Esitelmä Viljapeltokuvioista

18 12 2007

Viljapelloilta, joille kuvioita on ilmestynyt on mitattu mm. säteilyä ja geneettisiä muutoksia. Kuvioilla oleilleet ihmiset ovat myös kokeneet parantumisia.

Mainos: Suunnittele oma T-Paita helppokäyttöisellä nettidesignerilla

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

13 09 2008
Pena

Jos nuo todella ovat alieneitten luomia, ehkä he yrittävät lähettää meille viestejä jostain suuresta asiasta. Se saattaa viedä tuhansia vuosia milloin ihmiskunta löytää syyn, ja osaa lukea tuota.

Omat mietteet: Mielestäny nuo ympyrät kuvaavat aurinkoa, ja niitten ympärillä olevia kuviotia jotain tiettyä energiaa/lämpöä tai matereaalia joka on auringon yllä. Ehkä he kertovat maailmanlopusta tai muuten vain jotain
varoitteita. Tai ehkä he yrittävät muuten vain sotkea maapallon :D.
Mielestäni ihmiskunnan kannattaa miettiä ja tutkia enenmmän näitä kuviota.
Tai lähettää musiikin ja piirroksen lisäksi opestus kirjoja englannista.
Jos minulla olisi niin paljon rahaa että voisin tehdä avaruus tutkimuksia aijon käyttää suurimman osan näitten viljapeltojen tutmikusiin.

5 10 2008
waqqali

Täytyy nostaa hattua tosi korkealle kaverin pitkäjänteisestä työstä jatkuvan vastustuksen alla.

Todella kauniita nuo kuviot. Tuntuu melkein että niitä katsomallakin alkaisi virittäytyä alfa-aalto tilaan, johon videolla sanotiin olevan helpompi päästä ympyröiden sisällä. Samaan tilaan meditaation harjoittajat ovat tuhannet vuodet pyrkineet monimutkaisten mandaloiden avulla, joita monet viljakuviot muistuttavat.

Minusta näyttäisi aika selvältä, etteivät nämä taideteokset voi olla saman sivilisaation tekosia, kuin esim. karjan silvonnat tai raa´at ihmiskokeet. Tuntuu toivoa antavalta saada enemmän ja enemmän viitteitä siitä, että edistyksellinen ja hyväntahtoinen kultturi on todella läsnä ja ilmaisee itseänsä planeetallamme.

Täytyy vaan uskaltaa kantaa oma kortensa kekoon näiden asioiden julkitulon edistämiseksi. En usko että menee kauaa enää, kunnes salailun padot murtuvat ja totuus tulvii ihmiskunnan tietoisuuteen.

Odotellaan;)
%d bloggers like this: