Viisi Parasta Syytä Pitää UFOt Salaisina

22 12 2007

ListaEri foorumeilla ihmiset ovat kyselleet, että miksi eri maiden hallitukset salailisivat tietoa UFOista. Tässäpä teille pientä listaa todennäköisimmistä syistä.

Stanton Friedman, (ydinfyysikko) joka työskenteli Westinghousessa ja General Electricillä, on käyttänyt paljon aikaa tutkiessaan ”UFO-ilmiötä”.

Stanton kertoo, että avaruusolentojen ohjaamia aluksia on vieraillut maassa jo tuhansia vuosia ja hallitukset ovat yrittäneet pitää niitä salassa.

Hän antaa viisi parasta syytä, miksi massiivinen ”cover-up operaatio” on suoritettu.

1. Hallituksen ”agentit” haluavat selvittää miten UFOt toimivat.

2. Ei haluta vihollisten hallitusten tietävän mitä on löydetty.

3. Jos jotkut luotettavat julkisuudenhenkilöt sanoisivat, että Englannin kuningatar ja paavi paljastivat UFOjen olemassaolon, kansakunta ”sekoaisi” ja ihmiset alkaisivat ajattelemaan itse ja eivät enää luottaisi median tuottamaan illuusioon.

4. Neljäs ongelma on kristitty maailmankuva, jossa eri planeettojen olennot nähdään ”paholaisen työnä” ja kuten Pat Roberson sanoi ”maa on ainut älyllistä elämää sisältävä planeetta koko universumissa”. Myös tämä kuva muuttuisi.

5. Julkinen varmistus johtaisi ekonomiseen kaaokseen, ja viimeiseksi, salailu on hallituksen elämäntapa.

Lue tästä koko Stanton Friedmanin haastattelu (englanniksi)

Lähde: pravda.ru

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

5 responses

23 12 2007
DonHessu

”Ketään ei halua vihollisten hallitusten tietävän mitä on löydetty.”

Että tuo ketään osaa ärsyttää mua :/

Mutta joo, kiitos hyvästä artikkelista!

Kiitokset hyvästä huomiosta. Korjattu.
– Wespa

26 12 2007
Haukka

Jäivät nämä kohdat vähän mietityttämään…

Kohdat 1ja 2: Jos UFO:ja putoaa maahan, niin miksi ne kaikki tippuisivat USA:n alueelle? Jos niitä tippuu niin ne varmaankin tippuvat moniin maihin, niin pieniin kuin suuriinkin ja silloinhan niitä olisi hyvin hankala pitää salassa. Tuskin vaikka jollain Afrikan valtiolla olisi mitään salaamista löydöstään, kun heillä ei juuri ole korkeaa asiantuntemusta.

Kohta 3: Kukahan olisi moinen julkisuudenhenkilö? Ja miten Englannin kuningatar ja paavi tietäisivät UFO:ista?

Kohta 4: Kristittyjen maailmankuva on muuttunut jo hyvin monesti. Esimerksiksi: Ensin elettiin geosentrisessä maailmankuvassa ja siitä päädyttiin heliosentriseen maalimankuvaan ja nykytietämyksen mukaan universumilla ei ole keskipistettä. Lisäksi maailma muuttui pannukakusta palloksi ja taivaankansi kaksiulotteisesta tasosta kolmiulotteiseksi avaruudeksi. Kovin monet eivät usko nykyään demoneihin tai enkeleihin ja lähes kaikki ovat toiveikkaita siitä että pian löydetään elämää maapallon ulkopuolelta, oli se sitten älykästä tai ei. Kuinka moni vielä kysyy paavilta minkälainen maailmankuvan pitäisi olla? Ja vaikka kristinusko on suurin maailman uskonnoista, se on silti hajanainen eri koulukuntiensa tähden ja enemmistö maailman väestöstä ei kuulu kristinuskoon. Noin 30% maailman ihmisistä on kristittyjä (en menisi puhumaan enemmistöstä).

5. Kaaos kyllä tulisi mutta siitä selvittäisiin ja todennäköisesti tultaisiin entistä paremminkin toimeen, kun meillä voisi olla koko avaruuden resurssit käytössämme.

Ja tämä tuli myös mieleen: Jos meille vain annetaan väärennettyjä todisteita UFO:ista? Hallitukset vain kieltävät kaikki tietonsa UFO:ista samalla, kun ne jatkavat superaseidensa kehittelyä, joita kukaan ei huomaa. On mm. esitetty teoria, että kuulennot olivat huijausta ja ne lavastettiin Area 51:n alueella ja siksi sinne ei haluta ihmisiä (tämän näin mainiosta dokumentista, löytyy helposti googlevideosta hakusanalla moon landing). Kylmän sodan motto: If you can’t make it, fake it (dokumentin mukaan).

5 01 2008
pokke

Hyvä teksti Wespa! Government denies it all!

5 01 2008
gh0stb0y

Haukka: ”Kohta 3: Kukahan olisi moinen julkisuudenhenkilö? Ja miten Englannin kuningatar ja paavi tietäisivät UFO:ista?”

Jos olisit Englannin kuningas tai kuningatar ja Englantii tippuisi UFO tai se hyökkäisi niin kai sulle kerrottas siitä! (TÖK, TÖK)

25 02 2008
Zeld

Eihän kuningattarella ole minkäänlaista valtaa mihinkään.
%d bloggers like this: