Joulukalenteri (Luukku 19)

19 12 2007

Luukku 19

Luukku 19 - Vanha UFO-valokuva

Tästä kuvasta minulla ei ole valitettavasti mitään tietoja (paitsi, että kyseessä on aika vanha kuva), mutta niin hieno kuva on kyseessä, että päätin sen tänne laittaa iloksenne. Jos joku tietää tästä kuvasta jotakin, niin kertokaa ihmeessä.

EDIT (Kiitos Fin Shady):

Voisisiko kyseessä olla esim. saksalaisten kehittämä UFO. Aika samalta näyttää, kun esim. täältä löytyvissä kuvissa.

EDIT2:

Kuva on otettu vuonna 1970, Arizonan ja Utahin rajalta.

Henry Rowland:
”Veljeni meni vuorille viime viikolla ja matkallaan hän huomasi tuon UFOn ilmestyvän mäen taakse. Hän juoksi autolleen hakemaan kameraa, nosti kameran autosta ja otti kuvan.”

Tässä vielä isompi kuva.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

15 responses

19 12 2007
Fin Shady

Komee toisen maailmansodan aikanen Saksalainen Haunebu alus tuossa kuvassa.

Täältä löytyy lisää kuvia plus googlettamalla vaikka kuinka paljon.
http://www.eyepod.org/Nazi-Disc-Photos.html

19 12 2007
Wespa

AIka saman tyyppiseltä kyllä näyttää. Lisäsin sen tuohon artikkeliin. Kiitokset informaatiosta Fin Shady.

19 12 2007
KP

Hei wespa, mulla olisi hieman tietoa tuosta kuvasta, jos kiinostaa 😉

1963-Albuquerque, New Mexico. This picture was taken on the 16th of June 1963. The photograph was taken by A P Villa, a man that took numerous spectacular daylight photos at the time. Villa was, in effect, a 1960s version of George Adamski, who gained a big following in the 1950s with his spectacular tales of spaceships and trips around the Milky Way. More than likely this is not real.

Eli jos ny lontoota ei osaa niin suomennan nyt samalla tämän tähän.

1963 – Albuquerque, New Mexico. Kuva on otettu kesäkuun 16 päivä, 1963. Kuvan on ottanut valokuvaaja A.P Villa, mies joka otti lukemattomia erinomaisia päiväkuvia tuolloin. Villa oli, 1960 versio George Adamski:sta, joka sai suuren ”fanijoukon” 1950 luvulla tarinoilla avaruusaluksista ja matkoista linnunradan ympäri. Todennäköisesti tämä ei ole totta.

19 12 2007
KP

Ai niin, tässä ilmeisesti alkuperäinen kuva kohteesta

sekä lähdesivu mistä teksti on

http://www.ufocasebook.com/bestufopictures.html

19 12 2007
Jones

Kuvasta en tiedä mutta tuosta lentävästä laittteesta tiedän sen, että 60-luvulla niitä vieraili täällä eteläisessä suomessakin. Ollessani pieni lapsi näin niitä usein.

19 12 2007
KP

Saksalaiset oli ilmeisesti melko viisasta porukkaa ^^

19 12 2007
DonHessu

Mua nyt alko kiinnostamaan tämä nazi-ufo juttu, miksi saksalaiset olisivat tehneet UFOja, ja olivatko nuo kuvat aitoja tuolla sivulla? Näyttivät kyllä vanhoille sivuille, ja näytti niitä natseja olevan niiden ufojen vieressäkin :/

Why?

19 12 2007
beastman

historian siipien haivinaa..
aika valtavan isokin tuo yksi natsi ufo. jos kuva on aito.
lensiköhän nuo vehekeet oikeasti, vai oliko prototyyppeja?
hitlerhän ei vissiin suostunut käyttämään ydin-aseita, ”luonto-ihmisenä”.
mutta jos kuvat on aitoja, niin oli ne muuten sitten tekn. edistyneitä.
keksiköhän ne nuo itse, vai saivatko alieneilta opastusta?

19 12 2007
gh0stb0y

Jos nuo ”Nazi-UFOt” ovat totta niin sehän selittää 2 mailmansodassa Amerikkalais lentäjien näkemät UFO ilmiöt? Ja onko tuo nyt ihan totta että Nazit lentelevät nykyään UFOillakin? Olisi kiva tietää että onko UFOja ja alieneita olemassa vai onko kaikki Nazien tekosia?

19 12 2007
Wespa

KP, kyseessä ei olekkaan mainitsemasi, vaan tämä.

Early 1970s-Taken on Arizona/Utah border. Henry Rowland was doing landscape work for a client in California in the 1970’s, and when the client finished paying him for the work he asked Henry, ”Do you want to see a picture my brother took last week?” The client returned with this astonishing and detailed picture of a UFO and explained, ”My brother went to the mountains last week, and while on the trip he suddenly saw this craft disappear behind a hill. He frantically ran to his car to get his camera, and in the nick of time held it up the split second when the thing reappeared again from behind the hill and shot off into the sky.” Henry asked to make a contact print of the original photo, and the image below is this original one-off print.

19 12 2007
KP

Parahin wespa. Kyseessä on sama kuva, tosin jompaa kumpaa niistä on muokattu. Otin minun linkissä olevan kuvan, sekä sinun, liitin sinertävästä kuvasta ufon sekä tausta sinun antamaan linkissä olevaan kuvaan. Ne ovat identtiset.

19 12 2007
Wespa

Jep siltä se näyttää. Ilmeisesti joku on ottanut sen alkuperäisen kuvan, muokannut sitä ja sitten lähettänyt omanaan myöhemmin. Uskon kuitenkin, että tuo mainitsemani on alkuperäinen.

19 12 2007
KP

Jeps, samaa mieltä minäkin olen 🙂

22 12 2007
gh0stb0y

Kun mun isä vei mua autolla kouluun niin me nähtiin UFO! Se oli pyöreä, kirkas ja se ei liikkunut ollenkaan vähään aikaan!! Hetken päästä puut tulivat UFOn eteen ja kun puut olivat menneet pois tieltä se oli kadonnut!! En muista tarkkaa päivää mutta marraskuuta se oli. Sillon oli pimeää eli se ei voinut olla mikään aurinko tai lentokone koska aluksi se pysyi paikallaan mutta n. 10sek päästä katosi jäljettömiin! En anna tarkkaa paikkaa siitä missä naimme UFOn mutta se oli Myyrmäen kauppakeskuksen lähellä.

22 12 2007
gh0stb0y

n. klo 08:50
%d bloggers like this: