Proof Positive – Jakso 2

26 12 2007

Tässä jaksossa:

  • Onko perheellä yhteys poltergeistiin, joka kirjoittaa heille viestejä?
  • Meedio puhuu kuolleille henkilöille ja toinen piirtää ne.
  • Liskomiehen tarina.
Vodpod videos no longer available.

Mainos: Katso Paranormaali Blogin Uudet Fanituotteet

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

5 responses

26 12 2007
Haukka

Ärsyttää, kun kummittelua yritetään todistaa mittaamalla elektromagneettisia kenttiä. Kummittelun fysikaalista luonnetta ei tunneta tarkasti, joten niillä mittauksilla ei juuri tieteellistä arvoa ole ja lisäksi kun niitä kenttiä mitataan sisätiloissa, joissa on paljon sähkölaitteita ei ole ihme, että nämä kentät ovat vahvoja tietyillä alueilla. Tietääkseni sähkövirta aiheuttaa näitä kenttiä. Lainaus Wikipediasta: ”The electromagnetic field is a physical field produced by electrically charged objects.”

Tästä ohjelmasta on olemassa 10 jaksoa, aiotaanko ne kaikki laittaa tänne?

26 12 2007
Wespa

Jeps, kaikki kymmenen olisi tarkoitus julkaista täällä, mutta harmi vaan, kun GUBA:ssa ei ole kuin kahdeksan jaksoa (3 ja 7 puuttuu) mutta täytyy etsiä jostain nuo puuttuvat jaksot.

26 12 2007
Minävainitemää

Brasilia ei käänny Brasialassa..baan Brasiliassa 🙂

Kommentoit varmaankin väärään videoon, mutta kiitos kuitenkin huomautuksesta. Korjattu.
-Wespa

23 07 2008
Ronsu

Toi läpinäkyvä äijä häirittee tos 25 minsan kohtaalla… Ja näyttääpä siin muitaki läpinäkyviä kohtia olla. Mitä ihmettä ne oikein kikkaili ja miks, häirittee ku ne tekee moista tälläsissä ohjelmissa…

1 09 2008
555+111

Joo, tosi hyvä mennä mittarin kans huoneeseen jossa on toistakymmentä elektromangeettista lähdettä (katkaisijat, pistorasiat, valaisimet, sähköjohdot seinien sisällä yms.) ja huomata et täällähän on sähkömangeettisia kenttiä.
%d bloggers like this: