Paranormaalit Kokemukset Joulukuu 2007

29 12 2007

Kokemukset Joulukuu 2007Kokemuksia on tullut taas roppakaupalla ja niitä on n. 20 jonossa odottmassa julkaisuaan. Turhia pelleilyviestejä ym. ei julkaista. Tässä jotain kokemuksia.

Antza kirjoitti:

1. Olimme pimeänä talvi-iltana lenkillä, kello oli noin 21.00. Kävelimme hiekkatietä suht aukealla alueella, yhtäkkiä luode suunnalta tapahtuu iso valkoinen välähdys, mikä teki 1/3 taivaasta kirkkaaksi, mutta tämä kesti vain sadasosia sekunnista. Samalla suunnalla sijaitsee noin 70 luvulla (lattialla olevien sanomalehtien mukaan) hylätty tontti. Kaverini oli jotenkin hiljainen sen jälkeen..

2. Kävelemme samaa polkua, tien varressa on jokin autio jädeveden puhdistamo,
edessämme on täysin pilkkopimeää,ei katulamppuja, mutta yksi suht iso valonlähde edessä on. Ihmettelemme mikä se voisi olla? Se ei liiku eikä edes värähtele ja eikä edes valaista aluetta, mutta kun kävelimme vain eteenpäin (minua alkoi jo jännittää) valo katoaa pois. Jatkamme tietä ja tie kaartuu vasempaan, eli menimme jo sen sammuneen valon ohi. Missään ei näy mitään, yritän vilkuilla metsään, eikä siellä näy mitään. Tämä voi olla jokin mopopoikien jekku, eli sammuttanut valon ja rullannut moponsa pois, mitään ääniä ei siis kuulunut. No kumminkin yksi mieleeni painunut kokemus.

Tavallisia veneilijöitä? kirjoitti:

Tämä tapahtui ehkä noin kolme vuotta sitten kesällä, kun olin eräänä sunnuntaiaamuna kotirannallani olevalla kivikolla tähystelemässä ympäriinsä edessä olevaa järveä. Kohta vastapäätä olevan saaren edustalle ilmestyi vihreä soutuvene, jota en ennen ollut nähnyt ja jonka kyydissä muistaakseni istui kaksi miestä. Molemmat istuivat paikoillaan veneessä (toinen toisessa päässä ja toinen toisessa) ikään kuin vain tuijottaen toisiaan. Kumpikaan ei soutanut, vaan vene vain lipui hitaasti eteenpäin, vaikka muistaakseni siinä ei ollut moottoria tai ainakaan se ei ollut päällä. Vähän väliä kuulin veneeltä päin outoja ja epämääräisiä ääniä. Esimerkiksi aivan kuin olisin kuullut jokinmoista ulvontaa tai ”törinää”. Ihan kuin norsun kärsän törinää tai mitä se nyt onkaan ja kaikenlaisia muita omituisia ääniä. Tätä kesti varmaan ainakin kymmenen minuuttia, ennen kuin aloin tuntea oloni kummalliseksi ja päätin lähteä takaisin kotiin noin parin kymmenen metrin päähän. Kotirantaani vastapäätä olevalle saarelle on matkaa noin ehkä parisen sataa metriä, enkä erottanut, keitä nämä veneilijät olivat.

En ole tainut nähdä näitä heppuja enää toiste, mutta heidän arvoituksensa on yhä minulta ratkaisematta.

Noora kirjoitti:

Tästä on jo pari vuotta.
Oltiin kaverin kanssa meijän pihalla (kello oli jotain 10 illalla, melko pimeää ja talvi) ja sitten katoin taivaalle ja sanoin kaverille, että kato, tuolla on Otava. Sitten ku se katto nii just siitä Otavan päältä meni kaks sellasta isoa valopalloa. Molemmat katsottiin toisiamme ja sitten taas taivaalle ja oltiin ihan ihmeissämme Valopallot lensivät keskinopeasti, nopeampaa kuin lentokoneet eikä mitään ääntä kuulunut, kääntyivät yhtäkkiä puolikierroksen ympäri (vaihtoivat paikkoja tavallaan) ja jatkoivat paljon nopeammin eteenpäin. Juostiin talon taakse että vielä nähtäisiin, mutta ne olivat jo ehtineet kadota.

Lentokoneita ei voinut olla kyseessä. Ne eivät lennä niin matalalla, ei kuulunut yhtään mitään, eivätkä lentokoneet tiettävästi pyöri ympäri.
Saattoi olla satelliitti, tiedä häntä, mutta pelottava se oli.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

11 04 2008
miluski

tossa ”tavallisia veneiliöitä” jutussa ne oli varmaankin vaan jotain nuorisoita joilla oli radio siellä veneessä.

2 05 2008
uffomies

Veneessä on ollut sähkömoottori ja kavereilla varmaankin radio veneessä. Itselläni oli aurinkopaneeleilla toimiva sähkömoottori pienessä soutuveneessä. Se kulki tasaisen hitaasti sähkömoottorin työntämänä, eikä siitä juuri ääntä kuulunut.
%d bloggers like this: