Aikamatkustusta

23 12 2007

Hämmästyttävä video, jossa Håkan kertoo, että tapasi itsensä tulevaisuudessa.

Vodpod videos no longer available.

Kiitokset Fivalle vinkistä. 🙂

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

19 responses

23 12 2007
gh0stb0y

Olis tosi ihanaa käydä tulevaisuudessa tai menneisyydessä 🙂 Jos toi Häkan olisi kääntänyt sitä putkea toiseen suuntaa oliskohan hän lentänyt menneisyyteen? 😀

23 12 2007
RakuLa

Tapaakohan tuo mies ”nuoremman minän” uudestaan sitten kun hän on vanha 😮

23 12 2007
gh0stb0y

Maybe.

23 12 2007
werttinen

mutta toihan ois vieläkin mahollista feikata maailmasta löytyy aika paljon saman näkösii ihmisii… ja tatuoinninhan saa tuosta vaan 😀

24 12 2007
Joku vaan

Kyllähän toi nähdään sitten jos toi kuolee ennen kuin täyttää 70, sitten saadaan varmuus puhuuko totta. Ja miksköhän ei ottanu vaikka lotto numeroita, olis ollu rikas mies loppuelämänsä. Ja mites sä pääsi takas sieltä? Ja mihin se aukko katos?

Olis kiva tietää ton papan henkilöllisyys tossa videolla, selvitettäs vaikka telkkarin avulla tunnistaako kukaan sitä ja sillä tavalla saatas huijari kiinni. Tai saatas selville että puhuu totta.

24 12 2007
Ari

Olen uusi käyttäjä!Miten video saadaan pyörimää. Kiitos

24 12 2007
Wespa

Painat vaan sitä Play-nappulaa, niin se lähtee pyörimään. Jos sinulla on hidas nettiyhteys, niin videon alkaminen saattaa kestää hieman aikaa.

24 12 2007
Ari

Kiitos!A Einstain sanoi aikoinaan kuulemma,että jos voisimme kulkea valoa nopeammin niin näkisimme tulevaisuutemme. Mulla on Amerikasta saatu läppäri et täällä on ä ja ö ja vähän muutkin kirjaimet sekaisin.Kiitos yritetään.

24 12 2007
Ari

No voi Vee! Mulla näyttää olevan todella hidas tää mun systeemi.Että taidan kulkea huomaamattomammin valoa hitaammin.Hävettää! Mut tämä maailma tekee ihmisen laiskaksi ja hitaaksi.Kärsivällisyyttä tarvitaan liikaa. Joutuu käyttämään pisteitä ko kysymysmerkki on hukassa.Joopa Joo! Made in Amerika.

24 12 2007
Ari

Nyt mä vasta näin sen videon!VOI!VOI!! Ei millään pahalla mutta täysin arkipäivää!

24 12 2007
nörääjä

jos matkaa ajassa nii sitä tuhoaa aikaavaruuden ^^

26 12 2007
Haukka

Kiva tarina, mitenköhän hän pääsi takaisin?

27 12 2007

Ehkä tämä madonreikä tai mikälie aikajatkumotunneli romahti ja hän päätyi takaisin omaan aikaansa.

Mutta minulle tuli tuosta videosta pari asiaa mieleen.

Sanotaan, että tuo video on 100% totta (vaikka se ei välttämättä ole, mutta oletetaan näin.) Niin siitä seuraa joko

A) Maapalloa uhkaava ilmaston muutos ei tuhoakkaan Maata ja pystymme jatkamaan normaalia elämäämme kuten videosta voi nähdä.

Tai

B) On olemassa rinnakkaismaailmoja joista yhteen tämä Håkan päätyi ja todellisuudessa meidän maailman Maapallo tuhoutuu ilmastonmuutoksessa, mutta videolla ollut maailma ei, koska siinä rinnakkaismaailmassa ennätettiin estää ilmastonmuutos.

Tästä seuraa se, että joko ihmiset onnistuvat estämään ilmastonmuutoksen etenemisen liian pitkälle tai sitten on olemassa rinnakkaismaailmoja, joista yhdessä Håkan kävi.

Tosin tämä tietysti toimii vain silloin, jos video on 100% totta ja muutenkin tästä videosta voi tehdä vaikka mitä johtopäätöksiä mielensä mukaan sekä varmuutta videon 100% aitoudesta ei voi saada ”kovinkaan helposti.”

2 01 2008
ridikulous

Niin.. turhan vähän tietoa videon taustoista kyllä annettu.
Mielenkiintoinen idea sikäli (:
Sulle Mä: ei kai se maapallo kuitenkaan ihan puolessa vuosikymmenessä tuhoudu 😀

2 01 2008

No tuota tuota…

Mitenkä se yksi tutkijoiden ennuste meni, jonka olen kuullut…

Jotenkin se sillä tavalla meni, että vuonna 2012 ei enää pystytä estämään ilmastonmuutosta, mutta ennen sitä se voidaan estää. Vuoden 2012 jälkeen sitä ei enää pystytä estämään mitenkään vaikka lopetettaisiinkin kaikki mahdollinen saastuttaminen. Sen jälkeen se on itseriittoinen eli se pystyy kehittymään ilman ulkoisia ”voimanlähteitä” eli saastuttavia kasvihuone kaasuja jne.

Eli ainakin minä uskon, että kyllä se voi, koska tänäkin jouluna maassa oli vaivoin pari senttiä lunta vaikka normaalisti sitä pitäisi olla n. 0,5-1,0 metrin verran.

5 01 2008
werttinen

no siis joo.. en kyllä oikeen usko tuota 2012 hommaan sen vaa laitettu noin siihen just tän maya jutun takia että se on joku maailmanloppu/uusi aika.siis eikös näin ollut että meidän jälkeläiset siitä ilmastonmuutoksesta kärsivät että me jotka nyt olemme nuoria emme kärsi siitä muutoksesta

mutta lähetään nyt sillä oletuksella että jos tää ois oikea nii kyl se ny ois voinu puhua videossa??? näyttää miltä se maailma näyttää siinä ajassa jotenki toi video oli enemmän vaa sellanen elokuvamainen että eiköhä viiä toi kaveri polygrafi testiin 😀

10 02 2008
MOOO

Kunpa aikamatkustelu olisi totta.

25 02 2008
Zeld

No ilmastonmuutoksen ei ole missään vaiheessa ennustettu tuhoavan maata.

Tainut kaveri lukea Velhon ja Leijonan pari kertaa liikaa.

25 02 2008
Gh0stb0y

Oon aatellu tätä pitkään ja välillä jopa suuttunut: välillä mietin että miten voi jättää todisteita ihmisistä maapallo tuhouduttua ehkäpä jopa alieneille! Oon aatellu että jos rupeisin kirjoittamaan kirjaa joka kertoo ihmisistä ja varsinkin tunnetuista henkilöistä! Mutta vaikka se ajatus saattaa olla hiukan hauska, hyvä tai outo niin suutun aivan kauheasti kun ajattelen sitä… miksiköhän? Mua suututtaa kun suutun siitä! 😀 (Tää asia ei tänne ehkä kuulu mutta halusin sanoa sen ja olo on nyt vähän parempi) 🙂
%d bloggers like this: