Tässä linkki USA:laiselle alan saitille jossa ufojuttuni ja hahmo kuvani on julkaistu!

http://www.ufodigest.com/news/0208/telepathic-teachings.html

9 02 2008
Kimi

OMAKOHTAISET UFOKOKEMUKSENI: ENSIMMÄINEN UFOHAVAINTONI JO LAPSUUDESSANI 80-LUVUN IHAN ALUSSA…

Olen ollut kiinnostunut ja ”mukana” jo aivan pienestä pikku poika lapsesta lähtien näissä ufokosmisissa ja maapallon ulkopuolisen elämän kokemus maailmassa: ihka ensimmäinen kokemukseni UFO:ista-tunnistamattomista lentävistä lautasista tosi elävässä elämässäni ajoittuu aivan 80-luvun alku puolelle saakka, jolloin ehkä n.8-10-vuotiaana ollessani nukkumassa vielä silloin vanhempieni omakotitalon yläkerran huoneessa minut keskellä yötä ikään kuin herätettiin ylös vuoteelleni istumaan mystisesti! Sitten kääntäessäni pääni huoneen ikkunaan päin oli siinä ihan ikkuna ruudun toisella puolella tumma tai harmaan sävyinen UFO-alus leijailemassa paikoillaan ilmassa hievahtamatta hetken ajan. Sitten se singahti:juuri ja juuri tajunnan piirissä olevalla nopedella tähtien joukkoon kadoten pienen pieneksi pisteeksi. Se muistutti muodoltaan kuin Star Wars skifi-elokuvien ”Millenium falcon” tyyppistä utopia skifi-elokuva sarjan alusta eli neliön muotoja tavoitteleva kohde ilmatilassa matala ”lennossa”. Kerroin tästä kokemuksestani ainakin lapsuudessani epäuskoiselle peruskoulun opettajalleni.

TOINEN HAVAINTONI VALOA HOHTAVASTA LENTÄVÄSTÄ LAUTASESTA-UFO:STA TALVELLA-91

Seuraava kokemukseni UFO:sta-tunnistamattomasta lentävästä esineestä taikka lentävästa lentolautasesta tapahtui tosi elämässäni minun ollessani 19-vuotiaana viikonloppua viettämässä elämäni ensimmäisillä Suomen suurimmilla rajatiedon Hengen- ja tiedon messuilla Helsingissä. Siellä tehtiin mm. ”aura healing” eli energia säteily kenttääni ikään kuin käsi hoidolla energisoimalla tehtiin ja annettiin siellä parannusta: Todellakin tunsin fyysisesti väreilyä taikka säteilyä omassa elinvoiman auran kentässäni tälläisen hoidon aikana. Vain yhden kerran elämässäni sellaisia tuntemuksia…Sitten sunnuntain ja maanantaina 21.lokakuuta-91 messujen jälkeisenä aamu yönä klo 02-aikoihin kuulin naapuriston takaisesta talvisesta yö metsiköstä kuin tasaista ”moottorin käyminääni sykettä eli paremminkin tasaisena käyvää humisevaa ääntä Sitten annoin mielessäni telepaattisen viestini sinne metsikköön että: ”jos olette olemassa niin voisinko nähdä teidät?!” Hetkisen kuluttua heti miten ikään kuin vastauksena tähän telepaattiseen mielen tasolla olleeseen ajatukseeni ja pyyntööni tämä tasainen moottorin käymisääni humina alkoi nousemaan ”ylös päin säätäen”. Sitten puiden alta naapuriston takaisesta metsiköstä nousi valtavan kirkasta valoa säteilevä ja hehkuva (ja lähinnä kerman tai vaalean sävyistä väriään) noudattava UFO-alus-lentävä lautanen hetkeksi aikaa näyttäytyen kun heitä kerran pyysin näyttäytymään itselleni jos ovat olemassa ja totta tosia…! Sen UFO-aluksen keskiön ympäri kulki ja värisi eteenpäin ”valo aukkoja” jossa eteenpäin kulkivat valovirtana sen valot. (Tyypillinen UFO-alus tyypin kuvaus!) Sitten se katosikin näkyvistäni. Myöskin ”tyypillisen” kuvauksen UFO-kontaktissa mukaisesti tunsin voimakasta säteilyä ja lämpöaaltoa tulevan miellyttävänä tuntemuksena kehossani eli hohkaavan itseeni kohdistuen ”kuin Jumalaista ekstaattista lämpö energiaa ja säteily ilmiötä!” Eli että sen UFO-aluksen kanssa tekemisissä ollessani olisin samalla ollut läheisessä johonkin pyhään ja Jumalaiseenkin ilmentymään…Sitten kehoni alkoi aivan vastustamattomalla voimallaan täristä ja vapista tämän voimakkaan energian läsnäolosta ja voimasta vavahdellen ja täristen ainutlaatuisesti! Sitten ajattelin tämän UFO:n näkemiseni hetkellä siitä näkemisestäni sen näkemisen pyyntöni jatkona että: ”herra Jumala tämä on totta!” Aivan täsmälleen sen muistan vieläkin pienen hetken ja ajatuksen kirjaimellisesti päässäni varsin hyvin ja täysin selvästi. Myöskin perheemme lemmikki kissa reagoi tähän ufon läsnäoloon hyvin erikoisella ja kissoille ennen kuulumattomalla tavalla eli murisemalla huoneeni ikkunan ikkunalaudalla…Vielä klo 05 aikaan aamusta kuulin tuon UFO:n äänen siirtyneen eri suuntaan eli Järvenpään keskustaan päin käydessäni päästämässä kissan ulos omakotitalon ulko rappuristamme…

OBE-NK.”RUUMIISTA IRTAANTUMISEN KOKEMUS” PIAN TÄMÄN UFOKONTAKTINI JÄLKEEN…

Talvella-1991 (pian tämän omakohtaisesti ja omin aistein kokemani lentävän lautasen tai UFO-aluksen näkö-ja kuulo havaintoni jälkeen) minulla oli ilmeisesti siihen liittyen -ja liittyvä nk. OBE- (out of body experience englanniksi -eli ruumista irtaantumisen kokemus) elämässäni: Minä itse makasin vuoteella fyysisesti mutta henkeni ja henkinen minuus puoleni irtaantui fyysisyydestäni ja leijaili ja nousi ylös päin vuoteestani. Outoa oli tässä yhteydessä myöskin se kokemus että äitini olisi ollut vierelläni seisomassa vaikka olikin yläkerrassa nukkumassa tuolloin…? Siinä hengellisessä tai hengen olotilassani sitten minulle tuli henkinen oivallus ja opetus ajatuksena mieleeni: tämä eli se henkinen olotila jossa olin OBE-kokemuksessani ruumiistani irtaantuneena hengen tilassa on yhtä kuin= totta ja materia aine on yhtä kuin= harha illuusiota eli että: ”Jumala on totta ja kaikki muu materia aine on illuusion harhaa!” Tätä mieltähän ovat monet Idän viisaat ja gurutkin eli että henki voittaa aineen ja henki on todellsta ja materia aine= illuusiota ja harhaa vain…

USEITA MUITAKIN UFON NÄKIJÖITÄ JÄRVENPÄÄN UFOLLA ALKU SYKSYNÄ-92

Mielenkiintoista on myöskin tässä yhteydessä lisätä tässä yhteydessä ,että noin 10-kuukauden eli vain vajaan vuoden päästä omasta elämäni toisesta ufokontaktistani talvella-91 raportoitiin paikallisessa ”Keskari” Keski-uusimaa sanomalehdessä Järvenpäässä samoin useiden eri todistajien eri puolilla alku syksyn-92 aikana tekemistä UFOhavainnoista…(Esim. Keski-uusimaa sanomalehdessä oli 4.syyskuuta-92 Järvenpään UFO-alus havainnoista ja kokemuksista artikkeli juttu otsikoituna että: ”Järvenpään ufo lentää joka yö”. Lisäksi mm. eräskin todistaja henkilö tämän lisäksi oli henkilökohtaisesti itse nähnyt valaistun eli kuvailunsa mukaan erilaisilla, monilla valoilla varustetun UFO:n Lahden moottoritieltä autostaan sen yli lentäneen UFO-aluksen ja sitä ihmettelemään jääneen autojen jonon…Todistaja oli nähnyt autostaan käsin aina vain lähemmäksi itseään tulleen aluksen tai esineen ilmatilassa ihmetellen luonnollisestikin sitä ajatuksella ja kysymyksellä pohdiskellen ensimmäisenä että:mikä tuo oikein on?!Lopulta se UFO-alus oli noussut ilmatilassa aina vain korkeammalle ja hävinnyt lopulta näkyvistä…Autossa oli toisena todistajana silminnäkijän oma lapsikin mukana. (Aivan vastaavalla tavalla myöskin toisella laidalla ja puolella maailmaa eli Yhdysvalloissa vuonna 1965 sattuneen ”Ufot vastaan Yhdysvaltojen ilmavoimat” radio-viesteissä sotilas henkilöiden kesken he keskustelevat tapauksesta, jossa joku todistaja oli nähnyt ja todistanut siellä sotilastukikohdan lähettyvillä ajaessaan autonsa yli lentäneen ja kiihdyttäneen uskomattomaan nopeuteensa UFO-aluksen. Tästä 60-luvun puolivälin Edwarsin ilmavoimien tutkikohdan ufojen havainto tapauksesta kirjoitan tarkemmin myöhemmin tässä kirjoitelmassani).

SAATTEEKSI ERIKOISELLE TUTKIMUS MATKALLESI TUNTEMATTOMAN PARIIN…

UFO AINEISTON KERÄÄMISESTÄNI NETISSÄKIN JULKAISTU UFOKOKEMUKSENI SEKÄ VALOKUVA TODISTEENI (SEKÄ SUOMALAISELLA JA USA:LAISELLA ALAN SAITILLLA…!)

Kokemusteni jälkeen olen kerännyt runsaan määrän aihetta ja ufotutkimusta käsitteleviä ufovideoita (ulkomailta pääosin) sekä englannin kielisiä ufolehtiä että samoin myös englannin kielisiä oikeita ufodokumentti asiakirjojakin aina 1940-luvun puoli välistä saakka Yhdysvalloista pääasiassa. Olen tehnyt suuren käännös työ urakan eli käyttänyt lähdeainistonani kaikkia mahdollisia ja merkittävimpiä UFO:ista olevia asiakirja dokumentteja, joita on Yhdysvaltojen Tiedonjulkistamislain nojalla julkaistu 70-luvun puoli välin jälkeen vuonna 1977: asiakirjojeni lähteinä ovat korkeat elimet ja tason aina lähtien Yhdysvaltojen hallituksen asiakirja dokumenteista sekä Yhdysvaltojen ilmavoimien asiakirja dokumentti aineistoa käytetty. Näiden tahojen lisäksi olen käyttänyt aineistonani FBI:n- Liittovaltion poliisin sekä CIA:n- Keskustiedustelupalvelulta saatuja aitoja-ja todellisia ufo X-kansioita 1940-luvun puoli välin paikkeilta lähtien. Myöskin erittäin mielenkiintoinen-ja merkittävä asiakirja itseltään Nasa:lta- Yhdysvaltojen avaruushallinnolta pari vuotta ennen kuulentojen alkamistamme jossa mainitaan myös ilmakehässämme havaitut UFO:t- tunnistamattomat lentävät lautaset maapallon ulkopuolelta. Näiden lisäksi olen vielä aineistonani käyttänyt Englannin (nyt jo lakkautettua) korkeatasoisen-ja laadukkaan Englannin oman Ufo magazine-lehden vanhoja numeroita. Näitä täydentämään olen vielä kerännyt merkittävimmät aineistot ja ufotodisteet tietoina omilta ufovideo nauhoiltani alkaen ”Billy Meierin kiistellyt ufotodisteet ja kontaktit Plejadien tähdistöön noin 500-valovuoden päähän Sveitsin rauhallisella maaseudulla. Myöskin esimerkiksi olen käyttänyt ufojen merkittäviä video filmauksia mm.Kanadan maahansyökseneen ufo-aluksen video nauhaa ja valokuva todisteita mahdollisista nk.Grey-tyypin harmaista ET-olennoista ja heidän olemassa olostaan.

ERKOISTEN ”HAHMO VALOKUVIENI” ILMESTYMISESTÄ TALVELLA-93

Talvella-1993 normaalista valokuvien filmin kehityksestä Järvenpään Kodak valokuva liikkeestä hyvin erikoisia ”hahmo” valokuvia joissa useamman kuin yhden mielestä (!) näkyy ikään kuin valo-energia-hahmo kuvissa. Nämä on nyt myös julkaistu suomalaisella alan saitillakin ohessa olevalla netti osoiteessa. Sieltä löytyvät ne ”ihme” valokuvani. Mielestäni ”paras” kommentti näistä ”hahmo” erikoisista valokuvistani on ollut paranormaaliplogi. saitti sivustolla netissä että:voi juma…oletteko te ihan tosissanne siellä? Että oikein oikea E.T. tuli napattua kameralla. Ei paha! (Siellä sivustolla kun on myös interaktiivinen palaute eli kommentointi mahdollisuuskin mukana). Myöskin monet muut em.rajatiedon / parapsykologian netti sivuston kävijöistä ovat ainakin myöntäneet jonkin erikoisen ”hahmon” piirteiden kuten silmien, nenän ja suun yms. olevan siinä mukana. Oma perheeni-vanhempani myönsit aikoinaan talvella-93 saatuani nämä ”hahmo” fotoni valokuvan kehityksestä ulos siinä näkyvän todellakin jonkin / jonkinlaisen hahmo kuvan…Ja ihka ensimmäiset kommentit ja myönnytykset kuitenkin taisivat tulla erikoisia, ainutlaatuisia hahmo kuviani koskien paikallisen Kodan valokuva liikkeen myyjiltä että siinä näkyy jokin hahmo valokuvassani todellakin…!

ERIKOISEN TOISEN HAHMO VALOKUVANI TUTKIMUKSISTA YHDYSVALLOISSA VUONNA 1997

Myöskin tärkeänä näiden erikoisten valokuvieni suhteen täytyy kertoa, että vuonna 1997 lähetin Yhdysvaltoihin ufotutkija/ufovideoita tuottavan pariskunta Lee & Brit Eldersien kautta (toisen) erikoisista ”hahmo” fotoistani tutkittavaksi ja analysoitavaksi: he puolestaan lähettivät fotoni tutkittavaksi sekä Meksikon yliopistoon että Jim Deletosso nimiselle maailman kuululle ufologi-tutkijalle ja tietokone analysoijalle. (Hän osallistui keskeisesti 70-luvun puolivälissä Sveitsissä tapahtuneeseen nk.”Billy Meierin” ottamien ufovalokuvien Plejadien tähdistöstä tieteelliseen analysointiin ja tutkimuksiin. Parhailla mahdollisill0a tutkimus ja analysointi tietokone laitteilla hän ja Meksikon yliopiston tulivat saamassani faksissa koskien toista erikoista hahmo fotoani tulokseen, (ja täytyy muistaa että toista erikoista hahmo kuvaani ei tuolloin ollenkaan tutkittukaan isossa maailmassa) että: ”se valokuva voi olla taikka sitten ei ole ”jotakin” taikka sitten se on emulsio valotus virheestä filmin kehityksessä kyse”. Kuitenkin myös toiseen erikoiseen ”hahmo” fotooni on tuo sama hahmokuva piirtynyt ja tullut eli sikäli pois sulkee kyllä valotus yms.emulsio filmi viat osaltaan fotojani pois sulkien mielestäni siltä osin…

NETISSÄKIN JULKAISTU UFOKOKEMUKSENI SEKÄ VALOKUVA TODISTEENI (SEKÄ SUOMALAISELLA ETTÄ YHDYSVALTALAISELLA ALAN SIVUSTOLLA NETISSÄ!)
__________________
Lisäksi myöskin (sähköpostin ja netin välityksellä sain yhteyden ja löysin!) Yhdysvaltojen N.Y- New Yorkissa asustavaan alan ufo nettilehden toimittajaan nimeltään Robert D. Morningstarin: hän julkaisi ufokontakti kertomus tarinani haastatatelun amerikkalaisella netti ufolehti sivustolla:UfoDigestissä tässä helmikuun-2008 alussa erikoisten tai erikoisen ”hahmo” valokuvani ja itseni kuvan keralla..(Amerikkalaisella ”alan” ufohavaintoja ympäri maailman käsittelevällä sivustolla julkaistiin tämä ufohaastatteluni juuri 5.helmikuuta-2008 tänä aamu yönä tätä kirjoittaessani!) Tämän amerikkalaisen ufo/para alan netti sivuston suora netti osoite jossa kokemukseni ja hahmo kuvani englannin kielellä ovat julkaistu on:

http://www.ufodigest.com/news/0208/telepathic-teachings.html

Amerikkalaisen alan netti saitin lisäksi myös erikoiset ”hahmo” fikuuri fotoni eri versioina julkaistu myös täällä Suomessa omalla alan saitillaan osoitteessa:

paranormaaliplogi.worldpress.com. (”Alienit” painikkeen alta sieltä aukeavat erikoiset valokuva fotoni).

Myöskin olen jo vuodesta 1991 saakka ollut mukana avustajana ja kirjoittajana Suomen ainoassa nk.”rajatedon” eli mm.juuri UFO:ja ja paljon muuta henkevää käsittelevässä Ultra-lehdessä monien ufo artikkelieni kautta. (Sekä yhden nk.viljapelto kuvio ilmiön artikkelinikin kautta alan tunnetun, kansainvälisen tutkijan haastattelun ja viljapelto kuvioiden muodossa Ultran sivuilla…)Tässä pitää vielä mainita paikallisella kotiseutuni ”Keskari” Keski-uusimaa sanomalehdessä (5.huhtikuuta-2004) olleesta ufojutustani kuvien keralla:Siinä lehti jutussa esittelen yhtä Meksikossa tapahtuneen merkittävän ”plasma-tyyppisen” UFO-aluksen videointia tv:stä että Stonehengen läheiselle viljapellolle ilmestynyttä valtavan kokoista (!?) tieteen tuntemaa nk. fraktaali-kuvio viljapelto kuviota jossa 149 kpl:tta pyöreitä pallo muodostelmia ja koko luokka 275-metriä halkaisijaltaan tuo maailmaa hämmästyttänyt viljapelto kuvio. (Myöskin tästä tein jutun alan suomalaiseen rajatiedon Ultra-lehteen:
numerossa 2/97:ssä olleessa jutussani haastattelin maailman tunnetuimpiin kuuluvaa nk.viljapeltokuvio/viljaympyröiden ilmiöiden tutkijaa englantilaista Colin Andrewsia viljapeltokuvio ilmiöistä). Vuoden-2004 aikana julkaisin Ultrassa (netti muotoisena kolumni artikkelina julkaistuna) jutun ”uusista MJ-12 ufodokumentti asiakirjoista. Osa tästä tekstistäni on myöskin mukana tässä kirjoitelmassani käsitellen Majestic-12-ufotutkimus ryhmää ja asiakirja dokumentteja. Mielestäni kaikkein ”näyttävin” ja viimeisin kirjoitelma juttuni rajatiedon omassa Ultra-lehdessä oli kuitenkin nrossa. 7/8-05 julkaistu juttu artikkelini otsikoituna:Kenneth K.Ford: Ufomies, sotilas-ja taiteilija, jossa (kirjeenvaihtomme pohjalta tätä kirjoittaessani jo reilun vuosikymmenen takaa eli vuodesta-1994 puolestaan) oli juttu amerikkalaisesta sotilas taiteilijana olleesta henkilöstä ja esillä hänen omaa ”ufo taidettaan”. Myöskin Kenneth K.Ford esittää itse todistaneensa Nevadan autiomaan Area 51:llä-Alue 51:llä taikka Dreamlandilla eli huippu salaisella sotilastuki kohdalla olleita tai haltuunotettuja UFO-aluksia. (Sen lisäksi hän esitti itse kohdanneensa eli nähneensä tietyn muotoisia avaruuden olentoja sotilas tukikohdan konferenssi huoneen pöydässä istumassa…).

11 02 2008
Kimi

Lisäksi sain juuri tätä kirjoittaessani ylös (10.2.08) hyvin mielenkiintoisen sähköposti viestin jostain Yhdysvalloista suuren suuresta maailmasta toiselta puolelta maapalloa peräti, jossa eräs UfoDigest netti ufopalstan lukija kertoo (perustuen minun amerikkalaisella alan netti sivustolla julkaistuun ufokokemus ja todiste haastatteluuni 4-sivua) kertoneensa luonnollisestikin vain muutamalle läheiselleen erikoisesta kokemuksestaan, jossa hänet ensin ohjattiin syrjäiselle parkki-alueelle. Sitten hän kertoo nähneensä omin silmin ehkä 10-15-sekunnin ajan hyvin samanlaisen (!) kultaisen hahmon kuin mitä minulle on omiin valokuviini ilmestynyt kahteen eri fotoonikin mystisesti ja täysin itsestään…Hän kuvailee kokemaansa mm. seuraavasti: se oli kertakaikkiaan upea näky ja se hahmo oli läpinäkyvä ja ilman näkyviä sisäelimiä elikkä kuin vain plasma-kaasun tyyppinen hahmo. Sitten se hävisi jonnekkin parkki alueen parkissa olleen auton taakse näkyvistä. Hän kertoo olevansa kundalini opettaja ja tämän tapahtuneen useita vuosia sitten ajassa taaksepäin.

13 02 2008
Kimi

USA:ssa alan suurimmalla netti sivustolla koskien ufoja yms. alla olevassa osoiteessa jo toisena USA:laisena julkaistu erikoinen ”hahmo” valokuvani toinen sekä linkki osoite. Olen lähes 10 kpl:tta saanut e-mail viestejä USA:sta asti koskien kokemuksiani ja erikoisia ”hahmo” fotojani!

http://www.coasttocoastam.com/gen/page2434.html?theme=light

13 02 2008
MOOO

Aika pitkiä viestejä. Mutta mitä tuossa kuvassa siis on?

14 02 2008
Kimmo Hätinen

Minulla sopii kyllä ok artikkelin tekokin! Ainakin yllä on siihen tieto pohjaa ja kiroitettua aineistoa. Coast 2 coast nimisellä USA:n merkittävimmällä ufo yms.alan netti ositeessakin julkistettu hahmo kuvani ja sen taustaa. Google haulla:coast 2 coast. Postitiivista palautetta lähes 10 eri e-mailia USA:sta asti saanut alieneista ja ufoista pelkästään hyvin lämpimiä ja positiivisia viesti maileja toiselta puolelta maailman jopa että: ”Jumala sinua siunatkoon ja olet rohkea mies tullessasi esiin valokuviesi yms.kanssa!”

27 02 2008
tyo

Okei! En sano mitään kimmon omista kokemuksista , enkä arvostele kimmo millään tavalla!
Mutta vaikka nuo olisivat kuinka korkea arvoiselle lehdelle lähetetyt kuvat tahansa niin olen edelleen sitä mieltä että kuvista on tehty liian iso haloo.
Sanoin jossain vaiheessa aikaisemminkin että Kimmo on saattanut jättää kameran paikkaan jossa pieni lapsi on päässyt leikkimään kameralla ja painanut kameranäppäintä jostain lampun tyylisestä kohdasta.
Mutta mitään ei voi kieltää!
Kimmo voi tosiaanki pitää rohkeana miehenä kun tuo esiin nämä hänen asiansa.
Ehkö hän on hullu ehkä ei! Jos omaan kameraani tulisi tuollaisia kuvia niin itselleni ei kyllä henkilökohtaisesti tulisi mieleen mkään alieni, ET tai humanoidi tai vaikka tulisi niin ei minulla rohkeutta olisi tuoda sitä asiaa julkisuuteen!

4 03 2008
Kimmo Hätinen

Kyse on useiden kymmenien muidenkin ihmisten mielestä. (Jopa USA:ta myöten myöntänyt yksikin mielipiteensä e-mailin kautta) todellisista ET-hahmo valokuvista. Eivät todellakaan mitään laavalamppu kuvia tiedän sen niiden omistajana varmasti!!!

Kimmo Hätinen, Keravan Saviolta.

5 03 2008
idanblogi1

Kuvaa kehitettäessä tapahtunut virhe.

8 03 2008
Kimmo Hätinen

Kyse ei mielestäni (enkä ole ainut) voi olla kuvan kehityksessä tapahtuneesta valotus virheestä koska: myös toiseen kuvaani on ilmestynyt samankaltainen ja lähes samanlainen valoa hehkuva ja säteilevä ”hahmo” kuva. Siinä ikään kuin pidän kädessäni sitä hahmo fotoa tai kuvaa. Kuitenkaan EN ole sellaistakaan kuvaa itse voinut ja ottanut omassa lapsuude kodin huoneessani eli täysi mysteeri ovat kuvani ennen muuta itselleni olleet koko niiden ilmestymisen ajan eli jo reilun vuosikymmenen ajan.

13 03 2008
Vesku

Olen tämmöisiä nähnyt vaikka kuinka paljon ja veikkaan, että kuva/t on filmin häntiä (alkupää tod näköisesti) Filmikasetin suu on vuotanut ja muodostanut kuvion ruutua osittain valottamalla. Kun sitä sitten lähdetään PhotoShopilla terävöittämään saadaan helposti aikaan joku tämmöinen, josta sitten joku fanaattisesti uskova voi repiä mitä vaan.

13 03 2008
tyo

Negatiivitkin olisi kiva nähdä!
Ja olen huomannut että joku skeptinen mielipiteeni on poistettu. Tähän haluaisin tietää syyn? Ja lisään vielä että toki Kimmo on ihminen mutta voi mielisairas, sekopää tai huomionkipeäkin ihminen olla ihminen. En nyt mene väittämään että Kimmo olisi mikään näistä mutta kimmoa en tunne joten en voi kieltääkkään sitä!

13 03 2008
tyo

Ja tuplapostaus!
Niin siis Kimmo ymmärsinkö oikein?? Nuo kuvat missä kuvasta pidetään ihmiskädellä kiinni jotka kädet eivät ole tämän kimmon kädet?

14 03 2008
Ufomies

Googlettamalla nimi ”Kimmo Hätinen” nousee esiin kyllä aika omituisissa yhteyksissä, ainakin jos Järvenpäästä on kyse… Enpä tiedä sitten onko kyseessä joku tähän nimenomaiseen tapaukseen liittyvä seikka, vai ei? (Onhan tietysti mahdollista, että kyseessä on myös eri henkilö.)

tyo: Mikäli ymmärsin Kimmon selostuksen oikein, niin kyllä siinä ovat Kimmon kädet, mutta hän ei niitä kuvia itse ole ottanut. Kummallista, mutta voisiko asialle olla maanläheisempi selitys kuin humanoidin kujeilut?

Olisi mielenkiintoista joskus kuulla ”kontaktihenkilöiltä” että mistä simputista nämä väitetyt ”ufo-miehet” oikein ovat kotoisin, ja mitä ne tästä ihmiskunnan sirkuksesta oikein haluavat? Ja miksi niiden käytös on usein aivan päätöntä, jopa ihmisten mittapuulla…

(Luin tuossa juuri ikivanhan Osmo Lieneen tapauksen, ja siinä kyllä vaikuttaa siltä että ”humanoidiporukalla” on jostakin kumman syystä perinpohjaisia vaikeuksia pitää homma hallinnassaan.)

14 03 2008
tyo

tyo: Mikäli ymmärsin Kimmon selostuksen oikein, niin kyllä siinä ovat Kimmon kädet, mutta hän ei niitä kuvia itse ole ottanut. Kummallista, mutta voisiko asialle olla maanläheisempi selitys kuin humanoidin kujeilut?

Niin siis Kimmon kädet juu mutta hän ei ole ottanut kuvaa siitä kuvasta jota pidetään kädellä kiinni? Sehän tästä tekisikin mielenkiintoisen! Tosin se ei vielä vakuuta minua!

11 04 2008
miluski

öööhhh… ootsä ihan varma että et oo saanu lääkäriltä kuvia omasta korvaleikkauksesta? 😀

12 04 2008
Zipuli

IHAN SELKEE LAAVA- LAMPPU

14 04 2008
Aku

Kimmo taitaa olla kova poika valehtelemaan. Olet jo jäänyt kiinni. Busted, voisin sanoa. Ja tuo sinun yli-innostuksesi tuota artikkelia kohtaan mikä olisi tänne SAATTANUT ilmestyä (ennen kuin huijauksesi tajuttiin)… Se oli aivan liian läpinäkyvä.

Ja minäkin voisin yrittää tätä Kimmon ylistämää yhdys sanojen kirjoittamista yhteen niin sanoakseni. Heh, tämäpä on oikein mukavaa.
Niin ja rakkaat paranormaali blogilaiset; minä käytän Kimmon inhoamaa peite nimeä. Olen teini tyttö. Ikävä kyllä en tykkää myöntää sitä. Mutta..

Kuten kansa huomasi; huijaus tulee ennemmin tai myöhemmin esille 😉

14 04 2008
XD

tuo minusta näyttää esim.laavalampulta tai joltain valolta ym.

17 04 2008
Kimmo Hätinen

Kyseessä EI ole mikään huijaus yritys kuten Tapani Koivula väittää: minulla Ei ole tietoa mistään ”muovi suojuksen ja kymmenen henkilön valokuvasta” joita Koivula teorioisoi selityksiksi erikoisille valoa HOHTAVILLA JA SÄTEILEVILLE ”hahmo” fotoilleni. Myös toisessa fotossa sama hahmo kuva tullut itsestään esille mystisesti ja vielä toistakin kirkkaammin hehkuvana ja hohtavana. Edelleen pidän selittämättöminä ja aitoina mysteerioina näitä ohessa olevia kuvia! Ne on myöskin julkaistu seuraavien englannin kielisten linkkien kautta: coast to coast/ alien spirit guide/ ufodigestin linkki siellä. Jokainen näkee ja tuntee asian omalla tavallaan: kyse ei esim. missään tapauksessa voi olla/ ole mistään ihmeen ”laava lampusta” joka teoria ainakin on aivan mahdoton. Alien hymy kasvoisia hahmo valokuvia ne ovat itselleni edelleenkin ja tulevat toistaiseksi olemaankin selitystä vaille jäävinä eikä esim. valotus yms. virheen aiheuttamina: myös toisessa ”hahmo” fotossanikin kun sama ”hahmo” näkyy taustana oma lapsuuden ajan huoneeni ja kirjahylly…

21 04 2008
Anna Sundström

Hello folks!

Someone here who talks Swedish or could write to me in English more about Tapani Koivula?!

I am searching after a book of him (named: ”UFO:nas kosmiska budskap” in Swedish), but I can´t find this book anywhere!

Please, let me know more about Tapani – any website of him or any other articles and so on!…. I would really appreciate any kind of information… =0)

Please e-mail me at this address: u.f.o@live.se

THANKS!!!

Lots of love!//Anna in Sweden!//

23 04 2008
Aku

Kuka teistä jaksoi aina lukea Kimmon kootut selitykset sanasta sanaan loppuun asti?

23 04 2008
Arctica

mä en kyllä hahmota tosta mitään…

9 05 2008
Totuus

Heh… Aika ytimekkäästi tuossa yhdessä kommentissa ” makee kuva laavalampusta ” No ihan tottahan se varmaan on kyllä. Tosiaan näyttää laavalampulta.

10 05 2008
Kimmo Hätinen

Ei todellakaan ole mikään mielikuvituksen juoksun laavalamppu kyseessä! Täysin kuviteellinen ja keksitty väite ilman perustetta tuo ajatus! Kuvat ovat edelleen aitoja todisteita selittämättömästä valo-hahmosta kasvon piirteineen nenä, suu ja jopa hymyssä oleva kasvo mielestäni ja jopa iso pää ja kaula sekä rinnan kohdalla ympyrä tai energia menee ja tekee ympyrää kuten Järvenpään Ristinummella 21.10.91 näkemäni lentävän lautasen tai valoa säteilevän valo-energia alus UFON keskiö osan ympäri pyörivät valo aukko ikkunat. (Tyypillinen ufon- lentävän lautasen kuvaus tämä yleismaailmallisesti!) Kukaan ei ole vielä tyhjentävästi osannut selittää erikoisia valoa säteileviä, hehkuvia ”hahmo” fotojani talvelta marraskuulta-1993 reilun vuosikymmenen takaa eikä osaa tehdä sitä edelleenkään!

17 06 2008
petteri huupponen

joo ei sitä koskaan tiedä mutta kukaan ei pääse noin lähelle ufoa ei siis kukaan se on tuli vuoren purkaus tai laava lamppu

17 06 2008
petteri huupponen

tai siis ufo on kuvailty niin kuin sen pää olisi väärin päin oleva päärynä miten ihminen on saanut sen kuvailtua sen ihan kuin tos kuvassa siin selvä veikki

21 06 2008
Kimmo Hätinen

Selittätättömäksi jäävä alien kontakti todiste valo-olento energian ilmentymä todistusaineisto ihmisiä ja ihmistä suuremmasta elämän muodosta mielestäni: pidän edelleenkin kiinni ajatuksestani, uskostani asiaan ja mielipiteestäni alien ”hahmo” valokuvista. Tämä on vain toinen kuvistani. Toinen on myös esillä tällä saitti palstalla!Oiken hyvää juhannus jussia kaikille tämän saitti palstan lukijoille allekirjoittaneen 2.v. häämatkalta täältä kaukaa keski-Suomesta saakka vaimoni vanhempien kotoa! Juhannus häät oli tasan melkein päivälleen 2-vuotta sitten eli 24.6.06 keski-Suomessa Ullan syntymä kylän läheisyydessä. Me kaksi onnekasta ja onnellista kesäloma matkallamme täällä!

5 07 2008
Kimmo Hätinen

Annoin tästä nuoruuden/ teini-iän ufo/ lentolautasen omakohtaisesta havainnostani paikallislehti Keski-uusimaalle eli ”Keskarille” omalla nimelläni ja kuvallani lehti juttu haastatteluni otsikoituna: ”Ristinummen lentävä lautanen mullisti Kimmo Hätisen elämän. Alus sai kehoni tärisemään ja kissan murisemaan” . Tämä paikallislehti artikkeli/ haastatteluni julkaistiin päivämäärällä 5.huhtikuuta-2004 minun ollessani tuolloin 32-vuotiaan

5 07 2008
Kimmo Hätinen

ALAN AINEISTON KERÄÄMISESTÄNI JA KIRJOITTAMISESTANI

Myöskin olen jo vuodesta 1991 saakka ollut mukana avustajana ja kirjoittajana Suomen ainoassa nk.”rajatedon” eli mm.juuri UFO:ja, viljapeltokuvio ilmiöitä-ja paljon muuta henkevää käsittelevässä Ultra-lehdessä monien ufo artikkelieni kautta. (Sekä yhden nk.viljapelto kuvio ilmiön artikkelinikin kautta alan tunnetun, kansainvälisen tutkijan haastattelun ja viljapelto kuvioiden muodossa Ultran sivuilla…)Tässä pitää vielä mainita paikallisella kotiseutuni ”Keskari” Keski-uusimaa sanomalehdessä (5.huhtikuuta-2004) olleesta ufojutustani kuvien keralla.Siinä lehti jutussa esittelen yhtä Meksikossa tapahtuneen merkittävän ”plasma-tyyppisen” UFO-aluksen videointia tv:stä että Stonehengen läheiselle viljapellolle ilmestynyttä valtavan kokoista (!?) tieteen tuntemaa nk. fraktaali-kuvio viljapelto kuviota jossa 149 kpl:tta pyöreitä pallo muodostelmia ja kokonaisuudessaan koko luokkaa peräti useita satoja (!) metrejä eli 275-metriä halkaisijaltaan tuo maailmaa reilut vuosikymmen taakse ajassa päin hämmästyttänyt yksi uskomattomimmista olemassa olevista viljapelto kuvioista Englannissa… (Myöskin tästä tein jutun alan suomalaiseen rajatiedon Ultra-lehteen:numerossa 2/1997:ssä olleessa jutussani haastattelin maailman tunnetuimpiin kuuluvaa nk.viljapeltokuvio/viljaympyröiden ilmiöiden tutkijaa englantilaista Colin Andrewsia viljapeltokuvio ilmiöistä). Vuoden-2004 aikana julkaisin Ultrassa (netti muotoisena kolumni artikkelina julkaistuna) jutun ”uusista MJ-12-Majestic-12/Majic ufodokumentti asiakirjoista”. Osa tästä tekstistäni on myöskin mukana tässä kirjoitelmassani käsitellen Majestic-12-ufotutkimus ryhmää ja asiakirja dokumentteja. Mielestäni kaikkein ”näyttävin” ja viimeisin kirjoitelma juttuni rajatiedon omassa Ultra-lehdessä oli kuitenkin numerossa 7/8-2005 julkaistu juttu artikkelini otsikoituna:Kenneth K.Ford: Ufomies, sotilas-ja taiteilija, jossa (kirjeenvaihtomme pohjalta tätä kirjoittaessani jo reilun vuosikymmenen takaa eli vuodelta-1994 olevan kirjeen ja tiedojen vaihto materiaalimme) oli juttu amerikkalaisesta sotilas taiteilijana olleesta henkilöstä ja esillä hänen omaa ”ufo taidettaan”. Myöskin Kenneth K.Ford esittää itse todistaneensa Nevadan autiomaan Area 51:llä-Alue 51:llä taikka Dreamlandilla eli huippu salaisella sotilastuki kohdalla olleita tai haltuunotettuja UFO-aluksia. (Sen lisäksi hän esitti itse kohdanneensa eli nähneensä tietyn muotoisia ja ihon värisiä avaruuden olentoja sotilas tukikohdan konferenssi huoneen pöydässä istumassa…).

8 07 2008
Kimmo Hätinen

Olen ottanut juuri USA:han maailman johtaviin kuuluvaan ufologi-ufotutkija Wendelle Stevensiin 85.v. yhteyttä hahmo fotojeni suhteen e-mailin kautta: toivoisin analyysi tutkimusta molemmista erikoisesta ”hahmo” fotostani. Ainakin hänen vaimonsa on lähettänyt ne eteenpäin e-mailina sekä ufotutkija, tietokone tutkija nerolle, tunnetuimmista alallaan Jim Deletossolle että Brit Eldersille Lee miehensä kanssa (mm:ssa).Vuoden97 analyysi oli epätäydellinen yhden kuvan perusteella, koska myös toinen ”hahmo” foto olemassa sen kanssa ja sitä ei ole vielä tutkittukaan USA:ta myöten! Ilmoitan kun kuulen jotain USA:n suunnasta Wendelle C.Stevensiltä. Hänellä on mm.maailman laajin ufovalokuvien arkisto eli yli 4.000 kpl:tta ufovalokuvia arkistossaan. Hän toimi yhtenä päätutkijana maailman ehkä kiistellyimmän Billy Meierin ufovideoiden ja valokuvien yms.erikoisen materiaalin parissa jo v.1978. Billy Meierin tapaus todettiin hyvin aidoksi ja oikeaksi ufologien ja jopa osan tiedemies tutkijoidenkin parissa jo tuolloin 1970-luvun loppu puolella.Saa nähdä mitä kuulen omista ”hahmo” kuvistani sieltä suunnasta maailmaa tietokoneen ja e-mailini kautta…!?

9 07 2008
miska

surkee tekele

10 07 2008
Kimmo Hätinen

ERIKOISTEN -JA AINUTLAATUISTEN ”HAHMO” VALOKUVIENI ILMESTYMISESTÄ TALVELLA-93 SEKÄ SEN JULKAISU SEKÄ SUOMALAISELLA ETTÄ USALAISELLA ALAN SAITILLA NETTIS SIVUSTOILLA VUOSIEN 2007/TAMMIKUUN-08 LOPPU PUOLELLA (28.-30.11.08) VÄLISENÄ AIKA VÄLILLÄ…

Myöskin sain -ja hain ollessani 21-vuoden ikäinen tuolloin talvella-1993 varmaankin marraskuun aikana ja puolella ihan tavallisesta ei-digitaalisten valokuvien ja kameran filmin/negatiivin kehityksestä Järvenpään Kodak valokuva liikkeestä hyvin erikoisia ”hahmo” valokuvia joissa useamman kuin yhden mielestä (!) näkyy ikään kuin valo-energia-hahmo kuvissa. Nämä on nyt myös julkaistu suomalaisella alan saitillakin ohessa olevalla netti osoiteessa. Sieltä löytyvät ne ”ihme” valokuvani. Mielestäni ”paras” kommentti näistä ”hahmo” erikoisista valokuvistani on ollut paranormaaliplogi. saitti sivustolla netissä että: ”Voi juma…oletteko te ihan tosissanne siellä? Että oikein oikea E.T. tuli napattua kameralla. Ei paha!” (Siellä sivustolla kun on myös interaktiivinen palaute eli kommentointi mahdollisuuskin mukana). Suomalaisen rajatiedon ”alan saitin” eli paranormaaliplogin lisäksi myöskin USA:laisella ”alan saitilla” eli netti sivustolla eli http://www.UfoDigest.com:issa sen vanhassa tammikuun-08 lopulla julkastussa ufokontaktihenkilön englannin kielisessä haastattelussani on myös julkaistu (!) toinen erikoinen, vaille selitystä jäänyt-ja jäävä valoa hohtava ja säteilevä hahmo taikka valo-oleento valokuvanikin yhdessä oman kasvokuvani ja nimeni keralla terveisillä Suomesta…Useampi henkilö aina omista vanhemmistani lähtien sekä valokuva liikkeen ”ammattilaisiin” myyjiin saakka ovat ainakin jonkin ”hahmon” näkyvät valokuvissani. Myöskin osa suomalaisella koko ajan kehittyvällä ”alan saitilla” on palaute kommenteissa osa suorastaan viittaus maapallon ulkopuoliseen avaruusolentoon ja vierailijaan asti…!Luonnollisesti suuri osa ja monet ovat myöskin yrittäneet turhaan ja epätoivoisesti etsiä jotain ”luonnollista” taikka muuta kuin ET-kuvia yms. aineistostani eli julkisesti esittämistäni valokuva todisteista ufo ja alien kontakteistani…Kova äänisin näistä on ollut Suomen tunnetuimpiin kuuluva nk.”ufologi” ja kaupungin arkkitehti.ufotutkija Tapani Koivula netissäkin alan paranormaaliplogi sivustolla kommentoiden muka jotenkin ”luonnollisin selityksin” pois yrittäen miettiä ja selittää kaikin tavoin ainutlaatuisia ja kertaisia valokuviani talvelta-93. Tuolloin olin siis 21-vuotias nuori mies kun loka tai marraskuussa-93 tulivat esille ”hahmo” kuvani kaikista tavanomaisista muista kotikissa yms.fotoistani poiketen täysin huomiota herättävällä tavalla…Todellakin olin itse Järvenpään paikallisesta Kodak valokuvaliikeestä hakiessani em.ajankohtana erikoiset ”hahmo” kuvanikin ollen niissä muiden mukana heti ihmeissäni ja kummissani ymmärrettävästi niin juuri eli mysteeri heti alusta kuvien kehityksestä/ ilmestymisestä saakka. Niiden ilmestymisestä valokuvaliikkeen kehityksestä kirjoittaessani tätä keski-kesällä-08 on kulunut jo paljon aikaa reilut vuosikymmen eli lähemmäs pitkät melkein 15-vuoden ajanjakso elämäni kulkua taaksepäin peilattuna ja ajateltuna…Ainut huono juttu ”hahmo” fotojeni tutkimiseksi on se tosiasia että ilmeisesti oma isäni tuhosi aikanaan reilut jo lähes tuo 15.v. sitten alkuperäisen negatiivini jossa nuo erikoiset ”hahmo” valokuvani esiintyvät mukana kahdella (vierekkäin puoli välissä negatiivia sijaiten) negatiivin valokuva ”ruudulla”.

http://www.paranormaaliplogi.worldpress.com/ alienit painikkeen alta löytyvät ne ”ihme kuvani”.

10 07 2008
Kimmo Hätinen

J.Allen Hynekin ufologi gurun kirjassa v.73 UFO:t toden rajamailla on lause joka vielä täydentää omien hahmo kuvieni tutkimusta. Lopullinen tutkimus on mahdoton/ loppuun asti saattaa ilman alkuperäistä olemassa olevaa negatiivia. Tämä ajatus koski väitettyjen ufokuvien tutkimusta…

10 07 2008
gh0stb0y

Minusta alkaa tuntua että sinulla pissa alkaa pikkuhiljaa nousta päähän kun sitä nyt tutkitaan ympäri maailmaa. Anteeksi vain.

11 07 2008
Kimmo Hätinen

Tällä hetkellä luettavissa ja laittavista alan teoksista kiehtovin ja merkittävin ehkä koskaan lukemistani on toinen (1) Charles Berlitzin-William L.Mooren:”Roswellin lentävän lautasen arvoitus”. Vuodelta 1981,Otavan kustantamana sekä myös alan merkki teos opus (2) edesmenneen tähtitieteen prof,maailman merkittävimpiin kuuluneen ja v.86 kuolleen ufologi tiedemies tutkijan J.Allen Hynekin opis UFO:t toden rajamailla Wsoy:n kustantamana vuodelta 1973,Wsoy.Suosittelen lämpimästi ensin mainittua suurimpiin kosmisiin salaisuuksiin-ja asioihin kiehtovalle tutkimusmatkalle lähtemään kirjailija tutkijoiden mukana selvittämään maailman suurinta ja varmasti myös parhaiten varjeltua Roswellin maahansyöksyn tapausta pvämäärällä 2.7.47 Uudessa-Meksikossa pienen Roswellin kaupungin liepeille maatilallisen Mac Brazelin tiluksille…

11 07 2008
Kimmo Hätinen

TOINEN HAVAINTONI VALOA HOHTAVASTA LENTÄVÄSTÄ LAUTASESTA-UFO:STA TALVELLA-91

Seuraava kokemukseni UFO:sta eli tunnistamattomasta lentävästä esineestä tai lentävästa lentolautasesta tapahtui tosielämässäni minun ollessani 19-vuotiaana viikonloppua viettämässä elämäni ensimmäisillä Suomen suurimmilla alan nk.rajatiedon -ja Hengen ja tiedon messuilla Helsingissä. Siellä tehtiin mm. ”aura healing” eli energiasäteilykenttääni ikään kuin käsihoidolla energisoimalla ja annettiin parannusta: Todellakin tunsin fyysisesti väreilyä taikka säteilyä omassa elinvoiman auran kentässäni tälläisen hoidon aikana. Vain yhden kerran elämässäni sellaisia tuntemuksia… Sitten sunnuntain-ja maanantaina 21.10.1991välisenä em.Suomen suurimpien ”alan” rajatiedon messujen jälkeisenä aamuyönä klo 02:n aikoihin kuulin ollessani keskellä yötä valveilla ja ylhäällä (aina aamuun ja seuraavan arki päivän työpäivääni saakka järvenpään kaupungin kirjaston hoitajana tuolloin valveilla ja muiden perheeni jäsenten eli vanhempieni ja pikkuveljeni ollessa tuolloin aikaa omakotitalon yläkerrassa nukkumassa omissa huoneissaan) omasta huoneestani ja avonaisen ikkunan luota naapuruston takaisesta talvisesta yömetsiköstä kuin tasaista ”moottorinkäymää” sykettä eli paremminkin tasaisena käyvää humisevaa ääntä. Sitten annoin mielessäni telepaattisen viestini sinne metsikköön: ”jos olette olemassa niin voisinko nähdä teidät?!”Hetkisen kuluttua ikään kuin vastauksena tähän telepaattiseen mielen tasolla olleeseen ajatukseeni ja pyyntööni, tämä tasainen moottorin äänihumina alkoi nousemaan kuin ”ylöspäin säätäen”. Sitten puiden alta naapuriston takaisesta metsiköstä nousi valtavan kirkasta valoa säteilevä-ja hehkuva ja lähinnä kerman tai vaalean sävyistä väriään noudattava UFO-alus, lentävä lautanen hetkeksi aikaa näyttäytyi, kun heitä kerran pyysin näyttäytymään itselleni jos ovat olemassa ja totta tosia…! Sen UFO-aluksen keskiön ympäri kulki ja värisi eteenpäin ”valoaukkoja” jossa eteenpäin kulkivat valovirtana sen valot. (Tämä on tyypillinen UFO-alustyypin kuvaus!) Sitten se katosikin näkyvistäni. Myöskin ”tyypillisen” kuvauksen UFO-kontaktissa mukaisesti tunsin voimakasta säteilyä ja lämpöaaltoa tulevan miellyttävänä tuntemuksena kehossani eli hohkaavan itseeni kohdistuen ”kuin Jumalaista ekstaattista lämpöenergiaa ja säteilyilmiötä!” Eli että sen UFO-aluksen kanssa tekemisissä ollessani olisin samalla ollut läheisessä johonkin pyhään ja Jumalaiseenkin ilmentymään…Sitten kehoni alkoi aivan vastustamattomalla voimallaan täristä ja vapista tämän voimakkaan energian läsnäolosta ja voimasta vavahdellen ja täristen ainutlaatuisesti! Sitten ajattelin tämän UFO:n näkemiseni hetkellä siitä näkemisestäni sen näkemisen pyyntöni jatkona että: ”herra Jumala tämä on totta!” Aivan täsmälleen sen muistan vieläkin: pienen hetken ja ajatuksen kirjaimellisesti päässäni varsin hyvin ja täysin selvästi. Myöskin perheemme lemmikki kissa reagoi tähän ufon läsnäoloon hyvin erikoisella ja kissoille ennenkuulumattomalla tavalla eli murisemalla huoneeni ikkunan ikkunalaudalla… Vielä klo 05 aikoihin varhaisesta aamusta kuulin tuon UFO:n äänen siirtyneen eri suuntaan eli Järvenpään keskustaan päin käydessäni päästämässä kissan ulos omakotitalon ulkorappuristamme…

OBE ELI NK.RUUMIISTA IRTAANTUMISEN KOKEMUS- PIAN TOISEN UFOKONTAKTINI JÄLKEEN…

Talvella 1991 (pian tämän omakohtaisesti ja omin aistein kokemani lentävän lautasen tai UFO-aluksen näkö- ja kuulohavaintoni jälkeen) minulla oli ilmeisesti siihen liittyen – ja liittyvä niinkutsuttu OBE (out of body experience englanniksi – eli ruumista irtaantumisen kokemus) elämässäni: Minä itse makasin vuoteella fyysisesti mutta henkeni ja henkinen minuus puoleni irtaantui fyysisyydestäni ja leijaili ja nousi ylös päin vuoteestani. Outoa oli tässä yhteydessä myöskin se kokemus että äitini olisi ollut vierelläni seisomassa vaikka olikin yläkerrassa nukkumassa tuolloin…? Siinä hengellisessä tai hengen olotilassani minulle tuli henkinen oivallus ja opetus ajatuksena mieleeni: tämä eli se henkinen olotila jossa olin OBE taikka OOBE-ruumiistairtaantumisen selkeässä hereillä olon tilan elävän elämän yhdessä erikoisimmista aidoista henkisistä kokemuksessani ruumiistani irtaantuneena hengen tilassa on yhtä kuin = totta ja materia aine on yhtä kuin = harhailluusiota eli että: ”Jumala on totta ja kaikki muu materia aine on illuusion harhaa!” Tätä mieltähän ovat monet idän viisaat ja gurutkin eli henki voittaa aineen ja henki on todellista ja materia eli aine = illuusiota,harhaa sekä että väliaikaista-ja ohimenevää vain…

USEITA MUITAKIN SAMANKALTAISEN UFON NÄKIJÖITÄ JÄRVENPÄÄSSÄ ALKUSYKSYNÄ-1992

Mielenkiintoista on tässä yhteydessä lisätä, että noin 10-kuukauden eli vain vajaan vuoden päästä oman elämäni toisesta ufokontaktistani talvella 1991 raportoitiin paikallisessa ”Keskari” Keski-uusimaa sanomalehdessä Järvenpäässä samoin useiden eri todistajien eri puolilla alkusyksynä-92 aikana tekemistä UFOhavainnoista… Esimerkiksi Keski-Uusimaa- sanomalehdessä oli 4.9.1992 Järvenpään UFO-alushavainnoista ja kokemuksista artikkelijuttu otsikoituna että:”Ilmiö esiintyy koko Suomessa-Järvenpään ufo lentää joka yö”. Kyseisessä paikallislehti ”Keskarin” artikkelissa Järvenpään keskustassa asuva anonyyminä-nimettömänä pysyvä nuori mies kertoo nähneensä ja herättäneensä myös tyttöystävänsäkin katsomaan arviolta kilometrin päässä olevaa valaistua lentävää lautasta eli UFO:a. Näiden lisäksi Järvenpään keskustasta vielä yksi silminnäkijä todistaja kertoo nähneensä aivan ikkunansa taakse tulleen valtavan kirkkaan valoilmiön, joka myöskin kuten omassa tapauksessani aiheutti voimakasta lämpösäteilyn tuntemusta todistajalle. Myöskin tämä nainen oli ajatellut mielessään kuten itsekkin oman ufon näkemiseni yhteydessä talvella-91 tyyliin että:herra Jumala tämä on totta! Lisäksi mm.eräskin todistaja henkilö tämän lisäksi oli henkilökohtaisesti itse nähnyt valaistun eli kuvailunsa mukaan erilaisilla, monilla valoilla varustetun UFO:n Lahden moottoritieltä autostaan sen yli (!) lentäneen UFO-aluksen ja sitä ihmettelemään jääneen autojen jonon… Todistaja oli nähnyt autostaan aina vain lähemmäksi itseään tulleen aluksen tai esineen ilmatilassa ihmetellen luonnollisestikin sitä ajatuksella ja kysymyksellä pohdiskellen ensimmäisenä että: ”mikä tuo oikein on?!” Lopulta se UFO-alus oli noussut ilmatilassa aina vain korkeammalle ja hävinnyt lopulta näkyvistä… Autossa oli toisena todistajana silminnäkijän oma lapsikin mukana. Aivan vastaavalla tavalla myöskin toisella laidalla ja puolella maailmaa eli Yhdysvalloissa vuonna 1965 sattuneen:nk.”Ufot vastaan Yhdysvaltojen ilmavoimat” radio-viesteissä sotilas henkilöiden kesken he keskustelevat tapauksesta, jossa joku todistaja oli nähnyt ja todistanut siellä sotilastukikohdan lähettyvillä ajaessaan autonsa yli lentäneen ja kiihdyttäneen uskomattomaan nopeuteensa UFO-aluksen. (Tästä 1960-luvun puolivälin Edwarsin ilmavoimien tutkikohdan ufojen – tunnistamattomien lentävien esineiden havaintotapauksesta kirjoitan tarkemmin myöhemmin tässä kirjoitelmassani.)

Annoin tästä nuoruuden/ teini-iän ufo/ lentolautasen omakohtaisesta havainnostani 19-vuotiaana talvella-91 eli 21.lokakuuta-1991 klo 02-5 välisistä aamuyön tuntien elävän elämäni vähän vaille kaksikymppisenä tapahtuneista vaiheistani (tätä nyt kirjoittaessani jo paljon ajassa taaksepäin lähemmäs jo 17-vuotta kohta ajassa taakse päin elämääni taakse päin katsottuna ja itse, omakohtaisesti koettuna paikallislehti Keski-uusimaalle eli ”Keskarille” omalla nimelläni ja kuvallani lehti juttu haastatteluni otsikoituna: ”Ristinummen lentävä lautanen mullisti Kimmo Hätisen elämän. Alus sai kehoni tärisemään ja kissan murisemaan”. Tämä paikallislehti artikkeli/ haastatteluni julkaistiin päivämäärällä 5.huhtikuuta-2004 minun ollessani tuolloin 32-vuotiaan…). Aivan vastaavalla tavalla myöskin toisella laidalla ja puolella maailmaa eli Yhdysvalloissa vuonna 1965 sattuneen:nk.”Ufot vastaan Yhdysvaltojen ilmavoimat” radio-viesteissä sotilas henkilöiden kesken he keskustelevat tapauksesta, jossa joku todistaja oli nähnyt ja todistanut siellä sotilastukikohdan lähettyvillä ajaessaan autonsa yli lentäneen ja kiihdyttäneen uskomattomaan nopeuteensa UFO-aluksen. (Tästä 60-luvun puolivälin Edwarsin ilmavoimien tutkikohdan ufojen havaintotapauksesta kirjoitan tarkemmin myöhemmin tässä kirjoitelmassani.)

SAATTEEKSI ERIKOISELLE TUTKIMUSMATKALLESI TUNTEMATTOMAN PARIIN… UFOAINEISTON KERÄÄMISESTÄNI

Kokemusteni jälkeen olen kerännyt runsaan määrän aihetta ja ufotutkimusta käsitteleviä ufovideoita, kaikki ulkomailta sekä englanninkielisiä ufolehtiä että samoin myös englanninkielisiä oikeita ufodokumentti asiakirjojakin aina 1940-luvun puolivälistä saakka Yhdysvalloista pääasiassa. Olen tehnyt suuren käännöstyöurakan eli käyttänyt lähdeainistonani kaikkia mahdollisia ja merkittävimpiä UFO:ista olevia asiakirjadokumentteja, joita on Yhdysvaltojen Tiedonjulkistamislain nojalla julkaistu 70-luvun puolivälin jälkeen vuonna 1977: Asiakirjojeni lähteinä ovat korkeat elimet ja tason aina lähtien Yhdysvaltojen hallituksen asiakirjadokumenteista sekä olen käyttänyt Yhdysvaltojen ilmavoimien asiakirjadokumenttiaineistoa. Näiden tahojen lisäksi olen käyttänyt aineistonani FBI:n Liittovaltion poliisin sekä CIA:n Keskustiedustelupalvelulta saatuja aitoja ja todellisia ufo-X-kansioita 1940-luvun puolivälin paikkeilta lähtien. Myöskin erittäin mielenkiintoinen ja merkittävä asiakirja on peräisin itseltään Nasalta Yhdysvaltojen avaruushallinnolta pari vuotta ennen kuulentojen alkamista, jossa mainitaan myös ilmakehässämme havaitut UFO:t-tunnistamattomat lentävät esineet/lautaset maapallon ulkopuolelta. Näiden lisäksi olen vielä aineistonani käyttänyt Englannin (nyt jo lakkautettua korkeatasoista ja laadukasta englantilaista) ”kaikkein eniten myynyttä ufo julkaisua maailmassa” eli Ufo magazine-lehteä ja sen vanhoja numeroita. Näitä täydentäen olen vielä kerännyt merkittävimmät aineistot ja ufotodisteet tietoina omilta ufovideonauhoiltani alkaen sveitsiläisen ufokontaktihenkilön Eduard (Albert) ”Billy” Meierin kiistellyt ufo/ET-todisteet-ja kontaktit Plejadien tähdistöön noin 500-valovuoden päähän Sveitsin rauhallisella maaseudulla. Olen käyttänyt myös ufojen merkittäviä videofilmauksia mm. Kanadan maahansyökseneen ufo-aluksen videonauhaa ja valokuvatodisteita mahdollisista niinkutsutuista Grey-tyypin harmaista ET-olennoista ja heidän olemassaolostaan.

ALAN AINEISTON KERÄÄMISESTÄNI JA KIRJOITTAMISESTANI

Myöskin olen jo vuodesta 1991 saakka ollut mukana avustajana ja kirjoittajana Suomen ainoassa nk.”rajatedon” eli mm.juuri UFO:ja, viljapeltokuvio ilmiöitä-ja paljon muuta henkevää käsittelevässä Ultra-lehdessä monien ufo artikkelieni kautta. (Sekä yhden nk.viljapelto kuvio ilmiön artikkelinikin kautta alan tunnetun, kansainvälisen tutkijan haastattelun ja viljapelto kuvioiden muodossa Ultran sivuilla…)Tässä pitää vielä mainita paikallisella kotiseutuni ”Keskari” Keski-uusimaa sanomalehdessä (5.huhtikuuta-2004) olleesta ufojutustani kuvien keralla.Siinä lehti jutussa esittelen yhtä Meksikossa tapahtuneen merkittävän ”plasma-tyyppisen” UFO-aluksen videointia tv:stä että Stonehengen läheiselle viljapellolle ilmestynyttä valtavan kokoista (!?) tieteen tuntemaa nk. fraktaali-kuvio viljapelto kuviota jossa 149 kpl:tta pyöreitä pallo muodostelmia ja kokonaisuudessaan koko luokkaa peräti useita satoja (!) metrejä eli 275-metriä halkaisijaltaan tuo maailmaa reilut vuosikymmen taakse ajassa päin hämmästyttänyt yksi uskomattomimmista olemassa olevista viljapelto kuvioista Englannissa… (Myöskin tästä tein jutun alan suomalaiseen rajatiedon Ultra-lehteen:numerossa 2/1997:ssä olleessa jutussani haastattelin maailman tunnetuimpiin kuuluvaa nk.viljapeltokuvio/viljaympyröiden ilmiöiden tutkijaa englantilaista Colin Andrewsia viljapeltokuvio ilmiöistä). Vuoden-2004 aikana julkaisin Ultrassa (netti muotoisena kolumni artikkelina julkaistuna) jutun ”uusista MJ-12-Majestic-12/Majic ufodokumentti asiakirjoista”. Osa tästä tekstistäni on myöskin mukana tässä kirjoitelmassani käsitellen Majestic-12-ufotutkimus ryhmää ja asiakirja dokumentteja. Mielestäni kaikkein ”näyttävin” ja viimeisin kirjoitelma juttuni rajatiedon omassa Ultra-lehdessä oli kuitenkin numerossa 7/8-2005 julkaistu juttu artikkelini otsikoituna:Kenneth K.Ford: Ufomies, sotilas-ja taiteilija, jossa (kirjeenvaihtomme pohjalta tätä kirjoittaessani jo reilun vuosikymmenen takaa eli vuodelta-1994 olevan kirjeen ja tiedojen vaihto materiaalimme) oli juttu amerikkalaisesta sotilas taiteilijana olleesta henkilöstä ja esillä hänen omaa ”ufo taidettaan”. Myöskin Kenneth K.Ford esittää itse todistaneensa Nevadan autiomaan Area 51:llä-Alue 51:llä taikka Dreamlandilla eli huippu salaisella Alien teknology centerillä- muukalaisten teknisessä keskus sotilastukikohdalla olleita tai haltuunotettuja UFO-aluksia. (Sen lisäksi hän esitti itse kohdanneensa eli nähneensä tietyn muotoisia ja ihon värisiä avaruuden olentoja sotilas tukikohdan konferenssi huoneen pöydässä istumassa…).

Tällä hetkellä luettavissa ja laittavista alan teoksista kiehtovin ja merkittävin ehkä koskaan lukemistani on toinen (1) Charles Berlitzin-William L.Mooren:”Roswellin lentävän lautasen arvoitus”. (Vuodelta 1981,Otavan kustantamana) sekä myös alan merkki teos opus (2:n-toinen) edesmenneen tähtitieteen prof,maailman merkittävimpiin kuuluneen ja v.86 kuolleen ufologi tiedemies tutkijan J.Allen Hynekin opis UFO:t toden rajamailla Wsoy:n kustantamana vuodelta 1973,Wsoy.Suosittelen lämpimästi ensin mainittua suurimpiin kosmisiin salaisuuksiin-ja asioihin kiehtovalle tutkimusmatkalle lähtemään kirjailija tutkijoiden mukana selvittämään maailman suurinta ja varmasti myös parhaiten varjeltua Roswellin maahansyöksyn tapausta pvämäärällä 2.7.47 Uudessa-Meksikossa pienen Roswellin kaupungin liepeille maatilallisen Mac Brazelin tiluksille maatilan alueen ympäristöön…
ERIKOISTEN -JA AINUTLAATUISTEN ”HAHMO” VALOKUVIENI ILMESTYMISESTÄ TALVELLA-93 SEKÄ SEN JULKAISU SEKÄ SUOMALAISELLA ETTÄ USALAISELLA ALAN SAITILLA NETTIS SIVUSTOILLA VUOSIEN 2007/TAMMIKUUN-08 LOPPU PUOLELLA (28.-30.1.08) VÄLISEN AJANJAKSON VÄLILLÄ…

Myöskin sain -ja hain ollessani 21-vuoden ikäinen tuolloin talvella-1993 varmaankin marraskuun aikana ja puolella ihan tavallisesta ei-digitaalisten valokuvien ja kameran filmin/negatiivin kehityksestä Järvenpään Kodak valokuva liikkeestä hyvin erikoisia ”hahmo” valokuvia joissa useamman kuin yhden mielestä (!) näkyy ikään kuin valo-energia-hahmo kuvissa. Nämä on nyt myös julkaistu suomalaisella alan saitillakin ohessa olevalla netti osoiteessa. Sieltä löytyvät ne ”ihme” valokuvani. Mielestäni ”paras” kommentti näistä ”hahmo” erikoisista valokuvistani on ollut paranormaaliplogi. saitti sivustolla netissä että: ”Voi juma…oletteko te ihan tosissanne siellä? Että oikein oikea E.T. tuli napattua kameralla. Ei paha!” (Siellä sivustolla kun on myös interaktiivinen palaute eli kommentointi mahdollisuuskin mukana). Suomalaisen rajatiedon ”alan saitin” eli paranormaaliplogin lisäksi myöskin USA:laisella ”alan saitilla” eli netti sivustolla eli http://www.UfoDigest.com:issa sen vanhassa tammikuun-08 lopulla julkastussa ufokontaktihenkilön englannin kielisessä haastattelussani on myös julkaistu (!) toinen erikoinen, vaille selitystä jäänyt-ja jäävä valoa hohtava ja säteilevä hahmo taikka valo-oleento valokuvanikin yhdessä oman kasvokuvani ja nimeni keralla terveisillä Suomesta…Useampi henkilö aina omista vanhemmistani lähtien sekä valokuva liikkeen ”ammattilaisiin” myyjiin saakka ovat ainakin jonkin ”hahmon” näkyvät valokuvissani.

Myöskin osa suomalaisella koko ajan kehittyvällä ”alan saitilla” on palaute kommenteissa osa suorastaan viittaus maapallon ulkopuoliseen avaruusolentoon ja vierailijaan asti…!Luonnollisesti suuri osa ja monet ovat myöskin yrittäneet turhaan ja epätoivoisesti etsiä jotain ”luonnollista” taikka muuta kuin ET-kuvia yms. aineistostani eli julkisesti esittämistäni valokuva todisteista ufo ja alien kontakteistani…Kova äänisin näistä on ollut Suomen tunnetuimpiin kuuluva nk.”ufologi” ja kaupungin arkkitehti.ufotutkija Tapani Koivula netissäkin alan paranormaaliplogi sivustolla kommentoiden muka jotenkin ”luonnollisin selityksin” pois yrittäen miettiä ja selittää kaikin tavoin ainutlaatuisia ja kertaisia valokuviani talvelta-93. Tuolloin olin siis 21-vuotias nuori mies kun loka tai marraskuussa-93 tulivat esille ”hahmo” kuvani kaikista tavanomaisista muista kotikissa yms.fotoistani poiketen täysin huomiota herättävällä tavalla…Todellakin olin itse Järvenpään paikallisesta Kodak valokuvaliikeestä hakiessani em.ajankohtana erikoiset ”hahmo” kuvanikin ollen niissä muiden mukana heti ihmeissäni ja kummissani ymmärrettävästi niin juuri eli mysteeri heti alusta kuvien kehityksestä/ ilmestymisestä saakka. Niiden ilmestymisestä valokuvaliikkeen kehityksestä kirjoittaessani tätä keski-kesällä-08 on kulunut jo paljon aikaa reilut vuosikymmen eli lähemmäs pitkät melkein 15-vuoden ajanjakso elämäni kulkua taaksepäin peilattuna ja ajateltuna…Ainut huono juttu ”hahmo” fotojeni tutkimiseksi on se tosiasia että ilmeisesti oma isäni tuhosi aikanaan reilut jo lähes tuo 15.v. sitten alkuperäisen negatiivini jossa nuo erikoiset ”hahmo” valokuvani esiintyvät mukana kahdella (vierekkäin puoli välissä negatiivia sijaiten) negatiivin valokuva ”ruudulla”.

11 07 2008
Kimmo Hätinen

LÄHDELUETTELO:

FBI-director, Flying disc`s.(9.4.1947).

Memorandum to the security officer, Ocama Tiger Field/ Flying disc.(24.July-1947) asiakirja.

Office memorandum, United States goverment, (7.10.1947). Flying disc`s. Asiakirja.

Technical report/ Undentified flying objects. Project ”Sign” AMC-Air material command. (Headquarter,Wright-Patterson Air Force Base, Dayton Ohio. February-1948.

National military establishment office of public information Washington/ Memorandum to the press: ”Project Saucer”. (27.April-1949).

FBI- Federal Bureau of investigation. Washington D.C. (25.September-1949).

Office memorandum, United States goverment, FBI, Flying disc.(31.March-1950).Asiakirja.

Harry S:Trumanin allekirjoittamana Eyes only briefing dokument: Operation Majestic-12/Prepared for president Bright D.Eisenhower:(Eyes only. 18.November-1952).

From FBI director to director of department of the Air Force.(10July-1953).Asiakirja.

CIA- Cental intelligence agency, information from foreign dokument`s or radio broadcasts, military undendified flying object`s.(1954) asiakirja.

”SOM 1-01” Majestic 12 Group special operation`s manual/ Extraterrestial entitie`s and teknology disdosal/Top secret. Majic eyeS`only. (April-1954).

Air Force Regulation no 200-2: Department of the Air force, Washington, Intelligence-Unentiefied flying object reporting. (Short title: U.F.O.B). 12.August-1954.
United State`s Senate, (28.March-1975) Barry Goldwater to mr.Shlomo Arnon. Kirje. Asiakirja.

United State`s Senate,(19.October.1981). Barry Goldwater to mr.Lee M.Graham. Kirje. Asiakirja.

United State`s Senate,(20.June.1983).Jake Garn to Lee M.Graham. Kirje. Asiakirja.

United State`s Senate, (13.June.1983). Jake Garn to Lee M.Graham. Kirje.Asiakirja.

United State`s Senate, (28.March-1975),Barry Goldwater to mr.Lee M.Graham. Kirje. Asiakirja.

John F.Kennedy Space Center, NASA. Management. (New) ”Instuction/ Processing report`s of sighings on space vehicle fragment. (28.June-1967.).

South-Afrikan Air Force. (Classified Top secret-do not divulbe)- Department of Special investigation`s and research. Department of Air force intellligence. (7.May.-1989).

Eduard ”Billy” Meierin ufo videot: The Meier chronicle`s , the contact (v.1978)-ja The movie footage. 1970-luvuilta.

The Guardian Kanadan suoalueella maahansyöksyneen ufon videointi/ alien Grey-tyyppisten olentojen valokuva todisteet. Nasa:n missio tehtävä-specialisti, ufologi Bob Oechlerin lueto video. (Englannin Ufo magazine-lehden ufokonfferenssissa syyskuussa-1993).

Carlos Diaz kontakti henkilön ufovideo luento vaimonsa kanssa. (Englannin Ufo magazine-lehden ufo konfferenssissa Syyskuussa-98.

Englannin Ufo magazine-lehti. Nro(July/August-1996): Paras mahdollinen ufo dokumentti yhteenveto maailman johtajille, Brasilian Chubacabras olento.

Englannin Ufo magazine-lehti. Nro.(Sept/October-1996): Varginhan olennon tapauksesta, Salidan Coloradon jättiläismäisen ufon filmauksesta yhdysvalloissa.

Englannin Ufo magazine-lehti. Nro.(November/December-1996): Tri.Michael Wolfin haastattelu.

Englannin Ufo magazine-lehti. Nro. (May/June-98. Ufo dokumentti asiakirjoista).

Englannin Ufo magazine-lehden nro:t March/April-99, Juny/August-99. (Roswellin tapauksesta/ MJ-12-Majestic-12 ryhmästä ja asiakirjoista).

http://alienvideo.net/video-alien-interview.php

Englannin Ufo magazine-lehti. Nro.(Nov/Dec-98). Meksikossa filmatun avaruus olennon kuvat-ja juttu.

http://www.ufocasebook.com/2008/landingcerropiedeminas.html. Meksikossa maahan laskeutuneet ufon tapauksesta, jossa koko kaupunki oli todistamassa tätä tapahtumaa vuoden vaihteessa 2007/2008!

Keravan Seutu paikallislehti (9.6.1994 julkaistu).Itse allekirjoittaneen kirjoittama artikkeli juttu Kanadan suoalueella tippuneesta ufo-aluksesta-ja humanoidi ET-hahmo valokuva todisteista otsikoituna: ”Ufouutisia maailmalta”.

Viikkouutiset paikallislehti (10.6.94). ”Avaruuden elämä on totta Kimmo Hätiselle-Kun ufo laskeutuisi omalle pihalle ja saisi kontaktin humanoidiin”. Lehti artikkeli juttu kuvallani/kuvatekstillä varustettuna.

Keravan Seutu paikallislehti (25.8.94): ”Tuusulalainen Olavi-ja järvenpääläinen Kimmo kertovat yliluonnollisista kokemuksistaan:ufokokemuksiani/humanoidien ja demonien piinattavana.(Olavin)”.

Keravan Seutu paikallislehti (26.1.95 julkaistu).Ufologi, kirjailija Rauni-Leena Luukanen:”Emme ole yksin maailmankaikkeudessa”. (R.L.-Luukasesta tekemäni lehtijuttu haastattelu julkaistiin kuvan keralla oikein Keravan Seutu paikallislehdessä. Tämä lehti on jo vuosia sitten kuopattu ja lakkautettu paikallislehti aikanaan Keravan suunnalta…)

Keski-uusimaa paikallislehti (4.9.1992)artikkeli: ”Ilmiö esiintyy koko Suomessa-Järvenpään ufo lentää joka yö”.

Keski-uusimaa paikallislehti (5.4.2004) artikkeli: ”Ristinummen lentävä lautanen mullisti Kimmo Hätisen elämän- alus sai kehoni tärisemään ja kissan murisemaan”.

Omat erikoiset ”hahmo” valokuvani hymy kasvoisesta olento figuuri hahmosta talvelta-93. Julkaistu alan sekä suomalaisella sivustolla ”paranormaaliplogissa” että USA:laisilla alan netti sivustoilla: Coast to coast/ alien spirit guide/ UfoDigest.com sivuistoilla (englannin) kielinen UFO/ET-ufokontaktihenkilön haastatteluni moni sivuisena julkaisuna …

11 07 2008
Kimmo Hätinen

USA:sta-Amerikasta asti (!) kaukaa toiselta puolelta maailmaa/ maapalloamme suuren veden-ja rapakon takaa niinsanotusti sain useampiakin myönteisen kannustavia e-mail sähköposti viestejä ”hahmo” valokuvani ja ufokontaktihenkilön tarinani julkaisun myötä kahdella (!) eri alan USA:laisella saitilla eli Coast to coast radio talk shown sivuilla että UfoDigest.com alan USA:laisella netti sivustolla ufokontaktihenkilön rohkea haastatteluni: niissä useammassa todettiin mm.Jumala sinua siunatkoon ja olet rohkea mies tullessasi esille”. Lisäksi esimerkiksi helmikuun-08 alussa, alku puolella sain edelleen aina (!) USA:sta asti e-mail viestin henkilöltä, naispuoliselta henkilöltä/ tantra-opettajalta, joka kertoi itse nähneensä ja tunnistaneensa ”hahmo” valokuvani kaltaisen valo-olennon henk.koht.tavanneensa eli kuin ”plasma-valoa” sykkivät ja säteilevät ja ilman sisäelimiä olevan olennon jollain syrjäisellä parkki paikalla Yhdysvalloissa. (Hänen lastensa ollessa mukana autossa kanssaan, mutta että olivat vielä niin kovin pieniä tuona tapahtuma hetkenä…).

11 07 2008
Kimmo Hätinen

(22.2.08): Yhdysvalloista asti -USA:sta (!) saamassani e-mail viestissä sanottiin ”hahmo” foto valokuvastani joka julkaistu internetissä mm. että: ”Kyllä sain lähettämäsi valokuvat ja ne ovat hyvin mielenkiintoisia.Minun mielestäni niissä näyttää/näyttäisi olevan ET napattuna kameralla. Minulla ei ole tarpeeksi alan asiantuntemusta, joten ne pitäisi analysoida että voisi antaa niistä ammatillisen mielipiteensä. E-mailin lähettäjä USA:sta on aina ollut kiinnostunut UFO:ista ja paranormaaleista kokemuksista jne.

11 07 2008
Ufomies

Mielenkiintoinen tuo sinun havaintosi lentävästä lautasesta. Pitkässä jutussa oli jo lauserakenne niin selkeä, ettei ollut suurempia vaikeuksia lukea. Kappalejakoa voisi harrastaa vielä vähän tiuhempaan.

Jos voit todellakin vannoa että puhut totta ja mitään asioita liioittelematta, sekä voit kallonkutistajan lausunnolla todistaa olevasi mieleltäsi täysin terve, niin olet ilman muuta kokenut jotakin mullistavaa. Oletko jo ottanut yhteyttä ufotutkijoihin myös muiden havaintojesi kuin noiden olentokuvien johdosta?

Jos asiainlaita on todella siten, että olet nk. kontaktihenkilö, niin voisitko yrittää kysyä näiltä olennoilta että ketä he oikein ovat ja mistä tulevat, ja mikä on heidän motiivinsa ihmisten suhteen?

11 07 2008
rezaR

Astetta kovempi jätkä, joka jaksaa lukee Kimmon kommentit.

11 07 2008
janne

100 astettä kovempi jätkä mää ainakin

11 07 2008
Kimmo Hätinen

Minun kokemukseni mukaan minun talven-93 aikana eli loka-marraskuun välillä ET:t/ UFO:t olisivat olleet peräisin Plejadien tähdistöstä noin 500-valovuoden päästä kuten monen muunkin kontaktihenkilön mainitsema lähde ja alkuperä mm.maailman kiistellyimmän-ja kuuluimman kontaktihenkilön Billy Meierin kontaktitkin väitteen mukaan juuri Plejadien tähdistöstä. Myöskin he käsittävät vain meidän laillamme vain pienen osan Jumalasta ja maailmankaikkeuden rajattomuuden määrästä. Telepaattisesti ohjata UFO-aluksia ajatuksen ja oman mielensä voimilla jne.

11 07 2008
Kimmo Hätinen

Hyvin mielenkiintoinen vertailu kohta ja kohde omien ”hahmo” valokuvieni ja sen toisen kuvan kanssa talvelta-93 on Englannin viljapellolle kesän-2002 aikana ilmestynyt selvä ET- avaruuden avaruus olentoa kuvaava viljapelto kuvio (!) yhdessä samoin minun kuvani kanssa kuin pyöreän/ puoli pyöreän muotoinen kiekko/ ympyrä rinnan kohdalla. Tässä seuraavassa netti osoiteessa vertailun vuoksi on tuo kesän-2002 viljapelto kuvio ET:stä-avaruuden olennosta vertailun vuoksi: hyvin samanlainen ja jopa samankaltainenkin siihen verrattuna valokuvana aina kehys reunoineen yms.saakka! Muuten tuon ET_n kuvan viljapellossa kiekosta on löydetty koodi sanoma joka suunnilleen kuuluu muodossa: ”Varokaa väärien lahjojen tuojia ja heidän rikottuja lupauksiaan. Yhä aikaa ja kipua. Uskokaa että tuolla ulkona on hyvää. Me vastustamme väärennöksiä! Kanava sulkeutuu.

http://www.cropcircleresearch.com/articles/alienface.html

12 07 2008
Kimmo Hätinen

Sain kuulla ”Keskari” Keski-uusimaa paikallislehden toimittajalta jonkin miehen ”lukija palautteena” sanomalehdessä 5.4.2004 julkaistun ufohaastatteluni jälkeen kertovat jonkin / jonkun naisen vuosia taakse päin ajassa mennen nähneen ”vihreitä pieniä miehiä” Järvenpäässä…!?

VIELÄ YKSI LISÄTODISTAJA ”JÄRVENPÄÄN UFOLLE-TUNNISTAMATTOMAN LENTÄVÄN ESINEEN HAVAINTO ILMOITUS YSTÄVÄNI SUULLA ITSE SEN HÄNEN HAVAINNEENA…

Lisäksi kuulin muutamia vuosia sitten eräältä silloiselta ystävältäni, nuorelta mieheltä hänenkin nähneen itse autollaan ajaessaan Järvenpään Tuusulanjärven päällä liikkuneen UFO:n- tunnistamattoman lentävän esineen liikkumassa…! Todistajia siis on itseni lisäksi yllin kyllin ja jopa runsaasti eri puolilla ja eri aikoina Järvenpäätä nähneinä samantapaisen UFO:n-tunnistamattoman lentävän lautasen keskenään toisistaan tietämättä mutta silti saman kaupunginkin alueella jopa…

UUSIN UFO/LENTÄVÄN LAUTASEN HAVAINTONI JÄRVENPÄÄN KESKUSTASSA YHDESSÄ ÄITINI JA MUIDEN YMPÄRILLÄ OLLEIDEN KANSSA..?!

Ennen syyskuun loppua vuonna-2005 kesäisenä aurinkoisen selkeänä päivänä näin yhdessä oman äitini kanssa (!) yhtä aikaa Järvenpään keskustan yläpuolella taivaalla valkoisen värisen ja hohtavan kiekon muotoisen esineen ilmatilassa ensiksi…Tämän jälkeen hetken kuluttua se muutti muotoaan liikkuneena ilmatilassa hieman yhteen suuntaan-ja eteenpäin taivaalla Järvenpään kaupungin keskustan tuntumassa taivaalla: sitten se valkoinen valoa hohtava kiekon/ lentävän lautasen muotoinen esine/ valoilmiö äitini yhä ollessa paikalla sitä toisena todistamassa.(Tämän lisäksi ainakin yksi ohi ajanut auto hidasti tien reunaan pysähtyen lopulta selvästi sen myöskin nähneenä ja huomanneena mitä ilmeisemmin…). Sitten se muutti muotoaan kuin ”venytetyksi kuminauhaksi” (!) muuttaen muotoaan havainnon päättyessä. Sitten en osaa siitä enää sanoa mitään havainnon hetkenämme äitini keralla todellakin eli toinenkin silminnäkijä ja todistaja tapaukselle todellakin useampia vuosia taakse päin löytyy…! (Vaimoni vain oli tuon havainnon aikana Järvenpään keskustassa poissa ulkoa taivaan rannan näköpiiristä eli sisällä eräässä rakennuksessa J:pään keskustan tuntumassa Jampan asuma-alueen tuntumassa ja alkupäässä päin.

12 07 2008
Kimmo Hätinen

TUNTEMATTOMASTA ILMEISESTI UFOSTA OLEVASTA ÄÄNILÄHTEESTÄ SAAMANI C-KASETTI ÄÄNI ENGLANNIN KIELELLÄ PUHUTTU TEKSTI LAUSE: ”KIMMO…!KEEP IT QUIET! KESÄLLÄ-1991

Jostain tunnistamattomasta,tuntemattomasta ”mutta aivan todellisesta elävästä äänen ja elämän muodon henkisestä hengen lähteestä” käsin sain jo (kevät-kesän koitteessa eli päivämäärällä: 23.5.91 minun ollessani tuolloin 18-vuotias teini-ikäinen nuori poika poika eli noin 5-kuukautta ennen elämäni toista ufo/lentolautas havaintoa saman vuoden talvella 21.10.91 klo 02-5 välillä!) kun olin huippu teknisellä laitteella eli Ylen- Suomen Yleisradion nauhurilla ”kokeilemassa” sitä vanhempieni kodin keittiössä: sitten vasta nauhan kuuntelu vaiheessa kuuluu nauhalta aivan selvästi ja ymmärettävästi kuultuna englannin kielellä sanottuna-ja lausuttuna että: ”Kimmo!…keep it quiet- Kimmo pidä tämä salassa- ole hiljaa suomeksi siis ikään kuin varottaen ja toppuutellen minua pysymään ja olemaan vaiti kokemistani ufohavainnoista yms.paranormaaleista kokemistani…!? Se c-kasetilla oleva englantia puhuva äänen lähde muistuttaa aivan kuin synteettistä tietokoneen puheääntä eli voimakkaasti (hurisevan huminan äänen keskeltä ja sitten siinä kuuluu nauhani taustalla keittiön kellon tikitys ääntä tasaisena) lausuttuna ensin: ”Kimmo…! ja sitten hiljaa kuiskattuna että: ”keep it quiet…!” englannin kielellä puhuttuna ja lausuttuna. Tämä on henkilökohtaisesti ”hahmo” valokuvieni” ohessa selvät todisteet UFO:jen ja ET:n- avaruuden olentojen olemassaolosta meidän tasollamme ja maailmassamme…! Tarkoitus tämäkin todistuskappale kopioida ystäväni Kai ”Kaitsu” Shögrenin kotona hänen tupla nauhuri dekillään, kun minulla / meillä kotona ei ole olemassa tupla dekki kaksois kasetti nauhuria jolla voisi kopioida c-kasetti nauhan toiselle dekille…

13 07 2008
Kimmo Hätinen

(sekä yhden viljapeltokuvio tutkijan haastattelun eli Colin Andrewsin /viljapeltokuvio valokuvien jopa Ultra-lehden kansikuvanakin siinä lehden numerossa no.2/1997 helmikuun alussa!) artikkelieni kautta: sen numeron hyvin kauniina ja näyttävänä kansikuvana on Englannin Stonehengen läheiselle viljapellolle ilmestynyttä valtavan kokoista (!?) tieteen tuntemaa nk. fraktaali-kuvio viljapelto kuviota jossa 149 kpl:tta eli yhtä vaille tasalukua 150:tä kappaletta pyöreitä pallo muodostelmia ja kokonaisuudessaan koko luokkaa peräti useita satoja…(!?!) metrejä eli koko luokkaa noin peräti valtavat 275-metriä halkaisijaltaan tuo maailmaa reilut vuosikymmen taakse ajassa päin hämmästyttänyt yksi uskomattomimmista olemassa olevista viljapelto kuvioista Englannissa…Kuitenkin kaikista hämmästyttävin viljapeltokuvio kautta aikojen (!) löytyy myöskin Englannin suunnasta (kesän-2002 aikana eli noin 6-vuotta ajassa taakse päin mennen maailmassamme:ihmeelliset (!?!) alien-avaruus olennon (tyypillinen kuvaus niistä eli tarkalleen mikä käsitys maailmassa on tähän asti ”niistä” täällä saatukin) kasvon piirteet isoine liskomaisine silmineen yms.piirteineen sekä pyöreä, ympyrän muotoinen kiekko sen vieressä. Siitä kiekko ympyrästä on saatu koodattua eli luettua viesti eng.”suomeksi ”varokaa väärien lahjojen tuojia-ja heidän rikottuja lupauksiaan. Paljon tuskaa-kipua yhä aikaa. Me vastustamme väärennöstä. Kanava sulkeutuu…!”

15 07 2008
Kimmo Hätinen
OMAKOHTAISET UFOKOKEMUKSENI: ENSIMMÄINEN UFOHAVAINTONI JO LAPSUUDESSANI 80-LUVUN IHAN ALUSSA… Olen ollut kiinnostunut ja ”mukana” jo aivan pienestä pikkupoikalapsesta lähtien näissä ufokosmisissa ja maapallon ulkopuolisen elämän kokemusmaailmoissa: ihka ensimmäinen kokemukseni UFO:ista eli tunnistamattomista lentävistä lautasista tosi elävässä elämässäni ajoittuu aivan 80-luvun alkupuolelle asti. Ehkä n. 8-10-vuotiaana ollessani nukkumassa silloin vanhempieni omakotitalon yläkerran huoneessa minut keskellä yötä ikään kuin herätettiin ylös vuoteelleni istumaan mystisesti! Sitten kääntäessäni pääni huoneen ikkunaan päin oli siinä ihan ikkunaruudun toisella puolella tumma tai harmaan sävyinen UFO-alus leijailemassa paikoillaan ilmassa hievahtamatta hetken ajan. Sitten se singahti ”juuri ja juuri tajunnan piirissä olevalla nopedella tähtien joukkoon kadoten pienen pieneksi pisteeksi. Se muistutti muodoltaan kuin Star Wars scifi-elokuvien ”Millenium falcon”-tyyppistä utopia scifi-elokuva sarjan alusta eli neliön muotoja tavoitteleva kohde ilmatilassa ”matalalennossa”. Kerroin tästä kokemuksestani ainakin lapsuudessani epäuskoiselle peruskoulun opettajalleni. TOINEN HAVAINTONI VALOA HOHTAVASTA LENTÄVÄSTÄ LAUTASESTA-UFO:STA TALVELLA-91 Seuraava kokemukseni UFO:sta eli tunnistamattomasta lentävästä esineestä tai lentävästa lentolautasesta tapahtui tosielämässäni minun ollessani 19-vuotiaana viikonloppua viettämässä elämäni ensimmäisillä Suomen suurimmilla alan nk.rajatiedon -ja Hengen ja tiedon messuilla Helsingissä. Siellä tehtiin mm. ”aura healing” eli energiasäteilykenttääni ikään kuin käsihoidolla energisoimalla ja annettiin parannusta: Todellakin tunsin fyysisesti väreilyä taikka säteilyä omassa elinvoiman auran kentässäni tälläisen hoidon aikana. Vain yhden kerran elämässäni sellaisia tuntemuksia… Sitten sunnuntain-ja maanantaina 21.10.1991välisenä em.Suomen suurimpien ”alan” rajatiedon messujen jälkeisenä aamuyönä klo 02:n aikoihin kuulin ollessani keskellä yötä valveilla ja ylhäällä (aina aamuun ja seuraavan arki päivän työpäivääni saakka järvenpään kaupungin kirjaston hoitajana tuolloin valveilla ja muiden perheeni jäsenten eli vanhempieni ja pikkuveljeni ollessa tuolloin aikaa omakotitalon yläkerrassa nukkumassa omissa huoneissaan) omasta huoneestani ja avonaisen ikkunan luota naapuruston takaisesta talvisesta yömetsiköstä kuin tasaista ”moottorinkäymää” sykettä eli paremminkin tasaisena käyvää humisevaa ääntä. Sitten annoin mielessäni telepaattisen viestini sinne metsikköön: ”jos olette olemassa niin voisinko nähdä teidät?!”Hetkisen kuluttua ikään kuin vastauksena tähän telepaattiseen mielen tasolla olleeseen ajatukseeni ja pyyntööni, tämä tasainen moottorin äänihumina alkoi nousemaan kuin ”ylöspäin säätäen”. Sitten puiden alta naapuriston takaisesta metsiköstä nousi valtavan kirkasta valoa säteilevä-ja hehkuva ja lähinnä kerman tai vaalean sävyistä väriään noudattava UFO-alus, lentävä lautanen hetkeksi aikaa näyttäytyi, kun heitä kerran pyysin näyttäytymään itselleni jos ovat olemassa ja totta tosia…! Sen UFO-aluksen keskiön ympäri kulki ja värisi eteenpäin ”valoaukkoja” jossa eteenpäin kulkivat valovirtana sen valot. (Tämä on tyypillinen UFO-alustyypin kuvaus!) Sitten se katosikin näkyvistäni. Myöskin ”tyypillisen” kuvauksen UFO-kontaktissa mukaisesti tunsin voimakasta säteilyä ja lämpöaaltoa tulevan miellyttävänä tuntemuksena kehossani eli hohkaavan itseeni kohdistuen ”kuin Jumalaista ekstaattista lämpöenergiaa ja säteilyilmiötä!” Eli että sen UFO-aluksen kanssa tekemisissä ollessani olisin samalla ollut läheisessä johonkin pyhään ja Jumalaiseenkin ilmentymään…Sitten kehoni alkoi aivan vastustamattomalla voimallaan täristä ja vapista tämän voimakkaan energian läsnäolosta ja voimasta vavahdellen ja täristen ainutlaatuisesti…!Sitten ajattelin tämän UFO:n näkemiseni hetkellä siitä näkemisestäni sen näkemisen pyyntöni jatkona että: ”herra Jumala tämä on totta!” Aivan täsmälleen sen muistan vieläkin: pienen hetken ja ajatuksen kirjaimellisesti päässäni varsin hyvin ja täysin selvästi. Myöskin perheemme lemmikki kissa reagoi tähän ufon läsnäoloon hyvin erikoisella ja kissoille ennenkuulumattomalla tavalla eli murisemalla huoneeni ikkunan ikkunalaudalla…Vielä klo 05 aikoihin varhaisesta aamusta kuulin tuon UFO:n- tunnistamattoman lentävän lautasen humisevan kaltaisen moottorinkäymis äänen siirtyneen ilmansuunnaltaan eri suuntaan eli Järvenpään keskustaan päin käydessäni päästämässä kissan ulos omakotitalon ulkorappuristamme… OBE ELI NK.RUUMIISTA IRTAANTUMISEN KOKEMUS- PIAN TOISEN UFOKONTAKTINI JÄLKEEN… Talvella 1991 (pian tämän omakohtaisesti ja omin aistein kokemani lentävän lautasen tai UFO-aluksen näkö- ja kuulohavaintoni jälkeen) minulla oli ilmeisesti siihen liittyen – ja liittyvä niinkutsuttu OBE (out of body experience englanniksi – eli ruumista irtaantumisen kokemus) elämässäni: Minä itse makasin vuoteella fyysisesti mutta henkeni ja henkinen minuus puoleni irtaantui fyysisyydestäni ja leijaili ja nousi ylös päin vuoteestani. Outoa oli tässä yhteydessä myöskin se kokemus että äitini olisi ollut vierelläni seisomassa vaikka olikin yläkerrassa nukkumassa tuolloin…? Siinä hengellisessä tai hengen olotilassani minulle tuli henkinen oivallus ja opetus ajatuksena mieleeni: tämä eli se henkinen olotila jossa olin OBE taikka OOBE-ruumiistairtaantumisen selkeässä hereillä olon tilan elävän elämän yhdessä erikoisimmista aidoista henkisistä kokemuksessani ruumiistani irtaantuneena hengen tilassa on yhtä kuin = totta ja materia aine on yhtä kuin = harhailluusiota eli että: ”Jumala on totta ja kaikki muu= materia= aine on=kuin illuusiota, illuusion harhaa…!” Tätä mieltähän ovat monet idän viisaat ja gurutkin eli henki voittaa aineen ja henki on todellista ja materia eli aine = illuusiota,harhaa sekä että väliaikaista-ja ohimenevää vain… (MINUN LISÄKSENI…!) USEITA, USEAMPIA MUITAKIN SAMANKALTAISEN UFON-VALOILMIÖN TAIVAALLA NÄKIJÖITÄ JÄRVENPÄÄSSÄ ERI PUOLILLA ALKUSYKSYN-1992 AIKANA PAIKALLISESSA ”KESKARI” KESKI-UUSIMAA PAIKALLIS SANOMALEHDESSÄ UFOJUTTUJA JÄRVENPÄÄN PAIKALLISESTA ”UFOAALLOSTA”-JA VALOILMIÖISTÄ… Mielenkiintoista on tässä yhteydessä lisätä, että noin kymmenen kuukauden eli vain vajaan vuoden päästä oman elämäni toisesta ufokontaktistani talvella 1991 raportoitiin paikallisessa ”Keskari” Keski-uusimaa sanomalehdessä Järvenpäässä alku syksyn-92 aikana ja kuluessa samoin useidenkin silminnäkijä todistajien tekemistä UFO ja valoilmiö havainnoista: Tästä esimerkkinä Keski-Uusimaa- sanomalehdessä oli alku syksyn-92 aikana (4.9.1992) Järvenpään yhdestä UFO-alushavainnoista ja kokemuksista, näköhavainnoista artikkeli lehtijuttu otsikoituna että:”Ilmiö esiintyy koko Suomessa-Järvenpään ufo lentää joka yö”. Em. kyseisessä paikallislehti ”Keskarin” artikkelissa Järvenpään keskustassa asuva anonyyminä-nimettömänä pysyvä nuori mies kertoo nähneensä ja herättäneensä myös tyttöystävänsäkin katsomaan arviolta kilometrin päässä olevaa valaistua lentävää lautasta eli UFO:a. Näiden lisäksi Järvenpään keskustasta vielä yksi silminnäkijä todistaja kertoo nähneensä aivan ikkunansa taakse tulleen valtavan kirkkaan valoilmiön, joka myöskin kuten omassa tapauksessani aiheutti voimakasta lämpösäteilyn tuntemusta todistajalle. Myöskin tämä nainen oli ajatellut mielessään (kirjaimellisesti-ja aivan samoin kuten minä itsekkin nk.”allekirjoittanut” omasta elämäni toisesta lentävän lautasen, valoa säteilevän UFO-aluksen havainnostani talvella-91 että:”herra Jumala tämä on=totta…!” Lisäksi mm.eräskin todistaja henkilö tämän lisäksi oli henkilökohtaisesti itse nähnyt valaistun eli kuvailunsa mukaan erilaisilla, monilla valoilla varustetun UFO:n Lahden moottoritieltä autostaan sen yli (!) lentäneen UFO-aluksen ja sitä ihmettelemään jääneen autojen jonon… Todistaja oli nähnyt autostaan aina vain lähemmäksi itseään tulleen aluksen tai esineen ilmatilassa ihmetellen luonnollisestikin sitä ajatuksella ja kysymyksellä pohdiskellen ensimmäisenä että: ”mikä tuo oikein on?!” Lopulta se UFO-alus oli noussut ilmatilassa aina vain korkeammalle ja hävinnyt lopulta näkyvistä… Autossa oli toisena todistajana silminnäkijän oma lapsikin mukana. VASTAAVANLAISTA UFOJEN ”LÄHI TOIMINTAA” AUTOJEN YMS:SUHTEEN YHDYSVALTOJEN USA:SSA 1960_LUVUN PUOLI VÄLISTÄ SOTILAS TUKIKOHDAN LÄHEISYYDESSÄ… Aivan vastaavalla tavalla myöskin toisella laidalla ja puolella maailmaa eli Yhdysvalloissa vuonna 1965 sattuneen:nk.”Ufot vastaan Yhdysvaltojen ilmavoimat” radio-viesteissä sotilas henkilöiden kesken he keskustelevat tapauksesta, jossa joku todistaja oli nähnyt ja todistanut siellä sotilastukikohdan lähettyvillä ajaessaan autonsa yli lentäneen ja kiihdyttäneen uskomattomaan nopeuteensa UFO-aluksen. (Tästä 1960-luvun puolivälin Edwarsin ilmavoimien tutkikohdan ufojen – tunnistamattomien lentävien esineiden havaintotapauksesta kirjoitan tarkemmin myöhemmin tässä kirjoitelmassani.)Annoin tästä nuoruuden/ teini-iän ufo/ lentolautasen omakohtaisesta havainnostani 19-vuotiaana talvella-91 eli 21.lokakuuta-1991 klo 02-5 välisistä aamuyön tuntien elävän elämäni vähän vaille kaksikymppisenä tapahtuneista vaiheistani (tätä nyt kirjoittaessani jo paljon ajassa taaksepäin lähemmäs jo 17-vuotta kohta ajassa taakse päin elämääni taakse päin katsottuna ja itse, omakohtaisesti koettuna paikallislehti Keski-uusimaalle eli ”Keskarille” omalla nimelläni ja kuvallani lehti juttu haastatteluni otsikoituna: ”Ristinummen lentävä lautanen mullisti Kimmo Hätisen elämän. Alus sai kehoni tärisemään ja kissan murisemaan”. Tämä paikallislehti artikkeli/ haastatteluni julkaistiin päivämäärällä 5.huhtikuuta-2004 minun ollessani tuolloin 32-vuotiaan…). Sitten sainkin kuulla ”Keskari” Keski-uusimaa paikallislehden toimittajalta jonkin miehen ”lukija palautteena” paikallisessa paikallis sanomalehdessä ”Keskarissa” eli Keski-uusimaa-lehdessä 5.4.2004 päivämäärällä (eli tätä nyt kirjoittaessani kotonamme tietokoneella tekstiä ylös 13.7.2008 keskellä keski-kesää sen julkaisusta jo kuluneena aikaa eteenpäin useampiakin vuosia eli noin: 4-vuotta & lähemmäs 3-kuukautta julkaistun paikallislehti ufohaastatteluni (valokuvilla jossa toisessa pidän valtavaa, useampia satoja metrejä kokoluokkaa olevan tieteen tunteman fraktaalikuvion valokuvaa kädessäni Englannin Stonehengen viljapellolla kesällä-1996 ilmestyneenä itsestään senkin että toisessa katson hyvälaatuista ufovideo kuvaa silloisessa kodissani- pienessä kaupungin puutalo vuokra yksiössäni asuneena Järvenpäässä meksikolaisen kontaktihenkilön Carlos Diazin ottamaa yhtä video kuva materiaali filmiä upeasta, valoa hohtavasta-ja sykkivästä nk.”plasma-alus” ufosta-tunnistamattomasta lentävästa lautasesta varustettuna) Keskari-Keski-uusimaa lehden toimittajalta kuulin ufoaiheisen lehtijuttuni, haastatteluni jälkeen jonkun miehen kertoneen jonkun naisen vuosia taakse päin ajassa mennen nähneen ”vihreitä pieniä miehiä” Järvenpäässä…!? VIELÄ YKSI LISÄTODISTAJA ”JÄRVENPÄÄN UFOLLE-TUNNISTAMATTOMAN LENTÄVÄN ESINEEN HAVAINTO ILMOITUS YSTÄVÄNI SUULLA ITSE SEN HÄNEN HAVAINNEENA… Lisäksi kuulin muutamia vuosia sitten eräältä silloiselta ystävältäni, nuorelta mieheltä hänenkin nähneen itse autollaan ajaessaan Järvenpään Tuusulanjärven päällä liikkuneen UFO:n- tunnistamattoman lentävän esineen liikkumassa…! Todistajia siis on itseni lisäksi yllin kyllin ja jopa runsaasti eri puolilla ja eri aikoina Järvenpäätä nähneinä samantapaisen UFO:n-tunnistamattoman lentävän lautasen keskenään toisistaan tietämättä mutta silti saman kaupungin alueella eri puolilta ja aikoina silminnäkijä todistajina ufojen- tunnistamattomien lentävien lautasten todellisuudesta-ja olemassaolosta meidän ”maanpäällä” täällä ja tällä aineen-ja nk.materian tasollamme… UUSIN UFO/LENTÄVÄN LAUTASEN/VALKOISEN VÄRISEN ”KIEKON” HAVAINTONI JÄRVENPÄÄN KESKUSTASSA KIRKKAANA KESÄ PÄIVÄNÄ …YHDESSÄ ÄITINI KANSSA..! Ennen syyskuun loppua vuonna-2005 kesäisenä aurinkoisen selkeänä päivänä näin yhdessä oman äitini kanssa (!) yhtä aikaa Järvenpään keskustan yläpuolella taivaalla valkoisen värisen ja hohtavan kiekon muotoisen esineen ilmatilassa ensiksi…Tämän jälkeen hetken kuluttua se muutti muotoaan liikkuneena ilmatilassa hieman yhteen suuntaan-ja eteenpäin taivaalla Järvenpään kaupungin keskustan tuntumassa taivaalla: sitten se valkoisen värinen ja valoa hohtava kiekon/ lentävän lautasen muotoinen esine-ja nk. ”valoilmiö”kesäisenä kirkkaana lähes pilvittömällä taivaalla äitini yhä ollessa paikalla sitä toisena todistamassa vierelläni aivan….(Tämän lisäksi ainakin yksi ohi ajanut auto hidasti tien reunaan pysähtyen lopulta selvästi sen myöskin nähneenä ja huomanneena mitä ilmeisemmin…). Sitten se muutti muotoaan kuin ”venytetyksi kuminauhaksi” (!) muuttaen muotoaan havainnon päättyessä. Sitten en osaa siitä enää sanoa mitään havainnon hetkenämme äitini keralla todellakin eli toinenkin silminnäkijä ja todistaja tapaukselle todellakin useampia vuosia taakse päin löytyy…! (Vaimoni vain oli tuon havainnon aikana Järvenpään keskustassa poissa ulkoa taivaan rannan näköpiiristä eli sisällä eräässä rakennuksessa sisällä Järvenpään keskustan tuntumassa Jampan asuma-alueen tuntumassa ja alkupäässä päin…). TUNTEMATTOMASTA ILMEISESTI UFOSTA OLEVASTA ÄÄNILÄHTEESTÄ SAAMANI C-KASETTI ÄÄNI NÄYTE PÄTKÄ ENGLANNIN KIELELLÄ JA MIESPUOLISEN PUHUMANA TEKSTI LAUSE: ”KIMMO…!KEEP IT QUIET! (23.5.91):KESKI-KESÄLLÄ-1991… Jostain tunnistamattomasta,tuntemattomasta ”mutta aivan todellisesta elävästä äänen ja elämän muodon henkisestä hengen lähteestä” käsin sain jo (kesän koittaneena eli päivämäärällä: 23.5.1991 minun ollessani tuolloin 18-vuotias teini-ikäinen nuori poika poika eli noin 5-kuukautta ennen elämäni toista ufo/lentolautas havaintoa saman vuoden talvella 21.10.91 klo 02-5 välillä!) kun olin huippu teknisellä laitteella eli Ylen- Suomen Yleisradion nauhurilla ”kokeilemassa” sitä vanhempieni kodin keittiössä: sitten vasta nauhan kuuntelu vaiheessa kuuluu nauhalta aivan selvästi ja ymmärettävästi kuultuna englannin kielellä sanottuna-ja lausuttuna (miespuoliseksi erottuvan maskuliisisesti terävän voimakkaasti, voimalla ensin lausuttuna lyhyesti…?!) että: ”Kimmo!…keep it quiet- Kimmo pidä tämä salassa- ole ja pysy tästä hiljaa!” Tämä suullinen ja aika voimakaskin kielto, komento taikka suoranainen käskykin suomeksi siis ikään kuin varottaen ja toppuutellen minua pysymään ja olemaan vaiti kokemistani ufohavainnoista yms.paranormaaleista kokemistani…!? Se c-kasetilla oleva englantia puhuva äänen lähde muistuttaa aivan kuin synteettistä tietokoneen puheääntä eli voimakkaasti (hurisevan huminan äänen keskeltä ja sitten siinä kuuluu nauhani taustalla keittiön kellon tikitys ääntä tasaisena) lausuttuna ensin: ”Kimmo…!…ja sitten hiljaa kuiskattuna että: ”keep it quiet…!” englannin kielellä puhuttuna ja lausuttuna. Tämä on henkilökohtaisesti ”hahmo” valokuvieni” ohessa selvät todisteet UFO:jen ja ET:n- avaruuden olentojen olemassaolosta meidän tasollamme-ja meidän maailmassamme…! Tarkoitus tämäkin todistuskappale kopioida ystäväni Kai ”Kaitsu” Shögrenin Helsingin kotonansa hänen tupla nauhuri dekillään, kun minulla / meillä kotona ei ole olemassa tupla dekki kaksois kasetti nauhuria jolla voisi kopioida c-kasetti nauhan toiselle dekille… SAATTEEKSI ERIKOISELLE TUTKIMUSMATKALLESI TUNTEMATTOMAN PARIIN… UFOAINEISTON KERÄÄMISESTÄNI Kokemusteni jälkeen olen kerännyt runsaan määrän aihetta ja ufotutkimusta käsitteleviä ufovideoita, kaikki ulkomailta sekä englanninkielisiä ufolehtiä että samoin myös englanninkielisiä oikeita ufodokumentti asiakirjojakin aina 1940-luvun puolivälistä saakka Yhdysvalloista pääasiassa. Olen tehnyt suuren käännöstyöurakan eli käyttänyt lähdeainistonani kaikkia mahdollisia ja merkittävimpiä UFO:ista olevia asiakirjadokumentteja, joita on Yhdysvaltojen Tiedonjulkistamislain nojalla julkaistu 70-luvun puolivälin jälkeen vuonna 1977: Asiakirjojeni lähteinä ovat korkeat elimet ja tason aina lähtien Yhdysvaltojen hallituksen asiakirjadokumenteista sekä olen käyttänyt Yhdysvaltojen ilmavoimien asiakirjadokumenttiaineistoa. Näiden tahojen lisäksi olen käyttänyt aineistonani FBI:n Liittovaltion poliisin sekä CIA:n Keskustiedustelupalvelulta saatuja aitoja ja todellisia ufo-X-kansioita 1940-luvun puolivälin paikkeilta lähtien. Myöskin erittäin mielenkiintoinen ja merkittävä asiakirja on peräisin itseltään Nasalta Yhdysvaltojen avaruushallinnolta pari vuotta ennen kuulentojen alkamista, jossa mainitaan myös ilmakehässämme havaitut UFO:t-tunnistamattomat lentävät esineet/lautaset maapallon ulkopuolelta. Näiden lisäksi olen vielä aineistonani käyttänyt Englannin (nyt jo lakkautettua korkeatasoista ja laadukasta englantilaista) ”kaikkein eniten myynyttä ufo julkaisua maailmassa” eli Ufo magazine-lehteä ja sen vanhoja numeroita. Näitä täydentäen olen vielä kerännyt merkittävimmät aineistot ja ufotodisteet tietoina omilta ufovideonauhoiltani alkaen sveitsiläisen ufokontaktihenkilön Eduard (Albert) ”Billy” Meierin kiistellyt ufo/ET-todisteet-ja kontaktit Plejadien tähdistöön noin viiden sadan valovuoden päähän Sveitsin rauhallisella maaseudulla. Olen käyttänyt myös ufojen merkittäviä videofilmauksia mm. Kanadan maahansyökseneen ufo-aluksen videonauhaa-ja valokuva todisteita mahdollisista niinkutsutuista Grey-tyypin harmaista ET-olennoista ja heidän olemassaolostaan… ALAN AINEISTON KERÄÄMISESTÄNI JA KIRJOITTAMISESTANI Myöskin olen jo helmikuusta-1991 saakka ollut ollut mukana avustajana ja kirjoittajana (ensimmäinen juttuni oli ”omakohtaisen ufokokemukseni eli silloin lapsuuden ajan sellaisen kirjoitus lukijan kirjeeni/ valokuvani julkaisu Ultra-lehden (numerossa 2/1991-helmikuun alussa kyseisen vuoden-91 ihan alku puolella) Suomen ainoassa nk.”rajatedon” eli mm.juuri UFO:ja, viljapeltokuvio ilmiöitä-ja paljon muuta henkevää käsittelevässä Ultra-lehdessä monien ufo aiheisten (sekä yhden viljapeltokuvio tutkijan haastattelun eli Colin Andrewsin /viljapeltokuvio valokuvien jopa Ultra-lehden kansikuvanakin siinä lehden numerossa no.2/1997 helmikuun alussa!) artikkelieni kautta: sen numeron hyvin kauniina ja näyttävänä kansikuvana on Englannin Stonehengen läheiselle viljapellolle ilmestynyttä valtavan kokoista (!?) tieteen tuntemaa nk. fraktaali-kuvio viljapelto kuviota jossa 149 kpl:tta eli yhtä vaille tasalukua sata viisikymmentä kappaletta pyöreitä pallo muodostelmia ja kokonaisuudessaan koko luokkaa peräti useita satoja…(!?!) metrejä eli koko luokkaa noin peräti valtavat 275-metriä halkaisijaltaan tuo maailmaa reilut vuosikymmen taakse ajassa päin hämmästyttänyt yksi uskomattomimmista olemassa olevista viljapelto kuvioista Englannissa…Tässä välissä voin manita ”kaikkien aikojen uskomattomimmat sarjassamme näistä nk.viljapelto tai ympyrä kuvioista maailmassamme ja eniten juuri Englannin viljapelloille ilmestyneinä jo useiden vuosikymmenten ajan ja saatossa yhden kaikista hämmästyttävin viljapeltokuvion kautta aikojen (!) löytyvän ja olevan myöskin Englannin suunnasta (kesän-2002 aikana eli noin kuusi vuotta ajassa taakse päin mennen maailmassamme:ihmeelliset alien-avaruus olennon (tyypillinen kuvaus niistä eli tarkalleen mikä käsitys maailmassa on tähän asti ”niistä” täällä saatukin) kasvot ja kasvon piirteet aina isoine liskomaisine silmineen yms.piirteineen sekä pyöreä, ympyrän muotoinen kiekko sen vieressä. Siitä kiekko ympyrästä on saatu koodattua eli luettua viesti eng.”suomeksi ”varokaa väärien lahjojen tuojia-ja heidän rikottuja lupauksiaan. Paljon tuskaa-kipua yhä aikaa. Me vastustamme väärennöstä. Kanava sulkeutuu…!” Vuoden-2004 aikana julkaisin Ultrassa (netti muotoisena kolumni artikkelina julkaistuna) jutun ”uusista MJ-12-Majestic-12/Majic ufodokumentti asiakirjoista”. Osa tästä tekstistäni on myöskin mukana tässä kirjoitelmassani käsitellen Majestic-12-ufotutkimus ryhmää ja asiakirja dokumentteja. Mielestäni kaikkein ”näyttävin” ja viimeisin kirjoitelma juttuni rajatiedon omassa Ultra-lehdessä oli kuitenkin numerossa 7/8-2005 sen vuoden keski-kesällä-05 julkaistu juttu artikkelini maamme ainoassa alansa monipuolisimmassa rajatiedon Ultra-lehdessä tätä kirjaillessani, kirjoittaessani jo hieman reilut 3-vuotta sitten otsikoituna:”Kenneth K.Ford:Ufomies,sotilas-ja taiteilija”, jossa (kirjeenvaihtomme pohjalta tätä kirjoittaessani jo reilun vuosikymmenen takaa eli vuodelta-1994 olevan kirjeen ja tiedojen vaihto materiaalimme) oli juttu yhdessä amerikkalaisen kirjeenvaihto kaverini vuosien 1994-95 aikana keräämän materiaalin omaa korkealaatuista ”ufokosmista” taidettaan omista ufokontaktien kokemuksistaan Plejadien noin viiden sadan valovuoden päässä olevien nk. ET:n- avaruus olentojen-ja ufojen-tunnistamattomien lentävien lautasten kanssa amerikkalaisesta sotilas taiteilijana olleesta henkilöstä ja esillä hänen omaa ”ufo taidettaankin” kyseessä olevassa Ultra-lehden artikkelissa… Myöskin Kenneth K.Ford esittää itse todistaneensa (muutamien muiden amerikkalaisten kanssa mm.fyysikko, tiedemies Robert Lazarin tarina kertomusten kanssa) Nevadan autiomaan keskellä, hyvin syrjääisellä ja eristetyllä paikalla sijaitsevasta nk. ”Area 51:llä-Alue 51:llä” taikka Dreamlandilla eli huippu salaisella myös nk. S-4-alueella Alien teknology centerillä- muukalaisten teknisessä keskus sotilastukikohdalla olleita tai haltuunotettuja UFO-aluksia. (Sen lisäksi hän esitti itse kohdanneensa eli nähneensä tietyn muotoisia ja ihon värisiä avaruuden olentoja sotilas tukikohdan konferenssi huoneen pöydässä istumassa…). Tällä hetkellä luettavissa ja lainassa paikallisesta lähi kirjastosta ”ufoalan” teoksista kiehtovin ja merkittävin ehkä koskaan lukemistani on toinen (1) Charles Berlitzin-William L.Mooren:”Roswellin lentävän lautasen arvoitus”. (Vuodelta 1981,Otavan kustantamana/Suomeksi käännettynä) sekä myös alan merkki teos opus (2:n-toinen) edesmenneen tähtitieteen prof,maailman merkittävimpiin kuuluneen ja v.86 kuolleen ufologi tiedemies tutkijan J.Allen Hynekin opis UFO:t toden rajamailla Wsoy:n kustantamana/Suomeksi käännettynä vuodelta 1973,Wsoy.Suosittelen lämpimästi ensin mainittua suurimpiin kosmisiin salaisuuksiin-ja asioihin kiehtovalle tutkimusmatkalle lähtemään kirjailija tutkijoiden mukana selvittämään maailman suurinta ja varmasti myös parhaiten varjeltua Roswellin maahansyöksyn tapausta pvämäärällä 2.7.47 Uudessa-Meksikossa pienen Roswellin kaupungin liepeille maatilallisen Mac Brazelin tiluksille maatilan alueen ympäristöön… ERIKOISTEN -JA AINUTLAATUISTEN ”HAHMO” VALOKUVIENI ILMESTYMISESTÄ TALVELLA-93 SEKÄ SEN JULKAISU SEKÄ SUOMALAISELLA ETTÄ USALAISELLA ALAN SAITILLA NETTIS SIVUSTOILLA VUOSIEN 2007/TAMMIKUUN-08 LOPPU PUOLELLA (28.-30.1.2008) VÄLISEN PARIN PÄIVÄN AJANJAKSON VÄLILLÄ… Myöskin sain -ja hain ollessani 21-vuoden ikäinen tuolloin talvella-1993 varmaankin marraskuun aikana ja puolella ihan tavallisesta ei-digitaalisten valokuvien ja kameran filmin/negatiivin kehityksestä Järvenpään Kodak valokuva liikkeestä hyvin erikoisia ”hahmo” valokuvia joissa useamman kuin yhden mielestä (!) näkyy ikään kuin valo-energia-hahmo kuvissa. Nämä on nyt myös julkaistu suomalaisella alan saitillakin ohessa olevalla netti osoiteessa. Sieltä löytyvät ne ”ihme” valokuvani. Mielestäni ”paras” kommentti näistä ”hahmo” erikoisista valokuvistani on ollut paranormaaliplogi. saitti sivustolla netissä että: ”Voi juma…oletteko te ihan tosissanne siellä? Että oikein oikea E.T. tuli napattua kameralla. Ei paha!” (Siellä sivustolla kun on myös interaktiivinen palaute eli kommentointi mahdollisuuskin mukana). Suomalaisen rajatiedon ”alan saitin” eli paranormaaliplogin lisäksi myöskin USA:laisella ”alan saitilla” eli netti sivustolla eli http://www.UfoDigest.com:issa sen vanhassa tammikuun-08 lopulla julkastussa ufokontaktihenkilön englannin kielisessä haastattelussani on myös julkaistu (!) toinen erikoinen, vaille selitystä jäänyt-ja jäävä valoa hohtava ja säteilevä hahmo taikka valo-oleento valokuvanikin yhdessä oman kasvokuvani ja nimeni keralla terveisillä Suomesta…Useampi henkilö aina omista vanhemmistani lähtien sekä valokuva liikkeen ”ammattilaisiin” myyjiin saakka ovat ainakin jonkin ”hahmon” näkyvät valokuvissani. Myöskin osa suomalaisella koko ajan kehittyvällä ”alan saitilla” on palaute kommenteissa osa suorastaan viittaus maapallon ulkopuoliseen avaruusolentoon ja vierailijaan asti…!Luonnollisesti suuri osa ja monet ovat myöskin yrittäneet turhaan ja epätoivoisesti etsiä jotain ”luonnollista” taikka muuta kuin ET-kuvia yms. aineistostani eli julkisesti esittämistäni valokuva todisteista ufo ja alien kontakteistani…Kova äänisin näistä on ollut Suomen tunnetuimpiin kuuluva nk.”ufologi” ja kaupungin arkkitehti.ufotutkija Tapani Koivula netissäkin alan paranormaaliplogi sivustolla kommentoiden muka jotenkin ”luonnollisin selityksin” pois yrittäen miettiä ja selittää kaikin tavoin ainutlaatuisia ja kertaisia valokuviani talvelta-93. Tuolloin olin siis 21-vuotias nuori mies kun loka tai marraskuussa-93 tulivat esille ”hahmo” kuvani kaikista tavanomaisista muista kotikissa yms.fotoistani poiketen täysin huomiota herättävällä tavalla…Todellakin olin itse Järvenpään paikallisesta Kodak valokuvaliikeestä hakiessani em.ajankohtana erikoiset ”hahmo” kuvanikin ollen niissä muiden mukana heti ihmeissäni ja kummissani ymmärrettävästi niin juuri eli mysteeri heti alusta kuvien kehityksestä/ ilmestymisestä saakka. Niiden ilmestymisestä valokuvaliikkeen kehityksestä kirjoittaessani tätä keski-kesällä-08 on kulunut jo paljon aikaa reilut vuosikymmen eli lähemmäs pitkät melkein 15-vuoden ajanjakso elämäni kulkua taaksepäin peilattuna ja ajateltuna…Ainut huono juttu ”hahmo” fotojeni tutkimiseksi on se tosiasia että ilmeisesti oma isäni tuhosi aikanaan reilut jo lähes tuon kohta pitkät noin 15-vuotta sitten sen alkuperäisen valokuvien filmini negatiivini, jossa nuo erikoiset ”hahmo” valokuvani esiintyvät mukana kahdella (vierekkäin puoli välissä negatiivia sijaiten) negatiivin valokuva ”ruudulla”. USA:sta-Amerikasta asti (!) kaukaa toiselta puolelta maailmaa/ maapalloamme suuren veden-ja rapakon takaa niinsanotusti sain useampiakin myönteisen kannustavia e-mail sähköposti viestejä ”hahmo” valokuvani ja ufokontaktihenkilön tarinani julkaisun myötä kahdella (!) eri alan USA:laisella saitilla eli Coast to coast radio talk shown sivuilla että UfoDigest.com alan USA:laisella netti sivustolla ufokontaktihenkilön rohkea haastatteluni: niissä useammassa todettiin mm.Jumala sinua siunatkoon ja olet rohkea mies tullessasi esille”. Lisäksi esimerkiksi helmikuun-08 alussa, alku puolella sain edelleen aina (!) USA:sta asti e-mail viestin henkilöltä, naispuoliselta henkilöltä/ tantra-opettajalta, joka kertoi itse nähneensä ja tunnistaneensa ”hahmo” valokuvani kaltaisen valo-olennon henk.koht.tavanneensa eli kuin ”plasma-valoa” sykkivät ja säteilevät ja ilman sisäelimiä olevan olennon jollain syrjäisellä parkki paikalla Yhdysvalloissa. (Hänen lastensa ollessa mukana autossa kanssaan, mutta että olivat vielä niin kovin pieniä tuona tapahtuma hetkenä…). (22.2.08): Yhdysvalloista asti -USA:sta (!) saamassani e-mail viestissä sanottiin ”hahmo” foto valokuvastani joka julkaistu internetissä mm. että: ”Kyllä sain lähettämäsi valokuvat ja ne ovat hyvin mielenkiintoisia.Minun mielestäni niissä näyttää,näyttäisi olevan ET napattuna kameralla. Minulla ei ole tarpeeksi alan asiantuntemusta, joten ne pitäisi analysoida että voisi antaa niistä ammatillisen mielipiteensä. E-mailin lähettäjä USA:sta on aina ollut kiinnostunut UFO:ista-tunnistamattomista lentävistä lautasista- ja paranormaaleista ilmiöistä,kokemuksista jne”. TODELLISET X-FILET:SALAISET UFO X-KANSIOT Yhdysvalloissa saatiin julki (ainakin) useita kymmeniä tuhansia (yli 60.000-sivua!) sivua eri hallitusten toimisto elimiltä kuten CIA:lta- Keskustiedustelupalvelulta, FBI:ltä- Liittovaltion poliisilta, Yhdysvaltojen ilmavoimilta yms. todellisia julki tulleita X-files- Salaisia kansioita koskien ufokysymystä. Näitä saatiin julki vuonna 1977 FOIA:n (Freedom of information act:in-Tiedonjulkistamislain) nojalla ufojärjestöjen kuten Citizens against UFO security:n-Kansalaiset ufosalailua vastaan järjestön ansiosta. Ufo järjestöt saivat siis (osan) julkisiksi ufoja koskevista asiakirjoista. Silti punaleiman eli salaiseksi luokiteltuja ufo dokumentti asiakirjoja jäi runsaasti vielä julkistamatta. Julkaistut asiakirja dokumentit ovat yli 30-vuotta vanhoja eivätkä siis uhkana kansalliselle turvallisuudelle… Allekirjoittanut on saanut aitoja todellisia X-files- salaisia kansioita sekä (nyt jo lakkautetulta) Englannin Ufo magazine-lehden kautta että Yhdysvaltalaisen suuren ufo järjestön CUFOS:in- J. Allen Hynek center for ufo studiesin kautta. (Jonka perusti eläessään maailman kuuluimpiin ufotutkijoihin kuulunut Yhdysvaltalainen ufotutkija-ufologi, tiedemies tähtitieteilijä nimeltään J.Allen Hynek). PROJEKTI MERKKI:SIGN Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohta AMC- Air material command USA:n Dayton Ohiossa julkisti helmikuussa-1948 Yhdysvaltojen omaan ufotutkimukseen eli Projekti Sign- Merkki asiakirja ufodokumentin: ”Analyysi ja kuvaus tunnistamattomista lentävistä esineistä, joita on havaittu sekä Yhdysvalloissa että laajalti muuallakin. Siinä mm.todetaan että: vaikka mitään ehdottomia todisteita ei vielä ole saatavilla (siis kyseessä tuolloin1940-luvun lopulla julk.asiakirjan mukaan. Allekirjoittaneen huomautus!) UFO:jen todellisuudesta uuden tyyppisenä lentokoneena, ja että mitään ehdottomia todisteita ei saada ilman maahansyöksyneiden esineiden jäännösten tutkimista. Tarvitaan siis lisätodisteita kuten valokuvia, fyysisiä todisteita ja tutkahavaintoja.Osaan havainnoista on haettu selitystä ilmakehän luonnon omista ilmiöistä sekä astrofysiikan/ psykologian alalta mahdollisten normaali aistihavaintojen virheistä aina mahdollisiin ohjus, säähavaintopallo sekä erilaisiin lentokone tyyppeihin saakka. Edellisten lisäksi luonnollisista selityksistä ja virheiden aiheuttajia: erilaiset ilmakehän tutkimus laitteet, sotilas/ kaupallisten lentokoneiden lennot, erilaiset ammukset, pilailua harrastavat ja optisen harhan kokeneet. Psykologian tutkimuksia ovat suorittaneet näistä AMC:n – Aerolääketieteellinen laboratorio määrittelemään sen että mikä osa tapaus selostuksista perustuu todennäköisesti mielen-ja aistihavaintojen tekemiin virheisiin eli: ufohavainnoista suurin osa on ihmisten tekemiä havainto-virheitä. Asiakirja dokumentissa erillisenä mukana G.E.Valleyn, Tieteellisen neuvonantaja ryhmän jäsenen ja Yhdysvaltojen ilmavoimien johdon toimiston edustajan yhteenvetoa havainnoista. Hän toteaa mm. että ufohavainnot voidaan ryhmitellä seuraavasti: Ryhmä 1. Suurin osa havainnoista ovat päivä havaintoja metallisen kiekon kaltaisista esineistä. Niitä usein havaittu ryhminä, muodostelmina-ja joskus ne hohtavat. Ryhmä 2. Yöllä havaitut valot. Näitä havaitaan vähemmän ryhmänä. Myöskin nämä havaitut esineet hohtavat/ loistavat. Ryhmä 3. Rakettimaiset esineet kuten V-2 raketit. (Mukana viisi erilaista ryhmää lajiteltuna). Myöskin muutamat jos mitkään raportit viittaavat havaittujen esineiden pitävän mitään ääntä taikka radio häiriöitä. Myöskään mitään materiaalisia vaikutuksia tai fyysisiä vahinkoja havainnoille ei ole. (Paljon myöhemmin) raportissa todetaan havaittujen esineiden kenties olevan hallusinaatioita taikka psykologisia alkuperältään. Tämän tutkimista pidetään tärkeänä. Myös se viittaa joskus visuaalisen havainnon luotettavuuteen. Sitten haetaan mahdollisia selityksiä venäläisistä lentokoneista. Se olisi huolestuttava asia todetaan… Sitten todetan (avaruus alukset kohdassa) mm. että:moinen siviilisaatio on voinut havaita että meillä maassa on nyt atomipommit ja pitkälle kehitetyt raketit. Ihmiskunnan menneen historian valossa heidän tulisi olla huolissaan. Meidän tulisi näin ollen odottaa tämän kaltaisia vierailuita. PROJEKTI LAUTANEN:SAUCER Toinen virallinen Yhdysvaltojen sotilas tahon virallinen ufodokumentti asiakirja. (Päivättynä 27.huhtikuuta-1949) Kansallisen sotilas tiedonjulkistamis toimiston julkaisemana. (Välitön julkaisu lehdistölle) on nimeltään ”Projekti Saucer- Lautanen” vuosilta 1947-49. (Ilmailu materiaali johdon, Wright Pattersonin Ilmavoimien tukikohta Dayton, Ohio) tutkimus lentävistä lautasista. (Myöskin Yhdysvaltojen Ilmavoimien ohjesääntö no.200-2 josta myöhemmin käännös suomennustani sen sisällöstä totesi juuri em. Ilmavoimien tukikohdan analysoivan- tutkivan ufotapaukset…). Ensin asiakirjassa kuvaillaan kaikkien aikojen tunnetuinta ja ”nykyajan” ufotutkimuksessa aloittanutta liikennelentäjä Kenneth Arnoldin tekemää yhdeksän lentävän lautasen taikka UFO:n havaintoa Washingtonin osavaltiossa, jota sen ilmestyttyä julkisuuteen suhtauduttiin pääosin huvittuneen epäuskoisesti. (Mikäpä siis olisi muuttunut Kenneth Arnoldin tekemän lentolautasten havainnon jälkeenkään !?) Kenneth Arnold puolestaan piti kiinni näkemästään todeten siitä että:jos näkisi rakennuksenkin kokoisen esineen jatkossa niin hän ei sanoisi siitä enää sanaakaan… Lautas ”story”-kertomuksessa on mukana kysymysmerkeiksi jääneitä havainto tapauksia. Nämä EIVÄT ole vaaraksi kansalliselle turvallisuudelle. (Samoin todettiin myöskin Projekti Sign-Merkissä sekä Yhdyvaltojen ufo asiakirja ohjesäännössä no. 200-2:ssakin!) Myöskin vastaavanlaisia havaintoja on kuvailtu eri aikoina läpi vuosisatojen.Mukana onkin paljon sotilas henkilöiden tekemiä selittämättömiksi jääneitä havaintoja epätavallisista ilmiöistä joita he eivät ole osanneet selittää… Tämän laatuinen tapaus on mm. 7.tammikuuta1948 tunnistamatonta esinettä kuvattiin kuin: ”jäätelö tötterön osaa muistuttavana” Godmanin Ilmavoimien tukikohdassa Ft.Kentuckyssä useiden sotilas -ja siviili henkilöiden havainnoimana. Tukikohdasta myös lähetettiin neljä kansallisen turvallisuuden F-51 konetta tutkimaan havainto aluetta. Lennon johtaja Thomas F.Mantell otti yhteyttä lennonjohtoon esineestä: se on suoraan ylläni ja liikkuu yhä puolella omasta nopeudestani. Se näyttää metalliselta ja valtavan kokoiselta ilmoitti hän. Hän yritti jahdata F-52 koneellaan tätä esinettä. Viimeisen radioyhteyden jälkeen hänen ruumiinsa löydettiin Ft.Knoxin läheltä. Tutkijat esittivät hänen menehtyneen korkealla hapenpuuteeseen. Esinettä pidettiin planeetta Venuksena…Myöhemmät tutkimukset eivät tukeneet tätä teoriaa. Tätä pidetään Projekti Saucer-Lautasessa yhä ”tunnistamattomana” tapauksena. Asiakirja dokumentissa todetaan vastaavaanlaisia ufohavaintoja tulevan eri puolilta maailmaa mm.Alaskasta, Paraguaista, Tanskasta, Ruotsista, Norjasta sekä Hawajilta jne. Ensimmäinen luutnantti Robert W.Meyers kuudennesta kymmenennestä seitsemästä Lentuesiiven 18:sta hävittäjä ryhmästä Filippiinien saarella. (Huhtikuussa-1948) johti neljän F-47 hävittäjä koneen lentoa, kun hän havaitsi lentävä siipi/ puoli kuun muotoa muistuttavan tyyppisen hopean värisen tunnistamattoman ilmailu esineen noin kolmen mailin (reilun 4,5 kilometrin) päässä itsestään. Esine ei jättänyt suihkuvanaa jälkeensä. Ainutlaatuinen luku ”Lautasten kertomuksessa” tuli luutnantti George F.Gormanilta F-51 koneensa lennolta: Corman havaitsi mitä luuli ensiksi toisen koneen siipivaloksi. Hän kuuli ainoan alueella olevan koneen olevan Piper Cub merkkisen. Sen hän kykeni näkemään allaan. Hän ei havainnut mitään ulkorajaa liikkuvasta valosta joka välähti päälle ja pois. Myöskin hänen lisäkseen tämän salaperäisen esineen näki L.D. Jensen lentoaseman lennonvalvoja Fargossa. Hän katseli sitä kiikareillaan. Hän sanoi ettei voinut erottaa mitään muuta muotoa kuin mikä näytti olevan siipivalo hyvin nopeasti liikkuvasta esineestä. Myös asiakirja dokumentti esittää osan tapauksista johtuvan astronomisista- tähtitieteen tuntemista ilmiöistä: Tälläinen tapaus sattui (18.helmikuuta-1948) maahan syöksyneen meteoriitin tapauksesta aiheuttamista erilaisista väreistä ”lautasesta” ja räjähdystä muistuttavista äänistä kuten kuvaillaan tapahtuneen mm.rikkoutuneiden asukkaiden ikkunoiden muodossa yms. suurella alueella Kansasin, Nebruskan ja Okhlahoman osavaltioita. Myöskin vitsailijat ja väärentäjät ovat osana (vaikkakin vain pienenä osana)Projekti Saucer- Lautasta: yksi suurimmista tämän kaltaisista tapauksista oli kahden miehen Fred Chrismanin ja Harold A.Dahlin kertomus (kuuluisimman klassikko Kenneth Arnoldin ufohavainnon aikoihin) kuuden kiekko esineen havainnostaan veneensä yläpuolella:he näet väittiävät esineen kappaleiden tappaneen heidän koiransa. He yrittivät myydä tarinaansa eräälle lehdelle Chikagon Seikkailu nimeltään. Lehti otti puolestaan yhteyttä Kenneth Arnoldiin tapauksen aitouden selvittämiseksi…Tapausta tutkivat armeija tiedustelun edustajat lopulta totesivat sen tapaus kertomuksen huijaukseksi. Asiakirja dokumentit lopussa todetaan mm. (yhteenvetona) että monet havainnoista ovat pätevien ja ilmeisesti luotettavien todistajien raportoimia. Kuitenkin jokaisessa tapauksessa on mukana epätyydyttäviä piirteitä kuten havaitun esineen havainto ajan lyhyys, havaitsijan pitkä välimatka, valokuvien vähyys, kuvauksen vähäinen tieto jne. Monet ilmailu havainnoista on positiivisesti tunnistettu: mm.meteoriitit, säähavaintopallot, (ja tästä kuuluisin esimerkki on Roswellin kesän- 1947 ufon maahansyöksy tapaus, jota virallisesti pidetään säähavaintopallon virhe havaintona!) lentävät linnut, erilaiset testi laitteet jne. Kuitenkin osan havainnoista selvitys on yhä Projekti Saucer- Lautasen tehtävä: Lautaset eivät ole vitsi eivätkä toisaalta huolenaihe kansakunnalle. Jotkut näistä ufohavainto tapauksista jäävät yhä kysymys merkeiksi… MIELENKIINTOISIMPIIN KUULUVA UFO ASIAKIRJA DOKUMENTTI: YHDYSVALTOJEN ILMAVOIMIEN OHJESÄÄNTÖ NO. 200-2 VUODELTA-1954 Yhdysvaltojen Ilmavoimien osasto, Washington. Ohjesääntö o 200-2 (elokuu 1954). Tunnistamattomien lentävien esineiden UFO:jen (taikka kuten asiakirjassa lyhennetään :UFOB:ien- unidentified flying object- tunnistamaton lentävä esine) raportointi ilmavoimissa. Mielestäni tähän astisista julkaistuista virallisista ufo dokumentti asiakirjoista laajin, paras ja todistusvoimaisin että Yhdysvaltojen armeija täysin tietää UFO:jen todella olemassa olemassa ja todellisia tosia on kyseessä oleva asiakirja: dokumentin tarkoituksena luoda sääntöjä tiedon ja todisteiden raportoimiseksi UFO:ista ja vastuusta tätä koskein ilmavoimien piirissä. UFO:jen- (taikka kuten asiakirjassa lyhennetään: UFOB:ien)tunnistamattomien lentävien esineiden määrittely tämän yhdysvaltojen Ilmavoimien asiakirjan mukaan:sellaiseksi katsotaan ilmailu esine joka aerodynaamisilta ominaisuuksiltaan taikka epätavallisten piirteidensä vuoksi ei muistuta mitään tuntemaamme lentokone-taikka ohjus tyyppiä tai jota ei voida positiivisesti tunnistaa familiaariseksi-omaksi tuntemaksemme esineeksi kuten mm.säähavaintopallot, tähtitaivaan ilmiöt jne. Yhdysvaltojen kiinnostus UFO:ihin on kaksinainen:toisaalta mahdollisena uhkana Yhdysvaltoja vastaan. Tälläistä uhkaa ei ole todettu. Kuitenkin mahdollisesti uutta ilmailu esinettä taikka ohjusta voidaan pitää UFO:na. Myös teknisesti sanotaan hyvän selityksen puuttuvan osassa raportoituja havaintoja. Ilmavoimien sanotaan keräävän ja analysoivan raportteja kunnes kaikki on tyydyttävästi selvitetty. Vastuullisuudesta:ilmavoimien komentajat raportoivat kaikki tietonsa ja todisteet jotka voivat tulla heidän tietoonsa. Myöskin muilta lähteiltä kuten palveluilta ja siviileiltä saadut. Analysoinnista: Ilmailutekninen tiedustelu keskus (Air material command- Atic eli Wright-Pattersonin Yhdysvaltojen Ilmavoimien tukikohta Dayton, Ohio:ssa) analysoi ja arvioi kaiken UFO:ista saadun tiedon. (Myöskin muista maista saadut). Tässä asiakirjassa sanotaan usein säähavaintopallojen olevan havainto selitysksenä. Myös kehoitetaan ottamaan yhteys paikalliseen astronomi- tähtitieteilijään sen selvittämiseksi, voisiko kyseessä olla jokin tähtitaivaan tunnettu ilmiö sekä yhteys henkilöön, jolla on tietoa kokeellisista epätavallisista lentokoneista taikka raketti-ja ohjus laukaisuista. Yhteydenotto paikalliseen sotilas tai siviili säätieteilijään sen tiedon saamiseksi, josko kyse olisi säähavaintopallon jäljistä alueella, koska nämä ovat usein havaintojen syynä taikka epätavalliset tähtitieteen- astronomian ilmiöt. Yhteydenotto sotilas-ja siviili lennonvalvojiin, josko syynä olisi tunnistamatta jääneestä tunnetusta lentokoneesta sekä yhteys henkilöihin, joilla voisi olla tietoa kokeellisista epätavalliset piirteet omaavasta lentokoneesta, raketeista, ohjatuista raketti laukaisuista jne. kyseessä olevalla alueella. Myöskin mm.havainto paikan säätilaa koskevat mahdolliset epätavallisetkin piirteet huomioon otettava sekä alueen ilmailu liikenne taikka laukaistut säähavaintopallot jotka voivat mahdollisesti selittää havainnon. Ufo raporttiin tulee kuvailla mm.esineen tai esineiden kuvaus, muoto, koko tunnettuihin esineisiin verraten, väri, ääni, esineen-tai esineiden kulku reitti, mikä kiinnitti ensiksi havaitsijan huomion, esineen tai esineiden katoamistapa näkyvistä, mahdolliset käytetyt optiset apuvälineet kuten kiikarit, havainnon aika ja paikka jne. Myöskin tukikohdan komentajan tulee välittää kaikki todisteet ja tiedon raportoiduista ufohavainnoista jotka saatu muilta palveluilta, hallituksen agenteilta ja siviili lähteistäkin sekä tehdä kaikki mahdollinen havainnon selvittämiseksi. Asiakirja dokumentin allekirjoitus: Nathan F.Twining, Yhdysvaltojen Ilmavoimien päällikkö. (Myös kyseinen sotilas henkilö Nathan Twining mainitaan useissa eri ufo asiakirjoissa puoltaen mm. yhdessä ”ufoja todellisena eikä kuviteltuna ilmiönä” kirjoittajan huom.).Toinen allekirjoitus: KE.Thiebaus, Yhdysvaltojen ilmavoimien kernaali. (Ilmailu-adjutantti). Lisäksi muutettu ohjesääntö no 200-2 A. (30.maaliskuuta-1954) koskien ufokysymystä: Siinä todetaan mm. (tietyn tahon) valmistelevan lopullisen raportin ja saadun tiedon analyysi tutkimuksen. Kun havainto sisältää tiedustelun kannalta merkittävää tietoa, niin toimittaa siitä Washington D.C:n raportti kopio sekä kielletään ilmavoimien henkilöä ottamasta yhteyttä yksilöihin ufotapauksissa. Heitä kielletään myöskin keskustelemasta operaatioistaan siihen kuulumattomien henkilöiden kanssa ja sittenkin ”need to know- tarve tietää” periaatteiden mukaisesti. Sitten asiakirjassa sanotaan että:tämä ohjesääntö perustaa UFO-ohjelman tutkimaan-ja analysoimaan UFO:ja Yhdysvaltojen yllä. Sellainen tutkimus ja analyysi on suorassa yhteydessä ilmavoimien vastuuseen Yhdysvaltojen puolustamiseen. Tämä ohjelma käsittää ilmapuolustuksessa: havainnoinnin, tunnistamisen, väliin menon ja tuhoamisen tämän ohjesäännön koskien kaikkia komentajia. Ilmapuolustus johto on vastuullinen raportoida ”tuntemattomista” lentokoneista joita ei raportoida UFO:ina tässä ohje-säännössä. Sitten asiakirja puhuu erilaisista tavoista kuten kameran käyttö, tutkahavainnot jne. ufohavainnoista arvokkaan tiedon saamiseksi sekä tarkat tiedot halutaan käytetyn kameran eri ominaisuuksista jne. Myöskin asiakirjassa materiaalisiakin ohjeita: Ilmavoimien saama epäilty tai todellinen ufomateriaali turvattava säilöön tavalla, että sen tutkimusarvo ei vähene tiedustelun tutkimuksessa ja analysoinnissa. Puhe yksilöiden usein UFO raporttiensa osana toimittamista valokuvista, filmeistä ja negatiiveista. Kaikki alkuperäiset toimitetut materiaalit palautetaan yksilölle ilmavoimien tarvittavien analyysien, tutkimusten ja kopioimisen jälkeen asiakirjassa lukee myöskin kiinnostavasti! Yleisesti uforaportteja saadaan kahdesta lähteestä: siviili (mm.yksityiset ja ammatti lentäjät) sekä sotilaslähteistä(kuten pilotit, tutkan valvojat yms)sekä yleensä siviileiltä saadut ufo raportit. (Asiakirja dokumentin allekirjoittanut :Curtis R.LeMay, henkilöstäpäällikkö). MAJESTIC 12:STA, ROSWELLIN MAAHANSYÖKSY TAPAUKSEN LUKUISIA ERI ASIAKIRJOJA MJ-12 (taikka Majic/ Majestic-12-ryhmä) johon kuului lukuisia korkea-arvoisia tiedemiehiä, sotilashenkilöitä oletettavasti perusti Yhdysvaltojen ex-presidentti Harry S.Truman lukuisten ufohavaintojen jälkeen sekä kuuluisimman klassikko väitellyimmän UFO:n- lentävän lautasen väitetyn maahansyöksy tapauksen jälkeen Uudessa-Meksikossa (2.7.1947) on ilmeisesti ollut olemassa: Tästä ufotutkimuksesta maailma sai ensi kertaa tietää vuonna 1987 julkaistun 8-sivuisen mittaisen ufodokumentti asiakirjan myötä. Silloisen yhdysvaltojen ex-presidentti Harry S.Trumanille(24.syyskuuta-1947) suoraan -ja ainoastaan vastuussa olevan ufotutkimus ryhmän perustaminen Harry S.Trumanin allekirjoittamana ja ”auktorisoimana” (päivä määrällä 18.marraskuuta-1952):yhteenveto presidentti Eisenhowerille. Tämä huippu salaiseksi julistettu Majictai MJ-12, Majestic ufotutkimus ryhmän silmille ainoastaan tarkoitettu asiakirja dokumentti esittää Roswellin maahansyöksy tapauksessa maahansyöksyneen UFO-aluksen sekä neljän ihmisen kaltaisen kuolleen EBE-olennon. (EBE-extraterrestial biological entity`s- maapallon ulkopuolinen biologinen entiteetti kokonaisuus)salaista-ja tieteellistä haltuunotto-operaatiota sekä tehokkaana peitetarinana ”vain harhautunutta säähavaintopalloa” luonnollisena selitysmallina sille maahansyöksy tapaukselle…(Alkuperäisessä Roswellin kaupungin paikallislehdessä puhuttiin nimenomaan lentävän lautasen taikka kiekon haltuunotosta, joka todella muuttui luonnolliseksi selitykseksi heti miten myöhemmin lehdessä. Silti reilut sata henkilöä aina korkeimpiin sotilas henkilöihin saakka ovat olleet puolesta puhumassa ja todistamassa ”Roswellin tapausta” UFO:n- lentävän lautasen maahansyöksy tapauksena…! (Vastaavanlaisen UFO-aluksen sanotaan kyseessä olevassa kiistellyssä asiakirja-ufodokumentissa maahansyöksyneen päivä määrällä 6.joulukuuta-1950 korkealla nopeudella Yhdysvaltojen Teksasin El Indion Guarroran alueella Mekikon puolella). Siis myöskin tämäkin tapaus mainitaan nk.MJ-12-Majic taikka Majestic-12 ufotutkimus ryhmän nimellä Roswellin maahansyöksy tapausta käsittelevässä asiakirjassa…Roswellin väitetyn yhden taikka ? kahden erillisen yhtä aikaa Meksikon Uuden-meksikon alueella maahansyöksyneen ufotapauksen, maahansyöksyn ajankohdan sanotaan virallisesti olleen päivämäärällä 2.7.1947 keskellä keski-kesän ajankohdan jo reilun puolen vuosisadan takaa ajassamme taakse päin mennen historian kirjoituksessa ja kirjoituksessa… LISÄÄ UFO ASIAKIRJOJA ROSWELLIN TAPAUKSESTA! Samalta aikakaudelta tästä Roswellin maahansyöksy tapauksesta UFO:na kertoo reilut sata sivua uusia ufodokumentti asiakirjoja joita isä-poika ufotutkija pari Robert & Ryan Wood nimiltään toivat julki lokakuussa-1998 Ufo kongressin yhteydessä USA:n Connecticutin osavaltiossa. Näiden ufodokumenttien lähteenä mainitaan Timothy Cooper niminen ufotutkija. (Jolta ne on saatu). Hän puolestaan sai ne asiakirjat jo kuolleelta ”Cantwheel`nimiseltä henkilöltä. Näitä uusia ”MJ-12-Majestic-12 ufotutkimus ryhmän ufoasikirja dokumentteja on lähetetty useille ufotutkijoille tutkittavaksi. (Kaikista eniten Roswellin maahansyöksy tapauksen puolesta puhuja on kanadalainen ydinfyysikko, ufotutkija Stanton T.Friedman. Hän pitää esimerkiksi alkuperäisiä ufoasiakirjoja Roswellin tapaukseen liittyen aitoina kuten ”todennäköisesti” näitä uusiakin esille tulleita samoin. Suurin osa ufotutkijoista puolestaan pitää näitä kaikkia asiakirja dokumentteja suorita väärennöksinä…Asiakirjat julkaisi netin kautta (25.marraskuuta-1998) Herra Joseph P.Firmage. (Kansainvälisen Avaruus tieteiden organisaation perustaja jäsen). Myöskin hän on julkaissut nämä asiakirjat kirjassa nimeltään: ”The Truth-Totuus”. Herra Firmage pitää näiden asiakirja dokumenttien sisältöä valtavan tärkeänä ja ne toimitettiinkin myös Yhdysvaltojen medialle tuolloin… MUISTA ROSWELLIN TAPAUKSEN ASIAKIRJOISTA Näiden uusien esille tulleiden ufoasiakirja- dokumenttien sisältö on merkittävä: Huippu salaiseksi luokitellussa ”Kenttä määräyksessä no 862 määrätään henkilö IPU:sta- Interplanetary phenomena unitista-Interplanetaarisesta ilmiö yksiköstä lähtemään tutkimaan Uuden-Meksikon heinäkuun-1947 alussa sattunutta maahansyöksyn tapausta josta em.yksikkö IPU lähetti raporttinsa:epätavallisista maahan pudonneista esineistä. Dokumentti asiakirjassa lähetetään jälleen ystävämme eli tuon aikakauden merkittävä sotilas henkilö nimi Nathan F.Twining tutkimaan paikan päälle itse maahansyöksyä.Lähettämässään raportissa hän kuvailee maahansyöksynyttä-ja mahdollisesti atomimoottoreilla varustettua UFO:a- tunnistamatonta lentävää esinettä. MERKITTÄVÄSTÄ MAJESTIC UFOTUTKIMUS RYHMÄN UFOASIAKIRJASTA:SOM 1-01:STÄ Mielestäni kuitenkin (pisin ja mielenkiinoisin) näistä Uuden-Meksikon alku kesän-1947 maahansyöksyä koskevista asiakirja dokumenteista on ”Erikois operaatioiden opas 1-01 eli lyhyesti: SOM 101”: ”Maan ulkopuolisten olentojen ja tekniikan haltuunotto” huippu salainen-Majicin silmille ainoastaan tarkoitettu asiakirja dokumentti: Ufotutkijat saivat postitse tämän asiakirjan filmatun kopion. Yhdestä kohtaa sitä ei saatu kehitettyä ja tulostettua. Tämä 32-sivuinen dokumentti asiakirja alkaa seuraavasti varoituksella:Varoitus!Tämä on huippu salainen- Majicin silmille ainoastaan tarkoitettu asiakirja sisältäen Yhdysvaltojen kansalliselle turvallisuudelle arkaluontoista aineistoa. Siihen pääsevät tutustumaan vain Majic-12 turvallisuus luokituksen omaavat henkilöt. Ei-auktorisoiduille henkilöille taas tämän asiakirjan käyttö on kielletty kansallisen lain mukaisesti”. Majestic tai MJ-12- ufotutkimus ryhmän tarkoituksena mm. seuraava:avaruuden olentojen ja näiden jäänteiden haltuunotto. Sitten asiakirja toteaa (Maapallon ulkopuoliset biologiset olennot) luvussaan mm. seuraavasti: missään olosuhteissa suuren yleisön ei anneta tietää näiden olentojen olemassaolosta. Hallituksen virallinen politiikka on, että näitä olentoja ei ole (ja kuten ei koko MJ-12 tai Majestic ufotutkimus ryhmääkään!) olemassa. Näiden olentojen ja esineiden tutkiminen on kiellettyä eri kansallisilta toimistoilta. Sittemmin asiakirjassa (Projektin tarkoitus) luvussa todetaan MJ-12 ryhmän suhtautuvan hyvin vakavasti UFO:jen, maapallon ulkopuoliseen tekniikkaan ja EBE-maapallon ulkopuolisiin avaruuden olentoihin. Asia luokitellaan kaikkein korkeimpaan kansallisen turvallisuuden luokkaan. Medialle ei anneta mitään tietoja asiasta. (Lehdistö pimentö) kappaleessa puolestaan todetaan että:jos ufotodistaja on ottanut yhteyttä lehdistöön, niin tulee välttämättömäksi mitätöidä heidät joko esittelemällä heidän sekoittaneen luonnollisesti selitettävät tapahtumat, olevan hysterian tai hallusinaation uhreja taikka muuten vain väärentäjiä…Myöskin pohditaan ajatusta em. kaltaisen maapallon ulkopuolisen tekniikan vaarasta joutua ei-ystävällisten maiden käsiin… KAKSI ERILAISTA EBE-AVARUUS OLENTOA Asiakirjassa kuvaillaan kahta erilaista eri tyyppistä EBE-olentoa: EBE 1:n muistuttavan oman rotumme itämaisiin edustajiin kauempaa katsottuna sekoitettavan näköistä kaltaistamme tietyn tyyppisen kalpean keltaisen ihon omaavaa rotua ja toisena sinertävä harmaa ihoista ja isosilmäistä EBE- 2 avaruuden olento rotua. OHJEET AVARUUDEN EBE-OLENTOJEN HALTUUNOTOSTA Myöskin mm.yksityiskohtaiset toimintaohjeet maan ulkopuolisten haltuunotosta annettu eli pakkaamisesta, elävien taikka kuolleiden EBE-olentojen käsittelystä/ ambulanssi kuljetuksina sotilas tukikohdista jne. Mielenkiintoista tässä yhteydessä on todeta, että Bob Lazar niminen tiedemies ja fyysikko, joka ensimmäisenä paljasti ”keskellä ei mitään” jossain päin Nevadan autiomaata olevan huippu salaisen ja hyvin visusti ulkopuolisilta sujetun sotilas tukikohta paikan Area 51:n taikka S-4 alueella olevan sekä EBE- olentoja että UFO-aluksia haltuunotettuina (yhteensä yhdeksän kappaletta erilaisia ja eri kunnossakin olevia) ja tutkittavina Alien Tegnology Centerillä- Muukalais teknisessä keskuksessa. Vaikkakin tämän em.asiakirjan lopullinen aitous vahvistus puutuukin, niin se joidenkin mukaan vaikuttaa ihan aidolta tutkijapari Woodsien mukaan. (Myöskin Yhdysvaltojen ilmavoimissa toiminut henkilö nimeltään Rick A.Davis on hyvin vakuuttunut SOM 1-01 ufodokumentti asiakirjan aitouden puolesta:koska teknisten määräysten systeemistä oltu tietoisia joka on ilmavoimien käytössä. Ufotutkijat puolestaan ovat saaneet selville että tämä sensaatiomainen asiakirja dokumentti on painettu vuonna 1954. HUIPPU LUOKA TIEDEMIES, TRi.MICHAEL WOLF Yhdysvaltalainen tri.Michael Wolf (Uuden-Englannin Kehittyneen tutkimuksen emeritus professori, New Yorkin tiedeakatemian jäsen yms.muutakin vielä!) puolestaan esitti henkilökohtaisesti olleensa tekemisissä sensaatiomaisen julkaisemansa kirjan:The Catchers of heaven- Taivaan nappaajat”mukaan avaruuden muukalaisolentojen kanssa huippu salaisella Nevadan autiomaan Area 51:llä, Alue-51:llä jossa väitteiden mukaan on säilöttynä paitsi UFO-aluksia niin myöskin avaruuden humanoidi olentoja. Yhdysvaltojen hallituksen tiedemies vakuuttaa UFO:jen olevan totta:katsoin suoraan nk.Grey-tyyppistä harmaata avaruuden olentoa. Sanojen muotoileminenkin oli vaikeata, koska heidän kulttuurinsa on niin totaalisesti erilainen:esimerkkinä tästä heidän planeetallaan sääilmiöt ovat kontrolloituja toisin kuin täällä satunnaisina esiintyvinä. Toinen olento tyyppi on ”oranssin värinen. Sitten tulevat nk. harmaat Grey-tyyppiset avaruuden olennot eli nk.sieppaajat” sekä nk.Nordic-tyyppiset muukalaiset eli nk.pohjoismaalaisen näköiset vaaleat olennot. Oranssi tyyppinen olento oli väriltään pinkin ja ruskean värinen sekä tämän lisäksi vielä oranssia väriä mukana. Grey-tyypin muukalaisilla on puolestaan harmaa iho ja neljä sormea…Kohtaamani Grey-tyypin harmaat olennot puolestaan on delffiinin kaltainen iho ja persoonallisuus joka käy yhteen…Psyykkiset toiminnat ovat aivan delffiinin kaltaiset: he haluavat tulla kosketelluiksi ja rakastetuiksi. (Kuten me ihmisetkin -toki näin jokainen meistä!) ANONYYMI-SALANIMELLÄ JULKAISTUN VÄITETYN AVARUUDEN OLENNON VIDEOKUVA NAUHOITE HUIPPU SALAISELTA SOTILAS TUKIKOHDASTA YHDYSVALTOJEN:AREA 51:LTÄ-ALUE 51:LTÄ Anonyymi- salanimellä esiintynyt henkilö tuli julkisuuteen Yhdysvalloissa vuonna 1994 väittäen mm. olleensa töissä huippu salaisella Nevadan autiomaassa sijaitsevalla Area 51:llä-Alue 51:llä taikka Dreamlandilla tai Alien Teknology Centerillä ja saaneensa itselleen video nauhan elävää ja liikkuvaa avaruuden isopäistä ja silmäistä olentoa esittävästä video nauha tallenteesta median kautta sen julkaisseena: siinä videolla näkyy parin minuutin mittaisessa (pimeässä tai hyvin hämärässä huoneessa) oleva ja liikkuva tyypillinen ET-avaruus olento joka liikuttaa itseään. Yhdessä vaiheessa videon kuvausta se kutsuu telepaattisesti eli mielensä voimalla lääkintä henkilökunnan itseään hoitamaan. Osa erikois tehosteiden tuntijoista piti nauhaa erittäin hyvin tehtynä ja vakuuttavana ja osaa taas selvänä ”nukkea” yms. esittävänä tehtynä väärennöksenä…Näin se on ja tulee aina olemaankin mielestäni olemaan ufo/ET-maapallon ulkopuolisten todellisten, oikeiden ja aitojen todisteiden, todistuskappaleiden kanssa osa hyväksyy ja uskoo, osa ei ja osa kieltää kokonaan asian tai ohittaa sen vähintään kevyellä ”nk.olan kohautuksella…”Mutta ja niin on kuitenkin ja aina ollut, oleva maailmamme meno ja meininki täällä maanpäällä enemmän taikka vähemmän ja kai ikuisesti niin juuri… MEKSIKOSSA FILMATUSTA VÄITETYSTÄ AVARUUDEN OLENTO FILMISTÄ Samana vuonna Meksikossa tapahtui todistajalle jotain ainutlaatuista video kameransa kanssa. Valtavan kokoisen 50-60-metrisen UFO-aluksen havainnon jälkeen (päivämäärän: 15.-16.syyskuuta-1994 välisenä aikana) kotirouva nauhoitti itsevalaisevan avaruuden humanoidi olennon antennit päässä ja sillä oli iso päärynän muotoinen pää muodoltaan! Myöskin sen kasvon muodot ja silmät ja suukin ovat video kuvissa näkyvillä.Valtavan kokoisen 50-60-metrisen UFO-aluksen havainnon jälkeen naisen videonauhalla kuuluu kommentteja: se on henkilö ja se katsoo minua…kuinka ruma…hyvä luoja anna minulle anteeksi…se on menninkäinen, menninkäinen. Se menee se menee… UFO DOKUMENTTI HEINÄKUULTA-1947 FBI- Liittovaltion poliisi, Dallas (8.7.1947) päivätyssä ”Lentävät kiekot” asiakirjassa puolestaan ”kiireellisenä” kerrotaan tämän toimiston saaneen tiedon että esine joka esitettiin olevan lentävän kiekon saatiin haltuun lähellä Roswellia Uudessa-Meksikossa tänään.Kiekko oli tuettu pallolla kaapelilla”. Myöhemmin pidettiin että löydetty esine muistuttaisi korkean ilmakehän säähavaintopalloa tutka heijastimen kanssa. Mutta että puhelin keskustelu heidän toimistonsa kanssa ja Wright Fieldin kanssa ei (mustattu sensuroitu sana kohta) tue tätä uskomusta. Tieto toimitettiin tälle toimistolle tapaukse kansallisen kiinnostuksen vuoksi. Tosiasia fakta että Kansallinen lähetys yhtiö, yhdistynyt lehdistö ja muut yrittäneet murtaa tarinan kiekon sijainnista tänään. (mustattu-sensuroitu sanakohta). Pyyntö Wright Fieldille neuvoa Cincinatti toimiston tutkimuksen tuloksista. Ei enempiä tutkimuksia suoritettu. UFO DOKUMENTTI ASIAKIRJOJA 1940-LUVUN PUOLI VÄLIN JÄLKEEN (Luultavasti tunnetuimpana deklassivoitu eli julkituotu sotilas asiakirja dokumentti Air Material Commandin- AMC:n Ilmailu materiaali johdon johtaja,kenraali Nathana Twiningin kirje (23.syyskuuta-1947). Hän kirjoittaa siinä mm.seuraavasti UFO:jen todellisuuden puolesta: Mielipide on että raportoitu ilmiö on jotakin todellisuutta eikä kuviteellinen- fiktiivinen fiktionaalinen. On kiekon muotoisia esineitä, joissa metallimainen tai valoa heijastava pinta, pyöreitä tai elipsisiä muodoltaan, litteitä pohjastaan ja kupu päällä. Toinen aito ufoasiakirja dokumentti on puolestaan Ilmailu tiedustelun raportti no.100-203-79:analyysi lentävien esineiden havainnoista Yhdysvalloissa (10.joulukuuta- 1948). Siinä esitellään joukko hyvin luotettavia ufohavaintoja: Sen ovat allekirjoittaneet sekä Yhdysvaltojen Ilmavoimien johto etä laivaston tiedustelu. Siinä on mukana yli kaksikymmentä luotettavaa havaintoa UFO:jen todellisuudesta: Tästä yhtenä esimerkkinä (huhtikuussa-1947) Ricmondin, Virginian osavaltion säähavainto aseman kaksi työntekijää raportoivat oudon metallimaisen kiekon havainnosta kolmeen eri otteeseen. (Muodoltaan se oli kuten aiemmin mainitussa sotilas kenraali, johtaja Nathan Twiningin kuvauksessa!) FBI:n- Liittovaltion poliisin. (25.syyskuuta-1949) asiakirjassa herrasmies kirjoittaa:tänä iltapäivänä sattui tapaus josta harkintani jälkeen tunsin tarpeen raportoida. En halua mitään julkisuutta sitä koskien. Jos koette sen FBI:lle- Liittovaltion poliisille erittäin kiinnostavaksi, niin ilmoittakaa siitä. Havaitsija kertoo olleensa lentämässä Clark Fieldistä Parkersburgiin kyseisenä iltapäivänä, kun hän huomasi kirkkaan keltaisen värisen esineen tulevan suoraan kohti häntä. Sen nopeus oli sellainen että se kulki ohitseni sekunneissa. Siinä ei näkynyt mitään siipiä eikä näkyvää työntövoima järjestelmää eikä esim.mitään näkyvää savua tai muita jälkiä. Tämä keltainen esine oli hyvin terävä piirteinen ja selvärajainen tummasta vihreästä taustasta johtuen” . Toisessa muistiossa Turvallisuus virkailija Ocema Tiger Field lentävistä kiekoista. (24.heinäkuuta-1947) käsittelee 38-vuotiasta naimisissa olevaa ja yhden lapsen perheellistä ja yksityisen lentolupan omaavaa kohde henkilöä, joka kovasti tutkinut elekroniikkaa jne. Hän kertoo nähneensä 17.ja 21.toukokuuta-1947 välisinä päivinä pieneksi lentokoneeksi uskomansa esineen, joka esiintyi juuri kuun nousun horisonttiin aikana. Sitten hän totesi sen ei-konventionaalisen tyyppiseksi lentokoneeksi . Se esiintyi ensin elipsin muotoisena. Lähemmäksi tullessaan se näytti täysin pyöreän muotoiselta ja litteältä. Hänestä se näytti aivan kiekon muotoiselta. Esine oli hänen näkyvissä parikymmentä sekuntia kulkien nopeudella jonka hän arvioi olevan kolmen kertaisen lentokoneeseen verrattuna. Toinen FBI:n- Liittovaltion poliisin johtajan asiakirja (4.syyskuuta-1947) Lentävistä kiekoista käsittelee ”Morning News” sanomalehden 8.heinäkuuta-1947 artikkelia, jossa lentokone pilotti kertoo viimeisten kymmenen kuukauden aikana nähneensä kahdesti lentäviä kiekkoja. Tätä silminnäkijää (herra Wenyonia) haastatellessa hänen oikeaksi nimekseen paljastui Horace P.Wehyon. Hän kertoi olleensa lentokone pilotti arviolta kolmekymmentä vuotta. Syyskuussa-1946 hän esitti tuhannen jalan korkeudessa lentäessään kaksi tai kolme mailia Rehoboth rannasta kohdanneensa suurella nopeudella liikkuvan esineen. Myöskin hän esitti kohdanneensa samaisen esineen lokakuussa-1946. Myöskin hän kertoi raportoineensa tietonsa Siviili-ilmailun viranomaisille. Yhdysvaltojen hallituksen (Toimisto virasto muistio) päivättynä 7.10.1947 käsittelee lentäviä kiekkoja: ”Armeijan edustajat vakuuttavat tarvetta kaikin tavoin selvittää ja `ajaa alas`ja pois tiedot siitä että ovatko lentävät kiekot tosiasia ja oppia kaikki mahdollinen niistä. Ilmailu tiedustelun sanotaan aettaneen tiedemiehensä selvittämäään voiko vaiko ei moinen ilmiö todella esiintyä ja olla taivaallisen ilmiön. Myöskin asiakirjassa pohdittiin mahdollisuutta sille, että josko ensimmäiset raportit lentävistä kiekoista voisivat olla julkisuutta kaipaavilta henkilöiltä tai poliittisista syistä johtuvia. Sitten todetaan että jos asia olisi niin kyseessä olevat havainnot voisivat olla massahysterian tuotetta. Myöskin esitetään ensimmäisten havaintojen olevan mahdollisesti kommunismi politiikkaan sympatioita osoittavia määränään aiheuttaa hysteriaa ja pelkoa salaista Venäjän asetta kohtaan… Myöskin asiakirja toteaa että on selvitettävä ovatko lentäviä kiekkoja esin nähneet vakuuttavia lausunnoissaan…Asiakirjan lopuksi puhutaan toimenpiteistä tunnistaa ja kumota tämä asia sekä että FBI:n- Liittovaltion poliisin ei tule osallistua tutkimuksiin koskapa on huomattu, että suuri osa väitetyistä kiekko havainnoista on todettu huijauksiksi… Yhdysvaltojen hallituksen oma (Toimisto virasto muistio päivättynä 31.maaliskuuta-1950) FBI:n- Liittovaltion poliisin johtajalle osoitettuna käsittelee puolestaan erään henkilön tietävän jonkun ”mystisestä herra X:stä” ja Californian osavaltion Mojova autiomaan kiekon lähes tuhoutumattomasta metallista valmistetun lentävän kiekon maahan laskeutumisesta ja siinä olleista ihmistä muistuttavista kuolleista olennoista. Tästä tämä henkilö oli puhunut niin vakuuttavasti että väitti saaneensa Washington DC:stä ja FBI:n- Liittovaltion poliisilta puheluita joissa häntä pyydettiin pitämään asiat omana tietonaan… Pentagonin erikois tutkimusten johtajalle. (10-heinäkuuta-1953) FBI:n- Liittovaltion poliisin johtaja John Edgar Hooverilta osoitettuna Erikois tutkimusten johtajalle Pentagonin Washington DC:n asiakirjassa käsitellään lentävän lautasen maahansyöksy tapausta, jossa Georgian osavaltiossa tietyllä valtatiellä matkalla olleesta autosta kolme henkilöä kohtasivat kolme pientä eläintä, joiden he uskoiv
15 07 2008
Kimmo Hätinen

Myöskin sain -ja hain ollessani 21-vuoden ikäinen tuolloin talvella-1993 varmaankin marraskuun aikana ja puolella ihan tavallisesta ei-digitaalisten valokuvien ja kameran filmin/negatiivin kehityksestä Järvenpään Kodak valokuva liikkeestä hyvin erikoisia ”hahmo” valokuvia joissa useamman kuin yhden mielestä (!) näkyy ikään kuin valo-energia-hahmo kuvissa. Nämä on nyt myös julkaistu suomalaisella alan saitillakin ohessa olevalla netti osoiteessa. Sieltä löytyvät ne ”ihme” valokuvani. Mielestäni ”paras” kommentti näistä ”hahmo” erikoisista valokuvistani on ollut paranormaaliplogi. saitti sivustolla netissä että: ”Voi juma…oletteko te ihan tosissanne siellä? Että oikein oikea E.T. tuli napattua kameralla. Ei paha!” (Siellä sivustolla kun on myös interaktiivinen palaute eli kommentointi mahdollisuuskin mukana). Suomalaisen rajatiedon ”alan saitin” eli paranormaaliplogin lisäksi myöskin USA:laisella ”alan saitilla” eli netti sivustolla eli http://www.UfoDigest.com:issa sen vanhassa tammikuun-08 lopulla julkastussa ufokontaktihenkilön englannin kielisessä haastattelussani on myös julkaistu (!) toinen erikoinen, vaille selitystä jäänyt-ja jäävä valoa hohtava ja säteilevä hahmo taikka valo-oleento valokuvanikin yhdessä oman kasvokuvani ja nimeni keralla terveisillä Suomesta…Useampi henkilö aina omista vanhemmistani lähtien sekä valokuva liikkeen ”ammattilaisiin” myyjiin saakka ovat ainakin jonkin ”hahmon” näkyvät valokuvissani.

Myöskin osa suomalaisella koko ajan kehittyvällä ”alan saitilla” on palaute kommenteissa osa suorastaan viittaus maapallon ulkopuoliseen avaruusolentoon ja vierailijaan asti…!Luonnollisesti suuri osa ja monet ovat myöskin yrittäneet turhaan ja epätoivoisesti etsiä jotain ”luonnollista” taikka muuta kuin ET-kuvia yms. aineistostani eli julkisesti esittämistäni valokuva todisteista ufo ja alien kontakteistani…Kova äänisin näistä on ollut Suomen tunnetuimpiin kuuluva nk.”ufologi” ja kaupungin arkkitehti.ufotutkija Tapani Koivula netissäkin alan paranormaaliplogi sivustolla kommentoiden muka jotenkin ”luonnollisin selityksin” pois yrittäen miettiä ja selittää kaikin tavoin ainutlaatuisia ja kertaisia valokuviani talvelta-93. Tuolloin olin siis 21-vuotias nuori mies kun loka tai marraskuussa-93 tulivat esille ”hahmo” kuvani kaikista tavanomaisista muista kotikissa yms.fotoistani poiketen täysin huomiota herättävällä tavalla…Todellakin olin itse Järvenpään paikallisesta Kodak valokuvaliikeestä hakiessani em.ajankohtana erikoiset ”hahmo” kuvanikin ollen niissä muiden mukana heti ihmeissäni ja kummissani ymmärrettävästi niin juuri eli mysteeri heti alusta kuvien kehityksestä/ ilmestymisestä saakka. Niiden ilmestymisestä valokuvaliikkeen kehityksestä kirjoittaessani tätä keski-kesällä-08 on kulunut jo paljon aikaa reilut vuosikymmen eli lähemmäs pitkät melkein 15-vuoden ajanjakso elämäni kulkua taaksepäin peilattuna ja ajateltuna…Ainut huono juttu ”hahmo” fotojeni tutkimiseksi on se tosiasia että ilmeisesti oma isäni tuhosi aikanaan reilut jo lähes tuon kohta pitkät noin 15-vuotta sitten sen alkuperäisen valokuvien filmini negatiivini, jossa nuo erikoiset ”hahmo” valokuvani esiintyvät mukana kahdella (vierekkäin puoli välissä negatiivia sijaiten) negatiivin valokuva ”ruudulla”.

USA:sta-Amerikasta asti (!) kaukaa toiselta puolelta maailmaa/ maapalloamme suuren veden-ja rapakon takaa niinsanotusti sain useampiakin myönteisen kannustavia e-mail sähköposti viestejä ”hahmo” valokuvani ja ufokontaktihenkilön tarinani julkaisun myötä kahdella (!) eri alan USA:laisella saitilla eli Coast to coast radio talk shown sivuilla että UfoDigest.com alan USA:laisella netti sivustolla ufokontaktihenkilön rohkea haastatteluni: niissä useammassa todettiin mm.Jumala sinua siunatkoon ja olet rohkea mies tullessasi esille”. Lisäksi esimerkiksi helmikuun-08 alussa, alku puolella sain edelleen aina (!) USA:sta asti e-mail viestin henkilöltä, naispuoliselta henkilöltä/ tantra-opettajalta, joka kertoi itse nähneensä ja tunnistaneensa ”hahmo” valokuvani kaltaisen valo-olennon henk.koht.tavanneensa eli kuin ”plasma-valoa” sykkivät ja säteilevät ja ilman sisäelimiä olevan olennon jollain syrjäisellä parkki paikalla Yhdysvalloissa. (Hänen lastensa ollessa mukana autossa kanssaan, mutta että olivat vielä niin kovin pieniä tuona tapahtuma hetkenä…).

(22.2.08): Yhdysvalloista asti -USA:sta (!) saamassani e-mail viestissä sanottiin ”hahmo” foto valokuvastani joka julkaistu internetissä mm. että: ”Kyllä sain lähettämäsi valokuvat ja ne ovat hyvin mielenkiintoisia.Minun mielestäni niissä näyttää,näyttäisi olevan ET napattuna kameralla. Minulla ei ole tarpeeksi alan asiantuntemusta, joten ne pitäisi analysoida että voisi antaa niistä ammatillisen mielipiteensä. E-mailin lähettäjä USA:sta on aina ollut kiinnostunut UFO:ista-tunnistamattomista lentävistä lautasista- ja paranormaaleista ilmiöistä,kokemuksista jne”.

18 07 2008
Kimmo Hätinen

Hyvin mielenkiintoista että tässä ufohavainnossani yms. sekin tosiseikka fakta asia, että löysin juuri kotoamme ”arkistojen kätköistäni” valtavan paperi pinkan, nipun alkuperäisiä ”päiväkirjani” kirjoituskone liuskoja, joissa on myöskin hyvin yksityiskohtaisesti, eli olen yksityiskohtaisesti kuvannut ja kertonut myös tuon em. su-ma.21.lokakuuta-91 klo 02-5 välisen elämäni jo toisen oikean elämän (!) omakohtaisen ufokokemukseni kirjoittaneena siitä ja paljon muutakin ”henkevää ja henkistä” elämäni silloisista vaiheista 19-20-vuotiaana nuorukaisena vv.1991-92 kevät välisenä (helmikuuhun-92 saakka) aikana…

18 07 2008
Buttoni

Huh, siinäpä vitusti luettavaa

26 07 2008
Kimmo Hätinen

Tänään la.26.7.08 Keski-uusimaa sanomalehdessä julkaistu toinen erikoinen hahmo fotoni ufojutun ja kuvatekstin keralla Keski-uudenmaan lukijakunnan alueella:levikki 56.000-lukijaa pvisin!

27 07 2008
Kimmo Hätinen

Ohessa olevan linkin kautta suoraan paikallisen Keski-uusimaa-Keskari lehtemme netti versiossa toinen julkaistu hahmo-olento kuvani ufokerronta jutun keralla. Myös tasokkaana ! suurennus kuvana hahmo kuvani avattavissa ohessa olevan suoran linkki osoiteen kautta!

http://www.keski-uusimaa.fi/Uutiset/Jutut/Keravalaismiehen-kameran-filmille-tallentui-selittamaton-hahmo

1 09 2008
nalle karhu

tosi huono ihan selvä maalaus

2 09 2008
Kimmo Hätinen

Ei pidä paikkansa: aitoa et-olento hahmo tavaraa tämä on!

12 09 2008
GoodMaryKK

En kyllä nähnyt mitään ”paranormaalia” tuossa.Se voi olla heijastus tai mikä vaan 😀 esim laava lamppu :d sellanen keltanen älyyttekö ?

Mäpä lähen bongaa keltasta laava lamppuu ja yritän todistaa että se on laavalamppu :D:D

12 09 2008
666beelzebub666

tuossahan kuvailussa sanotaan, että tähän on löytynyt normaali selitys
%d bloggaajaa tykkää tästä: