Ihmissilmälle Näkymättömiä UFOja

11 01 2008
Vodpod videos no longer available.
Mainokset

Toiminnot

Tietoja

7 responses

11 01 2008
Hannu

Niin, ensinnäkin tuossa ei mainittu että digikamera näkee usein infrapunan, vaikkakin siellä se punainen suodin on. Senhän voi testata kokeilemalla tvn kaukosäätimen ledvalolla. Digikamera näkee sen.

Tether-videosta sen verran että koska uv-valoantenni on erittäin kirkas se voi aiheuttaa sen että se näkyy ufojen päällä. Sama efekti on ollut apollokuvissa; tähtäinristikko oli maalattu kameran linssiin. Silti jotkut kirkkaat kohteet näkyivät ristikon ”päällä”.

Tuo zoomausjuttu tietenkin todistaisi hieman että ufot todellakin menevät antennin takaa. Ja jos tuo olisi normaalia depriskamaa, niin NASA:han voisi sen todistaa helpostikin. Jopa astronautit kieltäytyvät kommentoimasta tethereitä, he eivät näe videossa mitään! 🙂

13 01 2008
doubt

Eihän sitä ihmis-silmällä näekkää ku ”UFOT” on lisätty koneella jälkikäteen kuviin 😉

17 01 2008
´jahas

Itse asiassa digitaalikameroiden ns. dynaaminen alue on jopa pienempi kuin ihmissilmän eli digikameran kenno voi havaita vähemmän eri aallonpituuksia kuin ihmissilmä. Kun esimerkiksi yrität sisätiloissa ottaa kuvaa, missä näkyy sekä talon sisustaa, että ikkunasta näkyvää ympäristöä, joko ikkuna palaa puhki (pelkkää valkoista) tai sisätilat eivät valotu (pelkkää mustaa)…riippuen käytetystä suljinajasta.

Toki kameroiden suljinajat voivat olla paljonkin lyhyempiä kuin ihmissilmän teoreettinen 40ms (25Hz l. 25 kuvaa/sekunti), joten kamera kykenee ”pysäyttämään” _nopeuden vuoksi_ ihmissilmälle näkymättömät ilmiöt.

However, tämänkin videon kuvista osa näyttäisi olevan näitä kuuluisia lintukuvia ja osa kehnoja photoshoppauksia, mutta toki aitojakin tuolla saattoi näkyä..

17 01 2008
Wespa

Kuten Hannukin mainitsi, niin digikamera havaitsee ihmistä paremmin mm. infrapunan. Myös ns. normaaleilla valokuvakameroilla näkee paremmin alueita, joita ihmissilmä ei näe.

18 01 2008
´jahas

Tavallisen filmin dynaaminen alue tosiaan on tämänhetkisistä kuvaustekniikoista edelleen se laajin (11 porrasta) …siksi elokuviakin kuvataan edelleen paljon filmille eikä suinkaan suoraan digivideoksi …vasta tuo filmi sitten digitoidaan filmiskannereilla.

Ja ei ”mm. infrapuna” vain poikkeuksena infrapuna…
Kuten varmaan kaikki jo tietävät, infrapunaa nuo CCD-kennot tosiaan hieman näkevät, mutta paino sanalla hieman …kaukosäätimen IP-valon aallonpituus on vain juuri ja juuri IP:n puolella (mistä syystä esim. kissat saattavat reagoida kun osoitat niitä kaukosäätimellä).

Ei perus digikameralla pilkkopimeässä näe kohdetta, vaikka sen lämpötila olisi useita satoja asteita..tähän tarvitaan ihan lämpökamera. Parhaimmat videokamerat kyllä näkevät myös 0 luxin valaituksessa, mutta niissä onkin silloin (käsittääkseni) aivan erillinen IP-kenno ja IP-valo tätä varten.

3 07 2008
Pikku Alien

uskon tätä eihän tässä näy mitää kun valkosta otsikon alla

24 07 2008
Tetteri

Kuules Hannu, koitappa ottaa selvää mikä tuo ”Tether” on?

Ei ufo ainakaan..
%d bloggers like this: