Joulukalenteri (Luukku 21)

21 12 2007

Luukku 21

Perhe oli juuri muuttanut uuteen kotiinsa Chicagoon ja tämän kuvan otti kuvassa näkyvän naisen mies. Valokuva otettiin aurinkoisena aamuna normaalilla valokuvakameralla. Kuvaamisen aikana kukaan ei ollut sisällä talossa. Takana olevassa ikkunassa näkyy kuitenkin vanhuksen kasvot, sekä bulldogin näköinen koira.

Kasvot Ikkunassa

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

15 responses

20 12 2007
Wespa

Kiitokset Regendokselle hyvästä löydöstä. 🙂

21 12 2007
Pekhe

Yllättäen kritiikki poistetaan ylläpidon johdosta, jos se ei sitä miellytä.
Poistakaa nyt sitten tämäkin.

21 12 2007
Wespa

Asiallista kritiikkiä ei poisteta, mutta haistattelut ym. henkilökohtaiset loukkaukset poistetaan.

21 12 2007
Regendos

Juuri niin. Ja kritiikin täytyy olla asiallista ja perusteltua jotta se aijotaan täällä pitää, mutta ennen kaikkea asiallista.

Ellet ole muutenkin sattunut huomaan, minä olen se ylläpidon skeptinen puoli. Vaikka en paasaa jokaisesta asiasta, vain harvaan uskon. Kiinnostus paranormaaliin minut täällä pitää. Vaikka täällä oleilisikin, ei silti tarvitse uskoa kaikkeen mitä lukee.

21 12 2007
Kraid

Uskoisin, että kiinnostuksesi paranormaalin alkoi siitä, kun aloit tekemään Peliplaneetan (sanoisinko, melko tahraisen ja huonon foorumin) saitille tarinoita, olenko minä yhtään oikeassa, Regendos?

Paranormaalit jutut ovat erittäin kiinnostavia, kunhan ne liikkuvat järkevissä asioissa. Onneksi pääsitte yli noista viljapeltokuvioista, vihdoinkin jotain jännää.

Mustikkateetä ja kuivaa kakkua.

21 12 2007
Regendos

Kraid, en nyt täysin sanoisi, että kiinnostus tuli juuri siitä. PP:ssä liikuskelin ja jotain naperoiden tekemiä aiheita löysin kummituksista. Vein siellä asian toiselle asteelle ja aloin rakentelemaan omaa aihettani. Se yhä lilluu siellä ja aloitusviesti on omasta mielestäni aika hervottoman iso. Viestejä taitaa olla aiheessa yli 3000.

Yhä etsin mahdollista todistetta kummituksesta, jota olisi melkein mahdotonta kumota.

21 12 2007
joku

toi on myös jkcinemas (sivu jonka mainitsin luukku 14 kommentis) kummitusvideois

21 12 2007
jarakel

Selvästi aito tapaus, vanhushan se siellä konttaa buldogin kanssa.

21 12 2007
Kraid ylihörhöilee ja lainailee

Regendos, suosittelen sinulle Tiltin foorumien tekemääni paranormaali/yliluonnollinen -ketjua. Siellä on tyhjää ollut alusta saakka, ja jos sinne saataisiin eloa, niin voisi Tiltin saittikin olla astetta kiinnostavampi.

… Jos sinulla vain on käyttäjätunnus siellä? ó_o

21 12 2007
Haukka

Pitää käyttää ihan liikaa mielikuvitusta nähdäkseen tuossa kasvot ja senkin jälkeen kun ne huomaa, ne ovat epäaidon oloiset. Ja aika kummallisessa paikassakin ne ovat, ihan oven alalaidassa. Todennäköisesti ne ovat jonkinlaisia heijastumia (siis jos tuossa ovessa on lasi), esim. kameran salama voisi heijastua tuosta ovesta hieman oudosti ja sitten mielikuvitus hoitaa loput. Se selittäisi mm. niiden kummallisen sijainnin.

21 12 2007
Regendos

Kraid, en usko että tulen koskaan tiltissä oleilemaan. Taitaa jäädä omalta osaltani pois.

Ja haukka on kyllä oikeassa tuossa asiassa. Ovathan ne hieman oudossa paikassa kieltämättä, joten on hyvän mahdollista, että on heijastus.

24 12 2007
nörääjä

noi vanhuksen kasvot onk kyl aika hupaiset 😀 näyttää ehkä vähä pelleltä :/

25 03 2008
Mymmeli

itse sulkisin pois salamavalon heijastuksen mahdollisuuden. Mikäli kuvassa olisi käytetty salamavaloa, etualalla näkyvä poika olisi varmasti paljon kirkkaampi. Tosin se on tietty mahdollista, että normaali luonnonvalo heijastui noin juuri samalla hetkellä kun kuva otettiin… Ken tietää. Mutta mielenkiintoinen kuva kuitenkin. 😀

16 04 2008
Yks vaan

Musta toi vanhus näyttää sellaselta rinta kuvalta mut tota koiraa en osaa selittää

12 06 2008
Death Metal-94

Kuunnelkaa nyt! siellähän on mun mummuni (89v) ja mee bulldoggi
%d bloggers like this: