Paranormaalit Kokemukset Tammikuu 2008

28 01 2008

Kokemukset Tammikuu 2008Dowa kirjoitti:

Itselläni on neljä outoa tapausta kerrottavana.

Kun olin alle kahden vuoden, mummoni kuoli. Äitini makoili sängyllä ja olin taapertanut makuuhuoneeseen. Olin hymyillyt leveästi ja kikattanut, katsonut äidin ohi, tavallaan hänen päänsä päälle. Äiti oli tietty kysynyt, mikä oli noin hauskaa, jolloin olin hymyillen sanonut, että mummu on äidin pään päällä. Aika jännä juttu, varsinkin alle kaksivuotiaan ”keksimäksi”.

Kaksi kertaa olen nähnyt tumman huppupäisen hahmon. Olin n. 17-vuotias ja nukuin samassa sängyssä 13-vuotiaan veljeni kanssa, isosiskon mökillä. Heräsin keskellä yötä ja huomasin tumman huppupäisen hahmon olevan vieressäni. Pikkuveli nukkui rauhallisesti ja hänen päänsä luona oli tämä hahmo polvillaan, katsellen veljeäni. En uskaltanut katsoa sen kasvoja tai hupun sisään, kun tuli tunne että se kääntää katseensa minuun. Tapasin huppupään myös toisen kerran, kun nukuin veljen kanssa samassa huoneessa. Sängyt olivat vastakkaisilla seinustoilla. Heräsin taas yöllä ja huppupää seisoi lattialla veljen sängynpäätyssä. Toivottavasti se oli enkeli.

Isoveljen seurassa myös on sattunut viime talvena. Tämä tapahtui Oulussa. Olin mennyt aiemmin nukkumaan ja veli tuli myöhemmin samaan huoneeseen. Oli aivan pimeää, valoa ei missään. Istuin sängylle ja juttelin hänelle. Unenpöpperössä ihmettelin, mistä tulee sellainen hämärä valo, että näen veljen vastakkaisella seinustalla olevalla sängyllä. Yhtäkkiä tajuan, että velihän nukkuu jo peiton alla, mutta sängyn laidalla istuu vaalea hahmo. Muistan ajatelleeni, että hahmo hymyili irvistäen ja näytti melko vanhalta mieheltä.

En ole uskaltanut kysyä hahmoilta mitään, olen vain jatkanut unia. En haluaisi nähdä/tavata niitä, joten yritän olla rohkaisematta niitä tulemaan. Toivon toki, että ovat enkeleitä…

Ehkä joillain on samantapaisia kokemuksia, olisi mielenkiintoista lukea niitä.

Kuuenkeli kirjoitti:

Olin varmaan joku 7-vuotias, kun isäni nukkui pois sinä samana yönä. Kun isä kuoli heräsin painajaiseen, jossa isä huusi apua ja pyysi auttamaan. Luulin ensin, että se oli vain tavallinen painajainen, mutta seuraavana aamuna lyösimme isän kuolleena sängystään. Sitten kuulimme, että isä olisi kuollut n. puoli 4 yöllä ,samaan aikaan, kun heräsin painajaiseen. Sen jälkeen olen kuullut unessani isäni sanovan, että ”olen valkoisimman pilven päällä, olen aina mukanasi menet minne vain, olen mukanasi, olet isän tyttö”. Sen jälkeen olen uskonut että isäni on aina mukanani. Muistan tuon jutun kuin eilisen päivän.

12-vee friikki kirjoitti:

Tämä tapahtui noin kaksi viikkoa sitten. Koiramme lopetettiin kaksi kuukautta sitten. Olin juuri rupeamassa nukkumaan, laiton kattolampun kiinni ja menin sänkyyn. Olin kerennyt sulkea silmäni, kun oven takaa kuului raapimista ja vinguntaa, aivan kuin koirani oli eläessään joka ilta tehnyt halutessaan huoneeseeni. Olin aivan hämmentynyt, nousin ja kävelin ovelle. Aukaistuani oven siellä ei ollutkaan ketään. Menin sen jälkeen nukkumaan. Koirani esiintyi unessani aika läpikuultavana ja näin sen ikäänkuin sivusta katsottuna raapimassa oveani.

Sain myös kuvan sähköpostiini:

Kuva on otettu yöllä pihatieltä. Kuvauslaitteena oli Nokian kamerapuhelin.

Tässä on se kuva, siinä hahmottuu omituiset kasvot, itse en tiedä minkä kasvot ne on mutta epäilen jotain paranormaalia. Mutsini tämän räppäsi kotipihalta ja sen jälkeen soitti heti minulle ja käski katsoa kuvaa ja mutsi oli yön vähän peloissaan.

kavot

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

14 responses

28 01 2008
ihminen007

aik pelottavia juttuja noi yllä olevat… toi kuva oli aika outo sinänsä…

28 01 2008
Makru

Jännä kuva on tosiaan.. Mitenköhän myöhään toi kuva on otettu? Ja mistä se edes on otettu?

29 01 2008
Thebel

Erittäin mielenkiintoisia nämä kaikki, kaikkea jännää on tapahtunu näille henkilöille. Tuo kuvassa näyttää ihan joltaki nuorelta tytöltä, joka kantaa oljylampun tapasta lyhtyä.

29 01 2008
äyski

tossa kuvasa näyttää nuo kasvot välillä koiran kasvoilta. nenä, korvat ja tumma laikku silmän ympärillä. entiiä jos en ois lukenu noita ylempiä oisko se sitte näyttäny koiralta

29 01 2008
Hejduska

Kyllä se koira oli. Jack russel tai joku..ihan selkeesti.mut sen oikeella puolel oli ihan ku lapsi

31 01 2008
j0int

on mitä on mu sai kylmät väreet nousee:D

13 03 2008
asd

En hahmota tosta kuvasta mittään :S

24 03 2008
Kiinnostunut

Joku koira se vois olla.. Ja ihan kun tossa nurkassa ois jonkun silmä.. :s

11 04 2008
miluski

ku mun koira lopetettiin, kuulin seuraavana yönä ihan kuin että se olisi kävellyt käytävässä. sama myös meidän naapurilla. sekin oli kuullut kun sen koira lopetettiin. ehkä siihen on vaan niin tottunut että sen kuulee.

1 06 2008
Haamu tutkija94

miten te saat tost kuvast koiran?

12 09 2008
Pena

Haha.. Huomasin tost kuvassa olevan koiran.

12 09 2008
Pena

Ai, te muutkin olette sitä mieltä ennen minua.

12 09 2008
rezaR

Näyttää siltä että tuo kuva ei oo pihaa nähnytkää. Ekana tulee mieleen pehmolelukoira, kun katsoo se isoa nenää. Vieressä vois olla joku nukke. Oikeella näkyy olevan hyllynreuna. Linssin päälä ollut jotain, joka peitää osan kuvasta.

28 09 2008
nalle karhu

tos vikas mis näytetää se kuva on varmasti ihan tavallinen koira pimeässä
%d bloggers like this: