Poliisi Kuvasi UFOn Meksikossa

28 01 2008
Mainokset

Toiminnot

Tietoja

11 responses

28 01 2008
doubt

Näyttää enemmän ilmapallolta tai vastaavalta.

28 01 2008
Makru

Aika jännä juttu mut miks sen piti kuvata sitä just autosta?

Ja sehän näytti niiku se ois laskeutunu. Käviks ne kattomas sitä?

Ja miksei missään kerrota mitä tuolle tuon videon loppumisen jälkeen tapahtui?

28 01 2008
Wespa

Makru, se joutui kuvaamaan sitä autosta, sillä poliiseilla olevat autokamerat ovat kiinni autossa sisällä ja niitä voi vain hieman käännellä, en tosin tiedä oliko tässä kyseessä sellainen kamera.

Poliisi kävi ”haravoimassa” alueen, mutta ei löytänyt mitään. Kohde siis hävisi kuin pieru saharaan…

28 01 2008
Makru

Ja mitä muuta olet jättänyt kertomatta? Ois ihan kiva että jos laitatte jonkun videon UFO:sta niin siinä yläpuolella vaikkapa lukisi mitä sille tapahtui ja näkikö sen kukaan muu tai ihan mitä vai tiedätte siitä. Nytkin kerroit että oli käyny ”haravoimassa” sitä paikkaa muttei löytänyt mitään niin miksei sitä voisi ihan hyvin kertoa tuon yhteydessä.

28 01 2008
Makru

Ihan vaan sen takia, että ei jokaisen tarvitsisi tonkia sitä tietoa itse. Eriasia on sitten jos jostain videosta ei ole mitään tietoa mutta kuten äsken todistit, sinulla sitä tietoa tuosta on joten miksei sitä voi siis kertoa meillekin.

28 01 2008
Wespa

Ajattelin, että ei tarvinnut kertoa, sillä se mainittiin itse videossa. 😉

Later searched the whole area but didn’t find anything”, ”They searched the whole area

Mainitsen kyllä yleensä jos on muuta tietoa aiheesta, mitä itse videossa ei kerrota, mutta kun kerran itse videossa noin sanottiin, niin näin turhana mainita asiasta erikseen.

28 01 2008
Makru

No niimpäs näkyykin. Katoin sen ekalla kertaa vaa pikasesti et millane se on ku ei ollu paljo aikaa enkä kuunnellu kaikkia niitten jorinoita. =)

28 01 2008
.koskenniska

filmillä erikoisen muotoinen ufo, malli poikkeuksellinen ,ei uskottava, jotain tulee alas esim, avaruus romua, tms , voisi olla myös salaista valokuvausta armeijan kehittämällä laitteella , vaikea sanoa. area 51 jossa olimme kuvaamassa satoja ufoja filmille ja mtv, suomessa siis, osti filmin, mutta leikkasi siitä parhaat palat pois, dokumenttina tuli aikoinaan ulos mtv,,llä. tämän muotoisia emme ole koskaan koko 40v tutkimuksemme aikana nähneet. mutta seurataan tilannetta kenties jotain uutta jälleen, outoa oli joka tapauksessa.suosittelen lasvegas in matkaa niille jotka haluavat itse saada nähdä lentäviä yö taivaalla. area 51 on oiva kohde, vaikkakin skorpionit oli kiusallisia ja myrkkyhämähäkit. eli suoja asusteet pitää olla .

29 01 2008
DonHessu

Jännän muotonen tosiaan, itse ainakin olen nähnyt aika paljonkin ufokuvia yms. missä on ollut samantyyppinen JuuEfOu.

30 01 2008
skebi

Samanlaisen videon voi väsätä kotona esim. Final cut studiolla. Huomatkaa miten taustan väri on sininen, toimii samallatavalla kun leffoja kuvatessa green screenillä. Tarkoituksella häipyy kaislojen taakse välillä, lisää näin ollen realistisuutta
Itse pidän ”ufo haitia” (löytyy youtubesta) tyylikkäämpänä feikkinä.

3 02 2008
ufoz

varmaa päässy lapselta ilmapallo karkuu 😮
%d bloggers like this: