Japanin Puolustusministeri Varautuu Humanoidien Tulemiseen

20 12 2007

Alien KuvalogoShigeru Ishiba, Japanin puolustusministeri kertoo varautuvansa humanoidien saapumiseen. Shigeru Ishiba on jo toinen saarivaltion hallituksen jäsen, joka ilmoittaa uskovansa ufoihin ja avaruusolentoihin.

Shigeru kertoi myös selvittävänsä, miten Japani voisi perustuslakinsa puitteissa vastata avaruusolentojen uhkaan.

Meillä ei ole perusteita kiistää, että tunnistamattomia lentäviä esineitä (ufoja) on olemassa ja että jokin elämänmuoto ohjaa niitä”, puolustusministeri sanoi.

Puolustusministeri korosti, että tämä ei ole ministeriön virallinen kanta vaan hänen henkilökohtainen näkemyksensä.

Ishiba muistutti myös siitä, että elokuvassa Japanin asevoimat ottaa yhteen Godzilla-hirviön kanssa.

On pohdittu hyvin vähän, mitä laillisia perusteita armeijallamme olisi yhteenottoon.

Vuoden 1947 perustuslaki loi nousevan auringon maahan asevoimat, jotka tunnetaan itsepuolustusvoimina. Japanin armeija ei ole ampunut laukaustakaan II maailmansodan jälkeen.

Lähde: iltasanomat.fi

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

6 responses

20 12 2007
Haukka

Oletetaan, että älyllisen elämänmuodon ohjaamat UFO:t ovat totta ja niitä varten aletaan varustautua aseellisesti. Mutta miksi niin sitten pitää tehdä?

Aiotaanko meidät orjuuttaa? Ei varmaankaan, luulisi alieneilla olevan paljon huipputeknologiaa joka voittaisi ihmistyövoiman mennen tullen. Ihmiset tuskin enää huolivat enää toisiaankaan orjikseen kehittyneiden koneidensa takia.

Etsivätkö he resursseja, kuten heille tärkeitä malmeja? Tuskin, sillä avaruus on täynnä tavaraa, esim. yhdestä kunnon asteroidista olisi ihmiskunnalle riittävsti metalleja vuosikymmeniksi ja asteroideja löytyy jo meidän aurinkokunnastamme jopa miljoonittain.

Haluavat siepata meitä tutkimuksiinsa? Jos he haluavat tietoa miksi he eivät kysyisi sitä rauhanomaisesti, helpompihan olisi käydä kauppaa…

Haluavat asuttaa Maan? Varmasti he osaavat muovata planeettoja mutta varmasti he asuttavat itseään lähellä olevat planeetat ensin. Ihminenkin jo suunnittelee Marsin terraformoimista Maan kaltaiseksi mm. muuttamalla kaasukehää ja istuttamalla tämän jälkeen kasveja. Ja lisäksi on epätodennäköistä, että he haluasivat asuttaa juuri Maan.

Minun mielestäni ihminen tässä on suurin uhka, sekä itselleen että humanoideille, koska jo suunnittelemme sotaa ennen heidän tapaamistaan…

20 12 2007

Tai sitten nämä alienit tuleevat maahan sotimaan vain huvin vuoksi. 😛 Kyllähän mekin rätkitään virtuaali örkkejä ja ihmisiä tietokoneilla kaiket päivät. Samoin heillekin ihmisten rätkyttäminen voisi olla viihdettä, koska meidän teknologia olisi niin vanhaa heidän teknologiaan verrattuna, mutta kuitenkin me emme olisi helppoja kohteita vaan taistelisimme vastaan.

Mutta tiedä häntä.

Mitä itse kuvittelisit suurimman osan alieneita ajattelevan kun me jonakin päivänä suihkautamme heidän planeetalle ja rupeaisimme ojentelemaan käsipäivää, että päästäisiin tutustumaan paremmin?

20 12 2007
gh0stb0y

Minkä takia ihmiset pelkäävät humanoideja? Siksi koska ihmiset pelkäävät niitä TV-ohjelmien, elokuvien ja jopa hallitusten takia! Kukaan ihminen ei ole tappamatta kohdannut humanoideja, vai? Miksei ihmiset eivät voi antaa UFOjen lennellä taivaalla katsellen meitä ampumatta? Miksi ihmiset eivät voi antaa alieneiden saapua maahan? Siksi koska ihmisten katoamis tapaukset ovat tapahtuneet siksi koska alieneita on uhattu ja jopa tapettu!! Jos ihmiset antaisivat ilman aseita alieneiden saapua maahan, alieneista ja ihmisistä voisi tulla tulevaisuudessa ystäviä. Kertokaa onko UFOt hyökänneet maahan koskaan? Jos joku on erimieltä kun minä niin olkoot! Nää on mun mielipiteitä ja jos jotain ei miellytä niin sitten ei.

20 12 2007
xon

ihminen on suurin uhka kaikelle mitä on ja itselleen.

20 12 2007
gh0stb0y

Totta!

20 12 2007
jarakel

Huvittavalta tuntuu uskoa, vaikka japani onkín rikas ja teknisesti kehittynyt maa,
että ne voisivat silti tarjota mitään vastusta jollekin humanoideille. Tuskin siinä mikään samurai, jaguza, kamigaze, ym peräänantamattomuus siinä vaiheessa paljoa auttaisisi.
mahdollinen yhteistyö olisi anoa vaihtoehto.
%d bloggers like this: