Lähikontakti Zimbabwessa

27 12 2007

Zimbabwe, Afrikka. 62 lasta näki maahan syöksyneestä UFOsta nousevan olennon, jolla oli mustat isot silmät.

EDIT: Kyseiset lapset ovat nyt nuoria aikuisia ja heitä on käynyt haastattelemassa tulevaa dokumenttia varten amerikkalainen Randall Nickerson. Lue lisää tästä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

16 responses

27 12 2007
Makru

No minnekäs se UFO sitten hävisi? Miksei sitä näytetty vai lensikö se samantien pois? Entä mitä olennolle tapahtui?

28 12 2007
Minävainitemää

Niijust..ikinä ei ole sitä ufovempelettä missään!

29 12 2007
Wespa

Nyt täytyy johtopäätös tehdä vain 62 lapsen lausunnon perusteella. Jokaisella tarina oli johdonmukainen, jotenka tästä voi päätellä, että jotain siellä tapahtui. Huijaus olisi huomattu helposti, sillä silloin jokaisen lapsen tarina olisi poikennut paljon toisistaan (esim. joku olisi nähnyt yhden olennon ja toinen kaksi jne.) ja haastattelun suoritti tunnettu psykiatri, joka olisi huomannut valehtelun tms. aika helposti…

Uskotteko kaikkien 62 lapsen valehtelevan ja miksi he valehtelisivat?

UFO luultavasti lensi pois sinne mistä oli tullutkin ja valitettavasti Zimbabwessa tuskin on kauhean monta kameraa, varsinkaan lapsilla.

29 12 2007
Makru

No kait siitä aluksen törmäyksestä jonkinmoinen monttu maahan ois jääny (?)

29 12 2007
nörääjä

jep… mielenkiintosta…

8 01 2008
Issmo

Onhan tässä varmaan jotain perää kun kerrankin kyseessä on noin iso joukko eikä vaan amerikkalainen tyyppi videokameran kanssa

7 02 2008
seksiseppo

Miust nuo lapsetkii näyttää aika alienmaisilt. Hehheh, jos tuon yhen plikan vanhemmat vaan tuli hakemahan lastaan? 😀

26 02 2008
juhis

saattas suurin osa noista penskoista olla tommosen jälkeen jossain hoidossa, ite varmaan ainaki oisin hoidon tarpeessa jos oisin tommosta ollu todistamassa…

10 03 2008
Ufomies

Objection! The prosecutor is leading the witness!

16 03 2008
Assassin

Eiköhän tässä ole kyse suuren luoka kusetuksesta. Lapset on vaan käsketty tekemään niin, annettu tarkat ohjeet miten piirtää alieni ja alus ja kertoa tarina. Ei se niin vaikeaa ole, kun lapsethan oppivat parhaiten.

Muuten olisi ollut uskottava, mutta kuuluisa lentävä lautanen, ja Salaiset Kansiot- tyylinen alieni ei oikein vakuuta.

20 04 2008
rampe+viisas 7 luokkalaine

jos olisin ollu siel niin olisin juossut pakoon varsinkin lapset miksi he eivät juosseet pakoon?

10 07 2008
Maria :I

Just joo. Ei oo kovin uskottava video. Ei näkyny mitään todisteita. Se niistä UFOista. Ja tosiaan, miksei UFOsta jäänyt jälkeä maahan? Toisaalta monet oli piirtänyt UFOlle ns. ”jalat”… Äh.. En tiiä.. No aika pöljä filmi.

10 08 2008
Ruby

Ois kyl kiva jos joku teistä skeptikoista näkis alienin ja joutuis vaikka niiden koekaniineiksi ja sitten entiset skeptikkoystäväsi nauraisivat sulle ja väittäis paskanpuhujaks.

10 08 2008
Ruby

No ton luokan skeptikko nyt ei uskois ufoihin vaikka näkis omilla silmillään. Joutuisit vaan hoitoon loppuelämäkses ja kaikki entiset skeptikkoystäväs naurais sulle.

18 10 2008
Kuolonuhri

Miksei olisi voinut olla ufo? Kyllä ainakin minä kuvittelen, että 62 LAPSEEN vois luottaa. 3 pikkusiskon omistajana olen huomannut, että lapset eivät osaa valehdella, ainakaan niin, että se kuulostaisi uskottavalta. Eivät edes silloin, vaikka heille olisi tarina kuinka hyvin opetettu.

Itse ainakin uskon. Ja eiköhän Ufoilla/ Alieneilla ole keinonsa hävittää jälkensä.
( Tiedän, eiväthän ne yleensäkkään vierailun jälkeen hävitä esim. maasta jälkiä, mutta entäpä kun alus tipahtaa? Taitaa siinä alienkin kokea aika kovan kolauksen ja nöyryytyksen. Kyllä minäkin todisteet hävittäisin. )

5 01 2009
Grandimies

”Muuten olisi ollut uskottava, mutta kuuluisa lentävä lautanen, ja Salaiset Kansiot- tyylinen alieni ei oikein vakuuta.”

Mistähän nämä afrikkalaiset lapset mahtaa olla nuo vaikutteet saanu kun juuri tuossakin sanottiin että afrikassa perheillä ei ole edes televisiota internetistä puhumattakaan… Radiosta tuskin näkee miltä ufo tai alieni näyttää… Enkä minäkään usko kaikkien 62 lapsen valehdelleen. Vaikka loput 55 olisikin valehdellut niin joka luokasta löytyy aina se hiljainen kiltti tyttö mikä puhuu totta ja jos kaikki veisaa saman virren, en usko että kyseessä on ”joukkokusetus”.
%d bloggers like this: